Godmorgon!

I natt har jag sovit jätte bra! vaknade lite tidigt bara. halv åtta eller nått! gjorde mig i ordning och efter en stund kom Kim upp och Pålle.. Usch jag är jätte hungrig nu! ska se om det finns nått att äta!
kaffet är nog klart nu också!

PoK

Gamla män i nya bilar..



Så heter filmen vi tittar på nu.. har lånat den av Rasmus. den är as rolig! dansk humor på hösta nivå! I kväll har det varit fullt upp! Cribbe, Annelie, Michaela, Jimmy, Danne, My och Steven kom förbi och fikade här.. as mysigt! :) Alla ville träffa Oliver.







Myspys äter en bulle ;)


Nu är jag sååå trött., ska nog krypa ner i sängen snart! jag vädrar hela huset nu så att det ska vara svalt när vi ska sova. I morgon ska vi äta frukost i Ösmo hos Gittan och Tord sen bär det av till maxi för att handla allt till Åland och senare på kvällen blir det grillning här hemma! och så ska vi hinna packa också! pust.. jag är redan trött! ;)

Sov så gott allesammans!

PoK


Hårfärgning..

Nu har jag kommit hem från min shoppingrunda! jag som inte gillar att gå i affärer i vanliga fall njöt inte speciellt mycket nu när jag mådde pyton! jag kom i allafall hem med:

En t-shit
Långärmad tröja
linne med svalor
en svart tunika
mascara
Hårfärg
alvedon
alsolsprit
tops
och slutligen två mackor från subway.. ;)

Fredrik och Theo kom förbi på en fika och skulle hem och laga mat nu.. Kim och Maria är här när som helst. dom fick bra väder att åka i.. molnigt och relativt svalt.

Nu har jag precis kletat i hårfärg i håret och väntar på att skölja ur.. det blev någon mahogny färg.. får se om det blir snyggt!

PoK


Bakis och ska shoppa!

fiii fan.. ha ha thats life.. det va trevligt hemma hos My och Steven igår.. Här kommer lite bilder..

 öl och Stevens apelsinsprit..

 Kortleken kom fram..

 Jag och My åker på roadtripp.....

 För att hämta Nattis, Annelie och Alex :)

Nu håller Paul på att hitta på någon frukost.. det ekar i kylen.. det är nog bäst att jag går och assisterar..

PoK

Nu dricker jag en liten öl!

Det smakar bra... :) allt smakar bättre på semestern! Idag har vi varit i Örby.. killarna fick inte bukt med fredriks skåpbil men jag fixade lite med min hoj.. bytte olja och gjorde dent luftfiltret.. På Pålles cyckel med! sen åt vi lite lunch mamma fixat.. vårrullar, omelett, nybakt bröd och kaffe! :)




Efter maten tog jag ett dopp i poolen och solade lite!



23 grader men ändå så kyligt.. Jag är nog en badkruka! har det nog efter pappsen!

Vi tog med oss min gamla säng i dag också! ha ha det är inte lätt att få in en tjock 120 madrass i en volvo.. men det gick.. spännband runt skiten bara så va det klart!

Nu väntar vi på My och Steven.. dom ska hämta oss så ska vi ta några öl i Tungelsta.. Vi börjar väl knalla ner mot affären när jag bloggat klart! Paul ska fricka upp sin öl också.. han är ju lite fin i kanten och dricker ur ett glas! bah! vi stekare dricker direkt ur burken! ;)

I morgon kommer kim och maria!! :D

PoK


Moln, moln, moln!

hoppas att dom lättar lite senare.. I natt har jag sovit jätte bra! vaknade precis innan nio utan veckarklocka :)
i går kväll bjöd my och steven på grillad kyckling och potatisgratäng. det va jätte gott! sen spelade vi spel.. fast paul va lite kinkig så det blev bara en omgång!
Sen myste vi upp oss i soffan och tittade på Benjamin Buttons.. den där filmen när Brad Pitt föds som gammal och blir yngre.. Den va jätte bra. verkligen sevärd! 

I dag ska jag åka till jobbet och skriva papper, lämna kläder och hämta arbetsintyg.. Sen åker jag till örby.. Paul åker med Fredrik så han slipper följa med till Maxi.. 

Vi hörs senare 
PoK 

På semstern mår man bra av en redig fylla! ;)


Stackars min tutte... fyyy dig Matte!


Och lite tunga! :D

home sweet home..

Idag har det varit ganska lugnt.. mötte Fredrik och Theo kl 8 i morse och så åkte vi till Rasmus. Jag och fredrik tog en kopp kaffe medans Paul och Rasmus åkte till Bauhaus för att handla det sista.. Efter kaffet drog jag och Theo till Ingarö, husvagnen och fick lite frukost och kaffe! :) theo lekte lite innan vi åkte till Coop för att handla lunch.. det blev bröd, kyckling, mammas pumpa röra med fetaostsås.. Jätte gott. Theo körde runt i butiken som en dåre ;)



Efter lunchen sov Theo middag medans jag och pappa löste sudokko. han lärde mig en ny teknik på dom svåra! :)
När killarna började bli klara så åkte vi hemmåt och mötte upp dom på parkeringen. och nu är vi hemma! Pålle va helt slut stackarn så han stoppade i sig lite lasagne och la sig i badet.. jag städade upp lite och ringde My.. dem ska bjuda oss på middag ikväll! :) ska bli så skönt att slippa laga mat, vi ska nog spela lite spel också! :D

I morgon är det fullt upp igen! fast vi ska inte ställa någon veckarklocka iallafall! Jag har skrivit ihop packlistan till Åland nu.. ha ha det känns som att man ska vara borta en månad! mycket prylar blir det! tur att vi ska ta två bilar.

Smell you later!

PoK

nu börjar jag att fatta!

Att semestern verkligen är här!! Det är ganska sjukt egentligen.. man jobbar så många veckor och får bara vara ledig fem!! vad var det för idiot till arbetsnarkoman som kom på det?! Det gäller i allafall att försöka njuta av semestern så snabbt som möjligt så att man inte går miste om för mycket! På Onsdag har jag tre veckor kvar.. sen börjar jag på mitt nya jobb! det ska ju iof bli roligt.. slippa att gå tillbaka till det gamla!
På Torsdag kommer Kim, Mia och Oliver hit! sen åker vi till Åland en vecka på Lördag! åhh va nice det ska bli! sola, bada, dricka öl och vin, äta god mat, spela spel och bara ha det bra! Fast jag kommer inte att kunna blogga på en hel vecka!! men vi är hemma och mellanlandar en dag innan vi åker till Dalarna så då får jag se till att skriva ett ordentligt inlägg och ladda upp alla bilder!

I morgon ska Paul och Fredrik göra klart hemma hos Rasmus.. sätta lister, socklar, foga och kapa dörrar.. sen är det nog klart! Jag och Theo åker ut till mamma och pappa i husvagnen tror jag! tar med mig bikinin om det är sjyst väder och bättrar på brännan! :) Jag åker till jobbet på Onsdag i stället.. känns taskigt att släpa med sig Theo dit när jag ska tömma skåp och skriva papper och så...

På Onsdag ska vi skruva trialar så att dom är reko till Dalarna! sen ska Paul hjälpa fredrik med skåpbilen.. det va något strul med den.. sen blir det nog en ordentlig storstädning här hemma.. Vi ska ta med min gamla säng från Örby också.. Ställa in den i gästrummet och göra i ordning där inne.. hittills så har vi bara haft det som hänga tvätt rum.. men nu när Kim och Mia kommer så är det dax :)

Just det!! Glömde berätta att Ola och Sussie fick en liten son i går! :) Max tror dom att han ska heta. han vägde 3,5 kg.. Dom kom hem för några timmar sen så jag haffade dem när dom gick förbi oss.. han va en riktig liten sötis! Eftersom han kom lite för tidigt så hade dom inte hunnit skruva ihop hans säng än så Ola är nog sysselsatt i kväll ;)

Bara så att ni vet så är tjuvarna i full fart här igen!! Jag tar tillbaka allt dumt jag skrivit om idioterna som skulle ha snott våran askkopp! ha ha ha.. Pålle hittade den! på fönsterbrädan bakom allt virke.. hmmmmm undra vem som har ställt den där :P Men i allafall så är det någon som slagit sönder sensorerna på vår parkering här utanför och snott våra BLINKERS!! och då menar jag inte dom små blinkersarna som sitter på sidan utan dom gigantiska där fram! ha ha och jag min dumma fan åkte runt i 20 minuter och blinkade förjäves.. När jag kom till pappa så vävade jag ner rutan och frågade om han kunde kolla om dom va trasiga!! ehh.. du har inga blinkers säger han och när jag fattat vad som hänt så va det ju ganska ironiskt!! det va ju iof inte lika kul när vi skulle köpa nya med pengar vi inte hade.. men men thats life..

PoK

Nu sover ängeln!

Det är inte lätt att få någon att sova när dom inte riktigt vill! :P Jag har nu läst Tippen 10 gånger och när jag sa att det räckte så va det inga glada miner! ha ha Theo gallskrek i 30 sekunder sen somnade han med handen för ögonen.. :) Nu ligger han och sover så gott! Jag pratade med Fredrik för en stund sen.. han hade glömt korven hemma som dom skulle äta till lunch så nu var dom på väg för att äta någonstans! han är en riktig slarvpelle! Nu börjar min mage kurra.. dax att äta lite lunch tror jag.. Theo ska få lite blodpudding när han vaknar.. det tycker inte jag om så jag tjuväter något annat innan ;)

Vi åker nog förbi killarna sen och tittar hur det går för dom.. så får vi se vad som händer i kväll.. det blir lugnt i allafall eftersom vi ska upp tidigt i morgon med..

Hörs senare!

Ledsen för dåligt uppdaterande!

Ja ja ibland blir det så! Nu har jag Semester och är barnvakt.. Paul och Fredrik är hos Rasmus och lägger golv medans jag och Theo är i Örby.. väfret är sådär så det är inge badväder direkt! Theo ska snart sova middag. då tänkte jag kolla lite på Trialen.. se om det behöver bytas något lager kanske!
I morgon ska jag till jobbet och lämna tillbaka kläder och tömma skåpet.. sen får vi se vad jag och theo ska hitta på! vi får hoppas på bättre väder i morgon!

Nu ska jag visa mamma stugan vi har hyrt på Åland.. hon va lite nyfiken. :)

PoK

Skön dag i Örby.

Pappa blev klar med kranen i köket vid halv tolv tiden.. det blev jätte bra! :) Sen åkte vi till Örby. Paul kom dit ungefär samtitigt.. inget att göra på jobbet.. och mamma som jobbar halvtid va också hemma! vi åt lunch och badade lite sen dök Fredrik och Theo upp.. Paul följde med Fredrik till Tullinge för att köpa en motorcyckel (till) ;) medans jag, theo, mamma och pappa mös på baksidan!


Jag förstår hur ni tänker nu!! "stackars Theo som inte får bada i sin egen pool för att det ligger en blek fet tjockis där" men så var det inte! Ha ha.. Theo ville inte bada själv.. roligare om faster Tessie är med!




Efter badet plockade mamma och Theo smultron, vinbär och krusbär som han mumsade i sig med en väldans fart! man fick vara snabb om man ville smaka! ;)

Till middag åt vi taccos och nu har vi kommit hem precis! jag är helt slut! det är tufft att ligga i solen hela dagen!

PoK

Tjuvar i området!!

Det är någon som springer runt här i Åbylund och snor saker på folks baksidor! eller i allafall hemma hos oss! här omdagen var vår gräslök helt borta?? vi hade två stycken gräslökstuvor i rabatten ena dagen och nästa var dom bara borta! as konstigt! jag misstänkte att det va något djur som ätit upp dom men efter vår askkopp försvunnit från ute bordet började jag ana oråd! ;) funderar på att sätta upp en övervakningskamera med larm eller nått och ställa ut något slags lockbete! ha ha

Pappa har börjat mecka med kranen i köket nu i allafall.. fast rören va tydligen för korta så han fick ta en sväng till biltema för att handla rörkopplingar! jag förstår varför dom förra ägarna inte hade bytt! det är ju en massa krångligt jobb! jag sätter in bilder när det är klart! :)

Nu blir det en kaffe och en cigg i morgonsolen!

PoK

Lazy time.

Ibland blir jag så där oförskämt lat! paul gick och la sig för nån halvtimme sen och jag ska duscha.. men jag orkar lixom inte. det känns så jobbigt att klä av sig och sen torka sig och klä på sig igen. fast man behöver ju inte så mkt kläder när man sover i denna värme.. har öppnat balkongdörren i sovrummet så vi får in lite kyla!
Vi hyrde en jätte roligt film!! kommer inte ihåg vad den hette, som vanligt.. ska fråga paul i morgon :) vi garvade i streck alltså! kaffe och Mickes hemlagade blåbärspaj blev vi bjudna på! den va så god att han är hjärtligt välkommen hem till mig med en paj! :)
När vi kom hem där vid halv nio tiden så städade jag upp och vattnade blommor och så! skönt att kunna gå i hallen utan att slå i tårna i en massa skräp jag strött ut!

I morgon kommer pappa hit vid nio tiden för att titta på kökskranen.. Han skulle ta med sig bröd som mamma bakat som vi kan ha till frukost! :) så jag får nog ta och sova om en stund om jag ska vaar uppe med tuppen!

Puss


Härliga soliga kväll..



Ja nu är jag hemkommen från jobbet och har fått i mig lite middag.. pytt i panna hade paul rört ihop. :) Jag jobbade över en timme idag eftersom Det bara va jag och Danne.. vi hade hur mycket som helst att göra.. Bara att kocka hummer, signalkräftor och havskräftor tog några timmar. och sen då alla kunder på det! jaja jag hoppas att han får det lugnt i kväll så att han hinner producera.



Nu dricker jag kaffe och paul spelar tv spel, GTA tror jag att det är. han åker i allafall runt och sladdar med en bil med 100 polisbilar efter sig ;) 
Vi ska till Jessica och Micke i kväll och kolla på film. sen är jag ledig i morgon! ska bli hur skönt som helst! hoppas att det blir varmt bara så att jag kan sola och bada! är det någon som har lust att skjutsa mig till Örby då? jag klarar inte av att åka komunalt! jag spyr på det! i så fall är det bara att ringa mig! ;)  

Se hela bilden

usch jag är så slarvig! jag har tappat bort min bilnyckel!! fast jag kom ju ända hem i går kväll så antingen ligger den på gården någonstans eller i något klädersplagg.. hmm kommer inte ihåg vad jag hade på mig. får rota igenom garderoben sen tror jag. Paul har vänt ut och in på min väska men utan framgång, fast han hittade en väldans massa kvitton, vad dom nu ska vara bra för.
 
Ha en skön kväll!

PoK


fläskarkväll!

ja precis! ostbågar, glass och kaffe! det är det man behöver när man kommer hem från jobbet alldeles less och utmattad! :P Paul hade lagat jätte god mat.. potatismos, kassler med ost och lök med bea.. Sedan har vi satt in 500 bilder i album som jag har framkallat. jag ska nog inte vänta så länge innan jag framkallar nästa gång.. Ja nu sitter vi och tittar på någon baseboll film på trean. den är rolig, :)

I morgon jobbar jag 6-15 sen måste jag ta biltema eftersom jag inte orkade det idag.. sen ska vi nog hitta på något med Jessica och Micke innan dom drar till Tyskland. Jag är ledig på torsdag men Paul måste ha bilen så jag får se om jag är hemma eller om jag tar mig någonstans den jobbiga vägen.. skulle vara trevligt att komma ut i solen. om det är någon.

Nu ska jag ducha och sova..

Puss på er.. ;)

Tisdag

kvällen i går på jobbet gick förvånansvärt snabbt! Jessica sjukanmälde sig så jag förberedde lite mer till idag än vad jag skulle gjort annars.. Jag får se vem som öppnat fisken istället.. Pilla kanske hoppa in från delin, eller Danne. jaja jag jobbar i allafall 9-19 idag och när jag slutar måste jag förbi biltema och handla duchslangar..

Jag får nog ta och åka nu.. tänkte äta frukost på jobbet..

PoK

mm

Det känns väligt konstigt att vara hemma.. helgen gick så snabbt att man knappt hunnit fatta att man varit borta! Nu har vi sovit ut i allafall.. Både duchen och badkarsslangen har gått sönder! på en och samma dag! skitknasigt.. paul får försöka fixa till det så att jag kan duscha innan jag börjar jobba. Idag börjar jag klockan 15 och jobbar till 22. Nu är det inte många kvällar kvar att jobba.. :)

Nu ska jag nog fixa lite frukost.. Kaffe och cigg räknas inte som det va?! :P

En vecka kvar till semestern!!! YEAA!

PoK


 


Hemma i sthlm igen!

Nu är vi hemma igen! Nu kommer det lite bilder från helgen! :)

  På väg ner.. Jag och Paul myser i baksätet. :)
 Kaffe..
 Myspys

  Kvällen på vandrarhemmet. Gittan och Oliver
 Jonas, Tony, Andreas och Kimmen.
 Paul i sin kavajsen. ;)
 Me
 Steven posar utanför kyrkan.
 Stefan, Paul, Andreas, lillsteven, Kim och Odine.
 Maria, Kim, Jag och Paul och prellen förståss ;)
 Oliver tyckte om att få vatten på huvudet..

 
 Här sjunger jag "av längtan till dig" av Kajsa stina åkerström
  My och Steven
  

 Vilken sötis va!
 Hemma hos Marias syster Nina
 Kim hade lagat hur god mat som helst!
  Olivers presentbord.
 Paul försöker få Oliver att sova.
 Det blev kyligt på eftermiddagen så ett par jeans under klänningen var inte fel.
 :D
  Ha ha! Paul var tvungen att fota ena tjuren i ladan! :)

Åh så utmattad!

Det har varit en väldigt intensiv dag med många nya människor! Ganska precis efter vi kommit till Kim och Mia så dök Stefan, Tony, Andreas och Steven upp.. det blev ytterligare en kaffe på dom tre jag redan druckit.. sen efter någon timme åkte jag och Mia i väg först till MM (en matvarubutik) för att handla dukar till borden och sedan till hennes jobb för att träffa upp hennes kompis Ulrica som skulle spela piano när jag sjunger.. vi övade några gånger och pratade ihop oss inför morgondagen. Sedan åkte vi vidare till Mias syster ute på en bonngård :) för att duka och fixa allt.. Paul och Kim var hemma ett tag och fixade i ordning all mat sedan vid fem tiden kom dom till oss och satte upp ett extra party tält.. i fall att det skulle regna! Så fort vi var färdiga där så åkte vi iväg till Kinna till vandrarhemmet där alla stockholmare bor (förutom vi) :P för att grilla korv och umgås.. Efter yttligare en massa sång träning så åkte vi hem igen och sjöng ännu mer! PUST! Nu måste jag verkligen vila.. och min röst också! som jag kraxar nu är jag rädd för att jag inte ska kunna ta en ton i morgon.. Jag ska hoppa in i duchen nu och sen försöka få lite sömn.. Tror att vi ska upp vid 6.45 i morgon.
Jag får se om jag hinner skriva något i morgon.. Vi åker hem till sthlm i morgon kväll så jag laddar nog upp alla bilder på måndag!

PoK

Nu är vi framme!

Så skönt! My och Steven kom och hämtade oss klockan kvart i fem i morse. Jag och Paul har haft det bra i baksätet.. sovit, löst korsord och druckit kaffe. Det tog väl lite mer än fyra timmar tror jag. Klockan två ska vi åka till marias jobb och träffa hennes kompis som ska spela piano i morgon.. det är bra att prvsjunga lite. :)

Hör av mig senare!

PoK

packat och klart..

vaknade klockan åtta och efter en kaffe packade jag allt. startade en disk och nu sitter jag och lyssnar på
Winnerbäck, om du lämnade mig nu. den är helt underbar! texten är så sann.. väntar på att fredrik ska vakna.. han var så trött i går kväll så jag skulle få koftan idag istället. sen drar jag hem till My på kaffe och lunch! :) jag kanske ska göra mig i ordning istället för att sitta här och slappa.. Sista arbetskvällen innan helgen nu! sen är det ju förståss på måndag också men det ska jag inte tänka på nu!

hoppas på att vi slipper regn på söndag! det skulle vara trevligt med lite värme och sol.. eller hur..
Stå ut nu alla som är på jobbet! det är ju trots allt fredag!

PoK

Grattis till min Vickan! :)

Idag fyller Vickan 22 år! Hurra hurra hurra hurra! :) Vi är väldigt dåliga på att prata med varandra och träffas nuförtiden fast vi bara bor 25 minuter i från varandra.. vi får ta tag i det igen nu när man får lite mer tid efter jobbet..

 

när jag kom hem från jobbet kom mamma och pappa förbi med lite mat.. pappa ska hjälpa oss med vattenkranen i köket. det finns en ny jätte snygg kram som någon aldrig satt upp eftersom det tydligen är en massa jobb.. men pappsen ska fixa.. han är lite allt i allo.. :P
Nu kommer nog fredrik förbi om en stund.. han var i örby nu och jag skulle få låna en kofta av mamma till dopet så han får svänga förbi här med den.. Idag ska jag nog vara uppe ett tag. jag börjar ju klockan ett i morgon och innan dess ska jag packa allt till götet så att det är klart och hinna diska undan och så.. Sen är jag ledig Lördag och söndag! åhh det ska bli så himla skönt!

Ha en skön kväll!
PoK

Godmorgon!

satt och tänkte på vad man ska ha på sig på dopet om det är sånt här risigt väder? då måste man ju ha någon kofta.. hmm undrar om jag har det.. måste kolla. Tänk va underbart om det va finklätt att ha jeanse och kollagetröja :P Då skulle jag stormtrivas vart jag än va. Ha ha Nu har jag börjar att små packa lite.. slagit in Olivers present, duschat och druckit kaffe.. Jag får fixa mer i mor´gon.. då börjar jag kl 13.00 så då har jag tid på morgonen att packa klart.

Jag och Paul firade ett årig bröllopsdag för några veckor sen.. den 28 Juni.. fast vi orkade inte göra något speciellt.. vi sa grattis till varandra innan vi skulle sova :) Bröllopsdagen va helt underbar! allt gick som smort.. Det skulle vara kul att göra om det en gång till :)



Ha ha! Kimmen ville också! ;)




Usch. nu börjar jag få huvudvärk.. måste dricka vatten..
Ha en bra torsdag allesammans! tänk på att det är fredag i morgon! :D

PoK

oj.. jag är så trööött

Jag ve inte riktigt hur många gånger jag har gäspat på jobbet den här kvällen men det är väldigt många i allafall.. Danne som jobbade på köttet garvade åt mig varje gång och han skrattade en del så det måste ju säga något.. Usch ja.. Jag hade ju kunnat sovit länge i morse om jag bara inte hade varit  så dum och missförstått chefen.. ja ja det vart lite tokigt kan man säga.. I morgon jobbar jag 11-20. ännu ett kvällspass. om man kunde dö av att hata att jobba kväll så hade jag varit stendöd nu! garanterat!

Funderar på att gå och lägga mig.. Paul ligger och snusar på kudden där uppe och det låter onekligen skönt. kanske ska titta på tv en stund till bara..

God natt och PoK

back to work..

Nu har jag kommit hem från Frida.. Vi drack latte och snackade en massa skit :) Jag har klämt i mig en soppa och hängt tvätten nu. Jag ska åka till jobbet på en gång tror jag så att jag hinner med en kaffe!

PoK


vilket missförstånd :P

Ha ha! jag skulle ju inte alls vara i Tyresö idag och skriva papper.. det skulle jag göra när jag började vecka 33.. knäppt. ja ja jag fick träffa mina arbetskarater i allafall.. och en kaffe hann jag med också! :)
Nu har jag kommit hem och startat en tvätt, diskat upp, bytt lakan osv så att paul slipper att vara hemma tant när jag jobbar.. det blir det ändring på nu när jag slutar på Maxi! då kommer jag att orka göra mer sånna saker.

Mysan skulle luncha med Gittan idag så jag drar mig över till Frida på en fika.. vi måste komma ifatt allt som hänt efter plugget.. Nu regnar det också! det är väl typiskt.. fast det är ju bara två torg ner hon bor så jag  får jogga ner :P

I morse kom jag på att vi inte hade någon mjölk hemma.. och jag som skulle äta äppelmos med mjölk och ville gärna ha en skvätt i kaffet.. men som tur är så har man grannar! ;) jag sprang över till Ola och Sussie och fick en liter.. tackar för det..

Nu ska jag pysa iväg.. Ha en bra dag..

PoK

Nu är det kväller..

Det va as segt på jobbet idag.. smet en timme tidigare, hem och åt mat sen åkte jag och Paul till Tyresö för att titta närmaste vägen till förskolan ballongen ;) efter åkte vi till Perre och drack lite kaffe.. Nu öser regnet ner! stackars alla semester firare.. eller inte! ha ha skadeglädje är den enda sanna glädjen.. när va hemskt! det där menade jag inte..

I morgon klockan nio ska jag vara i tyresö.. sen efter vet jag inte vad jag ska göra fram till klockan ett.. kanske åker hem till My och Steven om dom inte har något annat för sig.. Sen ska jag vara på jobbet klockan ett.. och säga upp mig! :) i'm so happy, i'm so happy, la la la la la laaaaaaaa.. :P

Nu ska jag titta på en film som går på trean... Sov så gott..

PoK

Tisdag.. känns som fredag.

hmm. man blir helt knasig när man jobbar helg! ingen koll på dagarna överhuvudtaget.. men idag är det i allafall tisdag.. trist men sant! när jag slutar i kväll ska jag hem och äta spagetti och köttfärssås som Pålle skulle göra sen ska vi åka till förskolan i Tyresö och kolla närmaste vägen.. sen på Onsdag morgon ska jag dit och skriva papper.. Jag som ville ha sovmorgon :P får åka hem efter och vila lite..

Nu regnar det och är 15 grader ute.. stackars alla som har semester.. hoppas att det blir bättre väder vecka 30-33.. då har vi semester! :D

Nu ska jag dricka en kopp kaffe :)


PoK

Nu är jag hemma

Efter en dag med fullt upp är det väldigt skönt att slå sig ner i soffan och bara va! Nu på kvällen har vi varit med Rasmus på bygg max och bauhaus för att köpa allt till hans lägenhet som Paul och Fredrik ska fixa.. sen gick vi upp till fredrik och vicky och snackade lite skit.. sen ringde jag och tjöta med maria ett tag också.. inför dopet och så.. det ska bli jätte roligt! :)

Nu ska jag titta på tv..

Här får ni se klänningen jag köpte till dopet.. as skön! den har till och med fickor.. ;)



Och halsbandet..



Sov så gott!

PoK

Örby!

Åh det gick kanon i farsta! jag hittade allt jag skulle ha på bara en timme! vilken tur att mamma var med som smakråd. fast hon var väldigt yr i huvudet. Jag köte en vit klänning till dopet.. ska lägga in en bild på den senare i kväll. ett halsband, en soppresent till Oliver och ett par svarta skjorts.. Behöver införskaffa några kortbyxor nu när man ska jobba i förskolan.. så att man slipper visa hela härligheten när man sitter i sandlådan ;)

Nu har pappa precis skjutsat hem farmor och farfar.. det blev en hemgjord jordgubbstårta och mammas goda kakor! och kaffe så klart.. pappa fick en red label whiskey och choklad av farmor och farfar.. det gillar han!

Nu ska jag sjunga låten till dopet för mamma så får hon se vad hon tycker!

PoK

Jag fick jobbet!

Åh va skönt det känns nu!! Inget mera Ica maxi!! :D jag ska dit på Onsdag och skriva papper sen är det klart! jag skulle börja jobba onsdag vecka 33 för att fixa i ordning avdelningen och lära känna arbetslaget.. sen på måndagen är det inskolningarb och föräldramöte! nu har jag väldigt bråttom! jag ska vara i farsta om en timme och det enda jag hunnit med är en kaffe!!

PoK


snacka om utvilad!

´Det måste jag ju vara nu i allafall när jag sovit 11 timmar! Filmen i går va jätte bra! han är ju lite charmig volvorine.. ;)
Jag vet inte vad jag ska börja med idag!!

Jag behöver sy upp mina byxor
Göra matlådor till i morgon
Tvätta
åka till farsta och handla klänning
åka till örby och träffa farmor och farfar
vara hemma hos fredrik klockan halv fem
hämta upp rasmus runt halv sex


AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH nu vart jag super stressad när jag såg hur mycket det va! Jag börjar nog med att dricka en STOR kopp kaffe och bestämmer mig sen!


PoK


Ledig! :D

I morgon är jag äntligen ledig!! och så klart har jag tusen saker för mig.. men så är det väl alltid! idag var det ganska lugnt på jobbet.. jag storstädade och småpysslade med lite saker man inte brukar hinna med.. Efter åkte vi till mamma och pappa som bjöd oss på någon kolgrill i Årsta.. fredrik, vicky och Theo var också med! pappa fyller år i morgon så det vart ett litet födelsedagsfirande..
Jag tog med mig rökta fiskar från jobbet till honom så att dom får sitta och smaska i sig någon dag. Sen hade vi köpt två stolar till honom.. dom där solstolarna jag berättade om för några veckor sen..

Nu sitter vi framför tv:n och ska snart kolla på Volverine..

Här kommer lite bilder från idag! :)



Här kommer familjen Hansson/Wallenkampf :)



födelsedagsbarnet larvar sig på bild ;)



Älsklingen och bror min i pappas nya stol.

Jag, paul och mamma fick inte vara med på bild.. stackars oss ;)

Nu har Ola och Sussie kommit så nu blir det kaffe och film!

PoK

Oj va det regnar!

Och Paul stackarn står och grillar! jag sitter under taket här och nu kom Gittan och Tord också! Dom ska äta lite mat här! :) Det har varit sjukt mycket folk i butiken idag.. är helt slut nu! jag längat inte tills i morgon.. jaja jag hör av mig senare..

PoK

Godmorgon.

vilket trist väder det verkar bli idag! jag hoppas på att det blir bättre tills jag slutar klockan 4.. Nu har jag precis ätit frukost och sitter nu med min kaffe :)
Nu ska jag gå och väcka paul. han ville ha bilden idag så han ska skjutsa mig till jobbet! stackarn.. ledig och gå upp halv sex! ja ja..

Hörs senare!

PoK

Grillning!

Nu har jag kommit hem från ett as stressigt arbete! fullt ös medvetslös hela dagen.. jag försöke preppa så bra som möjligt inför helgen eftersom jag är ensam ordinarie lördag och söndag men det kändes ganska meningslöst när allt vi gjorde försvann på en sekund! jaja nu är det två timmar kvar tills jag ska sova! det suuuger men man får göra det bästa av situationen..
Jag hämtade upp My efter jobbet så nu står paul och grillar biff och så blir det pommes till.. ska bli så jäkla gott! det enda jag ätit idag är en tallrik fil och två suchi bitar! inte konstigt att man går ner i vikt.. Steven slutar klockan åtta så han glider hit sen så ska vi titta på nya fast and the furious.. Perre sa att den va as bra så det blir upp till bevis..

Nu ska jag ta en ciggis..

Ha en underbar fredag kväll!

PoK

Fasen va tiden springer i väg!

Nu har vi bokat en stuga på Åland i sommar tillsammans med Kim och Maria! :) det ska bli jätte mysigt! men man får väl ta det lite easy med drickandet för det lär det väl bli en del uppe i Dalarna.. Jag och farbror Bosse! eller visst Perre ;) Jag kom på att det redan är Juli!!!! det är ju helt galet! vart tog Juni vägen? fan nu gäller det att sakta ner tempot lite! innan det är vinter..

Nu ska jag titta på scrubs och ta en röka!



Längtar till stranden! :)

PoK


home again..

Efter en tuff dag i fisken är jag äntligen hemma.. I dag har det varit många jag känner inne och handlat.. det är lite trevligt när man får ett avbrott.. Jessica och Micke kom förbi och handlade lite makrill och sen kom Perres föräldrar också.. fast jag hade inte träffat dom förut men någon gång ska ju vara den första! :) Olas syrra mötte jag vid utgången och så var en gammal klasskompis förbi också..
jag kom på att jag glömt äta middag på jobbet så det fick bli en tallrik med fil och musli nu.. inte så gott men jag var för lat för att laga något..
Nu sitter vi och tittar på någon varulvsfilm som pålle satt på.. ganska skumm men helt okej.. vi ska ringa kim och maria nu och boka stuga på åland till i sommar! :D jag längtar verkligen till semestern! vade kan vara bättre än Åland och Dalarna! Det är där Sverige är som bäst.. :)

I morgon jobbar jag 10-19 sen är det helgen förståss.. man får se till att ha lite roligt planerat på kvällarna så att man har något att se fram emot! dra och bada och grilla kanske!

PoK

tosdag..

Tänker inte säga att det snart är helg eftersom jag jobbar hela.. får ta mig en fredags öl i morgon när jag kommer hem och sen är det bara att gå och lägga sig! Jag har sovit som en stock i natt i allafall.. det roliga med mig är att jag behöver gå upp i god tid på mornarna eftersom jag som sagt inte har världens bästa morgonhumör.. men varje gång klockan ringer så ställer jag fram den en halvtimme och sen när jag verkligen måste gå upp så blir jag arg på mig själv över det! ha ha vilken tur att paul åker hemifrån innan mig på dagarna! 25 grader nu tror jag. det blir linne och kjol tror jag!

Nu måste jag kila iväg!

PoK

Ibland har man det inte lätt att välja vad man ska lyssna på!


gokväll ;)

Nu har jag kommit hem från jobbet och har precis tryckt i mig en halv vattenmelon! jätte gott men nu är jag proppmätt!

Maggan som körde på min bil på jobbet för någon vecka sen kom men en platta norrlands guld till mig idag! :D va söt hon är! stora burkar också! det är ju lyx ;)


 

Norrlandsguld.jpg image by malinshund


i morgon jobbar jag 11-20 så det blir en liten sovmorgon så jag passar på att vara uppe länge nu..

Paul är för söt.. han vaknade när jag kom hem så han gick och mötte mig vid bilen för att hjälpa mig att bära allt!! Vilket kap jag har va! the best!

Jag har tränat som tusan på låten jag ska sjunga på Olivers dop nästa Lördag! det blir bättre och bättre faktiskt. den är ganska knepig eftersom man måste ha så många inandningar mitt i versen men det är bara att öva och öva.. Marias kompis var tydligen jätte bra på att spela piano så hon skulle kolla om hon kunde spela.. på så sätt slipper jag ju sjunga utan musik! fast det skulle jag nog inte göra.. det blir för nervöst! :)


Nu ska jag titta på Navy CIS.. sov gott alla pluttar! ;)


PoK


Onsdag..

Vilket lustfyllt inlägg ni fick i går! :P Hela dagen var bara jobbigt.. i morse ringde väckarklockan tre gånger och jag vaknade precis när den slutade! vilken tur man har ibland! det va bara upp och göra sig i ordning.. frukost fick jag strunta i men en kaffe hann jag med! Den där kartan från eniro kan ju fara och flyga någonstans! Jag körde fel redan efter 15 minuter så jag ringde mamma som fick vägleda mig! när jag äntligen kom fram såg jag att det enda jag behövt göra från början var att åka till Tyresö centrum svänga vänster och sedan höger.. Aldrig mer ska jag luras av någon internet vägbeskrivning! Intervjun gick jätte bra! jag skulle få svar vecka 29 så det blir att vänta lite! Om jag ska börja där måste jag komma in sista semesterveckan och prata i hop mig med arbetslaget.. det var inskolningar och föräldramöte redan efter 2 dagar så det behövs nog! men det var fyra sycken till som skulle på intervju idag så risken är ju inte allt för stor.

Nu har jag ätit en sallad och ska nog städa upp lite.. när jag orkar.. titar nog på tv en stund till! sen bär det i väg till jobbet kl 13.30

ha en trevlig dag!

PoK

Blogg listad på Bloggtoppen.se