usch och fy

Min kropp vill vara hemma idag!! den larvar sig och försöker provocera fram feber å grejer men ICKE! nu får den snällt följa med till jobbet för sånt här finns det inte tid till..
jag drömde att jag hade glömt att tvätta en strumpa och det var världens katastrof!! då undrar man ju om det kanske inte är dax att sluta tvätta och hitta på nått vettigare som man slipper mardrömmar av.
lämna in skåpbilen på verkstan i eftermiddag och möta upp Paul.. sen hinner jag va hemma i 20 min tror jag innan bussen går.
ser ut att bli rätt nice väder i dag.. det pratades om regn men jag tycker att det ser ljust och fint ut.

ha en bra dag!


GAALET MKT TVÄTT!

tror jag tvättat 5 maskiner.. blir en del att vika och fixa.. men nu är det över! gäller bara att få upp allt från kassarna till garderoben också, men det får bli ett senare problem :P
jaha mkt mer än det har jag väl inte gjort sen jag kom hem.. kollat lite på deklarationen men jag måste kolla lite grejer på jobbet innan jag kan fixa den. sen har jag sytt lite till jobbet också!
Utvecklingssamtalen började as bra! känner mej inte alls stressad inför resten. Blir tidigt i säng i dag.. tror fan att jag ska lägga mej inom en halvtimme, hänga sista tvätten bara.

Sov gott


Fotboll i morrn!

i morgon möter Djurgårn Brommapojkarna kl 19.00 blir hem och kasta i sig käk och sedan iväg till stadion.. =)




baada..

Sov som en påse skit i natt igen.. börjar bli van faktiskt.. jobba över 1,5 h idag så jag va sjukt hungrig när jag kom hem, käka varmkorv med spaghetti och drack en jäkla massa kaffe! sen har jag spelar gura och hjälpt paul med lite fix inför Olas fest. nu ska jag lägga mej i badet och sen krypa ner i sängen. Har tvättstugan i morgon! ska tvätta täcken, kuddar och sånt.. har precis tvättat skinnjackan också.. fick en 50 cl öl på mej på djurgårdsmatchen så den lukta såådär.

Godnatt!!


...

så var den här helgen över.. å som vanligt har jag haft så mkt att göra att det fan inte är sant! Jag och Linda i går va fan ingen lek asså! vi irra runt som galna höns! örby, orminge, sickla och nynäs på kvällen.. glodde på klockan var 5:e minut och körde "amazon" ;)
idag var det tänkt att vi skulle serva hojjarna men efter en stund insåg vi att det inte fanns tid för det och sköt upp det yttligare några dagar.. i stället blev det ny färg i barret, nya skor, jeanse och linne till olas fest, hämta stevens trial, handla mat och taccos hos Peter och Linda..
I morgon börjar utvecklingssamtalen som jag inte känner mej speciellt förberedd inför å då blir det att jobba över, tvättstugan på tisdag, fotbollsmatch på onsdag, trialarna på torsdag och olas fest på fredag.. lördan e fri än så länge och söndan ska vi fira viktor! jaja känns betydlit lugnare än förra veckan iaf! I morgon ska paul lämna in bilen i nacka så My kommer hit och käkar frukost vid sex efter hon lämnat steven på jobbet.. hon följer med och skjutsar paul till jobbet efter.. GULLIGA MY!! <3
Nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova riktigt BRA! var alldeles för länge sen!

Godnatt!!


Hyons spelning!



Förkrök hos Peter och Linda



Tess pommes skål! slår INTE hotellets ;)











Linda svänger på sina lurviga! =)



Grymt vackert med munspel!



Peter ska rasta..



Thomas



Jocke



På väg till tåget




Åhh så jäkla blött och kallt!



Jag å Linda



Peter å Ola



Ola viker ett flygplan.. HAHA NÖÖÖRD ;)


helg eller?!

vann matchen igår!! grymt skönt! jag mår inge vidare idag.. så va d inte tänkt.. men det brukar sällan bli som jag tänkt.. sjukt trött men har svårt att sova! nu vakna paul till liv och säger att vi ska städa! ÅH VA SKOJ! precis vad jag vill göra nu.. men jag behöver bara ta en titt på agda (en sjukt stor damtuss) så förstår jag varför.


Globen i morgon!!

I morrn är det 5:e kvartsfinalen och den ska spelas på globen! och det är slutsålt!! FAAN va underbart!
Åker till örby direkt efter jobbet för att lämna tillbaka bilen och käka lite med mamsen innan. =)
Nu ska jag hänga tvätt och duscha innnan d är sängdax!


Årsmöte på Tiger MK

jaha så fick man en bukla igen då! Pappa, Paul och Perre fick också.. jag var bara TVUNGEN att fotografera och jämföra strl lite! ;) pappa åkte på att lägga bana i agusti också så då får man väl stötta lite..




Från vänster: Tess 1 plac, Paul 2 plac, Perre 3 plac. (kör inte i samma klass men ändock) ;)


SEGER FÖR DIF!

Så jäkla skönt!! sista två minutrarna hade jag så ont i magen att jag var spyfärdig! d stog 2-1 och brynäs kämpade gärnet för att få kvittera!! men det gick BRA! =) tog en vända in till baren efter första periden men efter ha fått en halvliter öl över hela mej så gick jag ut och köpte en folköl!! haha luktar som man har haft en helkväll när jag vaknade i morse! ;)
Hade parkerat i ett garage vid globen och det gör jag INTE om igen!! tog fan hur långt tid som helst att komma ut därifrån!! verkligen ALLA skulle ju ut samtidigt!!


Klockan slår, klockan slår Djurgårn gjorde mål!

Första dagen jag ska komma hem efter jobbet idag! känns som evigheter sen! Paul är lite less nu och jag förstår varför.. idag ska vi iaf på årsmöte så det blir våfflor eftersom jag har fått för mej att det är våffeldagen idag.. jag tror d iaf! sen kommer Perre och hämtar oss och efter mötet i kväll så åker vi förbi örby och lånar saaben.
det värsta med att inte ha varit hemma på några dagar är att verkligen ALLT ligger i smutskorgen!! dax att tvätta i eftermiddag..


så vaknade man hemma..

bestämde mej i går kväll efter bastun att åka hem så att jag kunde duscha! dom hade ingen aning om när vattnet skulle komma tillbaka och jag våga inte riskera d. kan säga att den duschen va skööön! =) sen va det bums i säng och jag har sovit jätte bra! skulle inte skadat med 3 timmar till men man ska inte klaga..
Idag är det Hockey och jag hoppas att det går lika bra som sist! :D kommer in försent till matchen bara.. vi slutar kl 19.00 i kväll och det är då det börjar! hoppas man inte missa för mkt.

Ha en bra dag!


NÄE MEN ÅÅÅÅH VA ROLIGT!!

Här sätter man dej i bastun hemma hos morsan! blir svettig som fan och så har IDIOTERNA stängt av vattnet i hela området!! FYYY va sytligt asså! nu har man ju ingen jävla aning om när dom behagar sätta på det igen!! tänker fan inte åka till jobbet i morgon om jag inte har duschat! usch usch usch!
mamma sa att vi kunde ta in snö! hahaha JÄTTE roligt! :P


Redan Lill Lördag i morgon! :D

saaatan va dagrna går! har precis käkat suschi som var grymt gott! fast jag brände tungan på soppan så den känns sådär jobbigt sträv just nu! men det är sånt man får leva med när man är glupsk som jag :P
va inne i globen och köpte biljett till matchen på fredag.. va bara 200 kvar näe jag åkte från jobbet så jag blev liiite stressad men d va lugnt.. Nu ska jag basta :D

Later...


Dif-brynäs

Fan va GRYMT bra Djurgårn spelar idag!! Ca sex min spelade i tredje perioden och det står 4-0! =) Tackar kära mamsen som pröjsa matchen till mej! har fan iinte råd med fler matcher eller biljetter på den här lönen.. (ska iofs köpa biljett till matchen på fredag i morgon men d måste man ju! lär ju bli slutsålt annars)
Nu är jag iaf i Örby och ska sova här idag och i morgon.. paul va förbi och käka middag och följde med ut till husvagnen en sväng, mamma hade glömt sin mobil telefon där så de va lika bra att hämta den! ÅHH jag är så jäkla klantig asså!! tog med mej ALLT jag behövde för att bo här in två dagar utan BILJETTEN till matchen på onsdag! fattar inte vad jag har i huvet ibland! Får se om paul kan svänga förbi i morgon med den eller om jag måste åka hem.. i morrn ska vi iaf äta suschi! =) ska bli AS mumsigt!


sööndag

matchen mot helsingborg gick inge vidare.. men sjukt skönt va ju skyliften utanför som några fans fixat!! =)
Nu har jag precis klämt en 90 burgare och är så sjukt trött på skräpmat!! måste fan bli ändring på de nu! nu blir det kaffe och boondock saints 2 och sen ska jag packa i ordning inför i morgon när jag ska till mamsen..


Dif-Brynäs

Grymt tryck på hovet igår!! sen att det gick som det gick va helt absurt! men GALET vackert var det!!



















Farbror blå..

va precis här och titta på bilarna.. trodde aldrig att dom skulle komma! kors i taket! jaja nu ska jag försöka släppa det här och ladda inför i kväll i stället!! Djurgårn- Brynäs!! Hovet kommer att kocka!! så jäkla nice! dax att damma av skinnjackan tror jag! va riktigt varmt ute nu.. d är så jobbigt att släpa runt på vinterjackan inne på hovet också så får man frysa lite emellanåt så är det värt d.



My ladda upp lite bilder från Manges 30 års fest idag också! bättre sent än aldrig eller hur! ;) haha.. Mange drog upp mej på scen för highway to hell... passande låt på en 30 års fest! :P


Rutan!! Trodde jag!! IDIOTER!!!

Så här ser min älskade volvo ut nu! Önskar jag visste vilka det var! då skulle jag slå SÖNDER dom!!!
dom hade dragit rutan på grannens 240, Snott Olas extra ljus och tanklocket på en annans bil.. va fan kunde dom inte bara gjort det lite snyggt för?!?! va tvungen att TRASCHA hela skiten!! AHHHH









ont ont ont

har jag i benet! hahahaha jag slog på en vurpa efter jobbet precis när jag skulle gå in i bilen!! gled lixom under med ena benet och hamnade i en sån där HÄRLIG vattenpöl!! jaja har klarat mej väldigt bra hittils så nån gång ska väl vara den första!
Har käkat pizza och kollat på film i kväll.. paul gick och la sej för ett bra tag sen men jag hade ingen lust.. ska ta en cigg och en dusch tror jag.. bada är nog dumt, LÄR ju somna då!



SOV GOTT OCH DRÖM VACKERT!!


Slappo fredag!!

blir det idag! ska glida över till Ola och Sussie om en stund.. blir någon hämtmat.. jag gissar på pizza, sen ska vi glo på nån rulle jag röstar på boondock saints 2.. den första va GRYM! fixar mina brallor i morgon istället. nu blir det en cigg och ett glas vin! I really really need it..


Så jäkla klockrent!!

Djurgårdens fans planerar läktarkupp

Här är Djurgårdsfansens plan för att se den publikfria matchen mellan Djurgården och Helsingborg.
Enligt uppgifter till SPORT-Expressen planerar Dif-supportrarna att få till en provisorisk läktare utanför Stockholm Stadion.
- Vi har planer på det och jag kommer att se matchen live. Punkt slut, säger Järnkaminernas ordförande Magnus Öhrman.

Nu köör vi Djurgårn!!

kvällen är räddad! har precis käkar pasta carbonara och hunnit hälla i mej 2 glas vin.. känner mej helt färdig efter den här dagen.. sov inte så himla bra i natt så det har nog sin inverkan! snart börjar iaf hockeyn och jag har laddat med chirre.. fast ja e inte speciellt sugen.. :P blir en GRYMT spännande match!!!




Jimmie Ölvestad

Helgen närmar sej..

jaha, då va det torsdag idag och jag gick upp för tidigt! kan fan inte tänka klart på morgonen.. ska åka om 20 minuter och är klar så det blir två koppar kaffe idag!
killarna bokade bastu tills på lördag.. kan dom sitta där och mysa och dricka bärs medans jag e på hockey =) skönt å basta! ska göra det hos mamma nästa vecka! slutar halv fem idag sen blir det till affärn och handla lite.. om vi inte tar en promenad till butiken senare, får se hur pass pigg man är.

Ha en nice dag.. PoK


MaxiliMax! =)



Glada killen är här på fika!


Kvartsfinal!!

Drar i gång i morgon! =) borta mot brynäs.. då blir det soffan och kanske en öl om jag har tur ;) My och steven kanske kommer förbi också! roligare om man har åtminstånde en man kan skrika sej hes med :P 
va inne i globen och hämtade biljetterna idag. gick ganska smidigt. längtar till matchen på lördag!! kommer blir grymt!


Tisdag.

jobbet funka bra idag.. så sjukt tungt att gå upp på mornarna nu på sista tiden så idag ska jag gå och lägga mej och smeka kudden kl 9 =) åhh va nice! har fixat inför utvecklingssamtalen som börjar nu om en vecka.. skönt att ha det klart. I morgon ska jag åka in till djurgårdsbutiken i globen och hämta plåtarna till hockeyn som e på lördag och ons.. den veckan känns rätt fullbokad.. pappa drar till italien så jag ska sova hos mamma i början på veckan, hockey på ons, trial årsmöte på tors, kanske hockey på fredan och så nynäs på lördan.. SHIT! ska vila rejält på söndag!! en sak som är säker!


jaha..

Då var det bestämt... ingen publik på säsongens första hemma match mot Helsingborg på söndag.. RUTTET ÄR VAD DET ÄR! får två biljetter till valfri match som kompensation iaf.. alltid ngt.
fan helt sjukt.. kommer inte i håg sist jag hade så här mkt planerat på helgerna framöver sist!! helt galet.. nu i helgen är det hockey, nästa är det förmodligen hockey och babes spelning i nynäs, den efter det är det Olas 30 års fest och viktors kalas, den efter det fyller jag å då lär det ju bli ööööl sen tror jag det va lugnt ett tag.. (än så länge) jag fyller på en måndag i år.. ska man väl göra nån gång.. och då är det fotboll! =) vilken hitt! ni som undrar vad jag önskar mej kan slå en pling för jag har en del på G ;) jag vet vad jag önskar mej av dej Ippis så du kan väl påminna mej! hahaha som ett barn på julafton!

näe nu ska jag ta en dusch.. och drömma vackert!


Vita helgen..

Första helgen på väldigt lääänge jag INTE jag va full!! :) det firar vi med en fyllebild från förra helgen ;)



Lill prinsen 3 år!



Paket öppningen i full gång..



Ippis filmar



Farmor hjälper till med snöret



-jag blåser ut alla ljusen wilma! du får inte! hahaha sötis!


Härliga Djurgårn!!

Det gick som smort att hämta ut biljetterna i dag! inget strul alls.. en as läcker keps fick följa med mej hem också! tyckte att jag förtjänade det :P
Djurgårn spöa frölunda och det betyder att vi ligger tvåa och spelar första kvartsfinalmatchen på lördag kl 16 =)
ska snart sova.. är helt färdig! I morgon ska vi gratta min älskling Theo!!


..

ska in till klockis nu och hämta ur säsongsbiljetterna.. blir GALEN om jag behöver något utskick som jag inte ens fått!! men det ordnar sej säkert... köpte biljetter till kvartsfinalen i hockey i går. längtar som fan! hoppas bara vi vinner mot frölunda i kväll och att Linköping förlorar sin match.


.

Blogguppehåll...


Det här kan ha varit den längsta dagen i mitt liv!!

och än är den inte slut...


söndag

sjukt trött och sliten och hungrig... å jag orkar inte resa mej från soffan! har as ont i läppen idag!! tror jag fick en smäll på piercingen i går! man ska inte ha sånt skit i läppen! eller hur mamma ;)
fem timmars sömn fick jag i natt.. låg bara och snurra så d va lika bra att gå upp kändes d som men det blir nog en tung dag.. måste fixa en macka innan jag dör av svält!


Mitt hjärta!!


Finns inte så mycket sötare än Theo när han hjälper farmor och farfar att skotta snö! =)










ååå borsta lite!


fyy faan..

tragisk jävla kväll.. va så jäkla kul innan det spåra.. ibland blir man så sjukt jävla ledsen och besviken på människor!! och det blev jag i kväll.. man blir så sjukt jävla ledsen när sånt här skit händer och det är så jobbigt att jag inte ens tänker prata om det.. vissa vänner ska man bara inte ha kvar.. sånt e livet..
Nu ska jag sova. godnatt


manges 30 års fest.



Förkrök hemma..





ola, Mange å jag

'








as gott brööd.. =) jag va först :P







Mange fick en guldfisk.. kommer bli hans bästa kompis!



Frida..










grabbarna kan inte hålla sig på benen..


Mot Globen...

Nu är man duschad och fixad.. my, steven, ola och Ted kommer snart så ska vi dra!
Ha en kanon kväll allihopa! Jag ska dricka BÄRS!!!





fan va tiden går sakta!!

paul undra om jag inte riktigt va frisk när man tycker att lördagen ska gå snabbare!! men man gör ju för fan ändå ingenting.. gick till affären fram och tillbaka å handlade cigg till i kväll.. och för att man känner sig totalt värdelös när man sitter inne i det här vädret.. men nu har jag hamnat på soffan igen och har huvudverk.. ska fixa kaffe och ta ett bad tror jag!


Lördag.

haft en ganska jobbig natt.. sov fram till 6 sen låg jag bara och vred och vände på mej frram till tio.. solen skiner och jag borde känna mej glad men det gör jag inte! ska dra på en kanna kaffe...


Mums middag på Vaskos!

Kom nyss hem från ola och sussie! blev en snabb fika där efter middan i tungelsta.. jag e såå trött så jag vill bara ligga och jäsa på soffan! =)

i morgon blir det sovmorgon som aldrig förr!!



P och T



Gittan och ja



My och Liam



Tess andra öl =)




Steven äter pizzza



HAHAHA!! Tord frågade my om hon ville ha ett VITTO! HAHAAH vi förklarade att VITTO inte bettyde kvitto utan något HELT annat!! :D



Fisen Jocke kom förbi också! =) hans nya gaddning..



Sötis jocke!



Tess och Liam gullet!!


tjena morrs

kom hem från jobbet för en stund sen och har tagit en snabbdusch och fixat mej.. Nu ska vi dra ner till tungelsta och käka middag med svärpäronen, my, steven och lillfisen Liam =) va as länge se vi träffades allihopa! senare sen drar vi över till ola och sussie och sen säängen!
känner mig as trött i både kropp och själ i dag! har haft en mysig da på jobbet iaf.. ta de lugnt i kväll!! =)

PoK


skellefteå-Djurgårn

tredje perioden nu och eftersom jag inte kan se matchen på tv så får jag snällt vänta tills "minut" uppdateringarna kommer på dif:s hemsida!! sjukt B!! verkar vara en jävla match iaf! utvisning på utvisning! står 4-3 än så länge!!


Hacke hackspett!

hahahah!! min mamma är för go hon! =) fick ett mejl av henne där hon fotat en hackspett som satt utanför köksfönstret och gnagde på maten hon hängt upp! :D



black, black, black just love it!!


goodis..

va jag sugen på men det är fan sjukt överskattat!! åt 4 tutti frutti ringar och nu mår jag fan illa! paul hade fixat käk tills jag kom hem idag, kassler och rösti blev det! riktigt mumsigt.. sen brände vi iväg till ica och hämtade ut tröjorna som jag beställde häromdan.. gick fan as snabbt!
Jaha i morgon är det fredag redan.. får se va man ska hitta på då.. på lördag har Mange iaf sin 30-års fest på Wkb i globen! ska bli så sjukt kul!! fri bar!! :D dododododdodo.. hahaha jag vet vart jag ska hänga ;)
Nu ska jag ta en cigg och ringa mamsen!


torsdag..

veckorna går sjukt snabbt! fan det är redan mars!? när hände det lixom?
Jag gick nog upp för tidigt idag.. kan vara det knäppaste jag gjort!! sitta hör och dröna när jag kunde legat i sängen och haft det bra!
kaffet smakar sådäär idag tycker jag.. hade varit sjukt mkt godare med en cigg :S..


Kämpa-Djurgårn!!

0-1 till brynäs efter första perioden.. vi spela fan mkt bättre så det är jävligt synd! konstigt att mina naglar blir kortare efter varje match!! haha blir så SJUKT nervös så jag var tvungen att rota i kylen efter öl och till min lycka så hittade jag några :D

Så Maria! jag säger bara pchhhsssss! ;)



gillar min MINIMALA bild! HAHA


DIF-BRYNÄS

Börjar om en halvimme :D fan iblan e man dum.. va riktigt nära att betala 109 spänn för att se matchen via webb tv! sen kom jag på efter en stund att jag har canal+sport där dom visar den!! åhh va nice =)
Nu har jag precis slängt i färg i barret så det hinner precis bli klart innan matchen börjar.. skulle behöva sy lite grejer till jobbet också men det hinner jag inte med idag.. eller i morgon.. kanske på torsdag.. :S får fan inte skjuta för mkt på det.. kommer jag glömma bort det tillslut..

HEJA DJURGÅRN!!


Min Underbara morgon!!

jaha.. den har dagen har inte varit min dag!! jag bestämde mej i morse för att ta skåpbilen eftersom vädret är som det är... jag fick inte upp förardörren så jag kröp in genom passagerarsidan istället och startade bilen, när jag skrapat sidoglasen (som tog 10 min eftersom det var så hårt fryst) och skulle ge mej på vindrutan så var det en dec is som inte gick med skrapan!! skulle ta fram borstjäveln som låg i skåpet men när den också var fryst så lessnade jag och hämtade nyckeln till volvon.. stressad som FAN började jag skrapa och fixa den och när jag äntligen skulle köra i väg så spinner skiten bara och jag kom fan inte en meter!! Nu ARG SOM FAAN ringer jag paul och säger åt honom att han får komma och putta ur mej ur rutan.. Han kommer och gör ett halvhjärtat försök att backa ut med volvon och ger upp på en gång.. -Du får ta skåpbilen i stället! AHHHHHH!! Var så jävla förbannad att tårarna spruta (hjälpe faktiskt eftersom paul fixade i ordning skåpis till mej) och kom i väg en halvtimme senare än beräknat! ringer Maaret (som vanligt när jag börjar kl åtta) och behöver inte säga nånting!
-Heej Tess, sitter du fast i en snödriva! HAHAHA! hon e sköön hon! Kör i kapp tiden väldigt bra och kommer till jobbet 10 min försent... inte illa pinkat! ;)



Godmorgon!!

snöat på rätt bra i natt.. måste ta skåpbilen och den har inte körts på ett tag så det blir ut och borsta och skrapa.. :( åhhhh va trött man blir.. och så har jag glömt mina termobraller på jobbet! eller rättare sagt jag sket i dom och det ångrar jag nu. dom ska hem idag! paul gick upp med mej idag.. han har ont i halsen som fan.. sitter och knaprar knäckemacka nu.. det måste vara jätte lent och skönt i halsen :P
nu ska jag äta ett ägg och dricka kaffe..

ha d bra idag!


åhhh va glad jag blir! =)

Ni anar inte hur länge jag velat ha den här tröjan!! och nu har jag hittat den! :D dimper ner i brevlådan om 2-4 dagar!! YES!



Passa på att köpa den här snyggingen också! =)




Toodels


snö, snö, snö, snö fucking nedrans SNÖ!

man hade ju lite hopp i helgen om att snön sakta men säkert skulle börja töa bort! men ICKE! har fan kräksnöat hela dagen.. va nästan en halv dec på bilen när jag åkte från jobbet! spelar ingen roll att man slutar tidigt.. tar en evighet att komam hem ändå! va nån som hade krockat på motorvägen mellan jordbro och Vh så fick man stå där och köa.. jag LÄNGTAR till våren och sommaren!!!! =)



ute på Ingarö i somras!! =)


måndag morgon..

åhh jag tycker att det är SÅ jobbigt att gå upp först! jag inte varför men det bara blir svårare.. paul ska va hemma ett par dagar.. fick penecellin och så sa läkarn att han hade förkylningsastma så han fick medicin för det med.
känner mej frussen som fan och så snöar det ute.. as stora flingor e det.. fast det är ju plus så de borde ju smälta undan. kaffe och tandborstning..


Blogg listad på Bloggtoppen.se