just de..

skulle precis hoppa in i dushen å lägga mej när jag kom på att jag glömt bloggen! men det är snabbt fixat :P filmen va precis så sjukt bra som jag hade föreställt mej!! nu längtar jag efter fyran!
är väldans trött så det blir inge intrssant inlägg idag.. som om dom brukar va det!? hahahah jag bara ordbajsar en massa.. i morgon efter jobbet ska jag passa min älskade Theo medans fredrik hämtar sitt nya vrålåk.. pauls ak hjälpa linda och peter att flytta en massa kartonger till deras nya lya! sen på fredag är det semester och det blir packa och handla käk inför en vecka på Gullholmen! men va inte oroliga.. jag har köpt mobilt bredband som jag ska försöka komma underfund med i morgon! det verkar rätt krångligt att komma igång måste jag säga. eller så är det jag som e trött..

har köpt Frediks volvo också!! =) får den i morgon kväll! den e såå sjukt ny och fin! har aldrig haft en så fräching måste jag säga! ;-)

Sov gott!!

♥♥


argfittan har varit i farten!! :P

ja jag har ju inte haft det bästa humör idag men tacka fan för de när grejer inte går som man vill på ett smidigt sätt! humöret lätta frammåt eftermiddagen och efter en korv me bröd till mellis så va jag nog som vanligt :D hahahahaha knäpp man e!!
Bad och middag hemma hos mamsen och pappsen sen iväg till farsta för att handla löparedojjer till paul, hem till Ippis och lämna grejer till hans hoj som han ska sälja å sen iväg till butiken för att handla schampo å prylar å sen hem.. nu har jag petat i mej ett helt paket jordgubbar.. fan dom rea dom på tempo 10 kr asken så man får ju passa på! =) å kaffe har jag druckit också, ovanligt va =)
det ska bli 33 grader varmt på lördag!!!! helt sjukt svettigt att sitta i en bil utan ac i 7 timmar!!
I morgon har Eclipse biopremiär i Sverige och gissa vem som har biljett!!!! just det!! MOI! jag är sååå lycklig! den kommer vara så bra så att jag kanske kommer kissa ner mej! hahaha näedå så långt ska det väl inte behöva gå.. tar nog med mej ett par extra byxor ifall att ;-)




..

klockan tickar på snabbt som vanligt.. jag slutade tidigt idag och åkte till handen.. när jag fyndat lite trista men välbehövliga prylar åkte jag hemmåt och gjorde pytt i panna.. sen har jag druckit 2 koppar irish cream coffe som e så sjukt gott!! idag har jag faktiskt planerat att träna.. joråsatt det hoppas jag blir av! :P har inte riktigt funnit motivationen än men det kanske kommer :S hahahaha! sovmorgon i morrn.. börjar inte förrens klockan nio.


så..

Nu har jag bråkat med bilderna i en timme och orkar inte lägga ner mer tid på dom.. jag har laddat upp fler bilder på fejjan för er som ville se, här orkar jag inte ladda upp fler! =)




Midsommardans



Mys i kvällssolen



Sussie å Jag



Femkampen



Underbara solnedgången




Hej!

tillbaka i sverige! =) har haft det grymt soligt!! måndag och jag börjar jobba kl 7 idag! det är första gången.. halv åtta annars. kom hem rätt sent i går kväll så det har inte blivit mycket till sömn.. slutar redan halv tre idag så det blir hem och tvätta en massa.. och såklart lägga upp alla bilder från helgen!


PoK


Åland!

Nu ska vi snart åka.. båten går runt tre vid kapellskär så vi drar härifrån kl tolv. allt är packat så nu ligger jag ute och solar! =) hoppas att det blir grymt väder hela helgen eftersom vi ska vara ute typ hela tiden! ska ta en massa härliga bilder och dom lägger jag upp på söndag eller måndag..
Ha en underbar midsommar allihopa!


ny badad..

känns faktiskt lite bättre i benet efter badet! insida lår är BLÅTT och det sprider sej lixom mer å mer.. jag tänker INTE åka på den där klacken igen! faktiskt! fast man ska ju iofs ge sej på det man inte klara direkt efter så att man inte blir rädd men nån liten hjärncell har man ju fan kvar!!
fixat ett häfte nu med låtar till gitarren.. har haft allt utspritt i böcker, lösblad och i huvet men nu känner jag mej mycke mer organiserad! guran ska med till Åland! finns inget bättre än lite gitarrspel frammåt småtimmarna =)
jaha nähä om man ska rosta en macka kanske.. fick nån sylt av mamma häromdan och den är jag sjukt sugen på att testa.. sen blire väl tv:n eller nått.

Godnatt!


stressad

fan nu har man haft några lugna veckor och då sätter det igång igen.. I morgon ska vi städa, handla frukost till Åland, betala räkningar och skriva handlingslista till Gullholmen.. torsdag packa och åka till åland vid halv tolv. kommer hem sent på söndag och då handla mat inför veckan.. den veckan ska vi hjälpa mamma och pappa att sätta upp deras nya kök, lägga golv efter jobbet.. hjälpa Linda och Peter att flytta, se Eclipse och handla å packa till gullholmen som vi åker till på lördagen. kommer att vara slut när semestern börjar :P

har precis ätit middag å dricker kaffe.. min nya väska har kommit och den va 5 gånger så stor som jag trodde att den skulle va! hahahaha jaja.. man får ju plats med mycke i den iaf! =)

Nu ska jag lägga mej i badet och mjuka upp kroppen.. mitt ben har verkt något sjukt idag... DUMMA!!

♥♥


sovis

har jag i morgon! börjar klockan nio så jag kan ligga uppe länge och läsa bok ikväll för omväxlingsskull.
Trialkörningen började gryymt! jag körde som en GUD.. hahahah enligt mej alltså :P sen blev jag lite väl kaxig och tog en klack jag inte i efterhand kunde förstå hur fan jag ens kom upp på och det gick åt helvette!! kommer inte ihåg vad som gick snett men jag hann tänka på hur jävla ont det skulle göra och det gjorde det!! fyy fan! låg och skrek och åla runt som en idiot innan dom fick bort cykeln från mej som kom flygande med en jäkla fart! slog i insida låren, ryggen, rumpan och tummnageln.. den bultar något fruktansvärt nu.. det kan ju inte alltid gå bra lixom.
pappas trial strula också.. de rök och spruta vatten från kylarn så det blev lite mek också mitt i allt.. kablarna hade tydligen legat emot fläkten så den blev överhettad men det gick snabbt att fixa som tur va.

sov gott

♥♥♥


trialåka

va as länge sen! nu är det dax igen.. middag i örby och sen ut till Gladö!


ska bli grymt väder heela veckan lång! det är juh bara underbart! ska se till att vara ute så mycket som möjligt på och efter jobbet =) har spelat igenom en massa låtar på guran och när jag stod i duschen och sjöng (som jag typ alltid gör) kom jag på mej själv sjunga nått som jag aldrig hört förut så det måste varit jag som hittat på den! hahaha fram me papper och penna å sen försöka hitta rätta melodin på gitarren! lättare sagt än gjort! men jag ska inte stressa.. det får ta den tid de tar.
Just nu vill jag att min nya väska ska komma! faan det är rätt skumt! man lever utan prylar hur länge som helst men när man väl beställt dom så vill man ju ha grejerna på en gång lixom! hur fan e man funtad egentligen?! :D
Vill ha en iphone också! väldans mycket! men jag måste vänta tills i höst innan jag kan byta.. long way to go... :P

tålamod är INTE Tess bästa vän!



Solnedgång i skärgården

Finns det något vackrare än solnedgång en varm sommarkväll?!


Kommisarie späck

såg vi nyss på Heron jag, paul, kim, maria, my och thord! den va as rolig i början men blev rätt seg på slutet.. dom borde ha spridit ut roligheterna lite mer.. jag proppade snacks, godis och läsk så nån direkt middag tänker jag inte äta, blir kanske lite youghurt om jag blir hungrig.

Ny vecka på G och den blir kort. jobbar mån, tis och ons sen på torsdag drar vi med Ola och Sussie till deras landställe på Åland och kommer hem söndag kväll. efter det jobbar vi bara en vecka till innan semetsern! helt galet va snabbt våren gick!! har inte så mkt planer för semestern än.. Gullholmen en vecka med my, steven och liam och kanske en sista minuten någonstans lite beroende på vädret här hemma!

Nu ska jag koka kaffe


underbaart väder!!

undra vad man ska hitta på idag då? jag ska sola iaf, det är något som är säkert! känner mej riktigt utvilad och det är så grymt skönt att inte vakna bakis för en gångs skull! =) nu ska jag ta en ducsh, äta frulle och lägga mej i solen en stund.. Nicke kommer bid halv tolv tiden och ska låna min hoj så får vi se om vi åker i väg någonstans efter.

HARE BRAA


2010-06-19



Oliver



Theo visar stolt upp sin cykel







Liam





Theo och Viktor



Liam, Fredrik, Kim å Theo



Peter grillar



Jag å Liam



My, Steven, Liam å Maria



Lördagsgoodis dax



Lilla Oliver är för liten.. :P





Linda å Liam



Smaka lite klubba =)





hade jätte mysigt och trevligt igår kväll =) gick hem vid tio tiden å la mej i sängen och läste min bok och åt vattenmelon och somna in så skönt vid 12 tiden! paul och peter gick och bastade.


godmorgon!

har inte kommit i gång än. är alltid så sjukt slö i skallen på lördagar! sov rätt många timmar i natt, så skönt! nu har vi käkat frulle, städat upp lite och druckit kaffe.. Kim, Maria och Oliver kommer hit om en stund =)
Nu ska jag hänga tvätt..


soova

ska bli så grymt skönt! har knappt vaknat av veckarklockan den här veckan så det behövs verkligen!! nu har vi precis glott på nån rulle som gick på tv.. den va riktigt bra faktiskt! ska lägga mej i sängen och läsa några kapitel i boken nu.
I morgon ska vi träffa Kim, Maria och Oliver! längtar!! =) solsken ska vi ha!! ;-)

Godnatt!


Friday

orkade inte blorra nått i gårkväll! kom hem rätt sent. idag har det varit rätt risigt väder och förmiddagen va inte så skön i regnet men man har ju fått lite frisk luft iaf. =)
Nu är jag i örby, paul ska byta ett fönster i köket här och jag äta middag :P Fredrik och Theo är här också. va super trött när jag åkte från jobbet men nu har jag hällt i mej två koppar kaffe så jag börjar kvickna till.
Nu ska jag mysa med theo!




Theo och pappa.



♥♥♥


helt utmattad

har varit en hektisk dag på jobbet.. men vi har fått mycket gjort =) kim, maria och oliver kommer till helgen så det blir det grilla å mys! hoppas att det blir kanon väder =)

Nu har jag precis klämt en hamburgetallrik och är PROPPMÄTT!


Åhhh ÄNTLIGEN!

Jag gav upp budgivningen på den beiga väskan när den kommit upp över 700 spänn! då betalar jag heldre 900 för en ny =) å det har jag precis gjort :P tuur att det finns faktura! haha




Ed Hardy


pain

in my fingers... kan inte sluta klinka! hur ont det är göör! har lärt mej några winnerbäckslåtar nu och känner att jag har sjukt mkt flyt! då vill man ju inte sluta lixom! (Ordet lixom gick inte att googla föresten!) :P
lasagnen va sjukt god! sådär krämig å mumsig =) har inte gjort så mkt mer än att äta middag.. spelat gitarr, drukit kaffe, skrivit ut några papper till Ippis, pratat med Ippis i telefon och diskat.
Ska snart ge upp och lägga mej å läsa min bok.. har läst ut dne fösta boken i twilight serien nu är det dax för den andra! så jäkla braa!


mmmm maaat!

har precis gjort en lasagne å städat lite =) åh va huslig jag känner mej :P hahaha
Nu ska jag spela gitarr.. ahr kommit in i ett nytt lunk! rätt skönt!


så där ja!

fick för mej att köra ett ordentligt fyspass eftersom jag inte tränat sen typ oktober eller nått sånt! trodde inte jag skulle palla ens 10 minuter på crosstrainern men när jag kört den fullt ös i en kvart så blev jag sugen på att springa... usch ja! när jag närmade mej halvmilen började jag bli yr och illamående och sen kräktes jag! hahahahaha PINSAMT!! hann till toan iaf! :P nu blire en låång kall dusch!


fixardag på jobbet!

jag å några till blev barnfria i några dagar för att fixa iordning våra nya avdelningar! grymt skönt å kul faktiskt! skruva hyllor å krokar å fixa å dona.. åt lunch utan barnen och det va skönt me litelugn å ro ;-) fast man saknade dom lite när som sprang runt ute på gården! =) gick på mitt glidar shema idag och slutade kl 15.00 så jag åkte till maxi å handla en massa mat efter jobbet, rätt skönt att handla själv! =) sen träffade jag grannen när jag packade ur bilen och sa till han att plocka bort sina nedrans båtar som han har på baksidan! all kvällssol försvinner när dom står där! han skulle göra det sa han åå det ska jag nog hålla koll på!! :P

Nu ska jag träna... åhh det tog i att bara säga ordet!!
fy faan! Jäkla latmask! KOM IGEN NU TEEESS!!!


helgen över!

känns rätt skönt! tycker att jag får mkt mer vila i veckorna! fast det borde ju vara tvärtom tycker man! Nu är det slut på heltidsjobb för mej.. hoppas att det inte varar så länge! för de känns inge kul alls.. ska försöka lägga den tiden i veckan på träning! skulle vara grymt skönt att komma igång igen måste jag säga..
I morgon ska jag till maxi efter jobbet och handla mat iaf..

Sov gott!

♥♥♥


Hello baby! ;-)

Klicka för att visa Megabild! Ed Hardy väska, nästan ny.

Har småbudat lite på den här snyggingen! =) får jag den inte så får jag helt enkelt köpa en ny!


herrejävlar!

va ont man kan ha efter en brännbollsmatch!! helt galet! sen att Ola slet ner mej för trappan i benen på en stjärlapp gjorde saken inte bättre! blåslagagen arm, rygg å rumpa så det tackar vi för OLA!! :P har även dej att tacka för min blåa tumnagel som kommer trilla av vilken sekund som helst! tur att det finns nagelack ;-)
jaha det såg ut som förväntat i morse med öl å vin överallt så nu har jag damsugit, skurat och tvättat! va tvungen att ta en kalldusch efter.
Fredrik och Vicky skulle på nån visning i örby så vi sak dit och äta på kinan med dom vid fyra tiden! sen blir det soffläge hela kvällen!

Solen tittar fram nu och det är 20 grader!! =) välkommen tillbaka sommarn!


Brännboll



Samling under regnskyddet







Domaren Nattis myser under pressen! :P


















Bröderna Dahlborg











Min chao chao! världens godaste pizza!




























Thomas agerar trubadur!










ehhh jaa.. stjärtlapp i trappan..



Kan aldrig sluta bra...


Brännis!

nu drar snart brännbollen igång! jag e klar och har blivit av med morgonhuvudverken jag hade.. massa kaffe, vatten och ipren så nu är jag redo att vinna!! fyy ja! värre tävlingsmänniska än mej finns nog inte! jag har tagit fredrik i mitt lag iaf eftersom vi är lika dumma i huvet båda två och det minskar slagsmåls risken ;-) hahaha
solen tittar fram å det är ju perfekt men dte blåser så in i! jag ska stå nära brännplattan så jag slipper springa så långt :P TAKTIK ÄR ALLT!

Hinner spela lite gitarr innan vi ska bege oss..

Ha en sköön dag!


KAFFFFFFFFFE!!

.


de va den dan..

Riktigt mysig dag har jag haft! =) startade väldigt bra!! har ätit och fiakt en massa så någon middag blir det nog inte idag.. nu sitter jag å spelar gitarr å lär mej några av melissa horns låtar.. men jag blir fullständigt GALEN på youtube som hakar upp sej hela tiden!!! jonas fixade spotify till mej men jag har inte haft tid att fixa de så det kanske är dax nu.. i kväll blir det lugnt som fan å bara slapp..


 ♥


10.06.11

godmorgon! är så trött att jag fick rulla ur sängen i morse! tog en dusch och nu har jag ätit frukost och ska dricka kaffe! planeringsdag på jobbet idag.. tror att det kommer att bli bättre än i går.. bara känns så! =)


middag å fika



Finns ingen goare än min älskade Theo! ♥



Kan gapa stooort! =)



Steven å Liam



Kaffe å mammas goda muffins!





Liam å mormor =)


Ja må han leva, ja må han leva!

28 år och fortfarande ung! ;-) Grattis älskling!!


låg uppe alldeles för länge i natt! fastnade i boken och släckte runt halv 12 nångång.. nu ska jag dricka en kopp kaffe å sen åka till Tyresöö.
Ha en sköön dag!


pust å frust..

tog en evighet hem från jobbet eftersom jag va tvungen att handla.. hade glömt listan hemma och laat som man är så åker jag inte hem och hämtar den utan glider runt i butiken och tror att jag kommit ihåg allt som jag skulle ha! men neeej då! hade glömt det viktigtaste av allt! grejerna till morgondagens middag.. kom på det precis när jag parkerat så de va bara att åka ner igen.. plockade upp paul vid tåget på vägen också.. paul träna medans jag gjorde hamburgare m bröd till middag och en stor chili till i morgon, mamma skulle baka baguetter och muffins så det va ju skönt att slippa!

har planeringsdagar på jobbet i morgon och på fredag.. ska va i komunhuset i morgon och lyssna på nån föreläsning! tycker inte att det känns speciellt stimulerande då jag har väldigt svårt att sitta stilla så många timmar! fan kommer ihåg på Maxi när dom ville att jag skulle kassaträna!! va det värsta jag gjort.. tidsbestämda pisspauser är ingenting för mej! sådeså!

nu ska jag krypa ner i badet med min underbara bok


godmorgon!

så härligt när solen lyser in på morgonen! man blir på betydligt bättre humör!
har sovit riktigt kasst faktiskt! trodde jag skulle hosta upp lungorna eller ngt! men nu verkar hostan ha släppt lite och jag mår bättre än vad jag gjort på över en vecka! =) kylen typ ekade så jag måste handla efter jobbet idag! blev iaf en macka å oboy å kaffe!

Mot jobbet


tjolahopp

nu är jag på mycket bättre humör! =) så skönt att ha det rent å frächt hemma! å vara mätt i magen är inte heller så tokigt! satte upp nya gardiner å fick upp tv:n i sovrummet! blev as nice!
nu är jag riktigt godissugen å det blir jag fan aldrig så så klart har man inget hemma.. men nån isglass kanske man kan rota fram ur kylen om man har tur! :P




AHHH jag är så jäkla irriteraaad!!

först grejer på jobbet som bara STÖR mej så in i helvette!! iaf idag! å sen har jag fått sms om ett paket som ligger å väntar inne i stan och jag har inte ens betällt nått!! har tänkt att ringa dit i en vecka men det har kommit grejer ivägen hela tiden och nu när jag väl får tummen ur arslet och ringer dit (tio minuter innan dom stänger) så svarar en otrevlig idiot kille som säger att jag ringt fel! att jag har ringt till farsta bussgods och inte city.. jaha säger jag och sätter på datorn snabbt som fan och letar upp telefonnr till city!! och va får man se?? att det är samma jävla nr som till farsta!! arg som en geting ringer jag tillbaka 2 minuter i å då har dom STÄNGT!! skiter i det där paketet nu!!
hungrig e jag också!! stackars mej! :P har slängt in kyckling i ugnen och ska göra potatismos till.. sen blir det städning hemma och det är ju alltid lika roligt!!

Nu är det färdiggnällt!! =) kommer tillbaka lite trevligare om en stund!


Tisdag

ojj va man skulle behöva sova några timmar till!

iväg till jobbet och se om man kan få lite nytta gjort! =)


Dagens google

Vad heter Alfons katt!?

Den heter Pussel! fråga mej inte hur eller varför! det bara ääär! :D


Hittade ingen bild på kattjävlen så det blev en på Alfons istället! :D han va min FAVVO när jag va liten :P
Jag äälskar dej Alfons! hahaha


YEEEES!

Nu har dom kommit!! :D alla twilight böckerna! åh jag vill bara börja NU!




Ut till tvättis och vika det sista!


tvättis..

helt galet konstigt!! så fort jag bokar tvättstugan så får jag helt sjukt mycket tvätt helt plötsligt! fast iofs så passar man ju på att byta lakan, tvätta gardiner, pauls arbetskläder å handdukar när man väl får allt torrt på en gång så så konstigt kanske det inte är!
Dagen på jobbet gick väldigt snabbt.. gick iväg till gymnasiet på förmiddagen och hämtade två lådbilar som vi fått! :D va as kul å köra.. men det va väl bara för att jag slapp putta på! :P man skulle haft fleer nedförsbackar! :D
korvgryta till lunch, vila med barnen och sen lite hyll lackning på eftermiddagen.. har varit as hostig idag! men jag har ingen lust att cocilana när jag jobbar! blir så sjukt vimsig i skallen.. tror inte att man får köra bil ens när man tagit det å det förstår jag!! nu ska jag ut å börja hänga tvätt... BOOORING!

hej hopp
 


ny vecka..

vädret e sådäär änsålänge.. 11 grader å mulet så det blir mkt kläder! halsen vill inte vara med idag! har druckit 2 koppar te och 2 kaffe och ändå så får jag kämpa om jag ska få fram något ljud.. hahahaha blir spännande! man får sms:a mej idag :P
idag är det tvättstugan som står på schemat. ska bli skönt att bli av me all tvätt!
till frukost åt jag massa jordgubbar! så sjukt gott! SOMMAR




ha en bra dag!


Grillning..

ska över till grannarna å grilla nu. köpte vattenmelon som inte smakade ett skit och jordgubbar.. men dom va goda! tur det!

ahhhh jag vill bli friiiisk! NU!


Nationaldagen!

Brukar inte fira den något speciellt.. å det tänker jag inte göra idag heller.. har ont i halsen och är riktigt tung i huvet idag.. va hemma vid tre i natt och Impalan gled in på gården strax efter.. vaknade rätt sent och har legat ute å solat å druckit kaffe på baksidan en stund, men nu blev det för varmt! ska hoppa in i duchen och ta en promenad till affären om en stund, tänkte köpa lite vattenmelon! är sjukt sugen på det!
Får se om det blir grillning i kväll.. ola snacka nått om det!
sjukt snabbt va tiden går!! snart är det semester och det är massa som ska fixas på jobbet innan.. om några veckor är det midsommar och då ska vi till Åland till Ola och Sussies landställe, snacka om att jag ska bunkra med myggmedel och clarityn!! fick 10 myggbett i går på tävlingen, dom trivdes som fan inne i skogen där solen inte låg på dom små jävlarna! nedrans skadedjur e va dom e!


♥♥♥


lördagskvällen!

Grillning hemma hos Maria i Tyresö =) va där vid fem och kom hem vid tre! va en jätte mysig kväll med mycket skratt!




En liten guldkällan.. min favvo öl



Helena med sitt rosevin



Johanna



Mia



Maria strike a pose ;-)



grillmaster :P



Tessan, Therese, Mia, Tess å Maria =)



Maria slängde i hop en äppelpaj som va grymt mumsig



Tjohoo



Stefan hemkommen! =)


mot tyresöö

nu har jag tagit ipren och druckit kaffe.. och öl så nu mår jag mycket bättre! bakslaget kommer nog i morgon men det är en annan dag ;-)


Ha världens bästa lördag!!


tävlingen avklarad..

gick jäkligt snabbt idag måste jag säga. vi körde 6 stycken i min grupp och han som hade lagt banorna va lite lätt bakom flötet! han hade slagit ihop min klass (pilningen) med den svårare så det blev till att köra vitt spår i stället för gult.. åå det gick sådär. 7 banor, 2 varv 32 prick. men ingen femma så det får jag vara nöjd med! har precis duschat och ligger nu på soffan! höll på att somna i bilen och har huvudverk nu men jag hinner vila en timme innan jag ska göra mej i ordning för kvällen.
Paul ska dra ner till mats och frida nu, dom ska på moonshine i kväll!


sova nu?!

hahah kl är tio och jag ska fan gå och sova snart.. behöver sova massor om jag ska palla morgondagen! den kommer bli bra =) ska köra gärnet på tävlingen och inte "chicka" ur å ramla omkull.. :P sen skjutsar My mej till Maria på eftermiddagen åå så ska vi grilla å dricka lite.. funderar bara hur jag ska ta mej hem.. får se om jag kanske sover kvar.. har ingen lust att åka runt halva stan mitt i natten fast iofs så brukar det inte vara så jobbigt när man har lite öl i sej.
kom precis hem från ösmo.. vi tog donken, bolaget och ica och sen åkte vi dit och tog en fika och hämtade vår nya 32 tums till sovrummet. ska bara beställa en box och ett tvillingkort me.

I morgon kööör vi!


fredag..

sitter å kollar på flinstones.. den är så tråkig att den blir bra! är helt sjukt slut efter den här dagen, har lackat lite hyllor idag å sen va dan typ slut... tog en bra stund att komma hem. typ alla tar stundenten nu så det va fullt med lastbilar å läckra bilar.. nu ska vi snart åka till bolaget och det blir nån middag på vägen, inga krafter till att laga nått direkt.



youghurt i kaffet!! Näämen godmorgon Tess..

så börja min morgon.. riktig jävla tur att jag råkade kocka för mkt kaffe idag då!
Solen skiner och det är än så länge 12 grader.. skippar leggings idag för att "raggarbrännan" på benen ska försvinna.. :P slutar halv fem idag, ska till bolaget men jag tror att jag drar hem och äter först innan så slipper man trängas med alla fredagsalkisar ;-)



renis..

har badat i typ en timme och det va så sjukt skönt! drog på sterion med skrikande hårdrock och låg under vattenytan med huvudet och bara njööt! =) nu har jag ätit lite ost å chili majschipsrullar, druckit en kopp kaffe, tagit en cigg och målat naglarna.. känner mej rätt nöjd för idag! ska halv glo lite på criminal minds innan jag går och lägger mej...


Är sjukt laddad inför tävlingen på lördag!!


härlig dag!

nu byggs brännan på mer och mer för varje dag! är ute många timmar på jobbet och njuter av solen! nu har jag precis käkat middag och fått i mej en kopp kaffe.. råkade beställa fel tv-spel till paul så och det va skit krångligt att skicka tillbaka till cdon.. man va tvungen att mejla å hålla på innan man får skicka tillbaka.. hoppas att de går bra till slut iaf.
I kväll blir det slapp.. är fortfarande inte riktigt frisk men det är nog på bättringsvägen iaf! måste ju va frisk på lördag till tävlingen! och sen på kvällen ska jag hem till min jobbarkompis maria på grill och bärs! =) ska bli trevligt!


sooliga dag!

har varit helt underbart väder hela dagen och jag har varit ute jätte mycket!! va så skönt och mysigt på rasten, låg på baksidan på en handduk och drack kaffe och det luktade sååå gott ;-) hahaha
va så himla varm på eftermiddagen så det blev en dusch innan apt.. va riktigt skönt! åå nu blev det en dusch till när jag kom hem.. va riktigt skönt igen.. :P
är helt färdig så nu blir det tv:n..


I morgon blir en ny solig å varm dag!


tjenixen..

nu är jag ny duschad och käkar frulle..  det är så förbannat skönt att duscha på morgonen! men väldigt svårt att bli klar.. jag har ingen aning om vad frukosten smakar eftersom smaksinnet är försvunnet.. det är den där nässprayen som jag tog i går kväll! brukar släppa frammåt lunch.

ha en sköön dag i solen!


sommarn e på g..

ska bli grymt väder resten av veckan!! det tackar jag vädergudarna för och drar på mej kjolen i morgon! det jobbiga med kjol på jobbet är att man måste ha leggings eftersom man inte vill visa hela faderejsan när man far runt på gården och då får man en sån där halvbensbränna som inte direkt är läckert.. såg att jag redan börjat få lite när jag låg å sola i örby så BORT säger jag!! blir en lång dag i morgon 7.30-19 har APT.. hoppas att jag känner mej friskare då.
näe nu blire en dusch.. en gulleplutt på jobbet kastade en skopa sand i håret på mej idag! :P 


...

på förmiddagen var vi i samlingslokalen i skolan och tittade på våra älsta barns avslutningsshow.. dom så himla duktiga!! å våra barn med som satt relativt stilla i över en timme =)
har mått sådär idag.. man blir mer hängig än vad man tror.. sista timmen va pest å pina.. kände mej tok deppig och ville bara sätta mej under ett träd och ta en pilsner :P jaja i morgon är det en ny dag...

håller på att göra mat, det blir ugnsfalukorv med lök och tomat och spaghetti.. efter maten ska passa Theo för att fredrik ska på föräldramöte och vicky jobbar kväll..


Blogg listad på Bloggtoppen.se