..

Vi struntade i att åka skidor idag.. Fredrik och Vicky åkte i väg i stället så åkte vi och köpte ved och lite extra grejer till i kväll.. Sen tog vi fram pulka och sparken och åkte i vår backe utanför stugan.. Nu har vi ätit köttbullar och makaroner och ska dricka kaffe :)



Jag utan näsa.. ha ha



Theo, jag och Paul åker spark :)



My och jag..

PoK


Nyårsafton idag.. sjukt!

va det här året har gått snabbt.. 2010 redan! d va kul i går kväll.. blev inte så sent iaf o de va ju skönt! Nu har vi ätit frukost och jag och paul ska snart ut och åka sista åket.. i eftermiddag åker fredrik och vicky så då tar vi med oss theo och handlar lite till i kväll.

PoK


kvällen..

Nu har vi spelat neger och president och jag är lika grym som vanligt!! ;) ha ha jag tycker det iaf! om en stund ska vi käka varmkorv och sen ska jag, fredrik och paul på kvällsåket. Sen blir det bastu och kvällsafterski som börjar kl 21. sen lär man ju slockna väldigt snabbt.
Nu tänkte jag ringa mamsen..

Puss


vilopaus nu på eftermiddagen..

De va skoj att åka nu på morgonen :) Vi körde hopp och svarta backen! den va så grymt pistad idag.. Nu har vi ätit hamburgare m bröd, Theo sover och Vicky och Fredrik ska ha lite ensamtid och gå och ta nån öl :) Det är kvällsåk i kväll så jag ska slappa nu på eftermiddagen och basta. Vi har haft så himla tur med vädret den här veckan! kunde ju varit varmare men går man in och drar av sig pjäxorna fter några åk så är det helt okej.




ha ha! kändes mkt högre än va det var ;)



Theo sötis! :)



Killarna snörullar :)


kaffe..

Hej igen.. gick och la mig vid sex och hade världens frossa.. sen drömde jag att jag va på cinderella och låg iskall i en hyttjävel.. fast som tur så fanns det en kille där som värmde mig ;) ha ha

Idag är det 27 minus!! satan i isgatan.. kommer att svida bra i ansiktet nu på förmiddagen.
Nu ska jag börja klä på mig alla 28 lager.. 

PoK 


03.30!! varför är jag vaken?

Nu är det en sån där stund som jag längtar hem.. Man vaknar mitt i natten och kan inte somna om! Hade jag varit hemma så hade jag satt på en bra film, lagt mig på soffan och druckit kaffe.. men i stället sitter jag i världens obekvämaste tygsoffa (som sticks) och vill inte sätta på varken kaffe eller tv:n med risk för att väcka alla nu kl 4.! Ja ja det är inge synd om mig! Hade jag struntat i att dricka öl så hade jag nog inte behövt gå upp för att kissa ;)

Äta kan man nog göra relativt tyst.. ha ha! ska se va jag hittar.



Utsikten från Svarta pisten..

PoK


tjolahopp snyggingar!

Nu har vi varit på pizzabuffe.. så jäkla mätt! tror att vi åt för 20 personer.. ha ha orkade bara en öl :)
När vi kom hem kom guran fram och vi hade lite allsång.. :P speciellt Theo som ville höra Emil 20 gånger. ha ha
Nu kommer Fredrik och serverar kaffe! Han kan han! :D som en riktig husmor! I morgon ska jag och fredrik på upptäcksfärd i backarna! Det är bara vi som vill åka svårt så vi lämnar dom andra i barnbacken :P Sen på kvällen blir det kvällsåk så man får väl vila upp sig på eftermiddagen.
Åkte bräda nu på eftermiddagen.. märkte att spänningen glappa gärnet när jag började åka så jag fick spänna högerbenet som f-n innan jag kom ner och kunde skruva åt den, sen gick det helt okej! gav mig inte på några hopp men d va roligt! :)



Vicky och My på afterskin :)



Vyn från släpliften

'
 My



Brasan :)

Hörs i morgon!

PoK


Nu blir det bräda!!

jag och fredrik ska åka snowboard nu på eftermiddagen.... ahhh va as länge sen.. :) äh det ska säkert gå bra.. Paul får fotografera idag så får vi se om ni får se några praktvurpor lite senare ;)

Skål!


gomorrron gomorron..

I dag har jag ont i min kropp.. trappan ner från våningssängen va inte att leka med. Nu har vi ätit frukost och druckit kaffe. Nu vill alla 6 in på toan samtidigt. skulle inte skada med en toa till. I kväll ska vi käka pizza buffe, är inte så sugen på d nu men ja kanske blir.

Later..


sovtajm.. as usual

Tidigt som attan men jag har åkt mkt skidor idag.. har lite ångest att jag inte hunnit åka bräda än men det har varit så kul med skidor! :) försökte ladda upp bilder här men d gick inte.. as segt internet eller ngt.
I kväll har vi bastat och rullat i snön, d va kallt som fan och gjorde ont. ha ha! fick dricka en tröstöl när jag va klar ;) Nu har vi spelat rapparkalja och efter en halvtimme av seriöst spel så övergick det till SNUSK och elakheter!! så jäkla skönt! Vickys va bäst, vi skulle förklara förkortningen: CHF och vicky skrev: cansersjuka men hoppfulla flickor! hahaha.. Fredrik måste fått i sig några öl för mkt för han skrev: Chef!! fattas bara ett E.. Garva ihjäl mig :D
I morgon ska vi upp kl 7 som vanligt. Fredrik ska till sjukstugan med sina händer och paul ska tillbaka till uthyrningen.. är ju för fan stammis där nu ju :P Jag, steven och Vicky drara väl upp i backen så länge.

Sov så gott!

PoK


afterski och grillkorv..

det har vi avverkat nu :) Jag, fredrik och paul gav oss upp i backen på eftermiddagen men pauls nya pjäxor strulade igen så han lessna och satte sig i baren medans vi åkte fun park.. kl 15 kom dom andra och så satt vi där till femtiden. Nu har killarna grillat korv och jag ska sätta mig i bastun snart..

PoK


Så jäkla vackert!

I dag har vi solsken! :) blåser kyligt uppe på fjället men det gör inget.. Nu på förmiddagen har jag och Fredrik åkt. Pauls pjäxor strulade som vanligt och steven ville byta sina skidor till blades i stället så vi hann med en väldans massa åk innan lunch! vi är ganska jämnbra så vi körde upp till toppen och tog rött och svart och avslutade med funpark.



Här e jag :)



Fredrik



Den obligatoriska Ölpausen..



Vår stuga..

Nu ska jag dricka kaffe och sen blir det ut i backen igen.. hinner väl åka någon timme innan afterskin börjar kl 15.

Puss


tröttmössa..

Sitter i soffan och gäspar! har varit inne sedan lunch och smådruckit öl och spelat spel.. ska bli kul att ge sig ut i backen i morgon när man slipper böka med uthyrningen.. steven skulle köpa liftkort i morgon också! :) roligare ju fler man är. Det blit inte så mkt bilder som ni kanske märker men eftersom jag inte va i mina sinnesfulla bruk när vi åkte så glömde jag hur mkt som helst hemma och kameraladdaren så klart! jag tänkte ta vickys och mys bilder i slutet av veckan :) Ska kolla klart på filmen och sen sääängen.

Sov gott! 


BURR!!

Genom frusen! d va -20 grader och riktigt bökigt inne när vi skulle hyra pjäxor och grejer! men det är det väl alltid. Jag, paul och fredrik åkte upp sittliften och körde två åk, efter det va fredrik tvungen att byta pjäxor och jag köpa tunna silkeshandskar som man kan ha i tummvantarna.. märkte också att jag behöver två par yllesockor om inte tårna ska bli ispinnar. Nu sitter alla i soffan och dricker öl och jäger.. Theo sover middag och jag ska börja fixa varma mackor.. efter lunch ska dom ut igen, jag tänkte va kvar i stugan och mysa med Theo i stället.


Godnatt!

Nu ska det bli så himla skönt att sova! :) har varit en jätte lång dag, tror jag kommer somna på en gång.. Fick låna med mig mys dator till sängen.. ha ha då känns det mer som hemma! du och jag mitt vackra fiina internet :P i morgon ska vi upp sju och ska försöka vara i backen vid nio tiden.. jag ska hyra pjäxor bara så är jag redo för funpark :) Tänkte nog åka mer skidor än bräda i år.. slår fan alltid sönder mig när jag åker snowboard.. tror att jag är bättre än vad jag är och det brukar inte resultera i nått bra..

Sov så gott!

PoK


blev sparkåk ute i snön..

Jaha nu har jag haft snö på ställen där jag aldrig trodde! ha ha.. in i snödrivan bara :) Nu har fredrik, vicky och theo kommit :) ska pussa på Theo lite!


.

Fredrik ringde och sa att det va jätte jobbigt att köra nu! dom såg tydligen ingenting coh har den värsta biten kvar.. jobbigt!
jag testade att basta men blev illamående som fan.. inget att leka med när man är bakis :P Killarna tog iaf tag i maten och det luktar såå gott :)



Saknar dig!


Då var man uppe i fjällen då!

ha ha.. hade en Väldigt tung natt/morgon.. men självförvållat som vanligt! Va ute och drack öl med Patrik i går, vi hade jätte trevligt men jag fick i mig några för många.. :P
Sov väl en timme innan paul drog upp mig ur sängen och ut i bilen.. ja ja nu är vi iaf här. Killarna drog några öl på afterskin medans jag och My drack varm choklad. Fredrik, Vicky och Theo är på väg upp nu, tror att dom kommer fram vid nio tiden om allt flyter på bra :)

Nu blir det kaffe.. tänkte slänga i hop en chili con carne om en stund och plugga på skidkartan så jag vet vart jag ska ge mig ut i morgon :D Inga brutna ben nu säger jag bara.. om jag nu är så illa tvungen så får det bli vänsterbenet!! då kan jag fortfarande åka bil till jobbet.. ;)

Puss


Storm varning!

Nu har vi äntligen kommit hem från maxi! va ganska lugnt i butiken men det är alltid jobbigt att storhandla.. slutade på 3200.. lagom för 6 pers och ett barn en vecka.. tror jag.
Usch! dom säger att behöver man inte åka bil i morgon upp i landet så ska man INTE ge sig ut.. men vi ska tydligen :S fyy va läskigt! jag får se hur det ser ut i morgon.. är det tok storm så vill jag nog vänta tills på söndag.
Nu ska jag spela lite gura och börja packa..


Skönt att julen är över..

Nu drar vi till fjällen i morgon och INGEN får ta med sig rester eller julkäk alltså! Är så trött på det.
Ska åka till Örby och hämta skåbilen snart och snowboard, skidor och julklapparna.. sen blir det fjällen handling på maxi och den listan är inte liten.. ha ha fy ja!
Nu ska jag klä på mig..

Puss


Julafton!

Orkar inte ladda upp alla bilder men några från "tomtestunden" måste få va med! :)



Tomten "pappa" och Theo



En överlycklig och orädd Theo agerar tomtenisse och delar ut julklapparna..




Dom super stolta föräldrarna filmar och tar kort :D



Pappa får en enhjuling från oss! ha ha skulle sett hans min :P

Vi hade tänkt att sova i Örby men varken mamma eller pappa kände sig så bra så vi åkte med fredrik och vicky hem i stället.. skönt att sova hemma! :) nu sitter jag och tar en öl i soffan.. än är julen inte slut. ;)

Hopas att ni har haft en as nice jul!

PoK





ska väl åka nu..

sla förbi maxi en snabbis och handla en julgrupp.. :) köpte två långärmade tunikor i går.. skit snygga, jag som är ganska kort kunde ha strumpbyxor under så blev det som en kort klänning :) inte alltid tokigt att vara shorti!
Ha ha Ola och Sussie försov sig lite i morse så vi väckte dom.. vi år hemgjort risgrynsgröt.. mumsigt! tror att jag fått med mig allt nu. ha en underbar dag nu allesammans!

Puss


god jul! :)

har ingen julkänsla alls men det kanske ändras när jag kommer hem till mamma och pappa å luktar på granen.. vi sover där i natt tänkte vi, ingen av oss som vill köra.. :) ska vara hos Ola och Sussie om en timme så jag ska nog ta en dusch å vakna till lite.
Hoppas att Gittan och Tord får en lugn hemresa från Marocco idag och att allt flyter på..







Julfrukost! :)

Tur att man har vänner som tänker på en.. ha ha vi blev bjudna på frukost i morgon hemma hos Ola och Sussie :) Det ska bli mysigt! hade nog bara blivit kaffe om vi varit hemma.

Nu har jag ätit middag.. orkade bara halva men det va super gott :)


Åhh jag är hungrig!! nice :)

paul och Ola åkte i väg till bolaget igen... och bauhaus. han skulle svänga förbi vega baren på hem vägen.. undra vad jag ska äta?! kebab kanske, blev lite sugen på det :) tack för tipset Patrik!
fanns inte sådär jätte mkt att kolla på i kväll.. som vanligt! blir nog kanske sagan om ringen, va jätte länge sen jag såg den..

I morgon är det jul :)


Dricker en öl..


Äntligen städat..

Finns det något tråkigare??! bolaget är klart också.. blev en hel del, hoppas att det räcker :P det har en förmåga att försvinna snabbt när man är uppe i fjällen.. man småsuper hela dagarna, afterski, framför tv:n, i bastun.. ja överallt helt enkelt. :)
Nu har jag betalat räkningarna.. helt galet va mkt pengar som försinner, över 20 000 i räkningar! tur att bilen inte kostade att laga.
Vi skulle tydligen ha fikat här i eftermiddag.. Ola, sussie, Max, peter, Linda och Viktor kommer väl vid fyra tiden.

ska börja packa lite smått.. Paul är så JÄVLA grining just nu... ahhhh blir galen


dan före dopparedagen?! Vilket jävla namn..

aja.. det är dagenn innan julafton och det har snöat en massa under natten! jag blev inte speciellt förvånad, men det va bara 2 minus ute så det är ju skönt.
Sovit ganska bra i natt.. vaknade av mig själv iaf kvart över åtta. I dag ska vi åka till handen och gå på bolaget och intersport.. sen blir det hem och städa och sen över till Ola och sussie på fika.. ska lämna julklapp till Viktor.
Nu ska jag duscha och sätta på kaffe.


slapp

är det nu på högsta nivå!! skönt och välbehövligt känns det som. ligger på sängen och lyssnar på musik :)


vad fan är det med mina matvanor?!

har ingen matlust alls.. åt en macka till lunch. känns så trist med mat.
Det gick sådär med pauls julklapp.. strula som fan och jag känner mig ganska less på den faktiskt.. HA HA
Killarna verkar ha fixat bilen nu iaf. dom stog och mecka ute i kylan medans jag och My spelade yatzy 148 gånger ;) nu har man fått sin dagliga dos av hjärnjympa.. Vi tänkte åka till Igorsport om en stund och köpa lite grejer till fjällen så att man kan börja packa lite smått.

hörs senare.


Godmorgon! :)

Super skönt att vara ledig.. tar väl ett tag att fatta det bara.. kändes mig lite skum i kroppen i morse och märkte att jag gått ner 3 kg! när fan hände det?! Har inte tränat på flera veckor..? Skumt..
Eftersom jag sitter fast i min håla och vill komma till Örby för att fixa Pauls present så ringde jag min lojala älskling, My! :) Nu är hon på väg hit och ska äta frukost här så drar vi sen.

PoK


vilken dag..

I morse försov jag mig väldigt länge.. kom till jobbet en timme och 10 minuter för sent helt sönderstressad!! Mitt godmorgon jag måste vakna och bli en trevlig människa kaffe försvann in i tomma intet.. men Robert min trogna och lojala arbetskamrat kände stress vibbarna och sa åt mig att gå och dricka kaffe och käka frukost! :) det är inte illa.
Sen på vägen hem pajja bilen och jag frös rätt friskt! efter ett par telefonsamtal kom paul och börja skruva och efter en stund så kom pappa och hjälpte till att bogsera hem bilen till örby.. vad fan skulle man göra utan mobilen?? usch!! jag vill inte ens veta ;) ha ha ha
Kom hem vid åtta tiden och åt youghurt till middag.. lär man ju inte stå sig på hela natten.. får väl smyga upp och göra en macka i natt :P

ha ha.. sitter och tjötar på msn.. tar evighet att skriva ett blogginlägg.. ;)

Ha en skön kväll!

PoK


Nu ska jag sova..

nu är jag helt färdig! känns som om jag haft ett 3 timmars träningspass.. om det ändå vore så väl :P Näe bakis och sliten va väl ordet.. Fikade hemma hos farmor efter lunch och sen i väg till mamma och pappa en sväng.. efter det va vi uppe hos peter och linda. I kväll har vi kollat på nya wallander. den va bättre än de sista jag sett faktiskt, hände lite mer. Jag la mig i sängen och kollade på twilight medans paul spelade tv spel och nu måste jag sova om jag ska orka upp till jobbet i morgon. jobbar halv åtta till halv fem.. har samtal med förälder kl 16 som jag måste förbereda mig för men det finns nog tid till det i morgon förmiddag..

Sov så gott! och dröm sött ;)

PoK


oj va helgen gick snabbt.

fast det gör den väl alltid.. En dag kvar att jobba sen är det semester! :) Nu ska jag göra mig i ordning sen bär det av till farmor på fika.



Jag och Mysan! :)


var fan är john blund?

det här är ingen normal tid att vara vaken på.. speciellt inte på en söndag! hade trevligt i går.. känner nu att det kan ha blivit några öl för mycket men dom va ju så goda ;)
har legat och vridit och vänt på mig nu i två timmar nu.. man lessnar ju efter en stund. nu börjar magen kurra också! undra om det finns något gott i kylen? jag får kila i väg och kolla.

Hoppas att ni sover gott.


Nu ska vi öla..



Ha en nice kväll! det ska jag!

Puss


Lördag

känns som någon har slagit något jäkligt tungt i skallen på mig.. har sovit ganska länge men drömde ganska skumma saker.. måste köpa en drömbok eller nått så mycket som jag drömt på sista tiden.
Tänkte åka till farmor i dag men farfars döttrar skulle dit och fixa inför begravning så vi åker nog dit i morgon i stället.
I dag vill jag träffa Theo lite, åka lite pulka eller ngt.
Nu ska jag sätta på kaffe och ta en cigg..


..

Har ni lyssnat på hero of war? vidrig men grym! ska käka pizza i kväll, orkar inte fixa nått annat.. My skulle komma sen när hon hade haft tvättstugan.


Fredag utan glädje..

Trodde inte att det fanns sånna! :( Hade en lugn dag på jobbet med få barn.. Jobbar på Måndag också sen är det semester. Sitter och dricker en öl som smakar oförskämt bra.. Ska åka till farmor i morgon.. åhh va kämpigt! trodde aldrig sorgen skulle vara så stor.. men men sånt är livet.

Ha en skön fredag kväll.. själv ska jag klinka på guran..


Fredag..

har sovit bra inatt fast armen värker.. längtar tills i morgon då man kan sova ut ordentligt! det ser inte ut som om det har snöat mer i natt. det skulle vara skönt för då blir det lättare att köra.
Får se om vi ska åka till farmor i dag eller i morgon. har inte bestämt mig än, ska kolla när fredrik ska åka dit.
Helgen har vi inget planerat.. ska kolla över vad vi har för kläder till fjällen, paul behöver nya termo braller och jag en mössa och långkallsonger vet jag iaf.
Nu ska jag dricka kaffe.. och ta en cigg.

PoK


sova...

Usch har varit en SKIT dag! först sov jag uselt eftersom jag hade ont i armen, sen körde jag fast med bilen på parkeringen, Tack Ola för att du puttade loss mig! sen tog det 40 minuter till jobbet så jag kom försent. På förmiddagen var jag inne och dukade i ordning till julbordet som vi hade och då kände jag att jag hade lite feber men efter lunchen kändes det lite bättre. Sen när jag kom hem så startade inte jumpyn och vi var tvugna att köpa nytt bateri. När vi åt middag ringde mamma och berättade att farfar dött! det kan i alla fall inte bli värre nu. hoppas jag.
Har inte gjort mycke i kväll.. mest suttit och glott, kände att det va dax att sova nu så jag orkar upp i morgon.. måste åka mycket tidigare nu eftersom det tar evigheter att köra i det här vädret.

Sov gott allesammans!

Tänker på dig farfar!

PoK


Jag hatar döden!!!

Nu har min farfar dött!! åhh va ont det gör! allt känns så jävla obetydligt när någon man älskar försvinner!



Farfar för ett år sen med Theo!

Vila i frid!! Jag älskar dig!


Snöstorm!

FY JA! Jobbigt när det är så MYCKET av allting! ingenting någonsin kan komma sådär lagom! utan allting ska övergödas och bombarderas av ALLT! ja e lite smått irriterad bara.. :S Har as ont i armen och har sovit sådär. men det blir säkert en bra dag iaf! :)

Måste kila ut och skotta fram billen nu!

PoK


biggest loser

ska vi kolla på nu.. jag och My. Paul mådde inte så bra så han ligger i badet och ska lägga sig och sova om en stund! hoppas att han känner sig bättre i morgon. 3 arbetsdagar kvar sen är det semester! :D
Gittan och Tord åker till Marocco i morgon! jag är inte alls avis ;) hoppas att dom får en underbar resa men mycket sol!


nu är sprutan överstökad.. skönt!

Det va int roligt men nu är det över! har inte ont i armen och mår för närvarande väldigt bra! är hungrig bara men maten är i ugnen.. det blir ugnsgrillad falukorv med lök, tomat och ost, och pasta. :)
Det va nice på jobbet i dag.. fast stressigt. Var ute på förmiddagen och lekte så nu slipper man gå ut på kvällen.
I morgon ska vi ha julbord för barnen! det ska bli mysigt. vi ska duka långbord i lekhallen med placeringskort, ljus och Mys! :)
Nu är maten klar.. My är här med! det lär ju bli monopol i kväll då! ha ha

PoK


rasten slut

Nu är min halvtimme rast slut och jag ska gå och väcka några barn. Va ute i snön i dag och åkte pulka med barnen men det blåste ganska mycket så det blev kallt snabbt.
Hoppas ni har en bra dag på jobbet! :)

PoK


Luciafirande.

Det har vi haft på jobbet idag :) Det va kanon mysigt! Först "fröknarna" kl 9 och sen barnen kl 15.30 och emellan det var det lek och pyssel. det tråkiga med så här mycket snö är att det tar evigheter att komma hem! hade varit lättare om det va mototrväg i stället för 50, 70. tror att det tog 15 minuter extra idag.. Paul hade slängt i hop en kycklingsallad när jag kom hem, det va länge sen så det var super gott! Jag fick en jätte fin ask med praliner av ett barns föräldrar idag :D Så himla gulligt! så nu dricker vi kaffe och mumsar pralin.

sing in lucia day yaay the ...

I morgon smiter jag en timme tidigare för att gå till läkarn och sen möter paul upp mig så tar vi influens sprutan på eftermiddagen. har varit väldigt tveksam till om jag ska ta den eller inte men efter jag resonerat så kom jag fram till att jag skulle bli AS förbannad på mig själv om jag åker på influensan och inte tagit sprutan, så nu är det dax. och dessutom är den ju gratis :P

PoK


vinter!

Nu känner jag mig ganska sliten och bakfull! det blev ganska sent i går och jag drack en del lättöl.. Det tog ganska långt tid att komma hem eftersom jag hade chefen och 3 jobbarkompisar som jag släppte av. Men det var SUPER trevligt :D Jätte mysigt värdshus där alla anställda hade 1700-tals kläder och en as skön trubadur!

Tog en dusch när jag vaknade så jag måste fixa håret snart.. det är skönt att slippa på mornarna annars..

Nu kan man snacka vinter ute! det är helt underbart (om man bortser från att skrapa bilen och så) Det va ljust i natt när jag kom hem och det va länge sen. Lucia fest på jobbet idag! först kl 9 ska "fröknarna" uppträda för alla barnen med luciatåg och spex! det ska bli riktigt roligt eftersom jag inte är med! ha ha någon var ju tvungen att ta hand om barnen ;) Sen klockan 15.30 kommer föräldrarna och då är det barnens tur att sjunga, efter det blir det kaffe och fika. Sen ska det bli SÅ skönt att komma hem och lägga sig på soffan!

PoK


godmorgon.

Mina morgonrutiner blev helt fel idag.. va ju tvungen att tänka för en gångs skull.. ;) Vaknade när paul gick upp och kände att jag va väldigt hungrig så jag åt och drack kaffe innan jag fixade i ordning mig.
Nu är det en minus och det är vitt på marken :D jätte mysigt! kollade på vädret nu och det ska vara kallt och snöa titt som tätt fram till jul. Drog på mig min tjocka polotröja och jeanse, det brukar vara lite kalalre på jobbet än här hemma.

Ha en bra måndag!


20.47

Nu är klockan snart nio och vi har ätit middag och kollat på två filmer. Baksmällan va as rolig! ni som inte har sett den än gör det! :) 
Nu ska vi snart gå på en promenad med Ola och Sussie.. Skönt att komma ut och få frisk luft, har inte varit ute något idag annat än fram och tillbaka från bilen..
Sen blir det en dusch och sängen.
I morgon slutar jag halv fyra, då blir det hem och fixa sig i ordning för julbordet.. ska vara i Tyresö igen halv sex så ska jag åka tillsammans med jobbarkompisarna till Nacka värdshus. :)



PoK


Skönt med en lugn söndag!

Sov tills vi vaknade i morse och åt en lång frukost, sen mötte vi upp Kim och Mia för att säga hej då och pussa på Oliver lite :) Efter det åkte vi till Maxi och handlade mat för veckan. sen har jag tvättat och sytt upp mina byxor medans paul har fixat i ordning kyckling och gjort lunch.



Det här fina ljusfatet fick vi av My och Steven i går. Jag köpte snöbolls ljus.. passar ju till julen :)



Kl 16 kommer My och Steven hit på middag och film. Vi ska äta rostbiff, pommes och sallad.. :)

I morgon ska jag på julbord med jobbet i Nacka på något värdshus.. Det ska bli trevligt men det lär ju bli ganska sent, sen på tisdag har vi lucia firande på jobbet med barnen, föräldrarna kommer halv fyra och stannar sen på fika så då får man se när man kommer därifrån..
Nu är det bara en vecka och en dag kvar att jobba! :D ska bli så skönt att vara ledig ooch åka till fjällen..

PoK


Lilljulen :)

I går va det jätte mysigt! kändes precis som julafton. Alla fick jätte fina julklappar,
Här kommer lite bilder:



Kim och Oliver



Olli och Paul



Mumsiga julbordet...





Mia och tomte nissen :)



Oliver öppnar sin första julklapp



My och Jag



Den här fina tavlan fick vi på Oliver



My och Gittan



Steven



Och så började det att snöa! :)


Lilljulen är här o lyser frid på jorden.. la la la la na na na na na na na na

Jaha. Erik vann idol, det betyder att jag blev 50 spänn rikare :) Vi åkte hem vid elva tiden och gjorde varma smörgåsar innan vi gick och la oss. Jag vaknade klockan åtta så nu sitter jag med hårfärg som ska sköljas ut om fem minuter.
Har bestämt mig för att vila upp mina hälsenor nu.. jag tänker fan inte sitta i stugan i fjällen för att jag har ont.. noway!
Näe nu är det dax för en dusch..


Fredag= Glädje :D

eller hur?! Det går ju inte att undkomma.. Hade en bra dag på jobbet! Barnen bakade en massa pepparkakor som jag åt upp.. ha ha näe dom fick ockå smaka ;)
När jag kom hem tog jag en dusch och sen åkte vi till Ösmo. Kim, Maria och Oliver kom tidigare idag och det är alltid lika roligt att träffa dom :) Nu har vi följt idol finalen och jag hoppas på att Erik vinner.. fast det gör ingen jävla skillnad i mitt liv och Calle skulle vinna.. Eller jo förresten! jag och Gittan satte 50 spänn, jag på erik och gittan på calle! Håll tummarna för mig nu. :D

I morgon ska vi fika hemma hos My och Steven på morgonen och sen blir det julmarknad i tungelsta.. KL 15.00 drar lilljul igång! ska fota en massa i morgon som jag lägger upp på söndag.

Hoppas att ni får en as nice helg!


Sov tajm!

Min morgon startade inte så bra.. vaknade av klockan en timme för sent! PANIK eftersom det var jag som öppnade.. kastade på mig kläder och gjorde i ordning kaffe och en macka som jag åt i bilen, tandborsten fick följa med i väskan. Trots allt så va det en helt okej dag och efter hämtade jag upp Paul hemma och så åkte vi till handen. Där åt vi på mcdonalds och köpte en julklapp till Oliver. Jag hann även med att köpa hårfärg, rouge, mascara och en t shirt. Sen svängde vi förbi Pilla och jag hämtade ljusen som jag vann när jag var där sist.
Väl hemma så gick ja och Linda på en långpromenad som va as skön! Sen har jag städat upp lite och duschat, nu är det dax att krypa ner i sängen om jag inte vill försova mig i morgon igen :P

Skönt med fredag i morgon va!! åhh vad jag har längtat! :D Ska baka pepparkakor med barnen på jobbet i morgon också.. :) inte helt fel.

Sov gott PoK


näe men va BRA!!

Det var ju säsongs avslut på greys anatomy förra veckan!! ahhhh
får kolla på oskyldigt dömd i stället med persbrand.. inte lika bra men vad gör man?!


på jobbet i 13 timmar.. behöver ju knappt åka hem

ha ha så känns det faktiskt! Jag har bestämt mig för att börja planera och bli mer effektiv i vad jag gör med min fritid! Det finns så mycket jag skulle vilja hinna med men aldrig gör. träna har inte ens kommit på tal den här veckan eftersom det är så mycke på kvällarna. Nu jobbar jag två sena dagar och i morgon efter jobbet ska vi handla en julklapp till Oliver och sen på fredag är det nog bara godnatt..
Jag va riktigt irriterad när jag kom från jobbet men det är bara att släppa och gå vidare! ingen som blir glad av att vara en grinkärring.. speciellt inte jag.
Nu börjar snart mitt favvo promgram greys anatomy :D

Hoppas att ni har haft en skön dag!
PoK


Nu är jag jätte trött..

Har haft en bra dag på jobbet! trots att jag stod ute i regnet i två timmar i förmiddags.. men det va skönt iaf. Efter jobbet åkte jag till Örby och blev bjuden på grillad kyckling, kokt potatis och mammas nybakta bröd :) Sen åkte jag och pappa och köpte pauls julklapp! :D blev jätte nöjd.
Tycker fan synd om paul! har haft en stressad dag på jobbet och ska få en till :( Perre va dålig igen. det är bara att jobba på, det märks när ens kamrater är borta, just nu är det INGEN som är sjuk på jobbet! helt otroligt! har aldrig hänt förut.. fast vi är ju över 20 stycken så det kanske inte är så konstigt att det nästan alltid är någon borta.

När jag kom hem tog vi en promenad med Ola och Sussie till ica och sen drack vi kaffe och glögg hemma hos dom. Nu ska jag ta en dusch.



Det känns inte så länge sen Oliver va så här liten :)

PoK


träning.

ska det bli när jag kommer hem i kväll! hoppas att jag inte är helt slut efter den här dagen.. jag är väl hemma vid sju, åtta tiden. i morgon är det apt på jobbet så då slutar jag kl sju.
Jag har bestämt mig för att inte gå upp ett enda kg under julen men då gäller det att ligga i!
Bosta tänderna och åka..

PoK


Vilken befrielse.

Jag rensade min garberob för någon vecka sen och har tjatat på paul att göra detsamma sen dess.. nu gjorde han det och vi fick ihop 3 fulla papperskassar som vi kastar i uff containern i morgon :) jag fick i hop en massa t-shirts till jobbet som barnen kan ha när dom målar, våra förkläden på jobbet är värdelösa. Fick ett tips av mamma om kläder som luktar surt när dom blir fuktiga också.. har några älsklingtröjor som jag köpt på konserter som jag ska testa det med.. man lägger kläderna i vatten och ättika några timmar och sen tvättar man som vanligt i maskinen så ska det tydligen sluta lukta! ska testa någon dag nu och hoppas på att det funkar. annars är det bara att kasta.

Det sjuka med det hela va att jag hittade en vrå där jag glömt att rensa sist och där låg det SJU par jeanse! nya lee, Wrangler och Only.. kom på efter en stund att jag var för tjock för dom för några år sen och testade dom nu. två stycken va alldeles för stora så dom kastade jag och ett par va skitfula men fyra va helt nya och passade ganska bra. lite tajt i midjan kanske men det kan man ju töja. i bland så! :)

Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig.
Sov gott!


mode?? what the fuck!

Man undrar ju vad som är mode nuförtiden! gick i farsta med mamma i varenda butik och hittade inte ett jota! har jag aldrig varit med om förut.. köpte en t-shirt som jag redan har fast en annan färg.. den slapp man ju prova iaf. Om jag orkar får jag åka någon annanstans en annan dag och kolla.
Till middag åt vi keldas tomatsoppa med grillade grönsaker och vitlöksbröd. det va väldigt gott, sen har jag inte gjort någon nytta alls, kollat på tv och duschat nu tänkte jag lägga ner ett par jeanse jag har, dom är på gränsen till för korta och det avskyr jag.

I morgon ska jag till mamma och pappa efter jobbet och äta middag, sen ska jag och pappa fixa pauls julklapp :)
Längtar som f-n till helgen! vi ska ha lilljul :) Kim, Mia och Oliver kommer upp på fredag och på lördag är det precis som julafton.. god mat, familj och julklappar. jätte mysigt.
Försöker få med Paul på en promenad men han frågade om jag var tokig så jag tror inte han vill följe med.. så tolkade jag det i allafall.. ha ha

PoK


Vecka 50.

konstigt att det är 53 veckor i år.. har det varit det förut eller är det första gången tro? Känner mig ganska utvilad från helgen, vaknade några minuter innan veckarklockan och gick upp. Nu har jag ätit frukost och dricker kaffe.
4,4 grader visar min termometer! i december.. vad har hänt med den svenska vintern?

Ha en bra dag allesammans!



hemma

Nu har vi flängt runt hela dagen.. det har varit mysigt :) efter örby åkte vi till maxi och sen till My och Steven. vi köpte med oss grejer till varma mackor och så kollade vi på flickan som lekte med elden.. den va jätte bra.
Ser helt ärligt inte fram emot en jobb vecka nu.. man får väl räkna ner dagarna till ledigheten! 11 arbetsdagar kvar. I morgon efter jobbet ska jag åka till farsta och shoppa lite, hoppas att dom har lite bättre grejer än handen.
Ha en skön söndag kväll.
PoK


Frukost i Ösmo och lunch i Örby.. :D

Inte illa va! Vi har världens bästa föräldrar. :) I dag är det andra advent men eftersom vi inte äter frukost hemma så tänder vi andra ljuset i kväll.
I går va det jätte trevligt! Vi åt på resaurang stekpannan på söder och den va as mysig :) jag åt vitlöksbräserad tornedau med smörstekta kantareller med pommes och till efterrätt varm äppelpaj med vanlijsås.. de va så himla gott att jag bara måste tillbaka dit någongång! :) 
Hade väl tänkt att dricka ett glas rött till maten men min farbror beställde in more wine och servitrisen fyllde upp glaset gång på gång så jag blev lite rund under fötterna.. Vi skjutsade hem farmor, Leif och Alva till solna sen åkte vi hem till Peter och Linda på en fika och så såg vi en as dålig film som vi hyrde för några dagar sen.. Columbus day hette den! hyr den inte säger jag bara!

I dag blir det som sagt frukost i ösmo och lunch i örby.. sen åker vi till maxi och handlar mat för veckan.
glömde kameran i går så fredrik fotade med sin telefon.. laddar upp bilderna när jag får dom.

PoK


 


Dax att åka till Söder.

Värken i hälsenan har blivit mycke värre nu! jag stapplar fram som en gammal kärring och blir anfådd av smärtan! Känns som om jag behöver en krycka.. Tog ett bad och är färdigfixad nu.. Vi ska åka nu och stanna i farsta för bolaget och en julklapp.
Ska bli roligt att träffa kusinen Alva :) jag har fixat en present till henne och Hilda.. vi träffas ju så sällan så det är kul att ge någonting när man träffas.

PoK


Helg! :D

Härligt va! I går kväll gräddade vi pannkakor och åkte till handen och hyrde filmer, när vi kom hem tog vi en promenad och handlade lite mat, Sen låg vi på soffan och efter en film kom My och Steven för att kolla på en till. Jag somnade efter en timme. den va så seeg! Jag vaknade när dom skulle gå och jag frågade va klockan va.. 5 va det någon som sa :S trodde att jag hade sovit länge.
Idag vaknade jag med ont i hälsenan! kan inte gå ordentligt! vet inte hur jag lyckats.. iof så drömde jag en massa sjuka saker inatt så jag har väl ansträngt den i sömnen ;)
I går fyllde farmor 85 så idag ska vi fira henne! :) Vi ska till en restaurang som heter Stekpannan på söder.
Hade tänkt att träna nu på morgonen men jag får se om min hälsena lägger av att larva sig!

PoK


det bästa med julen är....

JULOSTEN! :D ha ha
va inne i affären och såg då den skimrande röda saken..
Tataaaa


Torsdags present.. :)

Åhh va det va segt på jobbet idag! Jag mötte upp My kl fem i jordbro så gick vi och klippte oss! det va skönt att bli av med dom slitna topparna. My blev jätte fin i håret :)
När vi kom hem hade Paul köpt en torsdags present till mig! :D han är gullig han..



Dom här tre fina lyktorna fick jag! dom är perfekta både ute och inne. :) I like


Torsdag 6.50

Så va det dax att gå till jobbet. ska dricka kaffe innan bara! -0.7 ute nu det är fan va det ska växla. I går kväll bakade jag och My pepparkakor och spelade monopol. innan dess så tvättade jag en väldans massa grejer och rensa garderoben.
I dag jobbar jag till 16.30 och ska vara hos frissan kl 17.00 i jordbro.. My skulle klippa sig så jag hakade på.
Skönt med helg snart. farmor fyller 85 år i morgon så på lördag ska vi på nån restaurang inne på söder och käka mumsig mat. min farbror och kusin kommer upp också :)

Hörs i kväll..

PoK


Godmorgon!

har sovit väldigt bra och är symtom fri :) vaknade med en sträckt nacke bara så nu sitter jag med vetekudden och ska smörja med iprensalvan, hoppas att det går över.
Ska ringa jobbet i eftermiddag och säga att jag kommer i morgon. då har jag ju varit hemma en dax extra för säkerhets skull.
Planen idag är att leta upp mina vinterskor eftersom det frös på bra under natten! från 4 plus till 6 minus.. kanske ger mig ut på promenad sen.

PoK 


Julmys!


Vi gick en promenad till affären och när vi kom hem va det så mysigt att komma in i värmen och dricka glögg! :)




I like!



Mmmm..



Den här julblomman med kruka fick jag av Gittan idag! :)



Den här söta adventsstaken köpte vi på maxi! skönt att slippa mossa varje år.



Sov gott!


dax för lunch.

Nu har jag badat.. gjorde hårinpackning när jag ändå låg där börjar att bli hungrig så jag får se om jag ska göra lite soppa kanske.


Thaigryta med fisk och räkor


så va man hemma..

Har inte haft en rolig natt.. blev risig i går kväll och sen blev det inte mycke sömn. orkade inte ligga kvar och vrida mig i sängen så jag gick upp vid sju tiden och la mig på soffan. nu har jag kollat på älsklingsfilmen twiligth :) och fått i mig lite frukost. Planerna för idag är att ta det lugnt. ska lägga mig i badet nu tänkte jag och om jag orkar senare ta en promenad, skulle vara skönt att få lite frisk luft. blir hemma i morgon också sen ska jag väl orka pallra mig till jobbet.. det är inte billigt att vara hemma, hatar karensdagar! men man förstår ju varför den finns.



Så här ser den nya mattan ut! :) den passade jätte bra här. den ser lite veckig ut nu men det rätar nog ut sig snart.



Theo va här i söndags och spelade pippi långstrump på piano :)

hörs senare.

PoK


Blogg listad på Bloggtoppen.se