-

Måndag men det känns som onsdag. Slutade halv fyra sen tog vi en tripp till Ikea och shoppade lite, där åt vi köttbullar me potatis. jag håller på att kolla upp Pauls julklapp på nätet nu medans han kollar på bruno filmen.. fy fan va den är dålig! tror att man måste vara riktigt övertrött och kanske en smula onykter för att tycka att den är rolig.. ;) har ni inte gjort misstaget att se den än så gör inte det.. ha ha ha fy ja!

PoK


Söndag night..

igen. de går snabbt! i dag är det i allafall första advent :) mysigt.. fast det skulle vara bättre med snö.
I dag har vi städat, handlat ny vardagsrumsmatta, julpyntat och handlat på maxi. Vid fyra tiden kom Theo. fredrik och Vicky över på middag, vi år biff med pommes. perfekt söndags middag.
Va förbi närakuten i handen också eftersom jag har åkt på urinvägsinfektion... mindre skönt men det är smällar man får ta när man har fel skor. Jag försökte leta efter mina vinterdojjor men dom är helt borta!! kängorna har jag på jobbet men jag handlade as sjysta vinter "stövlar" förra året som jag inte kan hitta. Får leta mer i morgon.
Ska nog ta en dusch nu, ska bara hänga tvätt först.

PoK


va re fest eller?!

Ja det kan man säga! ha ha ha.. slänger in lite bilder! en bild säger mer än 1000 ord.



Körde på engångsgrillar.. mindre disk ;)



Fredrik och Theo äter hamburgare



Korvkön!



Älsklingen





Peter och Linda





Perre hittade hit också



jag och Ola.. hmm tror att vi dansar



Ha ha har ingen aning om vad dom gör?! kan tänka mig att Ola blev uppkäftig :)



Ja och Linda


då va det dax.

nu ska vi åka till Ammi och hjälpa henne med flytten. I går hemma hos Pilla va det jätte trevligt :) Jag hade bestämt mig för att inte köpa någonting eftersom jag redan handlat ljus från min kollega men jag köpte tre lotter för 60 spänn och vann 350 kr att handla för!! de va ju roligt! så jag köpte ett vitt vaxljus som drivs på batterier som man kan ha på toaletten, de va jätte fint sen köpte jag en masssa teljus också.
I kväll blir det grillfest! ha ha.. pauls ide.. det blir nice!

Nu ska vi åka
PoK


så va det fredag!

Kalas nice! :D Kom precis hem från jobbet.. ska spela gitarr en stund och sen blir det att göra sig i ordning för Pillans ljusparty. Ska duscha, måla naglarna, äta och ta ett glas vin..

PoK


Vilken man jag har! :D

Det är inte illa när man kommer hem kl sex och är AS trött och vet att man ska storstäda, laga mat och träna!! Men då är det tur att man har en gubbe som har städat, lagat mat och fixat kaffe! :) han är grym! Nu så här efter några pepparkakor känner jag att jag skiter i att träna.. värdelös!! jag vet.. men så är det.
Efter jobbet åkte jag till handen och handlade en blå skjorta och en t-shirt. fanns inte så mkt mer, eller så var jag för kissnödig för att kolla runt mer. Sen gick jag in på mataffären och shoppade loss! våran butik är väldigt bra! fast du bara tänkt att handla mjölk så kommer du ut med två fulla kassar!

Nu ska jag kolla på biggest loser och efter det blir det TWILIGHT!! ha ha börjar känna mig patetisk men det skiter jag i! men jag får kolla på datorn eftersom paul vägrar släppa tv:n en kväll till ;)

Pöss


Torsdag 7.00

har duschat och ätit frukost, nu är det dax för bloggen och kaffe :)
Föreläsningen jag gick på i går förmiddag hette "varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?!" och den va bra.. han sa mkt sjävklara saker men annat som man inte hade någon aning om också. I går kväll åt vi middag i Örby och pappa hjälpte till med crosstrainern, så nu kan man träna på den igen! det är dax i kväll.
I dag slutar jag halv fem och funderar på om jag ska åka till handen efter jobbet och shoppa lite.. har varit så trött här varje dag så jag vet inte om jag orkar, annars får jag ta det i morgon.

Ha en bra dag.. snart helg :D



tjena hallå

idag va det segt att dra sig ur sängen! det va så varmt och skönt att jag hade kunnat lega där hela dagen. Gissa vad jag gjorde i går kväll mellan 20 och 22?? :D Jag kollade på Twilight.. ha ha säger ju att jag är beroende, Paul va as trött så att han gick och la sig klockan åtta så då va det fritt fram.

I dag ska jag på föreläsning på jobbet på förmiddagen, efter jobbet ska jag svänga förbi skräddarn och hämta pauls jeanse och gå in i en hemlig affär och kolla om dom har en viss julklapp där.. ;)
Sen bär det av till mamma och pappa i kväll. Middag och hjälp att laga crosstrainern ska vi få.

Nu ska jag dra till jobbet....

PoK


Koffilainen

jaha.. i dag har det inte hänt så mkt. Kom hem från jobbet vid fyra tiden, vi åt soppa och tog en promenad.. de va kallt och jag fick konstigt ont i benet. hmmm börjar bli gammal och rankig kanske :P skulle vilja hitta på något men jag orkar inte ens det... skönt att vila ockås!
Nu tror jag att kaffet är klart, Paul sitter och klinkar på knocking on heavens door och bäring nord på guran.. :) det tar sig!

PoK


Längtar till semestern!

Vet inte riktigt hur många dagar det är kvar men jag går på semestern den 22 december! :) Jag sover och sover men känner mig ändå helt slut större delen utav dagen. Jag har sån lust att bara vara hemma och spela gitarr, träna festa och ha de bra ett tag nu.
Ammie ringde i går och frågade om vi ville ha två nattduksbord och ett köksbord, hon ska ju flytta på lördag och skulle kasta dom. Vi behöver ju båda grejerna så det tackar vi för! :)
Jag har helt tappat suget för att äta middag nuförtiden.. I går åt jag gröt sen va jag propmätt! får se vad jag orkar äta i kväll.

Later..


BEROENDE!!

Twilight gör mig sjukt beroende!! Jag bestämde att jag skulle kolla på den nu i kväll och Paul knorrade som fan men det skiter jag i.. Måste bara se den.. :) han somnade ändå efter en stund.. Nu dricker jag kaffe och kollar på biggest loser. och jag vill se den igen... :S ahhh önskar nästan att jag aldrig sett den.
Är sjukt socker sugen så jag ska trycka i mig lite russin i stället för chokladen paul trycker i sig just nu ;)

PoK



Whats up baby?! ;)


godmorgon.

I dag börjar paul jobba ute på värmdö så han får gå upp mkt tidigare nu så jag pallrade upp mig lite tidigare idag me. skönt att slappa på morgonen och dricka kaffe i lugn och ro. Nu är det inte långt kvar till jul men det känns som en evighet. Jag har lagt in om semester så får jag som jag vill så kommer jag att vara ledig i 16 dagar! :D det känns ju inte helt fel! I helgen är det dax att rota fram ljusstakarna och jul gardinerna! (om jag hinner)
På fredag ska jag på ljusparty hemma hos Pillan och på lördag ska vi hjälpa Ammie att flytta, sen hade jag och fredrik tänkt att åka förbi farmor på söndag om vi hinner.
Ska ta med oss crosstraiern som gick sönder i går till pappa någon dag i veckan också och se om vi kan laga den..

Ha en bra dag!

PoK


Ny vecka på G.

I morgon börjar jag på mitt nya heltidschema.. vet inte om det blev bättre eller sämre.. det enda som är as skönt är att vi nu kommer att vara två heltidare och en på 30 timmar. så många timmar har vi aldrig haft hittils så det är ju inte så tokigt. :) kommer man kanske kunna förbereda sig inför utvecklingssamtalen som kommer snart.

Nu ska vi kolla på Filip och Fredrik.

PoK


Film.

Gittan och Tord bjöd på helstekt fläskfile med stekt potatis, champinjonsås och sallad.. Perfekt söndags middag!
Nu har vi kollat på nya Wallander, läckan.. den va sådär, tycker att dom bara blir sämre och sämre.. Skärpning!
Ola och Sussie kom förbi och kollade me. :)


halloj..

Filmen New moon va grym!! jag blir helt fast i sånna filmer och det kändes väldigt tungt i bröstet efteråt.. det är konstigt hur vissa filmer verkligen sätter sig i hjärnan när man sett den. jag skulle kunna låsa in mig i en vecka och bara kolla på dom om och om igen.. får se om man någonsin får tid med det!

Idag har det varit en trevlig och ganska deprimerande dag. Vi åt frukost hos mamma och pappa kl 9 i morse och sen åkte vi till solna för att hämta farmor och sean i väg till hemmet där farfar bor nu. han hade gått ner sig väldigt sen jag så han sist och han hör och ser jätte dåligt! vi fick i honom ananas och en bulle och lagom efter det så kom dom in med lunch till honom. Nu har jag tränat och duschat och om en stund ska vi åka till Gittan och Tord på middag :)

Ska njuta av kvällen nu.. har ingen lust att tänka på att det är måndag i morgon!

PoK


Middag, fika och bio!


Vi satt hemma hos My och Steven ganska länge och glodde på tv. när vi kom hem duschade ja och spelade gitarr en timme. Nu ska vi äta lite middag och sen till Ola och Sussie en stund innan bion!



Ha en grym kväll!


Bilen gick igenom besiktningen!

Så jäkla skönt!! de roliga va att vi kollade alla lampor och grejer i morse och sen när vi åkte i väg så provade paul tutan (som alltid har funkat) och så funkade den inte!! Vi gasade gärnet till biltema och köpte signalhorn och en tryckluftskompressor och stripade upp den snabbt som fan bakom grillen. :D Och den gled igenom utan problem..
Efter åkte vi till handen och lämnade tillbaka filmer och lämnade in Pauls jeanse där dragkedjan gått sönder. Sen förbi Perres föräldrar och lånade pjäxor till Lofsdalen. Nu sitter vi hemma hos My och Steven som bjuder på lunch.. hamburgare blir det :) bion börjar klockan 21.20 i kväll så vi får se va dvi hittar på innan.

PoK


Twilight.

Det måste vara en av dom bästa filmerna jag sett!!
Vi sket i att träna i går och gjorde i ordning oss i stället, sen gick vi till My och det tog ungefär en timme så det fick räcka som träning.. Där drack vi kaffe och åt popcorn och kollade på twiligth. Paul såg den för ett tag sen och har velat att jag ska se den men jag har inte insett att den kunnat vara så bra! man blev helkär i ena karaktären så Vicky... du måste se den! :D



Det var kl 12 vi skulle besiktiga volvon och inte 13. snurrig i bland. Twiligt nr 2 som heter new moon går på bio nu så den tänkte vi gå och se i kväll!! :D  

I dag skiner solen!! det va länge sen. så idag måste man vara ute en stund och fylla på solförrådet?

PoK


träning.

nu är fredagkvällen äntligen här! Kom precis hem och ska träna och duscha.. sen åker vi till my och steven. Gittan och Tord ska äta middag där så vi kommer väl lagom till kaffet.. :) Har inga planer i helgen för ovanlighetens skull. Bara att vi ska till högdalen och besiktiga volvon i morgon kl 13.00
jag är as sugen på vin och de ska jag ta ett glas när jag har ätit middag :D

PoK


..

Det blev en kaffe hemma hos Ola och Sussie och nu ligger jag på soffan och har precis kollat på biggest loser. Nu tänkte jag ta ett bad och fixa naglarna. Jag hörde rykten om sol i helgen! :) det hoppas jag verkligen att det blir så att man kan fylla på glädje förrådet igen! Ska träna i morgon efter jobbet och sen blir det ett stort glas rött ;)



Puss på er


snart fredag!

Det ska bli super skönt med helg.. idag när jag kom till jobbet ringde min arbetskamrat och sa att han va sjuk.. så det blev lite stressigt idag men det funka.. i morgon är jag själv med 8 barn.. får hjälp av grannavdelningen som tur är. I dag blir det vila från träningen. Ska dricka kaffe om en stund. får se om det blir hemma eller någon annanstans. :)

PoK


godmorgon..

jag orkade inte blogga i går kväll.. jag va så himla trött!
vi tränade efter maten sen kom My över och glodde på tv och drack kaffe med oss. skönt att det redan är Torsdag! jobbar till 16.00
Nu blir det kaffe och cigg.

PoK


SOMMAR!! I LOVE YOU :D

Eftersom vädret är så TRÅKIGT nu på hösten lägger jag upp några sommarbilder!! Åhh längtar tills nästa!



American Car show.



Kräftskiva i dalarna.



Eftermiddagsbad i Dalarna



Crusing med Perres farfars Amazon..



Solning ute vid husvagnen på Ingarö



Mmmm jordgubbar!!



Bastu med bad på Åland



Pool bad med älsklingen Theo i örby!

bara sex månader kvar till nästa sommar!! ;)


Härlig kväll..

Nu har vi kommit hem från Örby.. Mamma bjöd på köttfärslimpa, kokt potatis, rotgrönsaker i ugn, vitkålssallad och mumsig sås.. efter det ät vi fruktsallad och kaffe :) Inte helt tokigt..
Jag och Paul spelade kalaha en stund också.. det där brädspelet med en massa små pluppar som man ska flytta fram och tillbaka. det tog ett tag innan vi var överens om reglerna men sen flöt det på och jag vann gång på gång ;) Jag tror att det är därför Paul aldrig vill spela spel med mig!! jag är en usel förlorare och en skadeglad vinnare!! ha ha har fått det från pappa som fått det från farmor. stackars våra barn.. ;)


träningsvärk i magen..

fast det är inte så där illa som när man knappt kommer ur sängen.. d e ju skönt :) Idag har jag en sån där kläddag då ingenting sitter bra! jag har lust att sätta på mig en stor kollagetröja men det blir för varmt på jobbet så man måste ha t-shirt eller tunn långärmad.
Idag ska vi till mamma och pappa på middag och fika.. vi ska lämna tillbaka en massa saker vi lånat.. :)
hmm undrar om det regnar idag? det är så mörkt så jag ser ingenting. Den som lever får se!

ha en skön Tisdag..

PoK


20.24

Nu har vi tränat, duschat och ätit äpple i ugn.. gott. idag körde jag med crosstrainern i 30 minuer och powerwalka 10 min. sen blev det lite styrketräning och stretchövningar.. i morgon blir det vila eller promenad. beroende på om det är uppehåll. jag orkar inte släpa med mig regnkläderna från jobbet för en promenad.
Nu längtar jag till lön! vill åka och handla pauls julklapp.. den kostar mkt pengar.. tur att vi har delad ekonomi ;) he he he

Se you


tjolahopp..

Jag har sån energi idag så att man knappt kan tro det!! undrar om det är för att jag va nykter i helgen och sov länge på mornarna.. jag misstänker det.. :D Jag har fixat och donat på jobbet idag som aldrig förr.. har haft en "hög" med papper som ska fyllas i och skickas i väg och byta glödlampor, städa sovet och fylla på en massa saker. så nu va det klart.. nice.
Nu har vi ätit mat och paul står och lagar lite biffar, köttbullar, korv och mos som han ska ha i matlåda i veckan. jag gjorde ju sopporna i går så jag slapp undan :P så nu njuter jag av mitt kaffe..
Vi ska träna i dag igen.. vi tänkte gå på promenad men vädret är ju inge vidare så det får bli ett svett pass i dag igen. jag har världens träningsverk i magen idag. tror att jag gjorde närmare 50 situps i går i olika varianter och sen plankan!! den e jobbig. ska träna kondition och armar i dag tänkte jag så i morgon orkar jag nog inte lyfta några barn.

Nattis va så gullig och ska fixa min header igen!! jag vill ändra på den åter igen, men det blir ju till det bättre hela tiden så det kanske inte gör något ;) Sist fick hon sitta jätte länge men det va för att hon skulle hjälpa mig med en massa nytt jag ville ha på bloggen så det kanske går lite snabbare denna gång när det bara är den :)

I kväll ska jag kolla på biggest loser sen blir det nog lite gitarr spelande..



PoK


Då va det dax att åka till jobbet..

hade jag vunnit 1000000000 miljoner hade jag sluppit det! då hade jag bjudit med mig hela familjen och vänner till någon söderhavsö i ett halvår eller ngt.. sen hade jag köpt värsta lyxvillan med kock, städhjälp, musikstudio, personlig tränare, gym.. osv det hade inte varit så tokigt!!

Dream on..

En massa plusgrader ute idag.. fast jag tror inte att det regnar. slipper gå ut på förmiddagen idag, vi har planering.

Later

PoK


hetsig söndag..

som vanligt med oss.. Nu har vi iaf precis tränat 40 minuter! så jäkla skönt! jag körde tills jag nästan spydde.. mindre skönt :P men nu känns det välförtjänt att ligga och slappa på sofflocket. Min morbro Jussi kom förbi när vi va i Örby.. det är inte så ofta man träffar honom så det va kul :)

Nu kollar vi på vem kan slå Filip och Fredrik.. dom håller på att cyckla en bana nu..  sköj.. ha de bra

PoK


godmorgon..

vakna klockan 10 idag.. paul har åkt ner till Tungelsta för att mecka med bilen. han blev stannad av polisen på vägen ner för körkorts och nykterhetskontroll. de brukar man väl inte bli.. ja ja han har bara druckit två mellan öl på hela helgen så han klarade sig ;)
Vi ska äta lunch hos Gittan och Tord idag så paul kommer hem och hämtar mig när dom är klara. Under tiden ska jag börja med veckans soppor.. Gör nog lök soppan först. den är enklast och går snabbast.

Usch! jag är så trött på det här skitvädret nu.. vill ha sol och snö så att det blir lite ljusare. det är det här som är så deprimerande med hösten.. mörkt, ruggigt och regnigt..

Till middag ska vi äta biff bourgingnon eller hur det stavas.. hemma hos mamma och pappa.

PoK


skit film!

Är vad vi tittar på just nu hemma hos Ola och Sussi.. paul och sussi tyckte att den verka bra och sa att det va någon action film. my ass!! det är en kille som springer runt i skogen och dödar vildar som haltar fram.. han pratar va 10 minut och det är en riktig B rulle.. palla inte kasta bort en och en halvtimme på skit så jag passa på att blogga lite i stället. :)

Innan vi åkte till maxi så åkte vi förbi Olas mamma i jordbro för att hämta en kakform.. vi blev bjudna på ostkaka med sylt och grädde och kaffe.. de va jätte trevligt.
Sen på maxi träffade jag mina favvosar!! Mange, pilla och danne! Miss you. Blev bjuden på ljusparty hemma hos Pilla den 27 november.. har precis besällt ljus från party light av en kollega men känner jag Pilla rätt så blir det gott vin och sällskap också! de är ju aldrig fel.

Ola och sussi bjöd på mat och det va grymt!! dom gjorde restaurangfile som vi fyllde med basilika, timjan, soltorkade tomater och vit mögelost.. till det åt vi rostad sötpotatis, rödskalig potatis, palsternacka och lök med rödvinsås och tzatsiki!! och så en mumsig sallad så klart! nu hör väl hur gott det låter :)





den ser lite snuskig ut nu.. ha ha





Lilla Max.. har blivit jätte stor. :)



Vi hyrde två komedier också så man får hoppas att det är någonting att se..

PoK


klart, fix, färdigt... nästan.

Nu har jag storstädat hela huset.. paul har fixat det han kunnat på bilarna, Tord skulle hjälpa till med handbromsen på volvon i morgon. Jag har färgat håret och målat naglarna, tvättat och diskat. När vi är klara ska vi åka till Maxi och handla mat, sen blir det middag hos ola och sussi i kväll.. Vi skulle firat sussi i morgon men eftersom vi har fullt upp så gör vi det idag i stället.
Nu är det dax för lunch, det blir kycklingsoppa.

PoK


nu är det som vanligt! fullt upp.

Paul ligger fortfarande och sover.. jag funderar på hur vi ska lägga upp dagen..
Vi ska fixa bilarna inför besiktning,
Städa här hemma,
åka till maxi och handla mat,
jag ska färga håret och träna,
hmmm.. tror att jag börjar med att slänga i hop frukost.

Frukost


uppe med tuppen..

Trodde att jag skulle sova länge idag men så blev det inte.. fast jag är ju inte speciellt trött så man ska väl inte klaga.. Nu kollar jag på biggest loser finalen.


Skulle vilja göra om hela bröllopsgrejen!!

All planering, allt fix och trix, all shopping och den UNDERBARA festen vi hade!! :D skulle göra mycket anorlunda om jag gjorde om det nu men festen skulle jag inte vilja ändra på! och självklart inte min älskling!!
LOVE YOU BABY!



Får hoppas att någon nära till mig gifter sig snart så att man får vara med på ett hörn och planera ;)


yepp..

Precis pratat med mamma och pappa.. :) dom är ute vid husvagnen i mörkret och myser.. drack lite glögg och skulle kolla på falk filmerna.
Paul är i duschen nu och när han är klar ska vi gå över till Ola och Sussie för att kolla på idol.. Jag håller på Erik :) han är grym!! Vem gillar ni bäst?



Puss på er!


äntligen helg..

Så jävla gött.. står just nu och dricker ett glas rött och rör i hop en bearnaisesås.. till det ska vi äta grillkorv och pmmes grejer. Är väldigt avis på många människor idag..! Gittan och Tord ska på Boddy Holly! det hade man ju gett högra handen för att se och sen My, Steven och en massa andra ska på bandit kryssningen i kväll och det hade ju inte heller varit helt fel men det kostar ju om man ska ha roligt!

Paus i bloggandet för middag...

Så, nu har vi ätit middag och de va gott. Ola hjälpte paul att plocka ur bateriet i jumpyn när jag lagade mat så han är här nu och dricker kaffe :) Får se vad vi ska göra i kväll. blir lugnt i allafall. kommer nog att kolla på idol och sova tidigt.

PoK


dax för en lång och kokhet dusch!

Känner mig allmänt smutsig just nu.. har haft en väldans jobbig och svettig dag på jobbet.. nu är det bara 2 dagar till som jag ska jobba själv sen kommer Robert tillbaka :)
Vi tog en promenad till affären med ola och sussi efter jobbet och sen en fika. Nu är jag bara lycklig att det snart är helg och jag ska vila upp mig ordentligt! max ett glas vin får det bli! :D

PoK


my eyes!!

gör as ont.. tror att jag har blinkat för mycke idag.. :P kom hem för en timme sen och har bara slappat.. om en halvtimme börjar greys anatomy sen blir det sängen.
Känner ni att veckorna går as snabbt nuförtiden!! jag undrar i bland om det är mitt jobb som gör det eller om det är så för alla?! fan när man gick i skolan gick höstterminen jätte sakta och man längtade till nästa ledighet.. fast det gör man ju i och för sig nu med.. Fick reda på idag att min förskola stänger den 23 december och öppnar den 6 januari.. det va inte helt fel :) fast vi kommer med största sannolikhet att ha öppet hela sommaren så då får man se om man kan vara ledig dom veckorna man vill.
2 dagar kvar till fredag! :D
PoK


då va den låånga dagen här..

när jag ska jobba över och ha Apt samma dag.. jobbigt att jobba själv! Paul är också det nu, Perre hade fått feber nu också.. det lär ju vara grisinfluensan nu när han har haft så jobbiga grejer så tätt..
Idag ska vi fotograferas också så jag får väl dra med mig någon tröja som man kan byta till sen.. den här lär ju inte vara ren i all evighet..

Ha en skön dag..

PoK


känner mig dåsig..

Mådde jätte dåligt när jag kom hem från jobbet idag.. va tvungen att lägga mig på soffan och dra filten över huvet en halvtimme innan jag funderade på middag.. har varit sönder stressad i dag! har varit ensam nästan hela dagen med 11 barn! det är inget att rekomendera. fy och usch.. Ena kollegan är sjuk och den andra jobbar bara 4 timmar per dag.
Efter middan gick vi över till Ola och Sussi på en fika och nu kollar jag på biggest loser på femman! det är så jäkla spännande! ena killen gick ner 14 kg på en vecka. tänk om man kunde gå ner så mycket på en vecka!! :D det skulle inte va tokigt..

Nu ska jag lägga mig i badet, göra hårinpackning, måla naglar och läsa min bok!

PoK


tisdag..

Nu ska jag åka till jobbet.. slutar halv 4 idag. ska åka och hämta mina jeanse hos skräddarn efter jobbet :)
I går tränade jag en kortis och tog en lååång dusch. sen låg vi på soffan tills vi gick och la oss.
Today blir det en långpromenad.. blir nog långkallsonger! kallt ute.

PoK


jaha..

då har jag lyssnat på tre piano lektioner på youtube och spelat så att jag har kramp i händerna.. trodde att man skulle slippa det med piano men ICKE.. kände att det får räcka för idag.. tänkte spela gitarr en stund nu i stället.. det är mer tillfredsställande att göra något man kan för en stund ;)
Vi var så trötta när vi kom hem så vi sket i att pomenera och träna i dag men jag börjar bli väldigt sugen på att ta ett riktigt jobbigt och svettigt träningspass så jag ska nog ge mig på crosstrainern om en stund! man behöver ju inte sitta klistrad framför tv:n hela kvällen.
Fick höra i dag att vi har apt på onsdag.. Åhh va trist.. då blir det att jobba från 7.30-19.00 lång dag.. men det är ju bättre än icas mördarpass..

Later..


Tröttmössa..

I går kväll innan jag gick och la mig mådde jag as illa.. va nästan spyfärdig för att jag va så trött!! nu känns det bättre iaf. Perre messa paul i morse och sa att han är magsjuk!! fy ja.. inte skoj. det är det värsta man kan ha (enligt mig) lika bra att flytta sängen till toan så att man slipper gå upp varje gång man ska spy.. Krya på dig Perris!

Nu blir det kaffe och cigg.

Pöss


Så jävla produktiva! :)

Vilken dag!! Lunch och fika hemma hos Gittan och Tord där vi fick varma mackor.. så himla goda! Vi tog en promenad till ösmos "skräpaffär" och handlade lite små grejer.. har velat gått dit länge nu så det va skoj!
Sen middag hos mamma och pappa där vi åt yaki niko och fikade.. as gött..







På vägen hem åkte vi till Maxi och handlade mat och sen direkt hem för att laga i ordning mat för hela veckan.. en timme senare och vi hade lagat:

Potatis och purjolöks soppa
Choritzo soppa
Lök soppa
Gulasch soppa
Korvstroganoff
Köttfärssås
Julkorv med mos
 

Första gången jag gjorde lök soppa och den blev helt suverän :D Efter det så slog vi in dom julklappar vi köpt.. nu har vi bara två stycken kvar! skönt att vara färdig med nästan alla innan nästa lön. då kan man spara till fjällen i stället.



Nu blir det hänga tvätt och slappa innan det är dax att sova..

PoK


Fars dag :D

Idag är det pappornas dag.. :P Tycker alltid att det är lika mysigt att glida runt till familjerna och äta god mat.. :D Kl 12 ska vi vara i Ösmo och äta Brunch och kl 16 ska vi vara i Örby och äta min älsklings rätt Yaki Niko!! NICE!
Nu ska jag glida ner i badkaret och tvätta bort alkohol stanken från min kropp!! Stinker gammal öl.. hmm hur kan det komma sig Jessica ;) Måste röja lite här hemma också.. loocks like shit.



Älskar dig pappa!!♥


Lördag kväll..

Tjolahopp allesammans.. I går kväll va det as trevligt och onyktert ;) Jag, Jessica och Marina föra hemma hos Jessica sen drog vi till Olearys vid elva tiden. Men vilket skit hak det är alltså! Fyyy faaann, och vakterna är helt dumma i huvet! usch, orkar inte dra grejen här...
Paul, Ola, Micke, Johan och Marinas kille dök upp en halvtimmer innan dom stängde och sen på vägen hem blåste vi en svart taxi! Ha ha.. det blev någon miss tror jag. Vi sa att vi kunde betala 150 spänn för taxin hem och han gick med på det. sen när vi kom hem så gav Ola han sitt kort och chaffisen blev as förbannad och börja skrika "vi hade en överenskommelse" bla bla bla.. jag rotade i plånboken och hittade 40 kr men det ville han inte ha :P så när han blev jobbig så rinde Ola taxi 020 och skulle berätta att vi satt i en taxi där han inte ville ta emot kort.. Smart :) så han fick ge mig sig och ta fast pris i stället..



Sötis Jessica



Marina :)



Mitt ben som Jessica spillde ut sin öl på! ha ha ha



En Jessica som skäms för vad hon gjort! ;)




party party :D

Sorry för taskigt bloggande.. har inte haft tid. idag har vi flängt runt som dårar och köpt julklapps grejer och en jacka till Paul.. skit snygg va den :) kostade nästan lika mycket som min ;)
I kväll ska paul och ola dra till biljarden. my och steven ska dit också och spela.. jag hatar biljardhallen.. :P tycker att det är skit tråkigt där så jag, jessica och Marina ska sitta hos jessica och dra några bira sen blir det krogen.. börjar väl på lärkan och slutar nog på pizzan, as always.. ;)




Ego bild i badrummet.. ;)



Trasiga jeans och en bagy skjorta.. AWESOM... :D


vi kanske ses i dimman!!

Pöss




Mys fredag.

Nu sitter vi hemma hos Fredrik och Vicky och har precis ätit fläskfile gryta med ris och gott vin :) När Theo somnat ska vi titta på Falk filmerna! fan va bra det kommer bli :D Både fredrik, jag och Vicky har handlat snack så vi kommer nog att rulla härifrån i kväll.
Nu sitter Paul och läser för Theo, Alfons Åberg och det va min favo när jag va liten så det är lite nostalgi..



Later..


Vi ska till fjällen, fest hela kvällen!

Nu har vi fått stugan :) fan va skoj det ska bli.. Lofsdalen ska vi till och åker den 26 december jag, paul, fredrik, vicky, theo,  my och steven! :D




Fredag idag! :) så skönt. tror att jag slutar ganska tidigt idag.. halv tre eller halv fyra kommer inte i håg.. ska till skräddaren i handen efter jobbet så att han kan fixa mina jeanse.

PoK


snö..

det va så härligt när snön föll i morse :) synd bara att det förvandlades till regn! lite kallare får det ta och bli. Jag va inne med en grupp barn i dag och gjorde potatistryck på gardiner.. så jag slapp vara ute! :) nice som fan.. när barnen som hade varit ute kom in så va dom inte glada! grät oavbrutet tills kläderna va av :P
Jag drog lite tidigare från jobbet idag eftersom jag skulle hämta Theo på dagis, jag åkte hem och satte på mig regnkläder och promenerade ner. När vi kom hem började jag steka korv och kocka makaroner och då kom fredrik hem så jag och paul åkte hem till oss och nu har vi ätit middag och druckit kaffe.



Får se vad som händer i kväll.. blir nog slappt. I morgon sak vi hyra dom 2 nya Falk filmerna som kom ut i går och så kolla vi på dom hemma hos Fredrik och Vicky..


ohh..

helt färdig är jag nu!! och paul har ju fått för sig att han ska lära sig att spela gitarr!! och det är ju trevligt kan man tycka men han tror ju att han ska kunna lära sig allt på en gång och så funkar det ju inte riktigt.. kommer inte i håg hur många kvällar jag satt innan jag fick in accordet C.. ja ja han klinkar på..
Jag slutade halv fem och då åkte jag och hämtade paul på jobbet vid fem. Han åkte med Perre i morse men han hade ont i ryggen och åkte hem tidigare så jag fick offra mig ;) När vi kom hem gick vi direkt på en promenad så att vi skulle ha den avklarad.. och de va skönt men väldigt kallt om benen! Ska ta på mig långkalsonger nästa gång..

Jobbet sög idag.. bytte 598 bajsblöjor kändes det som!! så fort jag va klar med den ena ungen kom nästa "teeeess, jag har bajsat"!!!! ahhhhh kan dom inte skita när jag har rast! ha ha ha

I morgon ska jag gå tidigare från jobbet så att jag kan hämta Theo på dagis kl 16.15.. frdrik och paul ska lämna bilarna på verkstan halv fem så att han skulle kolla vad felet är.. (på Fredriks) Vår bil ska han bara provtrycka igen för att se om kylarsystemet är tätt.. Det jobbiga är att jag ska åka jumpyn.. jag trivs i min volvo och har inte alls lust att åka det där shabraket där det inte finns någon backspegel! känns som om jag ska krocka med allt och alla när jag är ute på vägen med den där! ;) ha ha ha håll er undan säger jag bara!

i kväll blir det slapp och my favorite show greys anatomy.. :D

Pöss


gomorron, GOMORRON! hör fåglar sjunga glatt.......

godmorgon! :) i natt har jag sovit som en gudinna!! åhh det va så skönt. ska börja lägga mig tidigare varje kväll :P Fast när klockan va nio i går och vi skulle gå och lägga oss så fick paul för sig att han skulle spela gitarr så jag lärde honom accorden till knocking on heavens door som han satt och klinka på i 20 minuter.. sen blev jag sugen på keyboarden så då skulle jag klinka på den.. sen när vi väl gick upp så va det ingen som hängt tvätten ;) så vi kanske va i säng en kvart tidigare om man ska vara exakt.

I dag börjar jag klockan Åtta :) det blir en riktig sovmorgon.. ska dricka kaffe nu..

Tjingeling


kaffe hos My :)

Nu har jag precis kommit hem från My där jag va och drack kaffe och snackade skit :) de va as trevligt! När vi båda är på humör kan vi sitta och snacka i timmar.. På vägen hem handlade jag lite frukt och yoghurt och nu ska vi snart gå och lägga oss.. känns knäppt att lägga sig kl nio men så trött som jag är på mornarna orkar jag inte en dag till! och i morgon jobbar jag länge också.

Mamma och pappa va förbi med mitt keybord ställ.. så nu slipper det ligga på golvet.. mamma tipsade om kurser som jag inte hade någon aning om att vi hade här i haninge, så jag ska boka in mig till våren.. kan inte bestämma mig nu om jag ska gå på gitarr kurs eller piano hmmm svårt :S gitarr är ju roligare på så sätt att man kan ta med sig den överallt utan problem och det låter ju tok vackert.. men å andra sidan är det as svårt och man får väldigt ont i fingrarna..
Min as stora keybord släpar man ju inte runt på men det är så himla läckert när man verkligen kan spela.. sen när man har lärt sig noterna igen kan man ju skriva egna sånger också.. :) blir lika förbannad på mig själv varje gång när jag tänker på att jag slutade fast jag va så bra.. ja ja man ska inte älta. vi får se vad jag väljer.. just nu lutar det mest åt gitarr hållet.

Se you..


kaffe

Jobbig dag på jobbet.. vet inte vaför men tisdagarna är alltid värst.. paul hämtade Theo på dagis vid 4 så jag mötte upp dom på gården hos fredrik och vicky och så lekte vi lite innan fredrik kom hem..
Till middag åt vi choritzo soppan som vi gjorde häromdagen! den va helgrym! :)
Om en stund kommer mamma och pappa förbi och senare ska jag till My på en fika!

Tack Gittan för julklappstipset :) Och nej.. det är inte pålle! :)

PoK


mmm

Det blev ett bad med hårinpackning i stället för en dusch.. :)



Jag måste fan klippa mig nån dag nu! känns som hela peruken är svinto! Annelie ska klippa mig men hon va sjuk nu så hon får ta och friskna till först.
Vill ge mig ut någondag och tok shoppa julklappar! nu är fredrik, vicky, Theo, My, Steven, Max och viktor klara i allafall :) bara gittan, tord, mamma, pappa, paul, kim, maria och Oliver kvar! det är dom svåra.. hmm någon som har något tips?

:D


då lider måndagen mot sitt slut

det är ju aldrig helt fel.. när måndagen är avklarad känns veckan snäppet lättare :) Mår lite bättre idag! :) hoppas att förkylningen är på väg att ge sig. i och för sig så har jag tagit en del ipren idag för att orka med dagen men det gills inte :P
Mina nya arbetskamrater kom idag och vi hann ha ett möte på en och en halv timme :) nice som fan! jag informerade om alla rutiner, föräldrasamtal, möten som kommer och deras scheman.. jag längtar tills lönesamtalet som vi ska ha i vår!! massa mer pengar till Tess säger jag bara..
Jag och Paul va hemma samtidigt så vi värmde på kycklingsoppan vi gjorde i går och sen promenerade vi till Fredrik och Vicky och tog en fika och snackade skit.. Vicky har färgat sitt hår svart med röda inslag och det va skitsnyggt! :D Tänk att hon skulle passa så bra i mörkt hår.. det hade jag ingen aning om! :) man vet ju aldrig om man inte testar.
Nu ska jag duscha, måla naglarna och mysa ner mig framför tv:n.. ska kolla på nyheterna först..

PoK


Film..



Filmerna vi ska se är Änglar och demoner och the proposal! :D har velat se båda två väldigt länge så det ska bli riktigt skojj! My och Steven är här också..
Ha en skön söndag!

PoK


shit! värsta matlagnings eftermiddagen..

Det går snabbt när man väl sätter i gång och lagar mat.. på en och enhalv timme gjorde vi

Kyckling med kokosmjölks soppa



Grönsaks soppa



Choritzo soppa



fläskfile med purjo, tomat, vitlök m kokt potatis





2 matlådor med pasta, tonfisk och sweet chili och 2 matlådor med kycklingfile, pasta och currysås.. Inte illa va!?


söndag morgon..

Nu ska vi snart åka till maxi och handla mat.. vi har skrivit lista, käkat frukost och druckit kaffe. Nu ska jag klä på mig så vi kan dra.
Mår inte så bra idag. känner ingen smak eller lukt och det är helt värdelöst!! man har ju ingen vidare matlust. hoppas på att det går över till eftermiddagen. Jag får kämpa på den här veckan på jobbet. Knapra alvedon och vila mycke när jag är hemma.
I eftermiddag ska vi laga en massa mat.. vi ska göra grönsakssoppa, choritzosoppa och kycklingskoppa.. sen ska vi göra matlådor till paul för hela veckan, då slipper man att laga mat på kvällarna och får tid över till annat skoj.. kanske åker förbi och hyr någon film på vägen hem..

Later..


Halloween fest!

festen i går va jätte trevlig.. vi va bara där till klockan 11 eftersom jag inte mådde så bra så det va ju trist! My och Steven hade fixat as mysigt.. det va rök i skålar från sån där is, spindelnät och spindlar överallt och en massa tända ljus! :) Dom hade ordnat en frågesport också som handlade om halloween.. ha ha de va ganska svårt men paul fixade flest rätt.. Sen fick man rösta på vem som var bäst utklädd och då vann Pålle skrålle! :D de va ju trevligt sa jag.. tack tack! ;) (bara för att jag sminkade honom) så han får snällt dela på godiset han vann..



The devil..



Började som djävul men övergick till demon.. ;)




Häxan michelle



Ha ha ha! Micke kom som facebook!



Liemannen steven



Vampyren My



Lodisen Tedd





Vampyren Mario



Jessica som pippi långstrump :)


Blogg listad på Bloggtoppen.se