Så jävla irriterad!!!

Kommer inte vidare med gitarr spelandet och det gör mig as frusterad!! letat efter gitarrlektioner mem jag vet inte vart jag ska leta någonstans.. hittar bara svindyra privatlektioner.. Nu ska jag försöka lära mig att plocka och det är skitsvårt när det inte står något vettigt någonstans om hur man gör.. fucking skit.. Pratade med Fredrik alldeles nyss, han va i örby och meckade så han skulle ta med sig min synth om han kom i håg.. jag har glömt den varje gång jag varit där. Så ska man lära sig att spela på den igen.. ha ha 


Tänk om man kunde födas till att spela som Johnny Cash!! Sweet..

 
Gittan och Tord kom förbi på en fika! :) de va trevligt, vi fick ett avbrott i den tråkiga städningen.
Jessica och Micke ska också till My och Steven så vi hämtar dom kvart i sju och sen åker vi till Tungelsta.. får se om jag hinner ladda upp bilder på oss innan vi åker i väg.


d va väl d jag visste!

Mår inte direkt bättre idag.. täppt i näsan och känner mig helt borta.. så jävla irriterande. Får väl knapra alvedon och se glad ut.. Det brukar ju i och för sig vara värst på morgonen.
Jag sov 10 timmar och paul sover fortfarande!! han va rödsprängd och svullen i ögonen i går kväll så jag tror att han behöver sova länge.
Dax för en koppp kaffe.


pust..

Äntligen hemma där jag hör hemma idag! på sofflocket.. Dagen på jobbet va riktigt seg.. hade tre barn och ena fick jag ringa efter förälder efter sovet eftersom stackarn vaknade med 40,3 grader feber.. den andra blev hämtad klockan 13 sen va det bara jag och en lillplutt kvar så vi gick över till grann avdelningen och va där tills jag slutade..
Jag åkte ut till Ingarö där mamma och pappa har sin husvagn.. Paul och pappa har byggt ramper eller va det heter till den nya husvagnen som dom fick idag. Den va kanon fin innuti..:) Riktigt stor och köket va as frächt med en massa bänkyta.. Så kan jag tänka mig att bo.
Vi åkte därifrån vid sex tiden och köpte med oss thai mat till örby. Jag och paul tog en bastu också! å det va så skönt! Det va första gången vi bastade där.. konstigt eftersom paul va med och byggde den för länge sen, ja ja nu är oskulden spräkt så då kanske vi bastar där oftare. ;)

Nu börjar jag bli sjuk igen!! :( jag som har gått runt på jobbet och skrytit om att jag hållt mig frisk så länge! Typiskt.. Nu när vi ska på fest i morgon med... ja ja jag hoppas att jag mår bättre när jag sovit länge i morgon.

Nu ska jag kolla på idol, läsa min bok och sen sova..

PoK


Längtar till lördag :)

Ska bli så kul med halloween festen hos My och Steven! :) hoppas bara att allt blir bra med kläder och smink.. ska bli riktigt spännande att fixa sig i allafall! Jag tänkte sminka och fixa paul innan mig.. man lär ju av sina misstag! ha ha eller vad är det man säger.. näää det ska nog gå bra.
Får se vad som händer i morgon kväll.. Paul jobbar halvdag så han ska ut till husvagnen och hjälpa pappa med husvagnen och jag slutar ju inte förrens halv fem så det blir väl hem och laga mat..

hörs i morrn..
PoK


one day to go..

sen är det fredag.. :D Fick sitta i möte med chefen ett bra tag idag för att diskutera strävansmålen, föräldrakontakt och så gjorde vi om scheman på min avdelning.. Idioten blev sjukskriven hela november nu och eftersom hon är gravid så kommer hon nog aldrig komma tillbaka! skönt som fan. men nu blir det ett nytt arbetslag jag ska jobba ihop mig med.. al over again.. ja ja.. kommer att jobba heltid med en kille som heter Robert nu och han verkar ju bra så det ska nog ordna sig tillslut.. jobbigt att arbeta in nya männsiskor i ens rutiner hela tiden men det är väl så det är på förskolor.

Vi åt taccos till middag och nu ska vi snart gå till fredrik, vicky och theo på en fika och hämta en skruvdragare som paul och pappa behöver i morgon..

Hörs senare


morning tröttmössor!

ahh drömde värsta sjuka drömmen precis innan jag vaknade! fast nu kommer jag inte i håg den ;) typiskt va! va tvungen att ta en kall dusch för att vakna till!
ha ha de va ju tur att jag köpte två tunikor i går.. har glömt att tvätta hela veckan.. :S kommer på det när jag ser högen varje dag så idag är det banne mig dax!!

åhh spillde kaffe överallt nu! så går det när man ska blogga, dricka kaffe och röka samtidigt! typiskt mig..

Måste rappa på nu.. bilen går om fem minuter.

Haaa de.


.

Man hinner med en hel del när man vill.. slutade fyra idag och åkte direkt till handen för att handla mer smink till halloween, en svart tröja till paul, två tunikor till mig och apoteket.. Till middag lyxade vi till det och åt biff, potatis i ugn, bea och sallad.. de va super gott.
Sen behövde vi handla lite mjölk och youghurt så vi tog en promenad till centrum och handlade, nu har jag myst ner mig i soffan och dricker kaffe! det är så här kvällarna ska vara :)

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet innan helg.. i morgon har jag inskolningssamtal med 2 föräldrar och på fredag jobbar jag 7.30-16.30 nästan själv med 3 barn! låångtråkigt va ordet.. får väl våldgästa någon annan avdelning :)

PoK


morning..

Jag har aldrig varit med om veckor och dagar som går så här snabbt! det hinner ju inte ens bli måndag förrens vi är i mitten av veckan och det snart är fredag igen! :) Dagarna på jobbet bara flyger förbi.. kanske påverkar att man bara har en halvtimme rast varje dag! man hinner inte sitta och tänka så mycket.
Skönt är det i allafall! nu vill jag att vi ska gå mot snöigare tider :) och jag vill speciellt ha mycket snö när vi ska upp till fjällen!! :D
Efter jobbet åker jag förbi handen och går på apoteket, Br ,hmm det va något mer ställe! skit samma. sen blir det biff till middag och en promenad..

Later..


..


hemma igen..

Det va HELT galet på buttericks!! så mycke människor på så liten yta va det länge sen jag såg sist.. fick svettningar och bler yr bara jag kom innanför dörren! Efter ett bra tag hittade vi i allafall det vi skulle ha och det landade på 1000 kr.. Galet.. men men det blir ordentligt i allafall.. ;P Jag hade tänkt att vara häxa först men tyckte att det va lite trist så jag ska vara något annat :) Perres pappa Ove kom med iden så jag tackar.. :) men det är hemligt.. tänker inte ens berätta för Myspys.. det blir roligare då.. Jag laddar upp bilderna på söndag så får ni se.
När vi kom hem gick vi till ola och sussie på en fika.. va ju tvungen att glutta på lilla Max som blivit så stor! han är väldigt lik Ola nu :)

I morgon ska jag börja halv 8 i stället för åtta eftersom vi har vikarie som vi inte kan sätta på öppningen.. föräldrarna tycker inte om det och de förstår man ju så då tänker jag sluta 4 i stället för halv fem och det är ju inte så tokigt! hellre börja tidigt och sluta tidigt :)

Nu ska jag gå och duscha och sen är det desperate housewives kl nio..


Snabb middag

Kom hem från en halvtimme sen och har hunnit laga kassler i ugn med potatismos, ätit och städat upp! :) nu sitter vi och dricker kaffe.. Vi ska åka och köpa halloween grejerna nu! skriver senare..

PoK


rainy day..

igen... 8.7 grader och regn.. booriing! Har en väldigt dålig hårdag idag men nu har jag lärt mig att det bara är att göra en fläta och skita i att försöka fixa frillan för det går inte sånna här dagar!
Jag som öppnar avdelningen idag så jag ska börja bege mig om några minuter. bortsa tänderna först bara..

Jag är så jäkla röksugen hela tiden.. jag SKA inte röka på vardagarna eftersom jag redan snusar! Ett idiot behov måste fan vara nog! men nu har jag kommit in i nån dum jävla cirkel så jag gör båda två igen.. men ICKE! nu är det slut på det.. Ciggen kan dra åt helvette! (många svordommar på ett och samma stycke ;)..)

 

Ha en bra dag!

PoK


oj va snabbt den här dagen gick!

Dagen på jobbet va riktigt bra idag :) hade inskolningssamtal och hann med att ha avdelningsmöte också! Efter jobbet åkte jag hem så lagade vi kyckling wraps som blev starka som fan! det va väl inte riktigt meningen men så blir det när man testar nya marinader :P
Efter middan åkte jag till statiol och lämnade tillbaka filmerna och sen hem till mamma och pappa! :) Pappa va hemma hos farmor så jag och mamma mös i soffan och snackade en MASSA skit! det är det bästa jag vet :D Gör det alldeles för sällan men nu mår hon ju inte speciellt bra heller så det kanske inte är så konstigt. När jag skulle åka kom pappa hem och då började vi prata och en timme senare kom jag på att jag va på väg hem. ha ha så kan det gå när vi säter i gång! På fredag ska vi hjälpa dom med husvagnen.. eller snarare paul, jag slutar ju inte förrens halv fem så vi får se hur mycke jag hinner hjälpa till! kanske får handla med mig något gott så att vi kan äta middag där..
Nu ska jag stoppa nått i magen så att den slutar kurra sen är det sängen som gäller! ska bli såå skönt :)
I morrn drar vi och shoppar maskeradkläder tills på lördag.. spännande va!?

Pöss 


Måndag..

när klockan ringde i morse va det sista jag ville att gå upp! åhh så trött man kan vara, nu har jag ätit frukost och dricker kaffe! saknar solen! det är bara regn och mulet hela tiden.. antingen får det komma snö och sol eller så kan det väl bli varmare igen. åker nog till jobbet lite tidigare för att föbereda samtalen med föräldrarna..

Ha en bra måndag!

PoK


update från sängen..

har lite blandade känslor just nu :S tänker på allt jag har att göra i morgon på jobbet.. Ena kollegan är inte tillbaka från sitt ryggskott än så jag tar över hennes inskolningssamtal eftersom föräldrarna börjar bli otåliga! Vi kommer inte kunna ha planeringsmöte då eftersom hon har lagt in samtalet mitt i mötes tiden.. vet inte riktigt hur hon tänker!? har man bara planeringsmöte var 14:de dag så borde man ju kunna ta vara på den tycker man ju..

Sen är jag uppe i julklappstänket! vad vill den personen ha? När ska jag handla? tror att vi kommit på dom flesta nu i allafall.. tror att det bara är två personer kvar.. En julklapp är jag speciellt nöjd med :D har överträffat mig själv denna gång.. ha ha tänker inte säga vem det är till eftersom jag vet att dom läser bloggen.

Sen är det ju de här med träningen.. man peppar sig själv till 100 på söndagarna " Från och med i morgon ska jag börja träna" ehhh nää.. det blir ju lixom inte riktigt av. det lyckas alltid komma nått i vägen på vardagarna.. får se hur mycke jag hinner med den här veckan, Det enda som är bestämt är buttericks på tisdag (eftersom vi inte orkade åka in dit idag) och åka till mamma och pappa! :) det kanske jag ska ta och göra i morgon.. får se hur det blir.

Nu har jag fått skriva av mig lite.. känns alltid bättre då ;) Filmerna va sådär.. det va nog den sämsta wallander hittills.. men nästa skulle tydligen vara bättre. Den andra filmen vi såg va riktigt invecklad! man tappade tråden ganska ofta men den va ändå spännande..

Nu ska jag sova så man kanske mår som en människa i morgon.

sleep tight


filmkväll..

Nu kom vi precis hem från Perre och Linda som bjöd på sockerkaka och kaffe :) åt så mycket att vi skiter i middagen :P svängde förbi din mat och paul köpte färdigpizza och jag ingenting.. gör väl i ordning nått senare om jag blir hungrig..
Vi hyrde två filmer tidigare i dag som vi ska se nu.. duplicity heter ena och den andra är Wallander, prästen! Den ser vi sist eftersom den lär va as bra :D

 

Ha en skön kväll..

PoK


go morgon..

bakis är väl förnamnet idag! sånt man får ta efter en kul kväll.. Nu har jag gjort i ordning smoothis och kaffe.. orkar inte göra mer frukost. I dag ska vi handla mat, åka till buttrics, lämna in mina jeanse och så va det nått mer.. ska åka i väg och börja snart så man blir klar nångång.. Perre och Linda pratade om någon sockerkaka i går också :)

todeloo


Full som en kastrull

I kväll h uppear vi haft skit roligt! Perre och Linda kom hit och så drack vi några öl innan vi gick till Laguna. Deras kött va lika gott som vanligt! :) Vi drack en öl efter maten och sen drog vi till Tungesta på nån krog.. vet inte vad den heter..  där det va fullt ös med kareoke och så klart va jag uppe och sjöng ett antal gånger..
Nu håller paul på att snuska sig som bara faaan så jag kan tyvärr inte skriva mer nu för att han viftar en äckel fis på mig nu!!! uschhh

öl

Fredrik och Theo kom förbi när vi kom hem och tog en fika. jag bakade en sockerkaka som blev as mumsig :) Sen plockade vi upp sängarna vi köpte i torsdags och bäddade i ordning och hängde tvätt. Nu har vi duschat och vilar lite. har lite huvudverk, tror att det är vätskebrist så jag får dricka mycket vatten nu.
Vi tänkte gå till Laguna och äta i kväll :) och dricka öl! Mums mums, med Perre och Linda.. Ska bli kul!

Later..


trial.



Testade en ny klack idag :) det gick bra..



Wohooo..



Paul



Ha ha! pappa glömde sin hjälm hemma så han lånade en av klubben! Ser ut som ett lingon.



Min omplostrade bakskärm från triallägret.




Trial :)

har sovit väldigt gott i natt och vaknade kvart över åtta. paul ligger fortfarande och sover så jag tänkte börja göra frukost. sen bär det av till gladö! :)

Hörs senare


pain in my fingers.!

Har spelat gitarr oavbrutet i två timmar nu! det känns ordentligt eftersom jag inte spelat på några månader.. känns inte som att jag kommer vidare längre! funderar på att kolla efter någon gitarr kurs som jag kan gå på kvällarna, det jobbiga är ju att jag ska ta hem min synth som har stått hemma hos mamma och pappa i några år nu och då lär jag ju bli sugen på piano igen! får väl göra båda två kanske ;) Ska kolla om pappa kan ta med sig den i morgon när vi ska köra trial..

My baby :)

Vi ska ta lite sovmorgon så vi möts 10.30 på gladö.. ska köra gärnet eftersom det kan vara sista åket i skogen för i år. man vet ju aldrig när frosten och snön kommer så det är bara att passa på! Får se om Nicke och Bernte ska med också. Ju fler ju roligare! :) Perre vet jag inte.. han skulle fixa hemma tror jag paul sa, vi får väl se om han är sugen i morgon..

Dagen på jobbet va jätte bra! :) vi var tre stycken på nio barn så jag hann göra hur mycket som helst runt om. Jag dokumenterade alla aktiviteter vi gjort och satte in i barnens pärmar och info till föräldrar, mailade ut veckobreven, hjälpte till på minstingarnas avdelning vid sovet och busade med mina älsklingar! :) Det är verkligen ett underbart jobb (ibland) ;)



Vi blev bjudna på middag i ösmo idag ;) Gittan bjöd på stekt potatis, prinskorv, biff a la lindström och baguetter! så himla gott!

Nu får vi se vem som åker ur idol den här veckan.. har små gluttat medans jag spelade gitarr och det va rock tema :D dom va riktigt duktiga idag men jag tror att killen med tjejröst eller Reza åker ut idag.. kan man ju hoppas i allafall! bäst va Erik och Calle som vanligt :)

Ha en sköön fredag kväll!




Min Favoritdag! (efter lördag förståss!)

Jag skiter i att jag har en dålig hårdag, att det är kallt och mörkt ute för det är fredag!! :) har ingen aning om vad vi ska käka ikväll men eftersom pauls lön har trillat in på kontot så kanske man blir bjuden på något gott :D
I går kväll åkte vi iväg till jysk och handlade 2 stycken fällsängar.. då slipper vi låna av gittan och Tord varje gång vi ska någonstans och annars så står dom i gästrummet. Det va sånna där med träbalkar i stället för spjongar eller va det heter, paul trodde att dom va bättre, dyrare va dom i allafall men det betalde ju mamma och pappa eftersom dom snodde en madrass till min gamla säng ;)
Vi åkte förbi bageriet i brangbergen och köpte en varsin munk också på vägen hem! Väldigt gott.
Sen kollade vi på sos gute och mitt i så ringer det en brud som frågar om jag har tid att svara på några frågor ang bostadsmarknaden och mäklare.. Ja ja sa jag bara det går snabbt! Efter 15 minuter tackade hon för sig och jag hade missat halva prgrammet! ska aldrig mer svara på frågor..

Borsta tänderna och dra.. ha en skön dag..

PoK


Myskväll..

I kväll blir det en skön kväll i soffan! :) Slutade klockan fyra och när jag kom hem lagade paul korvstroganoff och jag städade upp och startade en tvätt.. Sen kom My förbi på middag och nu har vi druckit kaffe.
Det är fan nice med facebook! har hittat min moster, morbror och kusiner där nu! kul att man kan hålla kontakten på nått sätt fast man bor väldigt långt ifrån varandra.

Vädret har varit ganska trist idag. några barn fick stanna inne och måla medans jag gick ut med resten på förmiddagen.. det är en jobbig mellantid nu mellan höst och vinter! det är kallt så barnen har på sig overaller men blött så dom behöver gallonisar också! stackars barn.. går runt som orörliga michillin gubbar :) Fast det känns jobbigt att få ut alla barn och vara ute när vädret är piss så är det riktigt skönt efteråt! man blir piggare och dagen går snabbare.



Då får vi se vad som händer i helgen.. i morgon har jag lust att kasta mig på soffan dricka en flaska rödvin och kolla på idol.. :P men det lär ju inte hända..

Vi ska gräva upp vår töja vi har på framsidan
Köra trial några timmar
Åka till buttriks och köpa maskerad grejer till halloween
handla mat
påbörja julklappshandeln
Köpa fällsängar på jysk

Får se vad vi hinner med och prioriterar..

PoK


godmorgon..

Har sovit lika bra som alltid! :) det är bara så himla jobbigt att ta sig ur sängen! idag snozade jag i 20 minuter.. så nu är jag lite stressad bara..
Slutar klockan fyra idag och sen ska jag bara hem.. skönt! Vi gör väl någon tonfiskröra till middag tror jag. de va ett tag sen vi åt det.
Får se om jag kommer ut på en promenad igen i kväll och får med mig paul.. ;)

Ha en skön torsdag.


skönt med kväll!

Kunde varit lite ljusare ute bara.. snart ställer vi ju tillbaka klockan en timme, det ska bli skönt :) Brandutbildningen gick bra! det va ganska roligt faktiskt.. det va 15 tjejer och en kille ha ha och det va så klart en pappa till ett barn på min avdelning :P men vi hade roligt. Jag fick gå in i ett brinnande hus och släcka elden med en skumsläckare :D det va så kul att jag funderar på att utbilda mig till branman, det kanske inte bara är därför.. na na na na. ;)

efter jobbet åkte jag till inter sport och fick byta min vinterjacka.. skönt att slippa gå runt och duna som en jävla fågel..
Paul hade fixat köttbullar och makaroner och efter kaffet gick jag till Fredrik och Theo med hans maxi kassar som stått här hos oss ett tag.. Nu är jag hemma och längar till greys anatomy avsninttet som börjar kl nio :)
Ska ta en dusch innan som ska bli så skönt.


En bild på Theo i somras ute vid husvagnen :)

Nu har dom bestämt att farfar ska få bo på ett hem i tre månader.. till och börja med. dom har väl insett att farmor inte orkar att ta hand om honom dygnet runt. blir nog bäst så men det är ju trist för båda två. Tvi för att bli gammal och gaggig! längtar verkligen inte dit.. man får njuta medans man är ung och pigg ;)

PoK






godmorgon.

Tänkte blogga i går kväll men blogg.se va så jävla segt så jag sket i det! Filmen jag och och My såg i går va jätte bra :) en romantisk komedi med brandmän ;) off curse it was god! ha ha
Sen gick vi en långpromnenad och snackade julklappar och halloween sen när vi kom hem spelade vi monopol.

Paul kom hem från mötet halv nio och va inte så glad! Vi har tydligen 90% svartbyggen här uppe i åbylund och förmodligen måste vi riva en massa på uteplatserna.. usch va arg jag va! ha ha men det löser sig.
Vid nio tiden blev vi sugna på nått sött så jag slängde i hop en brownie smet med glasyr (shake and bake) och så satt vi i soffan och gluffsade. :)
Nu ska jag snart åka till brandstationen i Tyresö.. utbildning till 12 sen till jobbet till 16.30 och efter till Intersport för att byta vinterjackan.
I dag är ju mitt älsklingsprogram greys anatomy också! :) nice nice

Sitter och kollar på vakna med voice när en tjej har vunnit 100.000 kr och får shoppa loss en timme på dom pengarna! åhh va nice.. ha ha hon springer runt som en galning i butikerna. Skönaste va när hon gick in på game och sa "jag vill ha nintendo wee, Playstation 3 och fifa" och killen bakom disken bara glodde.

PoK


kaffe.

efter jobbet svängde jag förbi jordbro och hämtade My hemma hos Nattis och nu har vi ätit skinksås med pasta och dricker en kopp kaffe :)
Paul och Ola ska gå på ett informationsmöte som föreningen ska ha medans jag och my går på en promenad och spelar monopol.
I helgen är det löning :D whopido.. dom pengarna kommer nog inte att räcka så länge efter som det är en del som ska köpas och betalas.

Nu ska jag och My titta på en film! :)


de va det.

Nu har vi tränat och det va såå trist!! fy ja. Men nu är det gjort i allafall, i morgon vill jag ut på en långpromenad i stället! det ska bli skönt. My kommer hit och äter middag då :) får se vad vi ska hitta på för mat. Slutar halv fyra i morgon.. skönt!

Pöss


Halloween fest :)

My och Steven ska ha halloween fest nästa helg! Det ska bli as kul :) Jag ska vara häxa ;) Jag har varit på en del maskerader och så men aldrig gett mig in i det helhjärtat så det ska bli första gången.. hatt, sminkning och håret vet jag redan hur jag ska ha det men kläder är ett problem! Någon som har nått tips (förutom att det ska vara mörka kläder)



På jobbet gick det bra. Ena kollegan var sjuk förra veckan och idag vabbade hon och så ringde hon på eftermiddagen och sa att hon hade fått ryggskott! det kallar jag maximal otur! ja ja Vi fick en vikarie från och med i dag tills hon kommer tillbaka så det va ju skönt. orkar inte med en vecka till att bara vara två på 15 barn.. det är för tungt.

I dag ska vi träna! :) ska bli riktigt skönt. I allafall efteråt, sen tar jag nog en lång dusch och lägger mig på soffan.

PoK


Trodde de va söndag! :(

Snacka om besvikelsen när jag vaknade av att paul sa väldigt högt: Tess, klockan är kvart över sex nu! du måste gå upp! Och jag blev bara förbannad, jag tänkte va fan låter han mig inte sova så länge jag vill på söndagar, jobbig jävel ;) ha ha
Tror att det är mörkret som gör att man är så förbannat trött när man ska gå upp. nu har jag varit vaken en halvtimme och dricker kaffe och jag är mycket piggare nu.
Sov med en fläta i går och håret va lite fuktigt! ha ha jag ser ut som en krulltott idag :P det ger håret volym på fel ställen..
På onsdag ska jag och två kollegor på brandskyddsutbildning på brandstationen i Tyresö mellan 8-12 :D Det kommer ju inte alls vara brandmän och så där!! ;) he he he
Och Vädret idag är regn.. för er som inte glott ut genom fönstret än och upptäkt det..
Ha ha vilken snabb och smidig update ni fick.. bättre än tv 4 nyheterna va! ;)

Ha en skön måndag på jobbet..

PoK


läggdax.

My och Steven bjöd på kyckling och pommes.. :) Sen kollade vi på en film med harrison ford, den va helt okej.. lite sorglig bara. Jag ställde in kupevärmaren inna jag gick in så blir det sådär mysigt och varmt när man åker i väg till jobbet! Det är en fantastisk uppfinning enligt mig :) Jag gillar att hoppa in i bilen och köra i väg när grannarna står och skrapar bilrutorna på mornarna och fryser om händerna! Moahahahaha.. ;)

Sov gott och så hoppas vi att måndagen går undan!

PoK


Ösmo

Nu är vi nere hos Gittan och Tord i Ösmo. Vi lämnade tillbaka sängarna som vi lånade till Kinna och blev bjudna på lunch :) korv med bröd.
I kväll ska vi hem till My och Steven och äta middag och titta på film. Den ultimata söndags kvällen :)
Trist att helgen gått så snabbt! nu är det en ny arbetsvecka på gång.. har en del saker som ska mailas in till chefen på tisdag så jag får se till att göra det i morgon så jag blir av med det. Hörs senare.

PoK


städning.

Vaknade vid halv nio i morse och började dagen med att titta på en film (som vi dåg igår) men den va så bra att jag ville se den igen ;)
Sen åt vi frukost och medans paul bytte däck på jumpyn och åkte i väg och kastade skräp storstädade jag.. Nu håller paul på med avloppen! ska bli så skönt att slippa stopp i handfaten.. det lär ju vara mitt hår som ligger i vägen :P
Får se vad vi ska hitta på i eftermiddag, jag ska i allafall ut och promenera. det va ju solsken i morse men nu börjar det se lite dystrare ut..

Nu blir det cigg och kaffe sen ska jag göra mig i ordning.

PoK


riktig slapparkväll!

När killarna va klara med bilen så åkte jag och My till handen. hon gick på bolaget åt Steven och jag skulle byta min jacka som det dunar något fruktansvärt om.. Dom hade inga i min storlek inne men skulle få in i nästa vecka så jag får byta den då.. När vi kom hem hade Mange kommit så vi åt lunch och drack kaffe.. När My och Mange åkt tog vi ett långt bad och åkte sen till Maxi för att handla lite käk. Vi åkte också förbi bageriet i brandbergen för att handla bröd och sedan till macken och hyrde två filmer..
Vi åt grillad kyckling, tzatsiki, bröd och potatissallad och till efterrätt blev det kaffe, munkar och sockerkringlor ;) är fortfarande propp mätt!

I morgon ska ta städningen, byta däck på jumpyn och lite annat trist so måste göras.. Har en as jobbig förkylning som jag dras med nu! den bryter inte ut ordentligt utan är sådär halvjobbig hela tiden. skulle vilja träna i morgon men orkar jag inte så ska jag iallafall ge mig ut på en promenad..


Pöss


Kaffe hos My

Det blev ingen vidare sovmorgon idag.. visste inte att paul hade bestämt tid när vi skulle vara i Tungelsta för att mecka idag.. men det hade han, så vi fick gå upp vid nio tiden och så åkte vi iväg till mekonomen och handlade en ny kylare coh till biltema för att handla glykol. Nu står paul och Tord ute i garaget och fixar, Gittan sitter och virkar dop klänningen till My och Stevens bebis och jag och My ska dricka kaffe med vispgrädde.. Mums :)

Jag måste åka till inter sport och byta min nya jacka idag också.. det måste vara nått hål i höger ärmen för att den dunar som fan! det är ju typiskt.. Mange skulle kanske komma förbi senare och hämta sin rakaparat också..

Nu äe det kaffe och bulle! :) 


update från sängen.

nu är klockan ett och jag har krypit ner i sängen! så jävla skönt.. My, Steven och Tedd kom vid sju tiden och så åt vi hemmabakad pizza, det är så himla gott (jag sparade en bit från min och åt den nu! :P ha ha) Sen kom Jessica och Perre över och för en stund sen kom Ola också.. han och paul sitter och snackar och tar en öl nu men jag kände mig ganska klar för ikväll..
Vi har en del som jag vill hinna med i helgen..

Mecka med bilen ska vi göra i morgon hos My och Steven..
Storstäda här hemma.
Fixa uteplatsen, ta bort alla möbler, rensa blomlåder och fixa grillen.
Handla mat och VILA!!

Jag ska sova ut och bara slappa på soffan den här helgen! kände redan efter första ölen idag att jag inte va på humör så det blev bara 4 öl och till sist en stor kopp kaffe.









Mamma berättade att Morfar och moster kanske kommer upp nu till jul!! det skulle vara så roligt! :D Sist vi firade jul med dom var i Spanien när jag va 6 år tror jag.. hoppas dom hittar billiga biljetter så att dom kan komma!

Glömde berätta att vi ska till fjällen!! (om vi får stugan, men det brukar inte vara nått problem) Jag, Paul, My, Steven, Fredrik, Vicky och Theo. Vi åker två dagar efter julafton och är där över nyår innan vi åker hem.. det ska bli så mysigt!! Åka skidor, basta, dricka öl och spela spel :) Nice nice..

Nu ska jag kolla facebook sen är det kudden som gäller!

Sov gott!


Fredag!

åhh så skönt med fredag! :) ska sova länge på mornarna och bara mysa!! Det ska bli så skönt nu att ta min vinterjacka till jobbet.. slipper man frysa när man är ute på gården med barnen..
Nu ska jag borsta tänderna och ge mig iväg!

Ha en kanon dag!!

PoK


bada :)

Kvällen va kul :) My kom förbi med kladdkaka som hon bakat och så drack vi kaffe och snackade skit. Vi drog en runda monopol också men efter jag gått på hennes hotell 10 gånger och inte kunde betala längre så la vi ner, ha ha.



Vid åtta åkte vi till mecken och hämtade volvon. Han hade bytt vattenpumt och försökt limma sprickan i kylarn men när vi kom hem så läckte det en massa från den sprickan så vi får försöka bondlaga i helgen och fungerar inte det så byter vi kylare i nästa vecka. det finns på mekonomen för 1600 kr. Man blir ju ruinerad av att äga två bilar.. men men är man bekväm så är man.

I morgon skulle jag vara själv på jobbet från 7.30-11 eftersom ena kollegan är sjuk och den andra ska på planeringsmöte så jag fick låna en vikarie från en annan avdelning.. Robert heter han! trevligt att slippa kärringar en stund ;)Nu ska jag mysa ner mig i ett varmt bubblebad med ljus och musik.. åhhh va nice

Sov gott..

PoK


ha ha! :)

Det är tur att jag har en svägerska som håller ordning på mig! :) Rättelse: sist vi träffade Mange var på Jonas 30 års fest och INTE på oliver dop :P ha ha

Dagen har varit stressig! två stycken på 15 barn är ingen höjdare och trotsåldern är ett faktum! har fått skälla väldans mycket idag.. stackars mej... eller barnen ;)

Efter jobbet mötte jag upp paul och vi lämnade in volvon till mecken.. hoppas att han får ordning på den så jag slipper fylla på med glykol var och varannan dag. Vi svängde förbi handen och köpte en vinterjacka till mig :) SVINDYR!! det sved till i plånboken må jag säga.. men men jag lär ju ha den tills den går sönder och det lär ju inte hända i första taget..
DOLOMIT PARKA

En sån här mysig jacka har jag nu! fast svart.. jag är så klumpig av mig så jag vågar inte köpa en vit.

Mange skulle komma nån annan dag i stället. de va en massa skit som hänt nu så han behöver nog vila upp sig lite. Men My kommer förbi på en fika om en stund :D hon skulle bara käka middag först.
Nu ska jag sätta på java! Gött mos.

PoK


I morn är det fredag! :)

Fan va nice! Den här veckan har gått ganska snabbt faktiskt.. I kväll efter jobbet ska vi lämna in volvon och byta vattenpump och däcken. . har så dåliga sommar däck så det känns tryggast att göra det nu.. Till middag kommer Mange förbi :) det va ju ett tag sen vi träffades, Olivers dop. Får vi se vad vi ska slänga ihop för middag, får svänga förbi affären.

I går på eftermiddagen va jag ute med barnen en timme innan jag gick hem och Fy fasen va kallt det är att stå rätt upp och ner! Så nu har jag packat varmare överdragsbyxor, kängor och en mössa.. I helgen ska jag köpa en ny vinterjacka så att jag kan ha den gamla på jobbet..

I går och idag är ena arbetskamraten sjuk.. Hon hade hand om en inskolning nu som vi fick ta över.. det blir riktigt rörigt när man bara är två på 15 barn.. dom är lixom Överallt! Ha ha

Ha en bra dag!

PoK 


Sen kväll.

Jobbade till halv fem idag och när jag slutade åkte jag hem till mamma och pappa för att möta upp Leif och pappa, när jag kom dit satt min älsklings plutt Theo och åt korv och makaroner :) Fredrik och vicky va där såklart också :) jag tog en fika medans vi väntade på pappa.. När han kom så åkte vi till farmor och åt middag där. det va ju meningen att farfar skulle vara hemma också men han åkte in till sjukhuset i morse igen!! han hade kastat alla saker i sitt rum under sängen, klätt av sig och satt sig på sängkanten och huttrat stackarn! fy va det är läskigt när ens nära och kära mår dåligt!! Man kan inte göra ett skit och det är förjävligt!

Middagen va i allafall jätte trevlig, Pappa, farmor och Leif satt och pratade en massa minnen från när dom bodde i Fiskebäckskil :) (leif bor fortfarande kvar i barndomshuset) Vi fick oss en hel del skratt när dom berättade om alla hyss de hade haft för sig! Han va ingen ängel min pappa när han va ung!! ha ha, kanske därifrån jag ärvt det! ;)

NU ska jag snart gå och lägga mig.. Helgen närmar sig :D

Sov gott!

PoK


usch ja, va tiden rusar iväg!

Pappa och Leif åkte för en kvart sen och nu har jag precis färgat håret. ska sköja ur om en halvtimme.
Middagen va jätte trevlig! :) vi korkade upp en flaska vin som jag och Leif delade på och paul tog en öl.. pappsen fick va nykter eftersom han kör.


Här är min fläskfile gratäng. den blev kanon god!

Efter maten åt vi äppelkaka och drack kaffe, sen kollade Leif på vårt uttag till tvättmaskinen. vi behöver dra om elen så han berättade hur vi skulle göra. :)
Just det! ha ha pappa gled upp på vinden för att kolla något och hittade den här lampan i orgonalförpackning inplastad! det va ju inte så tokigt :) jag ser det som en klapp från tomtarna på loftet ;)



Nu har farfar kommit hem från sjukhuset IGEN! han åker in och ut därifrån som jag vet inte vad stackarn.. han va väldigt virrig nu igen sa farmor.. om han fortfarande är hemma i morgon så åker jag, pappa och Leif dit och hälsar på.. det va ett atag sen jag träffade dom och det känns som det är dax nu!

Dax för duschen!

PoK


snart är det mat..

Har satt på potatisen och ska snart börja med såsen som jag ska hälla över köttet innan den ska in i ugnen. Jag ska steka tomat, lök och vitlök i olja och hälla på matlagningsgrädde och buljong.. Mums.. :)
Pappa och Leif kommer väl om en halvtimme eller så.. mamma skulle stanna hemma och vila sig men hon skulle skicka med en äppelkaka som hon bakat.

Later..


pannkaka..

åt jag till middag :) paul tycker inte om det så värst så han gjorde köttfärssås och spaghetti i stället.. Nu sitter han på kontoret och fixar alla papper och räkningar som vi inte stoppat in i pärmar på ett bra tag! Han hittade mina papper som jag skulle skicat in till kommunal för ett tag sen också :P jag får ta med mig det till jobbet i morgon och kopiera upp lite papper innan jag skickar in det.

Jaha nu börjar det närma sig jul och julklapps inköp.. jag tycker alltid att det är svårt att köpa julklappar när man inte vet vad folk önskar sig, vi satt och funderade i bilen på väg hem från kim och mia och kom på nästan alla så det va ju skönt! Nu gäller det bara att planera inköpen så att inte allt blir på samma månad.. Theos julklpapp är klar iaf :)


Är det någon högtid jag älskar så är det julen! Att äta en massa god mat, umgås med familjen, dricka mammas mumma, mumsa knäck och såklart ge bort och öppna julklappar!
Jag och My ska ta en dag i December och baka en massa gott.. Pepparkakor, lussebullar, knäck och mycket mer.. I år ska vi fira hos mamma och pappa! Då sover vi nog där så att båda kan dricka vin och öl ;) Sen drar vi nog en bastu senare på kvällen kanske.. vi har ju inte bastat där en och det va ett bra tag sen pappa byggde den så det är dax nu känns det som!

PoK


..

godmorgon.. idag är det som ni kanske märkt regnigt ute.. trist.. Jobbar 7.30-16.00 idag! Vi får en ny flicka i gruppen idag så vi kommer varken hinna gå på måndagsmöte eller ha avdelningsmöte..

Nu ska jag ge mig ut i rusket..

PoK


hemma :)

Resan hem va helt okej fast det regnade.. jag som känt mig väldigt invalid idag slapp köra! :) älsklingen körde medans jag sappade mellan cd-skivor, käkade snaks och tog en tupplur. ha ha vaknade när det himlen öppnade sig och det smattrade mot rutan,.. vi stannade vi brauhaus och åt en varsin hamburgetallrik som va as mumsig.. Vi åkte till mamma och pappa på en gång för att tvätta min leriga trial och fixa kopplingen.. mest killarna som fixade medans jag slappade med mamma.. Vi blev bjudna på chili så vi slapp bry oss om middag också! :) skönt.

På vägen hem stannade vi för att handla lite frukost och frukt sen när vi väl kom hem så packade vi upp allt på en gång, startade en tvätt och nu är vi nyduschade och myser i soffan! :)
I morgon kväll kommer Leif ( min farbror) upp till stockholm och ska vara här en vecka.. han ska bo hos mamma och pappa men kommer hit på middag på tisdag.. ska bli kul att träffa honom!

Jag längtar redan till nästa helg! vi har ingenting planerat än och det känns skönt! hoppas på fint väder så vi kan dra ut till Gladö för lite trialkörning! skulle vara kul med en heldag igen..

Nu ska jag göra en kopp te..



PoK


Tycker synd om mig själv..

Gör jag verkligen idag.. patetiskt egentligen.. det är ju ingen som bestämt åt mig att jag ska köra trial.. har inte sovit så mycket.. kan inte vrida på huvet ordentligt utana att det hugger.. sen känns det som om man varit i slagsmål. Gnäll, gnäll, gnäll! ha ha

I går kväll åkte vi och åt black and white och srack en öl.. sen köpte vi godis och la oss på soffan och slöa hela kvällen! I andra halvlek på fotboolen somnade jag och vid halv tolv tiden kom Kim och Mia hem.

Har varit väldigt dålig på att ta kort den här helgen också! Glömde kameran här hos kim och mia i går när vi åkte och tänkte ju fota idag i stället.. men nu blev det ju ingen körning idag.. Men vi hade en fotograf på lägret så jag laddar upp dom bilderna när han lagt ut dom på nätet. Maria är i väg till sin syster och hämtar Oliver nu så han ska jag hinna knäppa några bilder på innan vi åker. :)



Nu ska jag borsta tänderna..

PoK


Jaha.. så var trialen pajj..

Denna dag har väl inte riktigt varit som jag hade tänkt mig!! Det började med i morse att eniros beskrivning var Väldigt fel! sen när vi med guidning av Jonas och en gammal tant hittade vi till slut rätt.
När det började delade vi in oss i två grupper.. nybörjare och dom som åkt ett tag.. jag hängde på dom som åkt ett tag och märkte rätt snabbt att det va ett misstag!! Dom skulle åka på värre klackar än vad pappa och paul kör så jag åkte till den andra gruppen efter en liten stund.. Där hade dom delat in i två grupper.. Dom riktigt dåliga och dom som var väldigt bra.. ha ha det fanns lixom inget mellanting till mig så jag körde på och så gick det som det gick! åt fanders!
Jag gav mig ut på ställen som jag ALDRIG skulle fått för mig att varken åka upp eller ner för annars.. Resultatet blev en sträkt nacke, kopplingsras och en avbruten bakskärm! Vi tejpade i hop bakskärmen men eftersom kopplingen va paj så var det bara att packa i hop och åka hem.
Tränarna var inte speciellt bra heller.. dom sa bara vart amn skulle åka och inte HUR man skulle bete sig så Paul fick hjälpa mig rätt mycke och det gick fan så mycket bättre.. man hade ju lika gärna kunnat åkt hemma..

Nu sitter vi hemma hos Kim och Maria.. dom är på bröllop och vi har duschat. Vi får väl se vad vi hittar på ikväll. vi kanske går ut och äter och dricker en öl.. sen är det ju fotboll i kväll också.. skulle va as mysigt att gå på en krog som visar matchen men jag tror att det är dåligt med det i denna håla ;)




PoK


Kim och Maria!

Ledsen för väldigt dåligt bloggande! har haft så mycket för mig så jag har varken orkat eller hunnit.. I går kom jag hem kl åtta efter apt och då åt jag middag och så glodde vi på senaste johan falk filmen.. :) Sen va det bara att packa i ordnig för resan och gå och lägga sig.
Jag jobbade till klockan ett idag, sen kom paul och hämtade mig och nu är vi nere i Kinna! Det har varit så skönt väder hela vägen så det känndes som det gick väldigt smidigt.. Nu är killarna iväg och handlar till middagen och jag pussar på Oliver! han har blivit så himla stor.. :)

I morgon kl 9.30 börjar träningslägret!! fan va skoj.. har laddat med sallad till lunch..

Nu ska jag dricka vin :D

PoK


tv

Dagen va piss tills jag kom hem! :) men jag mötte upp Paul vi oden så köpte vi med oss pizza hem.. as mumsigt.. sen kollade vi på nya falk filmen som kom ut idag! den va lika grym som dom första! :) mamma och pappa kom förbi nu på kvällen och jag sydde upp pappas byxor.. mamma kan ju inte koncentrera sig längre på sånna saker nu.

Nu börjar Greys anatomy! my favorite show..

I morgon har vi apt på jobbet så jag kommer vara där från halv åtta till halv åtta.. fy och usch.. men sen drar vi ju till götet på fredag! :)

PoK


helloo.

Nu är jag skadad!! ha ha jag lyckas alltid med något.. kan ju tro att jag är släkt med Perre! :P han har också alltid något konstigt för sig.. ja ja jag lyckades slå på två ganska ordentliga vurpor.. så nu har jag sträkt nacken och ont i armbågen.. man kan inte mer än att skratta åt sig själv.. så nu sitter jag med vämepuffen och ska smörja med iprensalva så får man hoppas på att man sover bort sträkningen ;)



Jobbet va riktigt tufft och rörigt idag.. vi hade fotografering och nya inskolningsbarnet + 2 föräldrar som var lediga men kom dit med barnen ändå till fotograferingen.. tålamodet tog slut efter mellis så då var jag inte en snäll fröken!! :P

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och bara mysa! :)

PoK


gomorgon..

idag är det fotografering på jobbet.. får vi se hur tufft det blir att få alla barn att titta in i kameran.. ha ha!
Kommer nog inte att blogga förrens sent ikväll igen efersom jag ska ut till Gladö på kvällen..

Ha en nice dag..

PoK


Träningslägret! :)

Nu fick jag svar från svemo som skickade programmet till mig! :) faan va skoj det ska bli! längtar till Lördag..
Kim och Maria skulle gå på bröllop på Lördag men eftersom det är gemensam middag i kinna då så är det ju ingen fara på taket ;) Hinner nog pussa på Oliver någon timme iallafall..


 

Träningsläger Kinna 10-11 oktober 2009

Program

Lördag 10 oktober

09:30-10:00     Samling vid Kinna MK klubbhus, Horndal

10:00-12:00     Träningspass 1

12:00-13:00     Lunch

13:00-16:00     Träningspass 2

13:00-16:00     Seminarium träning. För tränare/föräldrar

18:00-             Gemensam middag i Kinna

19:00-             Ev. kvällsaktivitet

 

Söndag 11 oktober

09:30-12:00     Träningspass 3

12:00-13:00     Lunch

13:00-15:00     Träningspass 4

15:00              Träningsläger slut




Det va en bra dag på jobbet i dag! :) 
Jag hann limma löv med 5 barn, handavtryck med 3 och baka en äppelkaka som vi ska ha på höstfesten på Torsdag.. väldigt nöjd med min insats ;)



När jag kom hem åkte vi till Gittan som bjöd på korvjansson! så jävla gött.. :)
Paul stackarn mår inge bra! usch ja! så jäkla trist att vara sjuk.. speciellt när man känner att man behövs på jobbet! men det är ju ingen som vill vara hemma och må piss så man ska tränga bort allt som har med arbete att göra och bara kurera sig!

Jag älskar höstens vackra färger!! Solsken och LÖV!! :D


Måndag morgon..

Usch ja! hoppas att den här veckan går fort! ;) Har sovit bra i natt men det tog ett bra tag att somna. Paul gick upp med mig nu fast han ska vara hemma.. han har åkt på ryggskott nu också!! det hänger väl ihop med förkylningen.. stackars snutten!

Nähä.. då va det dag att röra på fläsket.. i kväll ska vi till Gittan på middag och hämra sängarna till helgen.. (jag får nog bära va!) ;) he he

PoK


kväll.

Tjena alla goingar.. Lunchen/ middagen hos gittan va mumsig.. hemmagjorda köttbullar med stuvade makaroner är det inte varje dag man får :)
My och Steven körde Tord till stan i stället så kunde vi åka till närakuten i handen med Paul.. Han hade luftrörsinfektion.. igen! han lyckas alltid.. läkaren undrade om han hade kommit i kontakt med dagis baciller!! Ha ha japp, det hade han ju, igenom mig ;) det är inte lätt när frugan drar hem bacillusker..

På tisdag ska jag och pappa ut och köra trial.. om vädret tillåter förståss! orkar inte köra runt i regn och rusk.. hoppas på bra väder i kinna i helgen också! :) Faan va skoj det ska bli!

Om en stund kommer My coh Steven hit. vi ska glo på den sista rullen vi hyrde i går. "the international", hoppas att den är bra.



Ha en skön söndag!

PoK


Söndag..

I går gjorde vi absolut ingenting!! och de va väldigt behövligt! Vi åkte till ica och handlade lite mat och sedan till macken och hyrde tre filmer.. när vi kom hem gjorde jag smoothis till middag ;) och så låg vi framför tv:n och slappade hela kvällen.. gick och la oss vid elva tiden tror jag och vaknade klockan nio idag! :)



Nu har jag precis tränat och paul ligger i badkaret.. jag ska duscha och göra mig i ordning nu så ska vi åka till Gittan och Tord på lite lunch :) My och Steven skulle också dit. sen skjutsar vi in Tord till stan i eftermiddag, han skulle åka någonstans med jobbet.

Pratade med pappa för en stund sen och han berätade att min farbror kommer upp i morgon (från götet) och ska jobba på mässan i veckan så han ska bo hos mamma och pappa.. vi får bjuda över han på middag nu på tisdag eller onsdag så man får träffa honom lite.
Han sa också att farfar kommit hem från sjukhuset nu också.. han har ju legat där ett bra tag nu eftersom han fick en hjärtinfarkt.. :( Han hade väkt farmor klockan 4 i morse med frukosten klar.. ha ha klockan hade stannat i köket på klockan nio så han trodde väl att dom hade haft värsta sovmorgonen.. :) farmor lär ju vara trött i kväll ;)


PoK


va tiden går undan!

klockan är redan halv tre.. jag har i allafall gjort en del nytta idag. Dammat, damsugit, skurat, tvättat, diskat och vattnat blommorna.. grymt skönt att det är klart!
Fredrik och Theo har precis varit här på en fika :) dom hade köpt kakor och muffins.. Nu skulle dom åka till handen och hyra film.
Nu ska jag klä på mig..

later


Nattis 21-års fest..

I går var vi hemma hos Nattis och åt världens godaste kladdkaka hon bakat och drack en massa öl. :)
Här kommer några bilder.. glömde kameran ett tag så det blev bara några.



Jag och My



Nattis mumsiga tårtor.



Annelie



Över eller under?



Födelsedagsbarnet!

Tess strike a pose whit to mutch beer in her body.. ;)

I morse vaknade vi vid nio tiden.. det blev inte så himla sent igår. Får se vad vi hittar på idag! jag njuter i allafall av att vara ledig! det är helt underbart! Fredrik och Theo kanske skulle komma på en fika.. dom skulle ut på en promenad i allafall.
Vi kanske åker och hälsar på Gittan och Tord lite senare.. måste ju testa nya motorvägen ju!

PoK

 


Jag älskar att vara hemma! :)

Det känns om jag inte suttit i soffan och pustat ut på rätt länge nu! det kanske ni märkt eftersom det inte blivit mycket bloggande den här veckan..
jaha, efter jobbet idag mötte jag paul vid bilmecken och sen drog vi till handen för att äta.. det blev gyllene måsen, apoteket, gina tricå, dress man och stadium.. sen åkte vi till posten och hämtade ut en bok jag beställt till mamma och sedan tillbaka till handen för att hämta bilen.
Nu när vi kom hem gick paul över till Ola för att hjälpa honom att dra någon kontakt i förrådet och jag röjde upp här hemma, startade en tvätt, en diskmaskin och nu dricker jag kaffe! :)

I morgon jobbar jag 7.30-17.00, kommer att vara själv hela dan men jag har bara fem barn så det ska nog gå prima.. My och Steven ska äta hos oss och vid sju tiden drar vi hem till Nattis för att fira hennes 21 års dag. kommer nog att vara ganska trött på Lördag ;) men det kan det ju vara värt..

Nu ska jag ta ett glas rött och sjunka ner i badkaret!! faaan va nice.


bråttom

ledsen för jätte dåligt bloggande! har inte haft en sekund över! kom hem till My och Steven ganska sent i går och sen va det hem och kolla på greys anatomy och sen i säng! Nu är det nollgradit ute och jag måste införskaffa vantar och så i helgen! kylan kom ju så fort, man hann ju´inte reagera.. borsta tänderna nu och dra..

PoK


Blogg listad på Bloggtoppen.se