Fredag!

jaha för att sammanfatta den här veckan så har den varit sjukt jobbig och tung.. har sovit som en stock så fort jag lagt huvudet på kudden och det e ju kanske inte så konstigt med tanke på hur mkt surr det är på dagarna. jag har lyckats få en fästing vid knät också! paul skulle ta bort den men huvudet ville inte följa med så den äckliga jäveln sitter väl kvar och suger mitt stackars blod :P åå så har vi kört trial.. ( säkert därifrån fästingen kommer)

helgen är lite luddig.. i kväll ska vi till peter och linda.. i morgon pratade paul ngt om grillning, tvättstugan, trialkörning å så vidare.. skulle ju velat gått på derbyt på söndag men tråkigt nog så får jag stå över det.. har varken pengar eller tid känns d som.. jaja jag har iaf tagit en lång skön dusch och gjort mej i ordning så nu ska vi gå. ha en trevlig valborg!


åå så kom regnet..

har vart sånt där konstigt lågtryck hela dagen.. har haft jätte ont i huvudet och nacken, va nog därför för det släppte nu när det började regna.. hade ingen aning om att jag hade en "väderskalle" :P
kom hem kvart i åtta och då tog vi en promenad, skönt att röra på sej lite.. Fick precis reda på att Peter och Linda ska flytta upp hit i juli =) dom skrev kontrakt idag så jag måste in på hemnet och kolla hur det ser ut! ligger två längor nedanför oss. näe nu ska jag ta en duch och kolla på criminal minds..

Fredag och valborg i morrn.. Jag vill ha SOL! =)


de skulle ju INTE regna.. man kan aldrig lita på smhi!

kom precis hem från Gladö.. blåste på riktigt bra när vi kom och grilla korv i blåsten va IS KALLT! efter en halvtimmes körning hade jag fått upp värmen och vi körde alla sektioner från tävlingen! känns som att jag kommer klara gult spår as bra faktiskt.. va rätt orolig innan säsongen men nu känns d bra! =) ramlade två gånger.. första va rent klanteri eftersom jag fick beslutsångest om jag skulle köra över vänstra eller högra klacken... efter en stunds funderande (i hög fart) bestämde jag mej för att åka imellan på nått vänster och skrapade i hasplåten och välte.. fick styret på vänster insida lår.. åhhhh va inte skönt d va! den andra vurpan slog jag på precis när vi skulle åka tillbaka till bilen.. frambromsade för mkt i backen och fastnade på nått sätt under hojen med benet och fick sendrag i låret eftersom jag satt fast!! hahahaha man skulle ha filmkamera med sig! jag skulle skratta gärnet om man fick se det där i repris.. det är nu man minns hur jäkla snygg man är på sommaren i kjol.. alldeles blåå.. :P

torsdag i morgon och apt på jobbet.. lång dag blir det, 8-19 men sen är det fredag och då har jag som vanligt ingen aning om hur jag jobbar. är ju iofs ingen större skillnad på tiderna. på kvällen ska vi till Peter och Linda på middag.. båda har ju fyllt år så det blir lite "kalas" ;) fick hem Lindas present idag.. hade beställt den och jag trodde inte att jag skulle hinna får den så det va ju bra!

föresten så har jag betällt ett as nice linne som jag bara va TVUNGEN att köpa när jag såg det! va det kostar är en annan sak :P kommer om några dagar :D ett vitt backyardbabies med döskallen! ahh va läckert!

nu ska jag poppa popcorn..


zzzz

faan vilken tur att jag har en ny väckarklocka!! en mer svårväckt människa får man ju leta efter! solen skiner och enligt smhi så ska det inte regna i kväll så det hoppas ja på!
måste dra.. ha en bra dag!


Är SÅ himla nöjd med mina bedrifter idag!! =)

å då menar jag inte på jobbet för idag kan jag erkänna att jag INTE var speciellt pedagogisk! usch har dåligt samvete. men det är fan tufft när man bara är två.. men men nya tag i morgon och då är det Kotte! =)
Det är kvällen jag är riktigt nöjd med! lagade god mat ( å de händer ju inte så där jätte ofta på vardagarna) :P städade badrummen och rensade skåpen.. damsög och damma, tvätta två maskiner, diskade upp och rensade min garderob!!!! PUST! skönaste va nog garderoben.. hatar att stå varje morgon och rota bland kläder man aldrig använder av olika själ och känna att man bara inte KAN handla mer eftersom man redan har så mkt.. men nu är det väldigt luftigt och jag kan på en gång konstatera att jag MÅSTE handla mer! ;) man sliter ju ut kläderna sjukt snabbt när man jobbar i dom.. faktiskt..
paul har också varit duktig.. han gjorde nya gängor på hjulbultarna och bytte till sommardäck!
Nu har jag packat i ordning trialgrejerna och kom på att jag skulle gått och handlat grill och korv i kväll.. men va fan man kan ju inte hinna med allt!! får svänga förbi någonstans i morgon på väg ut till Gladö...








Grattis Peter!!

idag blir peter gammal gubbe.. ;) dvs 30 år! oj oj oj! va tiden går fort! snart är man väl där själv.. :P
Nu ska jag dricka kaffe och städa de jag inte orkade igår!


Så va måndan snart över...

underbart väder idag!! va ute både på för och eftermidagen men är helt slut.. många sjuka så jag jobbade ihäl mej idag kändes det som.. fast det kändes nog bara så eftersom jag var så trött! jag städade medans paul lagade mat och snart ska vi gå till Ippis och Vicky för att kolla på nya wallander.. bestämde att vi ska köra trial på onsdag i stället för i morgon så då åker jag direkt från jobbet ut till gladö så grillar vi korv till middag, måste kolla så att det ska bli bra väder bara.




ha en sköön kväll!


Silver till Djurgården!!

va sjukt bra drag på hovet i går trots förlusten!! =) kändes ganska väntat så det va inga hard felings från mej iaf.. vi drog till hotellet efter matchen och åt lite middag och drack några öl sen tog vi en taxi till lärkan där vi åt öl korv och natchotallrik, shots och ännu mer öl sen drog jag hem och My stannade men jari och karim.. jag satte tydligen på en film när jag kom hem och slocknade på soffan. I dag har jag mått som en jag vet inte vad.. bakis och ångest men ändå hunnit med ganska mkt.. Va i farsta och köpte skor till Paul, ingarö och fika vid husvagnen, maxi och nu ska vi till Ola och Sussie på grillkäk och film. Tog väldans massa bilder i går men såhär när man tittar på dom i efterhand så är det väldigt mkt fylle, fylle bilder så jag väljer att inte lägga ut några.. :P 

Snart måndag...

 ♥


Härliga lördag! härliga sol! härliga Djurgårn!

vaknade med ett leende på läpparna idag!! =) det är idag vi ska krossa Hv så att vi kan ta hem sm guldet på måndag i jönköping! sovit riktigt bra och länge och känner med utvilad på första gången på flera veckor! steven va här kvart i åtta och nu har vi ätit frukost och killarna håller på att dra på sej trial kläderna och ska börja lasta.. jag är riktigt avis nu måste jag säga! det är det ultimata trialvädret.. ska försöka ge mej ut i veckan och köra lite.


NU KÖÖÖR VI!!


fredag..

nu är jag riktigt mätt.. d va meningen att vi skulle åka och serva bilen direkt efter jobbet men ola skulle fixa sin bil med så jag "slapp" och följa med å det jäkligt skönt eftersom jag är helt färdig! jag tog maxi efter jobbet och handlade hårfärg och snus sen hämtade jag ut paket på ica och köpte middag som jag nu tryckt i mej. karre potatis i ugn coleslaw och vitlöksbaguett.. finns fan inge godare än kaffe på de! =) 
ikväll blir det bara slapp på hög nivå! i morgon bär det av till hovet för att se 6:e final matchen.. My kommer vid elva tiden och frida kl ett och då drar vi.. killarna ska köra årets första trialtävling.. lite trist att missa men jag får se till att köra resten sen.



 ♥ dej!!


öhh

ja det blev förlängning som vanligt i går och djurgården förlorade.. kändes som ett slag i ansiktet när man har en ledning på 3-0 som sedan i slutändan blir 4-5! va så sjukt trött att jag sov i periodpausen och lite in i tredje.. sen kastade dom Liams converse dojja i ansiktet på mej när det va dax att vakna :P
I dag är det fredag och det enda jag vill är att sova sova sova sova... ska typ lägga mej senast kl tio eller ngt i kväll! man måste ju vara utvilad i morgon :D

ha en bra dag!


hejsansvejsan

ja ni.. det känns som det ända jag gjort dom senaste dagarna är att blogga om Djurgården med det är RIKTIGT svårfrånkomligt när vi är SÅ JÄVLA NÄRA ATT VINNA SM GULD!! snart börjar matchen i jönis igen och jag har på mig mina turigaste och sköönaste kläder :P så nu är det bara att vinna gubbar så man får skrika in guldet på lördag!! :D

Efter jobbet idag åkte jag och My till oden och köpte oxfile pizzor.. va så sjukt gött! men man blir lite illamående när man äter snabbare än vad magen vill.. tog ett bad efter och nu sitter jag i soffan och är allmänt mätt å LADDAD! My försöker få Liam att sova nu, jag sjöng den där bomidiardi eller va den nu heter för honom och den gilla han.. log som bara han kan <3

NU KÖÖÖÖR VI!


Grymma underbara djurgården!!

Matchen va SJUKT magontjobbig!! som vanligt gick det till sudden och typ när det va tio sekunder kvar i period 4 så klämmer vi in ett mål!! :D Så nu blir det en lördagsmatch!! YES tycker att vi kan passa på att vinna i kväll också när vi ändå har glöden igång! Nu ska jag dricka kaffe och åka till jobbet!

Ha en bra daag! Det ska jag ha i glädjeyran! ;)


Match dax!

nu har jag varit dålig på att blogga ser jag.. har haft för mkt att göra! i går var jag och My på stadion och kollade på dif-Åtvidaberg.. kallt som fan var det så vi gick till öltältet 5 minuter innan första perioden va slut och då gjorde åtvidaberg självmål.. (dom ledde med 1-0 innan) sen drog vi ett par öl och sen gick vi å kissa innan och då gjorde dom ett självmål till! HAHAHA pinsamt! så vi vann med 2-1 och vi missa båda målen.. så kan d gå. tog tåget och va hemma strax innan elva.

helt okej dag på jobbet.. va i skogen med barnen men d blev riktigt kyligt av all SNÖ som kräkvräkte ner. Nu är My, Liam och Nattis här och vi har precis käkat grillad kyckling som va as gött. om 30 min börjar 4:e finalen nere i jönköping! Nu måste vi fan ta HV tattarna!! DET SKA BLI EN LÖRDAGS MATCH!!!


Djurgårn-Hv71 3:e finalen








AHHHH

Nedrans bajs va arg jag var i går! orkar inte dra hela match historien här för d har jag inte tid med men till er som inte tittade kan jag säga att det gick till sudden och HV vann.. känns inte så jävla troligt att vi kommer att vinna två borta nu men man vet aldrig.. Blev bombarderad av mess i tredje perioden då jag och My tydligen varit med en stund på tv :P -Du såg helt galen ut! hahaha sköönt! lägger ut bilder lite senare.

minus grader ute.. fyja! kanske man måste skrapa bilen :S får lägga på ett kol!
I kväll spelar Dif-Åtvidaberg! Mot stadion


gomorron GOMOOOORON!

vet inte varför men jag vaknade alldeles sprallig!! =) kan det vara för att det är hockey i kväll kanske?! eller för att jag precis dödat en massa myror i köket och lagt ut gift ÖVERALLT! eller för att det snöar ute.. det lär ju sluta om en stund men det känns som att det är bättre att skratta åt skiten än att gråta..
Kaffe..




Tack mamma och pappa för mina snygga converce! nu är dom impregnerade åå klara! =)


middags tajm..

har mått sådäär idag! :P drack väldigt mycke i går men eftersom jag höll på i 12 timmar så höll jag mej förvånansvärt fräch hela kvällen =) mycket trevligt att inte vara full å ramla omkull ;) idag åkte vi in till Ammie, paul skruvade upp krokar i badrummet, i taket i köket och en rullgardin i vardagsrummet.. jag assisterade lite men mest åt jag kakor och drack kaffe! jag fick en JÄTTE läckert paraply med backyard babies på i födelsedagspresent och lite annat smått och gott! Tack söta underbara Ammie! sen hyrde vi film och handlade lite mat på tempo.. nu ska jag sätta i gång med middan som blir rostbiff och potatisklyftor.. MUMS!

I morgon är det tredje finalen i globen! My kommer hit vid 4 tiden så käkar vi och drar sen.. Nu jävlar ska vi vinna!!


Lördagskvällen..

Va riktigt nice! började med Hockey som inte sluta som jag ville men det va rikigt spännande! sen kom Patrik, Stefan, Roger, Annelie och Nattis över och vid elva tiden drog vi till Ribby.. första gången jag hade trevligt där.. helt otroligt! =) som vanligt så var det fullt med folk man kände.. va väl hemma vid tre tiden och sov ända till 12 då Ippis ringde och väkte mej..

här kommer några bilder..



Jag och Roger



My



My, Bella och Micke







Mysiga brasan =)



Patrik och Roger



På väg till Ribby



Stefan



Jocke



Perre


såå..

Nu börjar jag vakna till liv igen =) två koppar kaffe senare :P har precis startat en tvätt och ska ta en dusch nu.. My kommer och hämtar mej kl ett så drar vi till bolaget och handlar lite.. sitter och kollar London ink.. man blir så sjukt sugen på att gadda sej igen! men eftersom det inte direkt är gratis så får man prioritera åå då finns det annat som kommer före.

5,5 timmar kvar!! SEN KÖÖR VI DJURGÅRN!!


.

shit! jag är helt OFF! har inte sovit sådär jätte mkt och drömde en massa skummt.. jag ska väl sätta på en kanna kaffe å klämma en macka.


gooonatt

hade as trevligt i kväll! men nu är jag helt jäkla färdig! vi va i sickla och käka as grymma burgare och va på bio! nu har paul lagt sej.. ska upp om 5 timmar, jag funderar på att göra samma sak! åhh va jag längtar till min underbara sovmorgon å bara dra mej i sängen hur länge jag vill!

peace out!


Underbara Djurgårn!!

Vilken match dom gjorde i går! =) va helt fantastisk! vi vann med 4-3. har ingen aning om vad domarna höll på med men vi vann ju iaf! började lugnt med några öl men sen helt plötsligt drog Mats fram HB.. fyy ja! lunka hem och slocknade rätt snabbt och försov mej SÅKLART i morse! gjorde i ordning mej på 10 minuter och kom 10 försent.. har haft en mysig dag på jobbet fast utan fredagskänsla.. men det känns ok ändå :P
Ikväll ska vi i väg till Vickan och Jonas.. käka och dra en bio.. i morgon blir det hockey i Tungelsta för min del och Paul å pappa drar iväg och kör östtrial!

Ha en nice freedag!


stress fram å tillbaka..

Gick bra på jobbet idag! relativt snabbt för att vara en torsdag.. efter jobbet hämtade paul och wille volvon i nacka och sen åkte vi till Ösmo för att lämna tillbaka saaben! tack så hemskt mkt för lånet av bilen =) och maten!! mumsiga köttbullar! kom precis hem, knäckt en öl och ska bege mej till Frida och Mats för att kolla på matchen! Paul är trött stackarn så han stannar hemma och sover tidigt..

Håller tummarna för DJURGÅRN i kväll! hoppas att vi lör över HV! :D längtar till globen på måndag!

NU KÖÖÖR VI!


Lill lördag..

vet inte varför men idag har jag varit trött! riktigt trött.. blev firad av mina jobbarkompisar idag =) dom e såå söta. Maaret och Robert hade bakat en massa gött så man rullade ju ifrån personalrummet efter rasten! Efter jobbet åkte jag till farsta och köpte ett par vita fredperry tyg skor, 2 linnen och strumpor.. sen va det hem å laga mat, starta en tvätt och städa upp lite. nu dricker jag kaffe och vi ska snart gå till affären och handla lite prylar.. vill bara lägga mej i sängen och sova hur länge som helst!

I morgon börjar finalen!!!


Underbara Theo!

Finns inget bättre än UNERBARA barn!! och speciellt den här snyggingen!



Morsning korsning..

idag har det varit en ganska lång å halvtrist dag! började i morse med att jag köpte biljetter till sjette finalen (hoppas nu att den blir spelad) fast jag inte var medlem i dif hockey som man va tvungen att vara så det fick jag bli nu..  va inne på förmiddagen med barnen på jobbet, vi klistrade å käka päron.. :P sen lagom vid lunchtid så såg jag i almenackan att jag hade bokat in utvecklingssamtal efter arbetstid å det kändes ju lite surt.. men det gick bra ändå.. tanka och handla på vägen hem och nu har jag käkat korvstroganoff och druckit kaffe. i morgon blir det förmodligen en kvällspromenad med Vicky. Torsdag match hemma hos Fria och Mats. Fredag käk och bio med Vickan och Jonas. Lördag käk, match och öl med brudarna. söndag vila :S. Måndag hockey i globen och Tisdag fotboll på stadion! PUST! men kul!
Idag ska jag nog bara ta ett bad och inte göra så mkt mer.. =)

Föresten såg jag att det här va mitt 700 inlägg! här gäller d att ligga i ;)


bild från härliga klacken! =)

Svårt att se vart man står när man är den enda rödtotten i klacken :P





Grattis till mej själv! Tack =)

haft en bra dag på jobbet!! =) solen sken och jackan åkte av på eftermiddagen! nu är jag hemma och ska kasta i mej lite käk.. My är på väg sen drar vi in till stan och tar en öl innan matchen!!

Nu köör vi!


gäsp

jaha.. fick upp paul i morse och påminde honom att vi skulle åka in till derby butiken så jag fick handla lite! :P kände mej inte så snäll eftersom han bara fått sova 4 timmar men han ville åka med iaf.. Köpte matchtröjan och en tjocktröja och så hämtade jag ut mina och Mys kompensations biljetter. hem och lasta hojarna och ut till Gladö.. vi körde väl två timmar idag bara men det kändes ganska lagom.. jag LÄR ju ha träningsverk i morgon. :P väl hemma så kom Ola och Malin över medans vi packade upp, duchade och börja brassa hamburgare.. efter maten kom Linda, Peter och Sussie förbi och vi drack kaffe å snacka skit.. jag fick en (tycker vi nog alla) ganska passande present från peter och linda.. Handboken för bakfulla! hahaha ;) den ska jag lusläsa kan jag ju tala om!

Läggdax nu.. i morgon bär det av till stadion! Dif möter Trelleborg.. Å jag fyller 22 ;)
 


Säsongens första trialåk!

Gick så sjukt bra! allt flöt på och jag vågade förvånandsvärt mycket mer än förra året.. vet inte vad det är för spärr som släppt men det känns braaa!




Gamla parkeringen.. sjukt fint väder







Pappa



Jag



Paul



Hittade några tussilago!! åhh vilka vårkänslor! =)

Söndag

det va trevligt igår =) först fick jag en massa fina presenter och sen god grillmat hemma hos Ola och Sussie.. blev rätt rund under fötterna å gick hem ganska tidigt eftersom vi ska åka till derby butiken och triala idag.. men paul kom hem kl 6 efter ett besök på sjukhuset med Ola i natt.. hoppas att han mår bra!! 

blir lite senare körning i dag tror jag.. man får väl äta lite frukost snart å sen kan man köpa lite korv och grilla ute på gladö.. näe nu ska jag väcka alla tröttmössor!


Lördags fika/Grillning



jag



My



haha! Theo gör grimage



farmor, pappa, gittan å Max




Vickan å Max



Jonas skruvar grill



En lycklig Paul!



Max gör som vickan. =)



Grillen äntligen tänd



en onykter Ola



Max å jag leker med hans boll



Tummen å Jessica



sussie å Mats



En onykter Tess





HAHAHAH Brasse bet Tummen i Tummen i går!! ganska komiskt ;)


KÄRLEK!!

WINNERBÄCK, KOM ÄNGLAR!!


Grattis till alla mina April älsklingar!!

Vicky, Linda, Ola, Peter,

♥  Farfar  ♥

Hilda, Frida, Jocke







=)

Är så himla glad! har biljetter till final 3 som spelas nästa måndag! =) det gjorde hela min dag!! jag å Myspys ska gå! Nu är det städat här hemma.. körde på innan frukost så man blev av med det. nu dricker jag kaffe och om en stund ska vi åka i väg och kasta lite skräp och handla lite grejer till fikat..


Friday

då var man nybadad och glor på solsidan =) har lugnat ner mej lite nu över biljetterna! fick lite annat att tänka på en stund, Hoppet är det sista som överger mej! tror att jag har ringt och messat alla jag känner och några ska kolla runt lite det är ju alltid nått.. nog om dif nu Gittan ;) imorgon har jag kalas :P tar städning och shopping i morgon.. tror d hinns med! hoppas på sjukt vackert väder på söndag så trialåket blir så lite smärtsamt som möjligt! snart drar säsongen igång! 


toodeloo..


vilket jäkla PISS

är riktigt förbannad på mej själv!! tänkte inte på att biljetterna till finalen skulle gå så JÄVLA snabbt så jag köpte dom inte igår utan tänkte göra det idag.. men då va dom slut! FAAAAN.. skulle vara riktigt kul att åka ner till jönköping på final 2 som spelas nästa lördag men när man väl bestämmer sej för det så är väl bussen full.. jaja får försöka tänka på annat så man blir på bättre humör men det känns riktigt omöjligt just nu! får helt enkelt hoppas på att det blir en final 6 i globen och försöka jaga biljetter på ticnet.

ha en trevlig fredag..


DJURGÅRDEN I SM FINAL!!!!

fan jag är så sjukt lycklig just nu!! vilken sjukr jävla match!! dif och hv71 kommer bli riktigt spännande!! 5-1!! va fan!! kan inte bli så mkt grymmare! är så himla ledsen bara att man inte var på plats! men men i finalen kommer jag att vara där! fick riktigt dåliga nyheter om jumpyn i kväll också! orkar inte ens dra skiten här... bajs bajs.. nu ska jag dra en dusch full och gla och hoppas att dagen på jobbet i morgon blir lika mysig som idag.. (ska inte vara bakis) ;)


DJURGÅRDEN I MITT HJÄRTA!!


Så sköön seger!!

vi tog dom i sudden i går!! :D ahhh så jäkla nice! Ska hema till Frida och Mats å kolla i kväll! behöver bara en vinst till sen är vi i final!! =)


mot jobbet...


4:e semin

första perioden är spelad och vi ligger under med 0-1. målet kom efter bara 1 minut och förstörde stämningen väldans mycket!!
Vi var i älvsjö och köpte nya sommardäck till båda bilarna idag, donken på hemvägen och sen har Ola och Sussie varit här på kaffe och bulle.. nu sitter jag här sönder stressad och nervös över matchen och paul är och handlar lite.

ALLA VET, ATT DJURGÅRN INTE ÄR ATT LEKA MED!

Så här ska det ju se ut!!


Baka baka liten bulle..

gör jag nu! vilken jäkla miss alltså! jag som är så himla smart (i vanliga fall) :P tänkte att jag inte orkar baka nån jävla tårta eller kaka (för er som inte vet så ska jag baka till min kollega som vi ska fira i morgon) så jag tänkte åhh jag bakar bullar!! det är ju lätt.. ehh ja det känns ju lätt att säga när man aldrig gjort det förut! okej nån gång kanske men VÄÄÄLDIGT länge sen isf. det ska jäsas hit och jäsas dit.. finns lixom ingen hejd på jäsningen! jaja nog prat om mina bullar..

Har haft tvättstugan också.. som blev en miss den med! HAHAHA tvätta alla soffgrejer.. överdrag och så och när allt har torkat så är det vita fläckar här och var.. jätte roligt verkligen! antingen så är det nån nedrans snuskgubbe som har dragir en runk i torkskåpet eller så är det tvättmedlet som jag kanske överdoserat!! ingen ide att grubbla över det.. kommer inte att komma fram till ngt ändå!

I morgon ska vi köpa nya däck till båda bilarna... kan utan att överdriva säga att vi lägger ut över 5000 kr i månaden MINST på våra bilar! tänk va rik jag skulle vara om jag var billös!! jag skulle ju typ inte veta vad jag skulle göra med alla pengar! ;) gå på hockey kanske :D
4:e semin i morgon på globen.. för min del hemma framför tv:n...

Nu ska jag ÄNTLIGEN stoppa in bulljävlarna i ugnen! (måste man ha bullformar när man bakar bullar?! det har iaf inte jag.. för d glömde jag handla!) :P


...

jaha.. då har vi precis förlorat 3:e semin på bortaplan mot Linköping =( dom hade ett jävla ös idag och vi nådde inte riktigt fram så nu släpps väl biljetterna till semi 5 också..
Idag har jag och Vickan fikat och shoppat lite.. hon handlade en massa tröjor och jag försökte att inte hitta något att handla.. :P riktigt svårt måste jag säga! gled in på din sko och jag hittade dom vackraste och mest underbara skor jag någonsin sett!! Ett par svarta pumps med nitar på!! dom va så där sjukt höga men fick benen att se riktigt frächa ut ;)

Pumps


men jag stod emot och kom hem med en kort tunn svart jacka i stället.. ;)
Paul hämtade upp mej och vi åkte till Ösmo och åt biff stroganoff.. deklarerade och hämtade saaben som vi ska låna några dagar.. på vägen dit så började jumpyn att krångla.. lysena blinkade och batteri lampan lös och lät riktigt skumt! det är FAN allltid nåfot med våra bilar.. man blir så trött!
Redan Tisdag i morgon å då har jag tvättstugan igen, ska tvätta sofföverdragen och vinterjackan. sen är det bara att baka bullar till onsdag och lördag.

Badkaret väntar...

          


Välkommen tillbaka vintern.. INTE!!

deprimerande jävla morgon! drar man upp persiennen och får se detta.. usch ja! sovit riktigt dåligt också.. men det hör väl till vanligheten.. ska börja fixa lite frulle snart.. sen i väg till stan. paul ska nog hjälpa steven med hojjen lite, dom får väl ta skydd från snön under nått tak..

3:e semin i dag.. spelas i Linköping! canal + sport 1 visas den på 18.30!
Hoppas att ni som åker dit får en underbar dag!! å ta det lugnt!!


Slappo time!

Jag, Paul, My å Steven har grillat för första gången i år och det va väldigt gott! Oxfile, pommes, sötpotatis, hallomi, sallad, bea och gräddfil.. en jäkla blandning.. nu har vi druckit kaffe och killarna är i väg och ska hyra nån film.. Liam är lite små kinkig så My måste gå runt med honom om han ska vara tyst :P
I morgon ska jag träffa min UNDERBARA Vickan!! =) det va alldeles för länge sen och jag är tok glad att hon tog tag i det nu!! vi ska träffas på Söder och ta en fika, glo i butiker och snacka en massa skit som bara vi kan! ska bli såå mysigt!



Lilla goos Liam!


:(



fick ett dödsbesked för en liten stund sen :( en as mysig tjej som jag träffat några gånger och festat med.. känns så jävla overkligt och obehagligt!!! Tänker på hennes nära och kära!! vila i frid!!!


Viktors fem års kalas!



Jag å Max



Viktor visar Theo hockeyspelet














My å Liam

Är här nu! Killarna är ute på den första trialrundan för i år.. jag orkade inte följa med idag, förkylningen och smärtan i kroppen får lägga sej först.. I dag ska vi till Viktor kl 1 på födelsedagsfika. han fyllde 5 i måndags =) Vi har köpt fotbollsskor och Ola å Sussie köpte bollen så nu är det bara ut och träna fotboll!




Från Kolmården 08


sleeeten

är bara förnamnet! slog på en vurpa i går kväll och gjorde illa benet rätt ordentligt och träningsverken efter limbon är inte att leka med! hahaha skulle hjälpa Ola och Sussie med det sista i lokalen i morse men jag hade så fruktansvärt ont i magen så paul fick köra hem mej i stället.. låg på soffan med värmekudden och käka alvedon.. på eftermiddagen drog vi till Gittan och Tord på mumsig påskmiddag och det klaffade perfekt med Djurgårns 2 semifinal som va GRYM! vann i sudden med 3-2. =) Nu är det tok slapp framför tv:n med popcorn.. SOS går på sf kanalen å den e ju rolig..

Ha en skön kväll!


Olas 30 års fest!

Festen blev jätte lyckad och Tess blev riktigt kalas full! ;) fast å andra sidan va jag inte ensam om d.. Ippis höll jämna steg hela kvällen! =)

Här kommer några bilder!
















































Långfredag

fan va jag inte mår bra nu på mornarna!! den här förkylningen är värst då.. känns som hela huvudet är som en stor snorkråka men det har blivit bättre längre in på dagarna! nu har vi käkat frukost och dricker kaffe..
Om en stund när Ola är klar ska vi dra till farsta så att paul kan byta sin skjorta han köpte häromdagen öb och handla lite extra prylar till festen och sen börja köra grejer till lokalen och fixa det sista inför i kväll. solen sken i morse men nu har den gett upp, hoppas vi slipper regn iaf!
haha vilken miss! jag handlade ett "linne" linne på JC häromdagen och testade de nu igen.. det va en klänning! tyyypiskt, jag som inte gillar klänningar.. jaja får se vad man ska matcha med den, kommer nog på nått.

Ha en bra dag!!


sovtajm kanske..

känns som en bra ide.. vi har precis kollat på New Moon som sussie köpte till mej när dom va å handla häromdan! å den är ju så sjukt bra så det inte finns något like! paul håller nog inte med eftersom han sov sej igenom hela filmen :P skulle vilja lägga mej i badet men risken att somna är överhängande och jag har LOVAT Linda dyrt och heligt att jag aldrig ska lägga mej i badet när det finns risk för att somna så jag ska hålla mitt ord! ;)

Lördag= sovmorgon, långfrukost, förhoppningsvis sol å såklart Ola 30! =) GRATTIS!!



Bjuder på en fyllebild på Ola från i Lördags! Piggare än såhär får vi hoppas att han är i morgon kväll! :P


Underbara DIF!

jag missa första periden på matchen (va i lokalen och förberedde lite inför Olas party i morgon) gled hem lagom till andra och va får man se!!?? 2 underbara mål i Linköpings kasse och ställningen blir inför tredje perioden 3-1 =) kommer bli en brak fest i morgon! lokalen är helt underbar och med mej som en av party fixarna kan det inte bli annat än FUCKING grymt! ;) sådeså!

nu börjar tredje perioden!

KROSSA NU DJURGÅRN!!


.

så var man hemkommen då...


sovmorgon...

Fick jag idag! börjar kl 9, det har aldrig hänt förut så d va skönt! slutade 0-0 mot Bp i går, regnet började falla i 67 minuten (ca) och då va det KALLT! vi drog en folköl i pausen och My förfrös nästan sin hand :P
Jobbar till 16 idag sen får jag se vad som händer.. mår inge vidare idag heller..
I kväll spelar djurgårn första semifinals matchen mot Linköping!
Nu blir det kaffe.


Blogg listad på Bloggtoppen.se