Pannknack

fick jag nu... purk! 2 ipren och ett stort glas vatten kanske råder bot! har inte varit min eftermiddag direkt.. jäkla tröttmössa man e asså! det är bara att skratta åt sej själv när det blir tokigt! känns bäst så :P
gick till Fredik, Vicky å Theo efter maten på en kopp kaffe å snacka skit =) lillfisen va lite snorig.. å Vickis också stackare! tycker fan de e många som e risiga nu! tur att jag är en sån friskmört då! :D (äntligen)
nääe nu ska jag klinka vidare på hallelujah.. det är fan SVÅRT att plocka!!! fast det är ju inte en käft som sagt att det skulle vara lätt...



regn åå regn

så himla lokalt det har varit hela dagen.. vi åkte från Kinna kl 10 i morse och kom hem halv tre, svängde in på biltema och handlade nya bromsar till 940 som ska besiktigas på onsdag men när paul hade skruvat isär så behövdes det inte så det måste vara något annat skumt, får lämna tillbaka dom i morgon på väg hem från jobbet.
jag fick spatt på övervåningen som inte blivit städat på ett tag så jag öste på och efter en timme så var det strålande rent där uppe. tvättat, packat upp allt, ätit middag och druckit kaffe har jag hunnit med också! =) de gäller å vara effektiv.. :P så nu är det enda jag har kvar innan sängen är att sy upp nya jenasen, fixa Ippis däckvärmare till tävlingen i helgen och ett efterlängtat bad.

På lördag är det trialtävling också! banorna är nästan klara nu, bara pila som är kvar.. måste hinna ut någon dag i veckan och ösaaa.


Helgen i Kinna...

Nu är vi hemkomna från kim å maria och vi har haft jätte mysigt! goda middagar me vin, shopping och filmmys!
här e några bilder =)



Lill skrutten Oliver!



Precis så här ska det se ut! :D



Mys med farbror



Cod spelas för fullt!


heej!

vet att det har varit dåligt med bilder nu sista tiden men har inte haft tid.. blir ett gäng när vi kommer hem härifrån =) natten va jobbig!! hade så sjukt ont i magen att jag ville dööö.. fy och usch! men efter två timmars lidande så somnade jag in och vaknade 7.30 av lilla älsklingen Oliver! så jag har varit som en satans zombie hela dagen!
vi har iaf varit och shoppat lite! jag köpte ett par wrangler jeanse som är såå sköna, hade alltid sånna förut och jag fattar inte varför jag slutade köpa dom... paul hittade några snygga fred perry tröjor, kim en perry tröja och mia en as snygg väska! så det blev några timmar i bilen idag me :P
Nu är Jonas här och hälsar på också =) det spelas tv:spel för fullt och snart ska vi tända grillen.

Ha en mysig lördagskväll!



Jag oxh Oliver för läänge sen! <3


tjenixoo

Sitter hemma hos familjen i borås å dricker mumsigt rödvin! skulle kolla va det stog  matchen gais-dif men den håller fortfarande på så de stog inget.. va jobbigt att åka idag. hade ont i ryggen och de va knäppt väder, regnade några minurter och slutade sen började de igen.. kom precis lagom till rusningstrafiken i jönköping och då va jag kissnödig, men tillslut kom vi fram och åt as mumsig middag.. nu ska jag gå och kolla text tv å se om de står nått där.

Ha dee


Kim å Maria

åker vi till idag! och Oliver såklart =) jobbar till kl 13 sen hämtar jag paul på jobbet å så drar vi..
Har haft en massa för mej men hinner tyvärr inte berätta ett skit just nu för jag måste packa de sista å åka till jobbet..


PUSS


frussen

som tusan.. har fått nog av regnet idag! ska nog krypa ner i ett skumbad om en stund.. dorg handen efter jobbet och handlade nya jeanse, en tröja, hårpulver, ipren och lite middag. nu har jag ingen ork alls att sy upp jenasen så de gör jag nog i morgon. har spelat gitarr en stund och pratat med fredrik. nu har dom köpt huset!! :D så himla roligt! super mysigt är det, lite å fixa men det är det väl nästan alltid. där lär ju jag ligga å sola nästa sommar!! :D
I morgon jobbar jag glidar tiden 9-15, paul jobbar nog över så jag får väl hem och packa inför helgen.. =) 


godmorgon!

det kommer ta tid innan jag lär mej mitt nya schema tror jag! å när man gjort det så får man ett nytt.. idag börjar jag iaf kl 9 och det är förbannat skönt att gå upp vi halv åtta istället för 5.30 =)
nä nu måste jag dra..


städning på snabb nivå!

jag har fan överträffat mej själv! :P har nog aldrig städat så snabbt (och även noggrant) förut! =) värsta speeden hade jag.. så underbart nu när det är rent och fint! har slängt mej på soffan med en stor kopp kaffe och en prilla och ska nu spela gitarr i några timmar.. =) man måste spela ofta som tusan om man inte ska glömma allt nytt man lärt sej!
svängde förbi mamma efter jobbet och tog en kopp kaffe å snacka skit.. Bror min va där och meckade med sin hoj som vanligt så jag fick en snabb update på hans liv också. han och vicky håller på att buda på ett hus här i västerhaninge och det är 99 procent säkert att dom får det nu så det är ju as nice!! :D håller tummarna! man vill ha sin familj nära! ♥

I morgon är det lööning och det är lika underbart som vanligt! behöver verkligen ett par nya jeanse så det blir en sväng förbi handen i morgon och se om man kan fynda nått.


tjenis!

fan va klockan blev mycke nu då!! gaalet! ska ju fan sova snart.. får hoppa in i duchen på en gång! (efter de här inlägget vill säga) =) va rätt ok dag på jobbet! solen sken och de va skönt att vara ute så mkt! middag i ösmo och hämtade biljetter som jag ska vidarebefodra till mamma och pappa i morgon. åker dit efter jobbet och tar en fika å prommis med mamma.

I helgen ska vi ner till borååås å träffa Kim, Maria och Lilla Olvier =) så mysigt!! kanske blir en djurgårds match också ;-) you never know!


Sov gott!


I walk the line...


Dif-Göteborg

spelar idag på Råsunda! =) ska bli kul att komma iväg på en match, va ett tag sen nu! hade as kul igår! tills de hände lite grejer som det alltid gör, är riktigt less på det nu! hamnade på moonshine lite tidigare än de andra och när dom kom tillbaka så hade nån jävel snott våran bärs så vi drog.. fan att folk ska va så klåfingriga!! men vi crusa runt i stan ett bra tag och hade riktigt nice väder! =)







fler bilder finns på facebook.. tar sån tid här :P




Lördag

svårt att sova när man hostar tamejfan heela tiden!! fast jag gick å la mej rätt tidigt i går kväll så sömn har man ju fått. i går va en LÅNG dag! träffade mamma, spelade massa gitarr och kollade på gamla vhs band från när jag va liten! =)
Följde med mamma till högdalen på biblan och på väg tid ser jag min drömbutik!!! den va full med ed hardy och en massa annat som bara är JAG!! så nu måste jag bara dit idag oh handla iaf ett linne :P sen får man väl snällt vänta på lön tills man kan gå dit igen.

Idag är det stockholm crusing och jag hoppas att jag mår bättre i eftermiddag..
ska träffa Frida och Mats vid tre och sen åker vi väl runt fyra tiden.


soool

idag hade varit en bra dag på jobbet.. om jag hade varit där vill säga! mår inge vidare idag heller så jag är hemma och kryar på mej!

Snälla gör så att jag är pigg som FAAAN i morgon!!!


halojj

åkte hem efter rasterna idag.. fy va jag mådde pyton! inge vidare jobb att ha när man är kocko i huvet.. ska dra på en kanna kaffe och tycka synd om mej själv! :P
fan snabbt den här veckan gått! redan fredag i morrn.. får se om helgens planer kommer att gå att genomföras nu när man e som man e?! hoppas!

sitter å glor på en kock på tv:n! helt galet va grymma grejer han gör.. en sån polare skulle man ha! =)

Se ya!

*host, host*


..

piss dag, piss väder, piss förkylning!!!! mår skit rent ut sagt.. men det brukar vara värre på mornarna så jag drar till jobbet ändå. jobbar 9-15 idag så det är ju en kortis.


Pommes!

finns inte mycke som slår en massa pommes som är salta så det drar i hop sej i munnen på en! och me Kerre förståss :D  måste äta det NU!


hallelujah

finns det någon vackrare låt!? tror fan inte det! nu har jag iaf lärt mej att plocka den på guran.. det tog tid och jag är inte riktigt hundra än men det går sjukt frammåt! =)

i heard there was a secret chord
that david played and it pleased the lord
but you don't really care for music, do you
well it goes like this the fourth, the fifth
the minor fall and the major lift
the baffled king composing hallelujah

hallelujah...

well your faith was strong but you needed proof
you saw her bathing on the roof
her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
she broke your throne and she cut your hair
and from your lips she drew the hallelujah

hallelujah...

baby i've been here before
i've seen this room and i've walked this floor
i used to live alone before i knew you
i've seen your flag on the marble arch
but love is not a victory march
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah...

well there was a time when you let me know
what's really going on below
but now you never show that to me do you
but remember when i moved in you
and the holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah...


Kaffebrejk på jobbet...

kryssen i går va kul! fast det va jobb, en föreläsning på förmiddagen och lite arbete i arbetslagen sen drack vi öl..
va så jäkla åksjuk runt lunch men när ölen kom fram så blev det MYCKET bätte :P
däcka i sängen på en gång när jag kom hem och va uppe i natt å drack en kanna jos.
Idag ska vi ha föräldramöte för alla nya föräldrar men eftersom vi bara har två nya så behöver inte jag vara med! tack så underbart!! har en massa att göra hemma I kväll ändå.


om några veckor får jag min nya Iphone 4. :D


sängen kallar..

kom precis hem från stan.. va å hämta paul inne på sveavägen! va mys hemma hos mamma och pappa.. drack kaffe, tumla lite kläder, skruvade en halv låda till deras nya kök å prata läänge i telefon med Theo =)
nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen.. ska upp redan kl 5 i morgon :S


En gammal bild på gullungen som rotar i farmors väska! vilket UNDERBART flin! ;-)



Sov gott!


ojjsan

glömde visst att blogga igår. vi va ute några timmar i regnet och triala och de gick sådär.. ramlade rätt mycke å hade ont i ryggen. hem och slappa en stund innan vi hämtade peter och linda på arlanda. dom hade haft de bra i grekland fast det hade varit sjukt varmt. hyrde en film och tryckte i mej ostbågar på kvällen.

idag har vi haft planeringsdag på jobbet och surret har varit de gamla vanliga. i morgon drar vi på kryssning över dagen och då har man ju mumsig mat att se fram emot iallafall =) får gå upp asa tidigt bara för att vi ska mötas upp på slussen tio över sju.

paul jobbar över några dagar nu så i kväll ska jag hämta honom. väntar tills tvätten är klar sen åker jag till mamma på en fika innan =) va länge sen vi sågs nu!

ha en nice kväll!


mört, mört, mört...

Fick jag, Paul, Vicky och Fredrik! men Theo däremot drog upp världens finaste aborre! :D å stor va den!









Feting marren!





Jag och min mört ;-)


Tungelsta Rocken!

Vi åkte förbi och lyssnade på dom två första banden som spelade, det va så sjukt varmt så vi åkte till Maxi och handlade mat istället.. betydligt svalare!



Jag och Liam



Perre





Roger försöker leta skugga! lyckas inte så bra :P



Min My ;-)



Tilla



Timmy busar med gudsonen.



En fullare Stefan har jag aldrig sett! hahahaha stackars dej i morgon!


Nu ska vi käka middag sen ska vi ut med Fredrik, Vicky och Theo å fiska! Myys!


Lördag morgon!

morsning.. vet inte varför jag vaknade så här tidigt.. kunde inte somna om fast jag är trött så nu har jag tagit en dusch och ska sätta på kaffe.
Idag är planerna att åka till Ösmo när Paul vaknar så att han kan bygga klart garderoben, handla mat, ta en fika och hälsa på Wille och Helles lilla My och shoppa lite kläder. EFtersom det sket sej med säsongskortet så tänker jag trösthandla!! faktiskt! :P
sen får vi se va som händer i kväll men det blir lugnt iaf. behöver vila efter den här jobb veckan!

nice väder idag.. de behöver ju inte vara så varmt iofs! skulle räcka med 20 grader.

Djurgårn spöa Linköping i går med 5-0. Grymt bra! =)


1 minut... sen va biljetterna slut :(

jäkla fredag den 13:ånde!! så klart att JAG inte kunde få lite tur för en gångs skull.. nu är jag iaf hemma och ska spela lite gitarr, i kväll bär det av mot ösmo.

ha en bra kväll!


Torsdag

hade en bra dag på jobbet! mycket lugnare nu när vi var tre! =) jag och Robin hade två barn kvar halv fem så de va rätt lugnt :P ikväll blev det en promenad till ica och sen slapp framför tv:n.. blev så himla sugen på sockerkaka så den är inne i ugnen nu! ska bli såå gott! =)
I morgon är det fredag, ska bli super skönt med en helgsvila.. ösmo i morrn och grilla och så ska paul bygga en garberob till gittan och tord. sen på lördag ska vi nog köra hoj! och kanske på söndag med. får se vad man känner för. blir en sväng till arlanda för att hämta peter och Linda söndag eftermiddag me.

I morgon kl 10 släpps säsongskorten till hockeyn! då sitter jag bänkad framför datorn på jobbet.. tar en resurstimme =)

nu ska jag mumsa!


Lyxfällan!

Så jäkla bra program asså!! fattar inte hur folk lyckas sätta sej i sånna situationer men det är grymt kul att titta på :P dan på jobbet i dag va inge vidare! tok stressad va jag! tycker synd om barnen när dom får sånna här dagar men det är ju inte allt för ofta det händer man får väl se de så.

träna för en stund sen så nu ska jag ta en ducsh och sen är det dax för sängen!



Hunne och Bunne! ;-)


Kvälls promenix

tog vi med ola och sussie.. knalla iväg till Ica och handlade lite och sen hem till dom för en fika =) man får passa på att utnyttja kvällarna nu när det fortfarande är någorlunda varmt ute! nu är jag nyduschad och ska snart sova.. jobbar 8-16 i morgon, helt okej tid.. ska jag se till att träna i morgon kväll nu när jag har blivit bättre i ryggen! skulle tydligen bli sol och 21 grader i morgon så man kanske ska dra på sej kjolen, va ett tag sen nu :P

Pratade med min vän i kväll som har det riktigt tufft just nu!! tänker på dej gumman, allt kommer att gå bra! ♥

Sov gott!


purk

va trött jag är! orkar knappt prata.. än mindre laga mat så de gör paul just nu! värre blir det i morgon för då är vi två på runt 20 barn.. kul! verkligen!!
såg att det finns en musikbutik i industriområdet i Tyresö som verkar rätt nice, å jag som åkt in till musikbörsen varje gång det behövs något.. skönt att bara kunna svänga in efter jobbet. måste handla på mej strängar, plektrum, strängband å en massa annat. dom kanske kan värdera min synth också som bara står! kanske till och med köpa den, såg att dom sålde begagnade grejer så man kan ju alltid testa. =)

Det är nu man önskar att man gjorde mer grejer på semestern.. fast de ville man ju inte då.. men nu känns det som en fucking oändlighet tills det är dax igen! så njut ni som har någon kvar!


godmorgon

känns som att dte är höst när man kollar ut genom fönstret... skönt att det är 17 grader och inte 10 =)
börjar om 50 min så jag måste dra nu.

Ha en bra dag!


Läängtar ut till skogen!




första helgen i september är det dax för nästa tävling.. den lägger pappa och Bernte =) ska ut i helgen och träna!!


Sorry för taskig uppdatering!

men jag har haft annat för mej! :P blev bjudna på mumsig kina mat igår i nynäs eftersom vi firade gittan! som fyller år idag egentligen så GRATTIS svärmor!! =)
jobbet sög idag.. fick as ont i ryggen igen och de va så sjukt konstigt väder så de klibbade ju lixom! en bättre dag i morgon blir det!! I hope!

paul sitter bredvid å klinkar på guran nu och måste duscha säger han! -vadå? luktar du illa eller, frågar jag..
jag luktar byggargubbe! hmmm bättre än när jag jobba i fisken iaf! ;-) skönt att slippa duscha 3 gånger per dag! :P

Har precis klämt i mej en kycklingwrap och nu ska jag dricka kaffe och kompa Paul lite! eller försöka rättare sagt :P han säger att jag brukar "ta över" och sluta hjälpa honom efter några minuter eftersom jag kommer in i mitt spel lixom! stackarn... ;-)


ööööööööh

stönande ljud från sängen när jag vaknade i morse :P Fy fan vilken huvudverk jag hade! släpade mej upp och tog alvedon och hinka vatten.. sen en lång dusch.. badade fan i gyttja igår kväll! dom mer rutinerade männsikorna hade gummistövlar och regnställ! jag var glad att jag hade förstånd nog att ta med mej min jacka =) nästa helg får bli en vit helg :P eftersom jag råkade spräcka denna menar jag! hohoho

idag ska vi ner till ösmo och fira Gittan som fyller år i morgon! =) perfekt göramål när man e tröttis.. äta god mat!


Winnerbäck

de regna ju inte lite i kväll!! men skoj hade vi jag, Linda och Malin! å en helvettes massa bärs blev det :P
Gryym för fan är han!! KOm änglar var det vackraste jag någonsin hört live!!!




Malin i korvkön



jag har precis "snott" ett prickigt paraply :P de va trasigt! hahahah



Linda



systrarna Jansson


åhhh GYTTJA







smarta Tess har sina vita converce pjux! dom ligger i tvättmaskinen nu!





näe vadå! jsg e inte alls full! HAHAHA


lejonhuvud :P

ganska skoj namn på en maträtt! :D å riktigt gott! fick med oss några från Ösmo igår och med makaroner blev den en mumsig lunch!
köpte ett paj jeans när jag och mamma va och shoppa för några veckor sen, så sjukt underbara!! jag är inte direkt någon klänning eller kjol tjej så det är grymt när temperaturen gått ner lite, jeansväder is the shit! ;-)
Nu har det slutat regna och jag börjar bli riktigt taggad inför i kväll! ska bli as kul! nu kommer Linda om en stund så det är dax att göra mej i ordning!

ha en grym lördag!


regn ååå regn..

tänker på dom i skogen när dom kör runt i gyttje skogen på hala bergsklackar och rötter!! rötterna är fan de värsta som finns när det regnar och man ska köra trial! krävs så himla lite för att framhjulet ska tappa fäste och de går åt pipsvängen.. känns me andra ord rätt najs att sitta inne i värmen :P
hoppas att yr.no har rätt idag och att det slutar regna frammåt eftermiddag/kväll! tar med mej regnjackan ifall att dom har fel.

nu ska jag fixa lite lunch!


Nyheterna..

Jag kollar nästan aldrig på nyheter! alltså har jag oftast ingen som helst aning om vad som händer varken i sverigen eller utomlands.. men det rör mej inte så mycket! sitter och glor på tv 4 nyheterna nu och det är ju helt sjukt va skit det är överallt..

drömde att jag var på jobbet.. fan va allt är verkligt när man drömmer!! skulle va kul att läsa på lite om varför man drömmer vissa saker. ska kolla upp de nån gång när jag har lust! =)

sa ju att jag skulle åka ut till gladö och kolla på tävlingen nu när jag inte ska vara med men känner inte alls för det just nu... känns faktiskt riktigt skönt att bara slappa på soffan.. har ju massor med tid till att speal gitarr också om jag bara vill!

coffey...


dra täcket över huvet å få lite sömn...

har haft en lugn och skön kväll! middag och mys i Ösmo och sen en vända in till söder för att hämta upp Peter och Linda som hade haft en härlig tu man hand kväll tillsammans =)
kom precis hem och har bäddat ner mej i sängen.. känner mej faktiskt rätt deppig över att jag inte ska va med i tävlingen i morrn men om jag ska orka kvällen så är det lika bra att hoppa. jag har koll på vart sektionerna ligger så jag kan knalla dit och kolla hur de går för dom andra iaf. å ta en kopp kaffe :D

Middag, öl, Winnerbäck och mys med Linda i morgon kväll! =)


Fredag!

godmorgon.. har sovit gott men det känns aldrig att man får sova ut när man ska till jobbet, spelar lixom ingen roll när man går å lägger sej.. de måste fan va psykiskt!
glad att det är helg men jag har bestämt mej för att inte köra tävlingen i morgon för ryggen och det suger rent ut sagt!! :( nähä.. dra på sej lite kläder och åka till jobbet då!

Ser ut att bli sol =)


Godnatt...

sov så gott allesammans! de ska jag göra. är riktigt less på mej själv just nu! ibland blir det bara så! :P

I morgon är det freeedag!


Å så va guran såld!

den hann fan inte ligga ute på blocket länge.. skönt med lite stålars! =) nu klinkas det för fullt på cash här hemma och fingrarna vill inte som jag vill! dom e så nedrans slöa!!

Om en stund glider vi över till Peter och Linda på en kopp kaffe!

Blev precis bjuden på krällisskiva på lördag hemma hos Tummen! så typiskt att det är den dagen man har andra planer! fast de ska bli rätt skönt med en vit helg!


GODMOOORGON!

sitter i köket och är inne på min andra kopp kaffe! å jag försöker intala mej själv att det här är en bra morgon och att jag inte alls är trött! positiv nu Tess, POSITIV! måste ta och göra glada morgonövningar eller något :P fattar inte hur man kan ha så dåligt humör på mornarna.. Ähh allt kan inte vara perfekt! ;-)
eftersom jag varit hemma i två dagar så vet jag faktiskt inte när jag börjar, tror att det är kl 8. men de lär jag ju märka när jag kommer dit.. är typ inga barn alls så det blir nog en lugn torsdag och fredag. =)

ha en bra dag!! solen skiner ju iaf, fast 12 grader är inte å leka med..


JOHNNY CASH!!

Ingen gör bättre musik än vad han än gång i tiden gjorde!! Underbart säger jag bara!! nu har jag fått ett genombrott i min gitarr värld!! :D skulle säkert fått den mycket tidigare om jag hade någon som lärde mej men nu har poletten trillat ner och det känns som en helt ny värld öppnat sej! satt bara och klinka lite på Johnnys I walk the line och plötsligt släppte de lixom! svårt att beskriva men jag är ÖVERLYCKLIG! nu känns ingenting omöjligt längre!! eller det skulle vara ett B ackord då i sånna fall :P
Fan nu vill man ju inte gå och lägga sej längre... får göra det iaf och spela i morgon kväll!


Sweet dreams!



You ruules baby!!


popcorn

Lasagne till middag och sen en kort promenad för att se hur ryggen mådde.. gick sådäär va! nu sitter jag och glor på göta kanal! hahaha så sjukt gammalt, men bra =)

har poppat massa popcorn och dricker rödtjut! NICE!


Tjenis!

har haft en riktigt seeg dag idag! men det ska man väl ha när man är hemma från jobbet.. :P käka lunch me My, Liam, svärmor och svärfar! alltid lika trevligt
Har spelat gitarr en timme också.. dax att börja klinka på lite nytt snart, man lessnar fort på de gamla vanliga! tänkte sälja elguran också nu om någon är sugen?! billig å bra! =)
näpp så här blir inga barn gjorda! nu ska jag rulla in till stan och hämta Paul så stackarn slipper åka tåg med allt annat löst folk ;-)





man blir så slö av att gå hemma!

hade det varit lite solsken så hade man iaf kunnat lagt sej å solat eller nått.. men nu sitter jag här trollbunden framför skit tv prgram och datorn.. har iaf kommit så långt att jag duschat och tagit på mej kläder.. fast de e ju rätt skönt att bara glida runt i en stor t-shirt och trosor me! =)

På lördag ska jag, Linda och några andra brudar gå och se Winnerbäck! =) ska bli så sjukt kul! har aldrig sett honom live! Hon som skulle gå har blivit sjuk stackarn så jag fick köpa hennes biljett. Hans musik är bara för grym! Trialtävling på dagen också men jag vet inte om jag ska köra.. är nog dumt att utmana ödet om jag precis har pajjat ryggen.. men tävlingarna är ju inte allt för ofta så de vore ju synd å missa en.



ångra mej

stannar hemma iaf.. är jätte stel idag! jobbar i morgon och på fredag iaf.


Kaffe


stackars alla semesterfirare!

och jag är såå lycklig att jag tog tidig semester i år! =) hade fan dom grymmste veckorna!! jag tog ett riktigt mysigt bad med tända ljus och bandit på skön volym, känner mej mycket mjukare i kroppen och har bestämt mej för att åka till jobbet i morgon =) ska jobba 9-17 tror jag.. rätt soft tid! måste bara rota fram regnbrallerna.. ser inte ut att bli sådär soligt i morgon direkt.


bjuder på ett kort från sooliga Gelleråsen!


Jag ska ALDRIG mer pilla på min design! :P

stackars Nattis! hann bara sätta mej vid datorn och pilla 3 sekunder så går något TOKFEL och allt jobb som Nattis lagt ner på designen va bara borta! urgullig som hon är så har hon nu suttit och fixat den igen! TACK!! misstänkte något virus eller ngt eftersom datorn betett sig väldigt skumt sista tiden och när jag gjorde en snabb genomsökning så hittade den ett spionprgram! så nu har jag satt den på grundlig genomsökning som verkar ta flera timmar! men det är det värt.. fan obehagligt när någon jävel spionerar på en lixom! :P 

usch, jag har sån jäkla beslutsångest inför jobbet i morgon! vill ju gå och jobba men det är dumt å gå och bli sämre i ryggen! jag ställer klockan i morgon och hoppas att jag blivit bättre.

Nu behöver jag ett bad! med en massa skumm =)


Tack Nattis! =)

för hjälpen med bloggen! skönt att förnya sej ibland! =)

nu är det middag som står överst på listan!! ska bli grymt gott då jag inte ätit lunch idag :S


hemma

idag. funkade nästan på jobbet igår! va mysigt att vara tillbaka men jag gav upp en timme innan jag skulle slutat. vi var föer personal än barn så jag va inte i barngrupp utan fixade i ordning på vår nya avdelning! =) det blir så sjukt fint! underbart med nya saker, man får lixom mer lust att göra grejer! gjorde en lasagen till middag och på kvällen låg jag bara på soffan och vilade. Idag känns det lite bättre men det är lika bra att vara hemma så kanske jag är helt bra i morgon!

det blir väldigt lugnt idag, Nattis kanske skulle hjälpa mej att fixa bloggen lite! det är en lagom lugn aktivitet för min rygg :P

Nu blir det frukost och kaffe!


fyyy

va jag mår illa!! har haft så sjukt ont i kväll att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! har tagit citadon igen nu och jag vet inte om jag tagit för mkt.. purk vilket skit! om jag visste vem jag skulle ringa så skulle jag nog sjuka mej i morgon men jag orkar inte rodda i det nu så jag åker till jobbet och ser hur länge jag orkar.


sov gott!


Söndag

usch! det är så jäkla typiskt att ryggen skulle pajja nu! har ju hur mkt som helst som jag skulle släpa med mej till jobbet.. ska ta det jäkligt easy idag och hoppas att det funkar bra i morgon!!
i går kväll hyrde vi avatar igen fast vi sett den förut! den är så himla bra =) gick å la mej vid ett tiden och ställde kl på 10 eftersom jag ska lägga mej sjukligt tidigt i kväll. ska gå upp runt halv fem i morgon!
idag ska jag bara tvätta och fixa så mkt jag orkar.. nu ska jag ta ett bad och se om ryggen mjuknar upp sej.



Blogg listad på Bloggtoppen.se