godmorgon!

Idag känns mår jag mycket bättre! har sovit jätte skönt och fått i mig morgon kaffet! :) Ringde älsklingen och frågade om jag behövde skrapa bilen idag och han sa att han redan gjort det!! :) vilken sötis.
Idag ska jag försöka hinna med apoteket och posten efter jobbet.. får väl se hur länge vårt möte kommer att ta.
Ha en bra dag!

PoK


Verkligen inte min dag idag!!

Detta har nog varit den sämsta dag på länge! Försov mig i morse.. visserligen inte så mycket men det gjorde ändå att man vaknade av ett ryck när pauls klocka ringde.. När jag väl kommit i kläderna ( som tog mig as länge att hitta) märkte jag att tabletten jag tagit kvällen innan inte åkt ner i magen som den skulle utan legat och frätit i min hals! jag kunde inte svälja utan att hela bröstet och magen brände.. testade filmjölk och banan men det gick inte ner så jag fick skippa frukost! och KAFFE!
Med den vidriga starten på dagen märkte jag att det bara var 2 grader ute och fick panik eftersom jag inte har någor varmare på jobbet än ett regnställ.. så det va bara att börja riva i garderoberna efter halsduk, vantar och en tjockare jacka.. När jag väl ska borsta tänderna ringer paul och säger att jag kommer att behöva skrapa bilen också!! Min frustration va på topp!!
Eftersom jag inte druckit kaffe eller ätit frukost blev min start på jobbet inte bättre.. huvudverken kom redan vid nio tiden och barnen var riktigt vidriga idag (om man nu får uttrycka sig så) ;P bla bla bla..

Hemma vid 4 och vi åt korv och spaghetti, lastade trialarna och gav oss ut till gladö.. huvudverken hade inte släppt och det va halt och mörkt i skogen så det blev inget glädje åk idag..
Sammanfattningsvis så vill jag altså ha en Väldigt mycket bättre dag i morgon!!
Jobbar 8.00-16.30 och efter det ska vi ha avdelningsmöte.. sen ska jag hem till My och Steven på middag.. paul åker dit direkt efter jobbet och ska sätta upp deras nya skjutdörrar.

Svemo har inte mailat tillbaka så jag måste ringa dit i morgon.. sista anmälningsdagen är ju då..

Nu ska jag sova.. Ska försöka blogga lite bättre i morgon.. :)


update från sängen..

Nu har vi glott på idol, duschat och en del annat.. dax för att sova. jag va så förbannat trött i morse så det är lika bra att lägga sig i tid! I morgon jobbar jag 07.30-15.30 sen ska jag bara hem och äta så ska vi iväg och köra trial! :D längtar redan nu! får se om jag hinner ladda kameran innan.. tänkte ta med videokameran nån dag också.. kan va kul att få höra puttret och inte bara kolla på bilder.. eller hur?! ;) 

kan den där Svemo nissen maila tillbaka någongång så att jag vet defenitivt att jag är inbokad på lägret!! I'm waiting... 

Här är min baby.. :) fast tre år nyare..


då var denna "härliga" dag snart slut..

Dan på jobbet va tung fast vi bara hade 8 barn.. Mina arbetskamrater är riktiga energisugare!! jag blir alldeles matt i skallen av att jobba med dom. Och så fick jag reda på att Maaret blivit sjukskriven en månad till!! kan det bli värre.. Jag sysselsatte mig med att möblera om en del och det blev riktigt bra faktiskt! barnen tycktes tycka om det också.. dom flög ut och in ur varje rum för att leka med allt "nytt".

Till middag blev det biff med pommes och wok.. sen gled My och Steven förbi och vi drog till Bauhaus för att handla deras skjutdörrar.. Nu sitter vi hemma hos dom och ska dricka en efterlängtad kopp kaffe! killarna ska spela Ultimate fighting på ps3:an (tror att steven kommer att vinna) ha ha. 

På fredag ska vi till Nattis och fira hennes 21 års dag! :) det ska bli kul..


trist väder..

Idag regnar det.. som ni kanske märkt.. åker lite tidigare till jobbet idag eftersom däcken på volvon är väldigt dåliga! Slutar kl 16.00 idag och efter ska vi med my och steven till bauhaus för att kolla på någon skjutdörr som dom ska ha i hallen..

Ha en bra dag..

PoK


så där..

Fick svar från Kinna motorklubb som sa att jag skulle anmäla mig genom Svemo, så nu har jag gjort det! får vi se om jag får något svar därifrån.. stog inte vad det kostade så det är man ju lite nyfiken på.
Filmen vi såg va rolig.. kommer inte ihåg vad den heter (som vanligt med mitt minne).. ;) Vi garvade rätt friskt iallafall.
Nu är trialkläderna tvättade och upphängda på tork, paul läser och jag ska sova.. Känns as konstigt att man ska jobba i morgon.. får se vad dom ställt till med nu när man varit borta nästan en hel vecka! Men nu är det bara en vecka kvar tills Maaret kommer tillbaka! :) då ska det bli ordning igen.. Måste sätta mig och skriva ett föräldrabrev i morgon, skulle ha mailat i väg det förra veckan och det är det nog ingen annan som gjort. ja ja morgondagens bekymmer..

Sov gott!! (och inga snuskiga drömmar) ;)


Träningsläger!

Om två helger är det träningsläger för tjejer (trial) i Kinnas motorklubb.. ska fan anmäla mig! :) Då bor vi hos Kim och Mia..
Idag i skogen gick det as bra för mig.. :D vågade testa lite nytt och allt flöt på bra. Pappa slog på en riktigt otäck vurpa! trodde att vi skulle behöva ambulans.. han låg och vila en stund och körde sen igen.. och slog på ännu en vurpa! man kan säga att han hade lite lätt otur! ;) Han fick ont i ryggen, höften och ryggen... så han åkte hem. Jag perre och paul fortsatte nån halvtimme till innan vi begav oss hem.
Nu sitter vi hos My och Steven som bjöd på spaghetti och köttfärssås.. och nu tror jag att det vankas tårta.. Gött mos..
här kommer bilderna från rabatten vi fixa i morse och trialkörningen! Enjoy..





Pappa



Perre



Paul



Jag..

Nu ska vi glo på film..


Söndag.

alltid lika trist när man vaknar och det bara är en dag kvar innan en ny arbetsvecka! men men.. vi har att göra idag. nu ska vi bara dricka upp kaffet sen ska vi klippa gräset och plantera nya blommor, åka till skroten och kasta skräp.. sen blir det lunch och sedan iväg till bromma för att köpa oljeelement till förrådet.. Efter det blir det trialkörning en stund och sen är det dax för middag..

I går kväll hade vi det as trevligt hos Fredrik och Vicky.. :) vi åt taccos och kollade på dom nya Johan Falk filmerna! dom va så jävla bra! rekomenderar jag verkligen.. vi satt som på nålar i tre timmar.. ha ha..

Ha en bra dag..


PoK

 


Kaffe..

Åh det ska bli så jävla gott med en kopp kaffe!! länge sen jag va så sugen på något.. :) Efter lunch så började vi röja i förrådet.. det vart as bra! kastade hur mycket skit som helst och drog ner gamla hyllplan som satt där inne.. paul skruvade upp några gamla så att dom satt bättre.. det blev massa space.. tills vi tröck in hans trial, ha ha min ska ju också in där i morgon..

Vi ska ta det lugnt i kväll hos Fredrik och Vicky.. käka taccos och kolla på dom nya Falk filmerna som kommit ut. Kanske blir ett glas vin eller två.. :)

I morgon så vill jag ut och köra trial! hoppas att jag mår ännu bättre än vad jag gör idag så ska det inte vara något problem.. det va ju fan en vecka sen nu! Pappa och Perre kanske vill med också.. får kolla med dom sen.
Vi ska fixa uteplatsen och framsidan i morgon också.. På uteplatsen ska vi ställa i hop möblerna, tömma alla krukor och blomlåder, sopa och fixa grillen..
På framsidan ska vi klippa gräsmattan och plantera höst blommor.. fick några jätte fina av mamma och pappa i går.. det kommer att bli as snyggt.



Lila och vit Ljung blir det!


50 % rea på Ava MC!! :D

Fredrik ringde i morse och frågade om vi skulle med! och det ville vi ju självklart.. jag behövde nya byxor och en extra tröja.. så jag shoppade på och killarna hittade ingenting! Stackars dom ;) Jag fick svänga förbi bolaget på vägen hem så att dom kom hem med någonting.. ha ha



Hittade dom här.. tyckte att dom va snygga.. får inte gå upp ett enda kg bara.. dom va prefekta i midjan nu.



Och tröjan...

Nu ska vi röja i förrådet..

se you..


Middag..

NU har mamma, pappa, fredrik och Theo precis gått hem.. Vi åt jätte god mat och efterrätt.. och drack mumsigt vin! :)





Paul och Ippis



Mamsen :)



Oxfile!



Mammas goda sallad..







Theo och pappsen.

NU får vi se vad vi ska hitta på.. skulle vara skönt att lägga sig i badkaret och slappa :)
Trevlig kväll..


Man är ju ingen mästerbakare direkt!!

Ja den där jävla tårtan! ha ha fiasko.. Jag började med att ha i för lite bakpulver (råkade ta fel mått) så att kakan som skulle blivit typ 5 cm tjock blev bara 2.. då kunde jag ju inte dela den till en botten och ett lock så jag fick skära av den på mitten.. sen blev citronkrämen som skulle vara i mitten alldeles för lös och likörblandningen rann ut från alla håll och kanter.. ha ha så här blev den i allafall.. Pinsamt värre.. :D
 


Jag ringde mamma och sa att hon skulle köpa med sig någon efterrätt.. i fall denna smakar skit ;P

Mysan är här på en fika och hon skrattade lite när jag bakade tårtan.. jag förstår det, som sagt..
Jag tog in utebordet och ställde de i vardagsrummet, dukade och fixade så det blev så här..



Är sugen på att korka upp den där vinarn nu.. ;)

Nähä.. måste städa efter misären i köket...

Hö Hö..


lunch..

Paul och Perre skulle äta lunch på gamla Eriks kl 11 och fråga om jag ville komma.. :) man måste ju äta fast man är sjuk.. eller hur?! Jag har precis gjort mig i ordning, startat en andra tvätt, och plockat i vardagsrummet.. efter lunchen åker jag och handlar lite frukt och nässpray sen ska jag börja med tårtan..

PoK


vart ska man börja?

idag har jag en del att göra.. fast jag ska nog vila lite först.. mår inte så där oförskämt bra som jag trodde att jag skulle göra.. men men jag säger bara: SKIT I HELVETTETS FÖRKYLNING!!

Jaha.. Tårta, tvätta, städa, handla osv.. ha ha skulle försäkringskassan komma på besök skulle jag väl inte få en krona..

Nu låter det som att kaffet är klart.. gött


..

halloj.. Idag har jag mått ganska mycket bättre än tidigare! :) det känns som om jag kommer att vara helt frisk till måndag om det fortsätter så här! Skönt..
Jag och My va i handen och jag fick tillbaka 200 kr för att knappen i mina jeanse hade lossnat! de va ju nice.. Jag köpte ett par höst stövlar, mascara och en schal med.. sen åkte vi till Öb för att handla lite fler glas.. köpte bara 9 stycken sist så nu har vi 15 i stället..



Efter det så lunchade vi på gyllene måsen och mötte sedan upp Ammi vid mecken.. vi körde henne till Cribbe och Annelie och drog vidare till Nattis på latte med bailys.. mumsigt.. (My fick köra hem) ;)

I morgon kommer mamma, pappa, fredrik och theo hit på mammas födelsedagsmiddag! :) vi ska äta oxfile och rösti.. och sen tårtan som jag ska baka.. lägger ut bilder i morgon på den så ni får se!

Nu har vi precis kollat på idol och jag längtar tills avsnitten i morgon.. åh nu börjar criminal minds.. måste se det!


12 timmar...

har jag sovit! vaknade med huvudverk och ont i nacken.. förkylningen känns bättre i dag men jag tänker vara hemma i morgon också så får jag tre dagar extra att bli riktigt frisk på! jag tänker fan inte vara hemma mera nu framöver.

I dag ska jag göra så lite som möjligt.. My skulle bjuda på korv till lunch och sen på eftermiddagen måste jag till HM och lämna tillbaka ett par jeanse som gått sönder.. sen kl 16.30 ska vi möta upp Ammi hos bilmecken. Det är väl typ det..

Vi ska ju fira mamma i morgon kväll eller på lördag och hennes ugn hemma har gått sönder så jga har blivit anförtrodd att baka en tårta.. Torta Mimosa heter den.. mamma såg den på ett program med paulo roberto.. ;)
Jaha! jag säger bara lycka till Tess.. ha ha jag fotar den när den är klar..  



Nu ska jag lägga mig i badkaret!

PoK


Middag..

Nu har vi ätit chili con carne med vitlöksbröd! :) de va jätte gott!



Paul ska lägga sig i badkaret nu.. My sitter och läser jotex.. I morgon ska killarna åka trial :( jag vill också! men det är bättre att vänta tills jag blir frisk.. Så vi ska dra till Örby i kväll och hämta hans hoj..

Later..


Hungrig..

Jag gjorde i ordning fransk löksoppa som jag handlade sist vi va på maxi.. den smakade skit rent ut sagt! så jag åt en macka och är fortfarande hungrig...
My är här nu på en fika så det blev yttligare en kaffe :) Gött mos..

Här är mitt gravida lilla smultron!



Hoppas Paul kommer snart så jag får lite middag i magen ;)


Me..



Jaha.. Har suttit framför datorn ända sen jag vaknade så nu är det dax att ta tag i någonting annat.. Ska ringa till jobbet om en stund och meddela att jag är hemma i morgon också! fan va tråkigt! men så är de!


frukost..

dagens frukost består av en stor kopp kaffe och en grapefrukt..




godmorgon.

eller inte!.. har sovit som en klubbad säl i 10 timmar! och när man väl vaknar av att ögonen är igenklibbade, näsan helt täppt, halsen igensvullen då tycker man inte att det är en så godmorgon längre!! Sitter och dricker Söder te nu och kollar på tv.



Jag har gått upp lite i vikt på senaste tiden och det tyckte ju inte paul va så himla konstigt eftersom jag tröstäter när jag är sjuk.. :P glass, ostbågar osv.. Ha ha vilken karaktär man har.. ;)

later..


Idol..

Nu ligger vi och tittar på idol uttagningarna.. de e skoj. (paul tycker inte att det är lika skoj) Vi bjöd hem oss på middag till Gittan.. hon bjöd på tunnbödsrulle.. mumsigt!
Ska nog kryoa ner i badkaret lite senare ikväll.. börjar känns mig dåsig nu igen.. Hoppas att jag mår bättre i morgon..

PoK
 


Myspys.. :D

My kom förbi på en fika! :) det är trevligt med lite sällskap.. jag har trixat lite med photoshop och bloggen nu..

Här kommer en läcker bild på mig och min darling! :)


Grattis Mamma!

I dag fyller hon 47 år :) och jag har precis beställt en present till henne på nätet..



Jag stannade hemma idag! vaknade vid tre tiden och kunde knappt andas.. huvudet kändes som en ballong! Har lite dåligt samvete men jag måste bli bra nu innan jag går tillbaka! annars blir jag ju bara dålig igen.

Färjan igår va rolig! Det var inte så farligt som jag hade trott! men det är alltid roligt att se folk man känner på tv.. undra va Frida tyckte?! Måste ringa och prata med henne sen. sockerkakan gjorde jag bra!! det fanns inte en smula kvar efter en timme.. ;) 
Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe! Måste nog ta en låång dusch sen så man vaknar till liv!


PoK
 


Mums..

Nu har jag bakat en sockerkaka! :D tur att det inte bara är jag som ska äta.. ;) vi vet ju hur det gick sist..


Sjuk, sjuk, sjuk!!

Ska man någonsin bli frisk?! Jag blir så trött.. jag va på APT idag på clarion hotell i skanstull.. föreläsningen va bra men jag kallsvettades så fort jag rörde på mig, så vi får se hur jag mår i morgon.. kommer inte att klara av att jobba om jag inte blivit bättre!

Idag kl 20.00 kommer Mats, Frida, Tummen, Jessica och Ronny vara på tv!! Ha ha dom blev filmade på färjan i våras!! Perre och Linda kommer hit och ska skratta med oss! :D Det komiska är att jag skulle åka med dom på den resan men hoppade av någon dag innan.. det är jag glad för nu ;)



Efter jobbet idag hämtade paul upp mig i hadnen och så åkte vi till Maxi och handla mat.. så skönt att ha det gjort och att det är proppfullt i kylen och frysen! det gillar jag. :)

Nu ska jag slänga i hop en sockerkaka tror jag.. de va länge sen!

PoK


middag hos perre!

Idag ska vi till perre på middag.. :) Pauls vinnarmiddag från förra km:et.. tävlingen i går vann perre men då hade killarna redan innan bestämt att sluta tävla om något.. kanske dom slipper pressen! ;) Linda och Peter hade hyrt nya wallander i går så vi ska svänga förbi och låna den! :)



Min axel och rygg känns lite bättre nu. jag tog en dusch i morse och smorde med ipren salva.. sen har jag tagit några ipren också. kändes nödvändigt! Halsen gör inte så ont längre utan jag känner mig allmänt seg i skallen bara!
Jag satt och oroade mig för hur jag skulle orka att jobba i morgon och kom då på att vi har APT i på Scandic hotell vid skanstull.. då ska vi sitta på föreläsning på förmiddagen, äta lunch och ha avdelningsmöte. det kändes inte lika tungt som att vara med barnen..
Tänkte åka tåg till söder och promenera dit så jag får gå ut på sl och kolla vilket tåg jag ska ta.. jag har inte varit ute på hela dagen.. ska bli skönt att få lite frisk luft nu när vi åker iväg.. Nu får jag ta och klä på mig kanske.. inte så poppis att gå ut i morgonrocken.. ;)

PoK


Invalid!!

Det är vad jag känner mig som nu!! När jag ramlade i går gjorde jag inte illa mig.. trodde jag! Jag har ont i praktiskt taget hela ryggen nu.. har svårt att lyfta armen och som grädden på moset så är jag återigen förkyld!  natten va vidrig eftersom jag vaknade varje gång jag rörde på mig och svalde.. gick upp tidigt och drack te. Paul kom upp senare och gjorde varma mackor.. de va gott. Sen har Paul pulat med bilen och jag har damsugit och tvättat.

Linda och Peter kom förbi en stund också.. jag hjälpte Linda att sy hennes byxor. de vart bra! :) Nu är Ola och Paul på Biltema och handlar lite grejer.. paul köpte nya benskydd där tidigare idag.. 150 kr och as sjysta.. dom täcker lixom hela knäskålen.. lite svårt att förklara.

Jag fotade bara i bilen på väg till tävlingen i går men jag såg att fotografen knäppte några bilder på oss i sektionerna så jag laddar upp dom när de kommit ut på hemsidan..



Paul



Pappa och cycklarna



Me



Ha ha! det ser ut som något döljer sig i mina byxor! ;) så går det när man ärver brorsans byxor!

PoK


party party..

Nu sitter vi och dricker öl hemma hos Perre plutt.. vi har varit hos mats på 40 års fest.. det va roligt.. :)
Pålle har beställt pizza från ribby, han tyckte att vi skulle åka med pizza gubben tillbaka eftersom vi ska till det lokala vattenhålet sen.

På tävlingen gick det inte så himla bra! idioterna som lagt KM:et hade glömt att lägga mina två banor. eller vad man säger! så jag fick åka en svårare sektion och de va svårt.. vi fick se en del praktvurpor också!! Jag stog för en pappa för en och pålle så klart.. och så stefan..  ha ha ha. känner mig lite omtulad nu!½ ;)

Laddar upp bilder i morgon..

PoK


Tävling!!

Nu ska vi äta frukost och dra iväg till örby.. vi skulle egentligen möta pappa på gladö men mamma är såklart en av 10.000 som ska få biverkning på den där dumma medecinen.. svullen tunga! så hon måste åka till sjukhuset och få en kortison spruta!! stackarn.. hon skulle sluta med medicinen nu i allafall. det va ju något rävgift!

hörs senare

PoK


..

fy vilken setsig dag det har varit idag! fast jag bara hade 6 barn.. vi gick på en promenad till en lekpark på förmiddagen.. skönt att komma från gården ibland. På eftermiddagen åt vi korv och bröd till mellis.. det blev över från fixardagen vi hade igår.
Nu är jag i allafall hemma och det är skönt.. :) I morgon är det tävling!! Hoppas att det blir lika bra väder då som idag..





Om en stund ska vi åka till mamma och pappa på lite middag.. vi tar skåpbilen så får vi med oss madrassen..
Nu ska jag byta om och åka till skroten..



PoK


I morgon är det Fredag...

Nu är jag hemma hos mamma igen :) Jag sover här en natt till.. pappsen kommer hem i morgon kväll. Stackarn, bara flänger runt.
Efter jobbet ifag hämtade jag upp Paul och Ammi som hade lämnat in bilarna på verkstan och så åkte vi till handen.. jag och paul gick på banken och skrev på papper om lånen.. sen bjöd Ammi oss på världens godaste middag på Olearys.. Paul åt hamburgare, jag åt biff med vitlökd smör och Ammi åt ribs! det va suveränt! Tack gulliga du! :)

Nu börjar idol så jag får dra mig till soffan!

PoK


Mamsen..

Jag ska åka hem till mamma om en stund och sova där! Hon har börjat med sin medicin och känner sig konstig och jag vill inte att hon ska vara själv då! Pappa är på väg till Göteborg nu med jobbet och kommer hem på fredag så vi får se om det blir två nätter kanske..

Paul har precis hämtat hem nya bilen.. de va något strul med ägarpapper och skatt och så men det löste sig till slut.. vissa kanske man inte ska göra affärer med.. eller va säger ni.

Detta var den längsta dagen hittils på jobbet! vår vikarie var tvungen att rycka in på sin avdelning eftersom det va några sjuka där så vi va själva idag.. och rebecca stack vid tre så jag hade fullt upp.. i kväll ska jag bara slappa hos mamsen..

Ha en nice kväll..


morning.

nu har jag ätit frukost, druckit kaffe och tagit en cigg.. gött mos! Tig en duch nu på morgonen. d va as skönt :) Idag slutar jag halv fem så det blir många timmar ute med barnen på eftermiddagen, vi går alltid ut efter mellis. tror att det kommer kännas bättre idag på jobbet.. det va nog bra med det där gnabet igår tror jag.

I kväll kommer nog Linda och Peter förbi.. Linda ville låna min symaskin.. hon hade tydligen klippt av sina nya jeansen för långt så hon ska försöka rädda dom.. knepigt.. :)

Dax att borsta tänderna.


PoK


photoshop.

Jag bara måste ha det! hittade en gratis version nu på nätet som jag ska ladda ner.. det är väl en sån där man får prova en stund och sedan köpa tror jag.. vi får se.

Ska sova om en stund.. har en del att ta tag i på jobbet i morgon..

Sov så gott!


ingen långprommis direkt..

Jag drog med mig Paul på en promenad med ambition att gå elljusspåret och avsluta med en fika hemma hos brorsan.. Ha ha efter fem minuter höll jag på att kissa på mig och frös så vi gick direkt hem till honom.. att träna är överskattat.. eller hur?!

Jag ringde precis min farbror som bor på kilen.. närmare bestämt Fiskebäckskil.. ha ha jag brukar kalla dom för sjöbondar. ;) Min kusin Hilda fyller 13 år idag så jag skulle gratta henne men hon va på ridskola så jag får väl ringa tillbaka om en timme..

Idag är det Idol! :) Jag bara älskar Bagge! han är tok skön.. det är en människa som jag skulle vilja känna! ;)

peace out


Nu har jag förstått min stress!

Har känt hela dagen på jobbet att jag måste ta vara på min lediga tid på bästa möjliga sätt! man har så få timmar hemma varje dag och sen är man tillbaka på jobbet igen och så håller det på! Det finns så mycket jag vill hinna med när jag är hemma så jag blir tok splittrad och skiter i allt i stället.. det känns som om jag kockade över och sedan att musten bara går ur mig..

Dagen på jobbet har varit väldigt tung.. jag röt i hop med min arbetskamrat efter lunchen och hon bröt ihop.. kom fram en massa information som jag inte vetat om henne och det fick mig att få en annas syn på saker och ting.. chefen är inkopplad nu och förhoppningsvis så kommer allt att ordna sig med lite tid och ansträngning.. det som är svårt när man jobbar med så mycke kärringar är att man får gå varsamt fram med det man säger.. och det är ju jag inte så van med!! Tycker jag att något är fel eller puckat så säger jag det rakt ut istället för att smussla och bli irriterad.. men men alla kan inte vara som jag.. och tur är väl det! men är det något som jag verkligen hatar så är det skitsnack! och det finns det gott om på min avdelning har jag märkt.. ja ja det är bara att bita i hop..

När jag kom till bilen efter jobbet märkte jag att allt kylarvatten läkt ur bilen.. antingen läcker någon slang eller så har det kockat ur.. Vi va ute och körde runt lite här i vh nu för att se om fläkten starta men det gjorde den ju såklart inte så det är väl där felet ligger antagligen.. Så hade man ett problem till helt plötsligt.. ovanligt!

Jag ska ge mig ut på en långpromenad nu innan solen går ner och rensa skallen lite.. kan va skönt.

Later..


godmorgon!

Nu är det bara 8 grader men det kommer säkert att bli varmt på eftermiddagen.. som vanligt vet man inte hur man ska klä sig!
Jag har precis ätit frukost och ska dricka kaffe och ta en cigg..

Ha en bra dag!


de va nice!

Nu har vi tagit ett varmt bad.. :) Så nu är man avslappnad som bara den.. sitter i soffan och glor på tv.. Glömde berätta att mamma har fått diagnos nu.. vidrigt men sant! vill inte skriva vad det är här på bloggen.. kanske inte är så uppskattat. Nu kan hon i allafall påbörja återhämtningen! Det kommer hon att fixa! hon är bäst!!

Såg att det inte är någon idol idag! trist som tusan.. hade sett fram emot att skratta åt idioter som gör bort sig idag.. det kanske blir ett avsnitt av sopranos istället.. Ha d bäst!!

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!!


Yes man!

nu funkar statistiken!! uuuuuuh feels good ;)

Nu ska vi bada! :)



Nu ska vi se om det bli ordning...

Jag mailade administratören i förrgår och frågade vad som kunde vara fel med min statistik.. hon va as trevlig och gav mig några koder jag behövde så nu får vi se om det blir någon ändring! :)

Jobbet idag var SKIT! Nu har jag två idioter på min avdelning som motarbetar mig! Här är man sjuk i tre dagar och då har ena idioten raderat alla bilder man samlat på sig i fyra veckor och den andra idioten startat egna arbetsrutiner! och det är vikarien av alla som enbart ska rätta sig efter våra rutiner! PUST jag har helt slut på energi efer den här dagen.. man blir alldeles tom i skallen av att vara förbannad! Men nu jävlar får dom passa sig! jag ska köra över dom så in i norden! HA HA HA HA eat shit Jackasses!

Nu kollar jag på ett bra tv program så ja hör av mig senare..




usch ja!!

Måste berätta vad som hände i går innan vi gick och la oss!! jag satt och rökte i vardagsrummet precis vid dörren och fick se VÄRLDENS största spindel!! trodde att den rymt från något jävla zoo eller ngt! FY FAN jag flög upp och skrek hysteriskt! det va till och med så att paul ryggade tillbaka men stor och stark som han är så fick han döda den med en tidning... han googlade den efter och fick fram att den va ytterst ovanlig men inte farlig och att spindel rädda männsiskor brukar bli livrädda för den och det hade dom jävligt rätt i! hade lite svårt att sova sen..
Tror att lingonveckan är på g nu.. är så jävla svullen i magen och har verkligen inte lust att gå till jobbet..

Paul ringde nyss och sa att han glömt nycklarna till jobbet så jag kanske måste ta med mig dom och möta upp dom.. det är ju ändå på vägen till mitt jobb.

Vi sket i att titta klart på den där svenska filmen i går kväll! så jävla konstigta att man måste DUBBA svenska långfilmer.. det va ju det enda man såg hela tiden och störde sig enormt på.. kändes mer värt att sova en och en halv timme extra..

Måndag måndag....


popcorn..

nu har vi tittat på filmen och den va helt okej..! :) nu äter vi popcorn och väntar på att filmen på fyran ska börja.. Nice Söndag kväll!

Sussa gott


Doris är såld!

Det glömde jag att säga!! det kom en kille här för någon timme sen och köpte henne! Nice va! :) så nu är det bara för våran nya jumpy att komma hem!


My och Steven..

kommer om en liten stund.. vi ska kolla på "Thick as thieves" någon actionrulle..



Paul sitter och spelar gta och jag har precis nålat byxorna.. får se om jag syr i dag eller i morgon.. det lutar åt i morgon faktiskt.. ;) Nu måste jag säga att jag känner mig frisk igen!! :) jag hoppas att jag kan hålla mig så tills Maaret kommer tillbaka igen! så slipper vi ta in vikarier..

Det är fortfarande fel på min statistik sida!! usch! blir as förbannad varje gång jag är där! vet inte om jag råkat gjort något när jag länkade bloggtoppen och så.. väntar några dagar till sen får jag väl vidta åtgärder! (vilka vet jag inte)

Hörs senare!


Shopoholic?!

Ha ha! Paul säger att jag är det! :P då har han inte träffat någon riktig sån! det hör ju jag det! :)
Jag tog en tripp till handen och hittade ett par jeanse och två koftor.. nu måste jag lägga upp byxorna också.. det är lite tråkigt..

Nu ska paul ha datorn! han sitter och ger mig onda ögat ;)

 

PoK


Ordning..

Nu har vi gjort ordning under trappan! Nu kan man till och med gå in där.. :) så skönt så.. Paul och pappa ska ut och köra trial en stund.. jag känner inte att jag vill anstränga mig nu när jag ska gå till jobbet i morgon.. har inte råd att vara sjuk längre nu.
Tvättmaskinen är igång nu och jag har tänkt att hinna med en till efter det idag. Funderar på att spela lite gitarr nu när paul drar.. skulle behöva lära mig att plocka lite mer.. får se va jag tar tag i!



I kväll klockan nio börjar den nya serien på 4:an som heter kommissarien och havet!! den verkar as bra.. alla bra skådisar är med iden.. tror att My och Steven skulle komma över. dom ligger och sover nu tror jag. Det blev lite fest hos Nattis i går.. så dom va nog hemma sent :)


Theo..



Nu är Fredrik och Theo här på en fika! :) Theo har målat lite och nu sitter han och paul och kör helikopter..

Hörs senare

PoK


Update..

I kväll såg vi blandannat "the end of the world" som paul har pratat om i flera veckor att han vill hyra.. nu gjorde vi det och det va en riktigt pinsam film.. b-skådisar och dålig handling.. den regisören kan inte få göra fler filmer...
Sen kollade vi på en komedi som jag hyrde.. den va bättre men ingen fullträff där heller.. man kan inte alltid ha tur när man hyr film..
Nu på kvällen har jag mått lite bättre.. kanske beror på att jag sovit så himla mycke dom senaste dygnen.. kroppen behöver väl återhämta sig någongång.. tror att det är därför jag blev sjuk! har stressat runt i så många veckor nu både på vardagarna och helgerna.. sovit dåligt och inte tagit hand om mig.. då blir man nog extra mottaglig för smitta.. kanske va lika bra. nu har jag insett att jag måste skruva ner tempot på helgerna och vila upp mig..
Drömde värsta sjuka drömmen inatt!! Jag ska ju tatuera mig igen snart för er som inte vet.. Jhonny cash kommer att pryda min vänster arm :D Vi hade pratat lite om tatueringar och när vi ska åka och boka tid och så i går kväll.. så hjärnan malde väl på om det när jag somnade.. Jag drömde att jag låg hos tatuerarn och gaddade hela min kropp.. det gjorde så fruktansvärt ont men jag kunde inte sluta.. det enda jag tänkte på vad va mamma skulle säga! ha ha det låter inte så hemskt men det känns ju alltid värre när man drömmer..
is this a sign??! ähhh fuck it..

Pappsen ringde och frågade om vi hade planer på att köra trial i morgon.. det skulle ju vara as roligt!! va tok länge sen känns det som.. vi får se hur vi mår i morgon.. blir väl på eftermiddagen i sånna fall. Måste tvätta upp, damsuga övervåningen, fixa under trappen (som vi skulle gjort idag egentligen) och lite andra saker.. känns lite jobbigt att det redan är söndag i morrn men man får väl vara glad att det kommer fler helger!

Sov så gott och dröm fina drömmar!!

PoK
 


Nu blir det film och goodis..

Vi åkte i väg och kastade allt skräp som stog i hallen och det som blev av alla ikea grejer.. jag la lite gamla kläder i myrornas container också.. sen åkte vi iväg till handen och hyrde tre filmer och köpte godis.. vi orkade inte äta natcho chipsen med dipp i går,, men det gör vi nog idag ;) Vi ska över till Ola och Sussie om en stund.. dom va på en prommis med Brasse..

Åh vilken sinnesro man får när det är snyggt här hemma! Hela våran undervåning går lixom i svart och vitt.. det gillar jag!

Ha en trevlig lördags kväll!

PoK


Ikea.. :)

Nu har vi kommit hem från ikea och kom fram till att vi skulle strunta i det där lilla bordet och köpe en jätte spegel istället! :D jag har velat ha den här spegeln i flera år men vi gar aldrig köpt den.. förrens nu! Tack jultomtefar och jultomtemor! Vi köpte krokar till hallen också.. Vi fick en jätte fin hatthylla av Gittan och Tord när vi flyttade in men när vi köpte garderoberna så fick den inte plats så vi får ha den i kläkammaren i stället.. Och sen så blev det lite annat kraffs som det alltid blir när man går på ikea.. Ett skoställ, en stekpanna, målarpennor till Theo, och en ny köksstol..
Ola och Sussie handlade en krokodil till Max, toalettsist och mkt mer.. På vägen hem stannade vi till vid en restaurang som ligger vid skogskyrkogården och åt mat.. jag åt husets special pasta som va jätte god! med oxfile, vitlök, paprika och grädde..



Ha ha! killarna larvar sig på Barnens ikea..



Lilla Max ligger och sussar.. :)



Så här blev det i hallen nu.. bilden blev mörk..

Den underbara spegeln!! Love it!

Nu ska jag byta om till Mys kläder och ladda upp med snacks.. dags för andra avsnittet av sopranos..

 


skambud på Doris!

Folk har ju inget vett nuförtiden.. hur kan man ge 2500 kr för en nybesiktad fungerande pärla! idioter säger jag bara.. är det ingen som vill betala ett vettigt pris så får vi ha kvar henne..

Hittade inga jeanse i handen (som vanligt)! det är ju så väldans modernt med stuprörs jeanse nu så det finns ju lnapt några gamla hedliga kvar! ska åka någonannanstans i morgon.. köpte en grå kort kofta iaf.. alltid något.
Mår inte alls på topp idag heller.. den här förkylningen håller i sig.. jag blir trött av ingenting coh svettas som en gris.. ha ha va äckligt det lät! :P Tur att man äger en dusch då!

Nu ska vi snart åka till Ikea med Ola och Sussie.. vi ska köpe en ny köksstol och ett litet runt avlastningsbord som vi kan ha i hallen.. Jultomten kom tidigt i år ;) (eller hur Gittan)..
Börjar bli lite smått hungrig nu.. ska kolla om det finns något snabbt att äta annars så är det ju billigt med korv och pizza på ikea..


Lite smått irriterad!!

Ni som känner mig vet att jag har väldigt taskigt morgonhumör!! spec innan kaffet!! och så ska jag bara lägga in ett litet inlägg och märker att det är något fel på statistiken! frustrerande eftersom att jag inte vet hur jag ska göra för att få det tillrätta.. frågade nattis så jag får se om hon vet hur man gör..

Nu får jag ta tag i mig själv och göra frukost innan jag pratar med paul.. vi har levt i hop sen 03 och han har fortfarande inte förståelse för mitt morgonhumör! Ha ha ha man får passa sig så att inte hela dagen blir sabbad ;)



Update från sängen..

Nu har jag krypit ner under mina nybytta lakan och myser.. :) Vi tog en tripp ner till Gittan och Tord ikväll och hälsade på! Musslor, pecan glass och gott kaffe! Mysigt..

    

fast jag måste säga att det där nya programmet tv 4 har börjat med där 11 kändisar är i djungeln och ska göra uppdrag är riktigt kasst!! Pinsamt som in i.... Vi satt och spekulerade i om det inte var filmat från någon studio.. jag förstår inte att dom fick ett helt komplett läger med sängar, hängmattor, slevar och gud vet vad!? är det inte meningen att man ska utforska sina egna naturkunskaper och snickra till sitt eget läger.. och redan i första programet så gick gnället efter kryddor och vin! Pha säger jag bara! Skicka ut mig i djungeln så ska ni få se på fan!! ;) (skulle nog sitta och gråta över en spindel, Ha ha) ja ja det hoppas jag att ni aldrig behöver skåda! 

I morgon ska vi dammsuga, kolla på jeanse och städa upp under trappen.. har köpt förvaringsboxar till alla grejer där inne så att man ska hitta det man letar efter! Smart som fan tänkte jag.... men när jag hade stoppat ner allt där det skulle vara så fick det inte plats på hyllorna längre! ha ha innan har man ju använt varenda litet kryphål och staplat tills det tog stopp.. den gubben gick inte nu kan jag ju tala om. Och paul sen då!! han har ju en verktygsväska där inne där inga verktyg ligger i väskan! han har väl letat efter en skruvmejsel eller ngt och rivit ur hela skiten.. så han har att stå i.  

Näe nu är det dax att sluta ögonen för idag.. Fan va förbaskat skönt det är med helg!! :D


åhh så mätt..

jag åt nog lite för mycket mat! men det va ju så gott.. ;)



Nu blir det slapp framför tv:n.. Kl åtta börjar idol.. det är rena rama lyckopillret! man garvar ju läppen av sig :P

Ha en skön fredag kväll!





nu har vi shoppat mat..

Vi tog en tripp ner till affären och handlade middag och snacks :) Till middag blir det bepommes, korv med barnessås.. åhh va gott det ska bli. sen har vi läsk och nacho chips med dipp. Paul lånade en hel bunt med sopranos filmer av gittan och tord som han vill se så jag hoppas att jag tycker om dom!



I morgon ska jag åka till Handen och kolla på jeanse.. hoppas att dom fått in lite nytt sen sist, sen om vi orkar ska vi nog möblera om lite här hemma.. funderar på att ta upp skänken som vi har i hallen till sovrummet och köpa ett litet runt svart bord dit i stället som man kan lägga nycklar och väskan på.. hittade ett as snyggt som skulle passa jätte bra där på Ikea men Paul tyckte att det va för dyrt så jag får väl flörta lite med honom.. det finns ju faktiskt viktigare saker att lägga pengarna på.. men man måste ju prioritera.. Skulle vara skönt att vara stenrik!! :D


Nu blev jag överansträngd..

Vi sket i den där killen som skulle köpa bilen.. han kom ju aldrig när han sa det så vi åkte till handen för att köpa larm.. när vi kom hem såg paul att det va fel så vi får väl byta det i morgon. he he typiskt..
Jag hade lite energi över så jag började att rensa i skåpen i vardagsrummet.. nu har jag svårt att andas och har hostatacker så det är bäst att vila en stund.. jag hann fixa i ordning en hylla till Theo iaf.. :)





Då kan han trixa lite när han kommer hit och hälsar på :)


En vit helg! :)

Det här kommer att bli den första vita helgen på jag vet inte hur länge.... Ett år eller två kanske.. helt sjukt hur ofta man dricker egentligen! Men nu när vi inte mår så bra och har en hel del att pyssla med hemma så ska det bli riktigt skönt! Nästa helg fyller Mats 40 år och då bli det nog lite dricka.. Det enda som brukar bli lite långtråkigt är kvällarna men man kan ta en filmkväll hemma i soffan, gå på bio, spela spel och andra saker i stället. Jag är trött på att må så här:



Ha ha..

Nu har jag ätit resterna av min sallad från igår och paul har slängt i hop en omelett.. Den där jävla finnen har inte dykt upp än så vi får se om vi skiter i honom och drar till claes olsson för att handla larm till förrådet i stället..

PoK


Vilket härligt väder..

Nu har vi städat upp lite här hemma.. solen skiner in i vardagsrummet.. :) jätte mysigt!






Fredag morgon..

Bilen blev inte såld igår kväll efetrsom finnen inte hittade någon som kunde köra honom.. men han skulle komma nu på dagen i stället. han ringde och väkte oss kl 8 i morse.. så vi sov nästan 10 timmar inatt.. :) Jag känner mig lite piggare än i går men är fortfarande risig. idag skulle det behövas städas lite så det får vi väl bita tag i när man orkar..

Nu blir det kaffe och frukost! :D



Tack till underbara Nattis!

I nästan fem timmar slet hon med min blogg! den blev ju super snygg! så tack så jävla mycket :D
Spana in hennes blogg på:
http://nathaliesjobeck.blogg.se/

Idag åkte vi till bilhandlarn i huddinge och köpte en citroen jumpy! för 38.000 kr.. En 2001. Han skulle fixa lite grejer på den så ska vi få den i nästa vecka! Nice va!

Jag ringde jobbet idag och sa att jag blir hemma i morgon också.. då får jag 5 dagar allt som allt att vila upp mig.. det behövs nog.. hoppas att jag slipper vara täppt i vänster näsborre i morgon.. det är väldigt irriterande! ;)

Jag köpte med mig sallad och kebab från oden som vi petade i oss.. fast jag åt knappt halva.. har ingen aptit alls nu när jag är sjuk. har tryckt i mig två munkar och en macka tidigare.. ha ha socker saker går alltid ner..

Om en stund ska vi möta den där Finnen som ska köpa suzukin i Huddinge.. han fick pruta ner den till 4000.. skönt att bli av med den. På vägen ska jag lämna ett paket ipren till Fredrik och Vicky.. dom låg hemma i feber båda två stackarna! nu måste jag gå och snyta mig för er som är intresserade..

PoK


godmorgon!

Har sovit 11 timmar inatt.. kändes som jag behövde det! vet inte om jag känner mig bättre..?? måste väl vakna till liv och få i sig lite kaffe innan man kan svara på det. Paul och Perre är på väg hem från jobbet nu.. dom va tydligen skit dåliga! jag tror att dom smittat varandra med svininfluensan!!


Om Paul ser ut så här när han kommer hem så får jag nog åka in med honom till sjukhuset! he he
Han hade ringt vårdcentralen i allafall.. det är ju bra!

I dag är det en kille som kommer och tittar på bilen! :) och ville inte han ha den så var det en finne som verkligen ville ha den.. kanon bra! :) då var man av med den!

Vi hörs senare..
PoK


Snart börjar Idol!

det är så jädrans bra! fan va folk gör bort sig.. igår var det en tjej som blev så arg så att hon peka finger år juryn! ha ha ha



Den här dagen har varit bra i stora drag! förutom att jag mått väldigt dåligt förståss.. Först gick ju Doris igenom besiktningen utan anmärkning! sen mötte vi upp killen som köpte trialen i sundsvall och fick 15.000 som gick till pappsen såklart eftersom paul köpt hans :) Sen satt vi i fucking bilköer i en och en halv timme på väg hem till Örby men fick klyftpotatis och rostasfile av mamma och pappa så det vägde upp :)
sen tittade vi på den skåpbilen vi vill köpa på nätet och hittade en as bra för 39.000 kr som vi ska åka och titta på i morgon.. det var hos en bilhandlare och där var det ingen kontantinsats eller ränta på 24 månader! kan det bli bättre?! Nu när vi kom hem fotade vi Doris och la ut henne på blocket för 5000 kr så nu får vi se om det är många turkar som ringer och ger skambud.. ha ha tur att det är paul dom ringer till ;)

I morgon ska jag hem till Nattis! hon ska hjälpa mig med bloggen så förhoppningsvis är den upphottad i morgon kväll! :D Hon är så gullig!

PoK


Doris gick igenom besiktningen!

Helt otroligt! vem kunde tro det.. :D nu ska vi lägga ut den på blocket och se om man kan käna lite pengar på den! he he Om en stund ska jag till fredrik och möta paul.. vi lämnar tillbaka hans bil och åker till mamma och pappa för att äta middag och sälja trialen..

Hörs senare!



trial

har kollat på vår hemsida www.Tigermk.se och hittade den här bilden från förra km:et :)
Visst ser vi pigga och alerta ut! ;) ha ha




Det gäller att åka med fotografen om man vill hamna på bilder.. men vi brukar åka i små grupper och han åker med gubbarna.. Det är tävling den 19/9 och då tänkte jag försöka få lite bilder på oss!

PoK 


..

Vilken sjyst väder det är idag!! ligger här på soffan och tittar ut genom fönstret.. ett riktigt tidigt höst väder ser det ut som.. Det härliga med hösten är alla vackra färger som kommer fram överallt! men det brukar ha en förmåga att regna väldigt mycke och det är ju mindre roligt! Har en massa bra ideer till jobbet som man kan göra med barnen på hösten.. ska bli roligt! :) 



Fick mail om att mina hasband är skickade nu så jag får väl dom i morgon tror jag :)
Va ute och svara på alla mejl som kommer ang trialen också.. så vill inte killen som kommer idag så finns det fler intresserade! det är ju skönt :)

Pratade med Mysan för en stund sen.. som skulle komma hit och lämna Doris när dom besiktat den.. hoppas på att hon går igenom.. det är väl inte alltför troligt men man kan ju hålla tummarna.. tror att dom kommer att slå ner på dom dåliga däcken och pauls bondlagning under huven ;) Hur som helst så ska vi sälja den även om den inte går igenom.. då finns det i allafall papper på den. Vi ska köpa en jumpy Citroen! det kommer att bli as bra! Då kan vi hämta trialarna från Örby och ställa in i förrådet här hemma.. gäller bara att fixa någon feting kätting som man kan kedja fast dom i och ett larm eller något så står dom nog säkert!
 


Ska lägga mig i badkaret en stund..

PoK


Jag hatar snor!!!!

jag blev hemma idag i allafall! helt täppt och kocko i huvudet! jag har sovit som en stock i allafall, väldigt skönt.. Blir hemma i morgon också så får jag se hur jag ska göra på fredag.. Man undrar ju lite vad man ska göra när man är hemma en hel dag?! Vicky sa att hon skulle vara hemma med febriga theo så dit kan man ju gå om man orkar.. annars blir det soffan och tv hela dagen.. funderar på att göra om bloggen snart också. det är fan dax. kanske pillar lite på det idag.

Snoriga pussar på er..

PoK


Godnatt!

Nu är det sov dax för sjuklingarna!! Just det! Paul mår också piss och skit.. men men thats life.. Jag drar till jobbet i morgon om jag inte har feber och kör på tills efter lunch så får vi se om jag åker hem efter det.. det va så jävla tungt att jobba idag men det känns tvunget i nuläget. Vi åt middag hos Gittan och Tord i kväll.. mumsig soppa med chiabata bröd :) Killen som ska köpa trialen kommer i morgon i stället så då blir det middag hos mamma och pappa :) somliga har det bra ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag sover hela natten!
Höres i morrn

PoK


Vad ska ja äta?

frukost dax.. men det är jag så trött på.. brukar äta en smörgås med skinka eller saltrulle på, apelsinjos, grapefrukt, youghurt och kaffe.. men nu är jag sugen på något varmt så det kanske blir en soppa med en rostmacka.. får se vad jag har i skafferiet.. Jag köpte två halsband på tardera i går kväll.. as billigt betalade 72 kr tillsammans för dom och frakt.. :) I kväll kommer en kille från Falun och hämtar trialen för 15.000 Han skulle bara få tag i en släpkärra.. vem är bäst ;) meeeee.

Här är halsbanden.. tyckte dom va fina.. :)

FJÄDER halsband *glam rock sleaze punk goth rockabilly Pinup

FISKBEN halsband glam rock sleaze punk goth rockabilly Pinup

Nu ringde min ringklocka så det är väl dax att börka göra sig i ordning! Hoppas att du får en bra dag på jobbet älskling! :)

PoK


usch! så va man sjuk!

Tror att jag har varit vaken sen kl 3 och bara vridit på mig! Idag är förkylningen i stadium ett! som innebär:

Lite snorig
huvudet känns som en ballong sprängd fylld med snor
fryser och svettas väldigt ofta (fast utan feber)


Jag gick upp vid halv fem och tog alvedon, drack te och nu ligger jag på soffan.. ingen ide att sova mer! Jag får gå till jobbet idag och hoppas på att jag slipper feber.. det är ett jävligt dumt läge att bli sjuk på nu!! Mareet jobbar sista dagen idag och jag går på hennes tjänst i morgon.. vi kommer att ha en vikarie på 35 timmar hos oss, och hon ska ju komma in i rutiner.. jaja allt löser sig!



I går hämtade vi hit bilarna på vår lilla gård och jag städade ur volvon! den blev så fräch att den känns ny.. :) Paul lagade några rosthål och sprayade med röd färg på Doris! ha ha vet inte om den ser bättre eller sämre ut.. vi misstänker att det är någon som går och slangar Doris! Jag ska köpa ett tanklock med lås på och lägga in en liten lapp där det står " ha ha era kuksugare! försök slanga nu om ni kan" Men paul tyckte inte att det va en så bra ide.. Han tror att dom kanske går lös på bilen då.. vi får väl se... ;)

Idag ska vi till My efter jobbet och lämna Doris.. sen åker vi till Gittan och Tord på middag och för att lämna sängarna vi lånade ner till Kim och Mia..

Paul har köpt pappas gas gas trial nu för 20.000 kr så vi la ut hans trial på blocket i går.. pappa och paul tyckte att den skulle läggas ut före 14.000 men jag propsade på att vi skulle testa 16.000 och skriva bvsa och redan efter 2 timmar så var det en kille som messa och frågade vad han skulle behöva ge för den om han hämtade den idag. :) Vi kvinnor kan.. ;)

Hoppas att dagen på jobbet går snabbt och smärtfritt.. måste till apoteket på lunchen och köpa ipren i allafall. det va det ont om här hemma..

PoK


tjenaa..

I morse var det så tufft att komma ur sängen så jag trodde att jag skulle svimma!! Har inte fått mycke sömn denna helg och börjar bli lite förkyld.. Ögonlocken var svullna, röda och väldigt tunga.. Efter 2 koppar kaffe och en massa spackel åkte jag till jobbet.. hade inte så många barn i dag och det va ju skönt.. slapp gå ut eftersom jag hade möte två timmar på förmiddagen! jag skulle ha sovet med barnen men Mareet fick ta det i stället! jag hade tok somnat innan ungarna annars ;) ha ha hur skulle det sett ut?! Jag hade läsvilan istället och efter melliset så åkte jag hem.. Ingen lust att städa, tvätta och laga mat men hade jag satt mig så hade det inte blivit gjort så jag körde på.. När paul kom hem så var det städat, Tvättat och köttfärsbiffar med lök och kokt potatis stog på bordet! :) det va länge sen jag lagade mat till honom så det va väl på tiden.. :P

Nu har vi druckit kaffe och fixat lite med tradera aktioner.. Jag ska städa ur volvon i dag.. va alldeles för länge sen! Och paul ska laga Suzukin inför besiktningen på Onsdag.. My och Steven är så himla gulliga och gör det! :) Blir så sent annars eftersom vi jobbar så länge..

I kväll ska vi bara ligga på soffan och glo på tv! Ska bli sååå jävla skönt!! Jag ska ta ett riktigt varmt skummbad också.. :D sen blir det sängen tidigt!

PoK


Jonas 30 års fest!

Nu är vi hemma igen! det va en riktigt tung dag i bilen.. Grabbarna va för bakfulla för att köra så jag körde hela vägen.. Jag fick stanna vid Gränna och köpa kaffe, glass och godis.. :)
Helgen va jätte rolig!! Festen kanon lyckad med snygga 70 tals kläder och mycket dans! :)
Här kommer bilderna..


Mange läser sporten.



Älskling och Oliver :)

'

Frukost på Lördag morgon.



Rulatorn som vi hottade upp till Jonas :)



I taxi bussen på väg till festen..



Ha ha! jag vill vara din margareta :P

'

Jonas utklädd till kiss tar emot sin vackra present..



Här får ni se några festkläder.



Ha ha! han va bara för lik!! (repmånad)



Tävlingarna drog i gång! Kim blåser ballong.



Mange ska doppa tampong..



Ölhävartävling.



Rock n roll baby ;)



Sötisen



Den bringan va inte dålig ;)



Sötnosen Maria!



Födelsedagsbarnen :D






 Sista bilden blev på toa! ha ha inte nyktert..

Nu ska jag duscha och sova! Godnatt och dröm sött!

PoK


Ha ha ha..

Paul och Kim håller på med Jonas present!! ha ha kan inte avslöja vad det är än.. säger det i morgon :P
I går kväll kom vi fram strax efter kl19 och fick hemmagjord potatissallad och fläskfile! de va as gott.. :) sen drack vi några öl och spelade poker.. lika roligt som alltid.. tror att Mange vann, men det vore ju konstigt annars eftersom han funderar på att börja som pokerproffs.. Somnade väl vid 12 tiden och var uppe vid halv åtta. Nu har vi ätit frukost och ska snart åka iväg till bolaget för att handla med oss något till baren i kväll.. Har tagit en massa bilder men jag glömde kamera sladden hemma så jag laddar upp dom i morgon kväll eller på Måndag.

Jag såg att jag stavat fel till Fredag i förra inlägget :P Så kan det gå när man är ivrig!
Jaha du Perre!! Hamnade du på pizzan igår? eller blev det fisken? ;) ha ha

Nu ska jag dricka kaffe och pussa på Oliver. :D

Ha en kanon Lördag allesammans..

PoK


FRAEDAG!!

Nu är fedag äntligen här ;) Ska bli så skönt! Jag är riktigt trött nu men efter en kaffe kanske det ordnar upp sig! Vi gick upp lite tidigare idag eftersom vi skulle packa det sista och nu är vi klara.. Paul pratar med Kimmen i telefon och ska åka till jobbet nu.. Ha ha nu kom Perre! vanans makt.. han skulle inte hämta paul idag eftersom Paul ska åka ammis bil! he he så kan det gå..

Nu måste jag åka till jobbet.. Bloggar när jag kommer till Kim och mia..

PoK


Sorry för dåligt bloggande idag!

Har haft så mkt att göra bara.. ;) Jobbade till halv fem sen åkte jag hem och packade ordning inför i morgon.. Efter det bjöd My och Steven på Korvstråganoff (jätte god va den) :) och kaffe.. Sen åkte vi till Verkstan för att hämta Ammis bil.. Det va ju meningen att jag och Vicky skulle ut och springa idag men hon kände sig lite krasslig så jag tränade på min nya crosstrainer i stället! Fan va grym den är! Jag körde väl intensivt i 20 minuter och var HELT slut!! Hjärtat bankade i 180 och jag blev svimmfärdig.. Men skönt va det! :)
Nu har jag precis färgar bort min utväxt i barret.. Ser alltid konstigt ut första veckan innan lite utav färgen försvunnit. men så är det väl..

I morgon jobbar jag 7.30-12.45.. sen hämtar jag paul på jobbet och därefter Mange på hans jobb.. Sen drar vi till Götlaborg.. :) Ska bli så skönt att åka ifrån sthlm en helg! och träffa Kim, Maria, Oliver och Jonas :)



Nu ska jag gå och lägga mig... ska bli så skönt..

Sov gott!

PoK


Snart fredag!!

Åhh vad jag längtar efter slutet på denna vecka.. Jag hoppas att jag slipper hysteriska barn idag! :) I går kväll gick vi och la oss kl 9! så himla skönt. ska göra det idag igen om jag hinner!
I dag ska vi packa inför Kinna helgen.. Jag ska ut och springa med Vicky.. Städa upp.. och laga mat.. Kommer väl hem vid fem tiden idag tror jag..

Ha de braaa


PoK
 


Gymmet :)

Nu Känns det som att vi börjar få ordning i gymmet.. Jag har burit runt och trixat lite med sakerna så nu är det inte mycket kvar.. Vi ska köpa två stora speglar till så att det blir en hel spegelvägg. Sätta upp cd spelaren över speglarna och sen köpa lite mer hantlar..






Det här duger bra som hemmagym :)
Nu ska jag kolla på simpsons..

Sov så gott och ha en bra dag på jobbet i morgon..

PoK


Nu har helvettet brakat loss på jobbet!

Fiiii faan säger jag bara!!! Kom lullandes till jobbet i morse trött som jag vet inte vad och möter en massa föräldrar med barn på min avdelning som undrar varför ingen är där!! Jo det ska jag berätta! Min "kära" arbetskollega Rebecca är sjuk. och det kan man ju bli.. men under inskolningen känns det lite jobbigt! Maaret kom vid nio tiden och då var jag så stressad av alla skrikande barn så jag kunde gått hem.. näe inte det, vi körde på två sycken på 14 inskolningsbarn och det gick väl sådär.. tror att jag börjar få magsår! ha ha. Värre blir det i morgon för att då ska jag vara själv med en vikarie nästan hela dagen.. ÅNGEST!
Ja just det.. glömde berätta att jag kommer få jobba heltid nu framöver pga att Maaret ska operera sig och blir borta en månad.. Jag och Rebecca drar inte jämt så det känns inte alls speciellt bra. hoppas på en bra vikarie!

När jag kom hem hade jag gäspat minst 569 gånger.. Möttes med ett bombnedslag här hemma och hade ingen större lust att ställa mig och laga mat. så vi drog ner till Oden och köpte pizza.. det va jag faktiskt värd.. ;) Nu har vi röjt upp lite och ska dricka kaffe!! Andra gången idag eftersom man inte kunde ta någon rast!! GÖTT..




Smell you later!

PoK


Vilken kväll..

Åt middag efter jobbet och sedan iväg till Huddinge där vi skulle hämta Fredriks skåpbil som stog hos Sebbes föräldrar.. förts körde vi vilse och sen när vi viste vart vi skulle så hade dom vägarbeten i området så vi fick villa runt i 20 minuter innan vi hittade rätt.. Sen på vägen hem låg det en såskopp före som låg i 70 på 90 vägen och vi fick möte HELA tiden så det tog en stund innan vi kom om.. hem och lasta bilen med skräp och vidare till Perre för att lasta hans skräp och Crosstrainern.. I väg till skroten i Jordbro och förbi fredrik för att lämna bilen och sen hem..



Nu ska vi kolla på den tredje och sista filmen vi hyrde (eller snarare jag hyrde)! :) den heter The Duchess och jag tvivlar på att paul kommer att vilja se hela! ha ha sånt är livet när man inte gillar drama.. I morgon ska vi in till Crigos jobb för att Perre ska köpa ett suroundsystem.. vet inte om jag stava rätt nu. men vem f'n bryr sig?! Kul att träffa honom! det va ett bra tag sen! :D

Nu börjar filmen! Dröm fina drömmar!

PoK


Hallojj..

I natt har jag sovit som en prinsessa! :) har haft balkongdörren lite öppen. man såver så himla bra när det är lite kyligt. I går hann vi med träningen innan filmen och det va såå skönt. fast vi bara tränade i 40 minuter så hann jag cyckla en mil och springa 2 km.. Vi har köpt Perres crosstrainer också! :) I dag ska vi åka till skroten och kasta två tv apparater men tv bänkar! Det kommer bli as luftigt! Jag ska fotta gymmet när vi är klara så får ni se :)

I dag ska jag ha sovvilan med barnen.. jag LÄR ju somna! ha ha skönt med en powernap. ;)

Smell you later.

PoK


Blogg listad på Bloggtoppen.se