så var det söndag..

har lite bakis ångest idag.. 2 kvällar av öl och festande har den inverkan på mej.. matchen va sjukt spänannde i går!! vi vann med 5-4 och jag tror att vi kan tacka powerplayet lite =) satt på hotellet efter matchen och vid nio tiden drog jag till lärkan där jag mötte upp My, bella, michelle och annelie.. Ted hämtade oss vid ett tiden så jag va inte hemma så sent.

jaha idag är det slappardag.. paul ska till läkarn kl 3, tror att han har sån där luftvägsinfektion igen.. det piper när han andas. Sen åker vi hem till My och Steven på söndagskäk och film! ska bli såå skönt! nu har jag badat och ätit chokladkaka som blev över från i fredags och nu håller kaffet på att rinna ner. gjorde sjukt starkt kaffe!! tror d behövs.



vi ska kolla på bröllopsfotografen.. den verkar va bra!

ha en skön söndag!!


shit..

hamnade i värsta koman!! har precis käkat en massa mat som blev över från i går, chips och kaffe!! haha skulle kunna gå och lägga mej för natten känns det som! ska slappa en timme till sen är det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för kvällen.. =)


Lördag!! =)

Fredan va riktigt mysig och skoj!! åt god mat och roberts grymma chokladkaka och drack en massa öööl! =) idag blir det hockey, Djurgårn-Södertälje och biiira så klart! lärkan senare i kväll med My och annat löst folk! ;) My och Steven är så jäkla snälla och kör in mej till globen i eftermiddag!! =) är så sjukt tråkigt och jobbigt att åka komunalt dit.. om tågen och tvärbanan ens går som dom ska! slipper jag ta reda på nu iaf!
ska nog lägga mej på sängen en stund och vila ögonen.. har ju tre timmar på mig! =)


Fredag! =)

faaan va nice!! fast man e ju lite trött.. kom i säng mkt senare än vad jag tänkt mej i går!! och precis när jag höll på att somna in så kom jag på att jag glömt att hänga tvättjäveln!! så det va bara upp och fixa det! nu har jag precis ätit frulle och ska ta en cigg och dricka kaffe =) (cigg=bara för att jag ska dricka idag) :P

-0.5 idag?! skumt hur mkt graderna skiftar från dag till dag! volvon kan bli jobbig om det blir nån plusgrad.. kör man fast ÖVERALLT med den.. ähh det löser sig!

Ha en kanon dag!! det ska jag ha=)


tjeena!

Är VÄLDIGT glad just nu! är klar med maxi och bolaget, middan och tvätten!! =) det enda jag ska göra nu i kväll är att lägga mej i badet! helgen ska bli GRYM!! känns inte det minsta jobbigt att jag har planerat hela helgen galet proppfull för det är bara underbara och skitroliga grejer!!
I morgon blir det FF! ;) hahaha


torsdag..

I morgon är det fredag och det ska bli sjukt nice! jaja nu är det hockey och det står 0-0 efter första perioden!! jag måste åka nu om fem minuter så jag får fortsätta lyssna i bilen.. Fan vi MÅSTE vinna den här matchen!! annars ingen semi på fredag!
KOM IGEN NU SVERIGE!!!


spyfärdig..

känner jag mig! tror att det är för att jag är trött! har sovit sådär dom senaste dagarna.. drömt sjukt mkt skumma grejer.. hoppas jag slipper komma i håg vad jag drömmer i natt! skulle va såå skönt!
Har fan inte suttit mkt på rumpan i kväll iaf.. städningen gick rätt snabbt men sen så va det så mkt runt om kring som jag kom på att jag skulle göra..
Nu kollar jag på OS och har så svårt att slita mej! undra om jag ska äta en apelsin och gå och lägga mig.. Ska upp 5 i morgon så att jag är färdig till hockeyn börjar kl 6, 7 timmar kan vara skönt att få sova.

Jag göör det! Ha de


städa...

ska vi göra i dag.. sååå himla kul! :P kom nyss hem från jobbet.. svängde förbi ica och hämtade ut mina byxor som jag beställt och nu kockar pastan till korven! =)
det va så sjukt nice väder i dag!! va ute både på förmiddagen och eftermiddagen med barnen. näe nu blir det mat så man kan ösa på sen..


Onsdag..

åhh.. idag är en sån dag jag heldre skulle dra täcket över huvudet och sova hur länge som helst!! och sen förflytta mig till soffan och sätta på nån bra rulle och bara va! Näe istället ska man ge sig ut i -13 och köra bil i blixthalkan! har volvon idag så vi får väl se hur det går!
Jag va så frusen när jag vaknade att jag va tvungen att duscha.. och eftersom jag duchade innan jag gick och la mej i går så var det INTE meningen att stoppa in huvet under strålen men det gjorde jag, nyvaken och dum i huvet! så jag fick snällt stå och föna skiten.. blev ju varm iaf.

kaffe, kaffe, kaffe, kaffe


e såå trött

har legat på soffan sen jag kom hem och har inte orkat bada än.. paul sover redan.. jag fastnade i damernas skidskytte stafett.. kan inte slita mej! eller joo nu ska jag de.. vi kommer nog 4:a eller 5:a som det ser ut nu.
Blir en dusch i stället.

Sov så gott!


..

jag har då INTE turen på min sida!! kvartsfinalen e på torsdag kl 6.. hinner se två perioder innan jobbet så får jag väl lyssna på radion i bilen på sista.. sen är semin (som vi KOMMER att komma till) på fredag! =) bliir sååå jäkla braaa!! va en lång dag på jobbet.. hade apt så vi höll på till sju sen tar det ju nästan en timme hem så d känns trist eftersom man snart ska gå och lägga sig.. :S
I morgon ska jag städa hemma och på torsdag blir det maxi och bolaget.. fredag kommer mina underbara jobbarkomisar hit och på lördag blir det förmodligen Djurgårn - Södertälje kl 16.. =)
sen fråga Mysan om jag skulle med till Lärkan på kvällen så man får väl se hur pass fräch man känner sig!

Nu är det skidskytte på tv.. sen blir det baaadkaret! ;)


tjeenna

sverige gjorde en bra match i morse tycker jag! =) 3-0 till oss! dan på jobbet gick rätt snabbt.. slutade halv 4 och va hemma halv fem.. va kö från motorvägen ända upp till andra rondellen innan butiken! helt galet! jag fatta ingenting! trodde de skulle va nån krock eller ngt men när jag kom dit så släppte det bara.. ja näe men det va ju skoj!!

käka fläskpannkaka till middag! det är fan fina grejer! =) åt nog liite för mkt eftersom jag va så hungrig så nu har jag ganska ont i magen! :S Nu vill jag bara veta när sverige ska spela sin kvartsfinal match!! onsdag kl 21.00, 01.30, 04.00 eller 06.00.. Absolut bästa är ju kl 21.00 eller kl 04.00 för då frå man sova mest och slipper gå upp mitt i natten! =) Hoppas, hoppas!!


Sverige-Finland

börjar nuuuu! =) vart uppe sen 20 över fem så nu är jag klar! bara kaffet kvar.. -22 grader i dag! så in i helvette kallt asså! yttedörren hade låst men jag som är så duktig köpte låsolja på biltema igår :D jag drog fram mina termo braller också.. benen kommer ju att förfrysa annars! bilen blir inte varm förrens efter maxi nån gång..

HEJA SVERIGE!!


5 h vid datorn!

ibland kan man undra vad man gör på datorn i fem timmar?! jag har ingeen aning.. nu ska jag iaf slita mej och borsta tänderna kom jag på! hahaha så upptagen att jag glömt de.. Mot örby och sen lär det ju bli syjunta här i kväll.. ;)


jahaa

Den här morgonen blev inte riktigt som jag tänkt mej.. jag hade tänkt mej typ att träna, ge mej ut på en promenad i det vackra vädret och städa upp lite... Ehhh nu är det molning och snöar igen.. jag krachade en kaffekopp köket så där va jag tvungen att damsuga.. jag duschade och kom på efter att jag skulle träna så det sket sig också! sen fastnade jag med gitarren i en timme!! jaja så kan d gå..
Paul ska skotta taket på uteplatsen igen innan det rasar.. jag får väl hänga tvätt..
Middag hos mamma och pappa idag =) va jätte länge sen vi träffades!


Solen skiiner! =)

så härligt! sovit as bra i natt! och känner mej väldigt pigg! kanske till och med så pigg att jag tänker träna idag!
Paul ligger fortfarande och sover och jag tror han behöver det efter den här veckan.. gå och skruva undertak är fan ingen lek asså!
åhh va bra! nu kör plogbilen runt här utanför!! dom har hittat vår lilla håla tillslut! ;) I går plogade dom till och med MIN parkeringsruta!! har lust att ge han en stor puss! (om det inte är en gammal gubbe som luktar skit) hahahah
se vad som ska göras i dag.. ska nog tvätta och damsuga lite.. sen kanske Crigo skulle glida över.. får se va som händer och fötter..
Längtar tills nästa helg!! grabbarna drar på kryssning på fredag och då kommer några underbara jobbarkompisar över =) vi ska äta god mat och dricka Bärs ;)

Todels


hemma..

Inatt ska jag sova minst 14 timmar!! :D haha inte så troligt kanske, blir glad om jag sover 8 me =) de va lääänge sen! Blev så sjukt lycklig tidigare idag!! Hittade mina favo jeanse som butikerna slutat sälja på nätet!! :D så jag beställde dom på en gång! såå skönt att slippa springa runt i butiker och svettas i omklädningsrummet! Speciellt den här årstiden när man har kängor och vinterjacka på sig! eller så kanske man bara är en orutinerad shoppare!



hahaha! hittade den här bilden från igår.. sussie va tok fashinerad av min tunga!! -Faan Tess, du har ju världens längsta tunga juh!
Jaa vad säger man?! ;) Världsklass eller!


Vilket vidrigt väder!

sån jobbig kyla som borrar sig in i märgen på en! usch!
va i handen och handla lite snacks och hyrde film.. vi glider över till My och steven lite senare och intar deras soffa =) nu mår jag bra som fan iaf! e sådär sköönt trött och seg och allt jag stoppar i munnen smakar grymt! (och då menar jag bara normala saker)

Dricker andra koppen kaffe för dagen nu! ja ni hörde rätt! ANDRA och klockan är fem! måste va nytt rekord för mej!


.

gomorrron! sovit 6 timmar tror jag.. har huvudverk.. sovit med axlarna uppe vid öronen eller ngt för jag är sjukt stel! och väldigt sugen på annanas!! ska fan köpa det idag!! idag ska jag inte göra ett jota! bara ligga på soffan och äta god mat! fast man måste väl ge sig ut och handla den goda maten också.. ut i kräksnön!


Hockey kväll!!



Stackars Max som ofrivilligt blivit bajare..



Här e vi =)





Kom förbi en kille som skramla i hop till nån klassresa så man va ju tvungen att köpa en ask negerbollar



Peter smakar äppelvin



Ola och Sussie



My och Liam

'

Roger å Stefan



















Hemma hos hanssons =)



Tjooho!



Theo visar ALLA sina bilar för mej! =)



Mys i soffan..


Nu ska jag öppna en bärs och hänga tvätt!

Toodeloo


pizza koma!

Fick jag nu! jag skulle vara nyttig idag tänkte jag så jag sa till fredrik att köpa en grekisk sallad till mej men jag ångrade mig rätt snabbt och det sluta med att jag åt upp Theos pizza! :P han e sjuk nu plutten så han orkade inte så mycket ändå! Nu blir det kaffe och sen ska vi hemmåt och knäcka bärsen.. sen är det hockey kl 21! =)

ha de braa!!


FREDAG!

känns skönt enbart för att slippa vakna av den där jävla väckarklockan!! åhhh jag är så trött!! va ju TVUNGEN att glo färdigt på damernas störtlopp i går kväll innan jag la mej.. Anja tog brånset iaf! =) (stavas det med å?) hon hade SÅN JÄKLA RÖTA kan man säga!! sista bruden skulle åka och ta medaljen i från henne så slog hon på en vurpa i mitten!! HAHA..



Anja bjöd på "sälen" fast hon inte tog guld! =)


Testa vågen imorse! va ett tag sen.. Hur faan kan man väga under 60 kg??! fattar verkligen ingenting! här har jag inte tränat på jag vet inte hur länge.. tänker inte ett skit på vad jag stoppar i mej och ölar rätt friskt och ÄNDÅ har man gått ner i vikt! jaja jag klagar inte! man får hoppas att vinden inte vänder ;)

Ha en bra dag!!


halv nio..

hann klockan bli.. kom precis hem från Ola och Sussie.. satt och snacka 30 års fest! Faan va gamla alla polare är! haha tur att man är ung ;) killarna funtar på att köra tyskland innan april och det vore ju super! lasta hela skåpbilen full! =)
Gick helt okej för Anja i super g faktiskt.. skönt att hon inte slog på en vurpa till!

I morgon blir det hockey kl 21! =) perfekt fredags nöje!


jobbet..

Sen så in i helvette så jag fattar inte varflr jag sitter häär!!??

Sov riktigt oroligt efter matchen.. drömde en massa skumma saker.. Nu måste jag dra!
ha en bra dag!


2-0 i andra perioden!

så sköönt! =) har sjukt svårt att hålla mig vaken bara! täcket är såå skönt! har ätit ett päron, en kaka och druckit hallonjos.. en period kvar!
faan va pinsamt.. damhockeyn! Sverige-canada 1-13 heelt galet!


Sverige-Tyskland

faan va jag va trött när klockan ringde!! trodde jag skulle till jobbet innan jag vakna till och kom på att jag skulle kolla på hockeyn =) första perioden va sjukt spännande men blev mållös... dom spelar riktigt bra både sverige och tyskland! är så sjukt kaffe sugen men jag ska INTE dricka d nu! vill gärna somna om sen innan man ska upp.


Redan onsdag kväll.

den här veckan har gått riktigt snabbt.. fast man kanske inte ska ropa hej innan torsdag och fredag har varit. :P
blev taccos till middag.. fast jag glömde handla ost! så kaaan de gåå när man har annat i skallen! jag tycker iaf att det va heelt okej utan ost!




Hur kommer det sig att jag ALLTID blir täppt i näsan när jag sätter mig i soffan!! Skumt som bara den!


Tyyypiskt dej Tess..

den kommentaren får jag hära rätt ofta så jag tog mej en funderare på va som egentligen är typiskt MEJ och kom fram till följande:

Typiskt mej att
 ...alltid beställa in shots på krogen när jag egentligen inte behöver en doppe till... 
...att sitta framför datorn minst 3 timmar varje dag...
...att ställa sig i duchen och märka när jag är klar att jag inte har någon handduk...
...Bli full och ramla omkull...
...dricka upp halva koppen kaffe...
...gå i väg för att hämta något, komma tillbaka med någonting helt annat...
...vakna av att jag ligger och snackar och börjar asgarva...
...bestämma att kommande helg ska bli vit när jag ligger bakis och har ångest, alla vet att det inte blir så...
...gå till frissan och klippa mej fast jag egentligen inte vill...
...lägga mig i badet och ångra att jag la mej där 30 sekunder senare...
...bestämma på kvällen att jag ska börja hårdträna och kvällen efter ligger jag på soffan och käkar ostbollar...

sorgligt men jävligt SANT!


huvudverk..

I dag igen.. tror att jag dricker alldeles för lite vatten på dagarna.. d måste jag bli bättre på!
kom hem för en kvart sen.. tog riktigt lång tid idag, hamna bakom övningskörare 3 ggr.. dom tycker tydligen att det är en bra väg att övningsköra på..

Nu håller jag på med middan.. köttbullar och potatismos blir det sen slapp på soffan!


nej nu får d vara bra..

Ska lägga mig i badet och softa en stund sen ska jag lägga mig! är förbannad på gitarren och irriterad allmänt..

todeloo


-måndags öl! Jo tack gärna..

Näe jag håller med att det känns illa men i bland gör man dåliga val och vem faan bryr sig egentligen! va tvungen att fråga paul om de va alkis varning om man tog en öl till och han sa nej så jag tror på honom =) täpptheten i näsan släppte iaf och de va ju riktigt sköönt! trodde jag hade blivit av men den här förkylningen men ICKE!
lyssnade på whiyneys Will always love you och det va SJUKT mkt minnen som kom fram!! Jag och Vickan ligger i min säng i Örby! 14 år och lukta kiss (hahaha näe inte riktigt) och bara spela SÖNDER den låten!! =)


Higher! grym som faan! =)

Hey, I'm a believer
And gravity's letting go of me tonight
You, came out of nowhere
When everything was passing by at the speed of light

So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher


Oh I know
It can be scary
You bet it all when your heart is on the line
But oh, baby don't worry
Just hold my hand and never let me go


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher


Take me higher
I hold you as we're shooting through the atmosphere
Around us everything disappears

Woah oa oa

I am flying
My heart is taking over

The world is flashing by


körv eller?!

tror de blir korvstråganoff till middag.. va ett tag sen! korv har aldrig riktigt varit min grej.. eller jooo hot dogs =) hahaha barnkorven som är fullproppad med potatismjöl gillar jag! männsikor som inte gillar hot dogs är konstiga :P
dagen på jobbet gick väldigt snabbt! ena kollegan sjuk så jag får börja en halvtimme tidigare i morgon.. Ateljen med barnen va riktigt skoj! =) sköönt att göra något annat i bland!

nu ska jag starta en tvätt.. åhh va skoj!!


söööndag..

Har varit en lugn och slapp dag.. Fredrik och Theo va förbi en stund efter lunch och sen när vi åkte till preem och lämna tillbaka beck filmen så tog vi my och steven på vägen.. Cribbe, Annelie och Jimmy va där också och sen kom michelle och micke!! haha stackarna får inte en lugnt stund ;) Har bestämt mig för att bojkotta allt vad middag innebär idag.. har varken lust eller ork.. får se om jag ändrar mig om några timmar! :P I morgon är det måndag =) Härligt med en ny arbetsvecka.. ska dra med oss barnen till ateljen måndag och tisdag.. det ska bli skoj!




Theo ritade och här ska jag få snyggingens händer på papper =)





Klippa lite.. tungan rätt i mun =)

Paul ska spela i kväll så det blir jag och älsklingen (min kära dator) och guran! ;)
Fick en grym alla hjärtans dag present iaf! Paul limmade den där förbannade kökslådan som man fått på foten ett antal ggr.. :D hahaha NICE!


söndag..

sov as länge.. tror jag! hade svårt att somna i går men när jag väl gjorde de så sov jag som aldrig förr :P
Nu har vi käkat frukost och Kim och Maria ska snart röra sig upp till Peter och Linda på en fika innan dom åker hem.. är inte avundsjuk på hemresan.. 5 timmar i bilen är ingen höjdare på en söndag.. fast det brukar ju alltid gå snabbare på vägen hem iaf.

Får se vad man ska hitta på idag då.. helst av allt skulle jag inte vilja göra nånting.. tiden utvisar.


godnatt!

Känns skumt att lägga sig kl 11 på en lördag men den har fan varit intensiv!! har fikat 100 gånger i dag känns det som! har iaf träffat nästan hela familjen på en och samma dag och det är inte illa pinkat! ;)

känner mej olustig i kroppen just nu... tankarna far och flyger år alla möjliga olika håll och ibland när jag inte orkar med mej själv som nu så är det lika bra att sova så d ska jag göra nu!

ha d bra


fan jag e grym ;)

tog på mig middan idag! oxfile, pommes, tzatziki, sallad och RÖDVIN! tog oskulden i att steka oxfile =) blev perfekt till min stora förvåning! haha tror att jag har dolda talanger ;) nu ska vi kolla på nya beck som Steven har bränt.. ha en nice kväll!

PoK


Lördags mys! =)



"moster" och Liam =)



Oliver! hahaha sköön kille! ;)



Såå underbar!! ligger hos mamsen!


snöö..

Kommer bara mer och mer HELA tiden :(
nu ska vi röra oss mot maxi och handla käk.. se hur många gånger man fastnar på vägen :P sen blir det korv m bröd och fika hemma hos My, Steven och Liam.. =)

Ha en bra dag!


morgon..

så här tidigt va det länge sen jag vaknade.. låg kvar i sängen och skulle slappa med datorn ett tag tänkte jag men bateriet va slut så nu sitter jag i fåtöljen och dricker morgon kaffe! är lite sämre i halsen idag.. kan det bero på ölen som jag drack igår?! nedrans skit!

Nu ska jag mecka i hop min sista ciggaret som SÅ KLART har gått av på mitten!!


Kom änglar!

Är heelt sluut!! låg och kolla på nyheterna när killarna börja pika om dom fick sätta på spelet så VARSÅGODA! Nu har jag krypit ner i sängen lagom lullig och go men en kvälls snus och WINNERBÄCK =)
Första gången ölen inte smakade nått vidare på en fredagskväll! skumt som attan.. men den gick ner ändå! :P

Sov så gott och dröm som vanligt snuskigt! man mår så braa då ;)


fredag kväll!



Mia och Oliver



och så va spelet i gång....



Ippis



mmmm.. sleten efter en hård arbetsvecka ;) Tess BEHÖVER en öl! =)



Vill Olli ha en whiskey! ;)


Kors i taket!

Ippis är på G! hahaha



hahah tog med sig en flaska sprit!! GÖTT


Lilla Oliver! =)

Eller stoora! hahaha han har blivit sjukt stor! just nu är han arg och väntar på välling..
Jag drog bolaget efter jobbet och det va hur mkt folk som helst.. köpte en platta öl och när jag kom hem hade killarna köpt pizza! oxfile my favorite! Nu sitter vi och dricker lite fredagsöl.. har till och med hunnit spela lite gura! Fredrik kanske skulle komma förbi och ta några öl men eftersom han är så laaat min kära bror så skulle han fundera på hur han skulle ta sig hit! HAHAHAHA (för er som inte vet så tar det 8 minuter att gå!) ;)

Ha en skön fredags kväll!!

Peace out


fredag.

inte lika kallt idag.. -9 här i Vh. nån mer än jag som tycker att det är så förbannat tråkigt att käka frukost?! jag äter fan samma VARJE DAG.. lättyoughurt med vaniljsmak med all bran.. macka m skinka eller ost, jos och kaffe.
ska nog gå wild and crazy nästa gången jag handlar och köpa kalas puffar eller nått annat gott! ;)

kaffe och cigg sen jobbet..


gott me joos! =)

jag har fått för mig att jag kommer bli frisk snabbare om jag dricker mkt jos så nu har jag hällt i mig MASSA blodapelsinjos.. As gott faktiskt! när jag tänker lite närmare så har jag faktiskt druckit en väldans massa jos idag.. 2 glas till frukost, 1 på eftermiddagsrasten och 4 nu.. och inte känner jag mig friskare.. ÄHHH jag lägger ner mina friskistankar!!!

Nu har Paul ÄNTLIGEN slutat spela tvspel så man får passa på att spela gitarr! =) man får ju inte sitta och klinka näe han har sitt headset på.. hahahahaha


tjolahopp!

haft en helt okej dag på jobbet! hade varit grym om jag vart frisk! har gått runt och varit täppt nästan hela dagen.. va ute på förmiddagen i det kanon fina vädret!! inskolningen går grymt och fast Robert va sjuk så hade vi det lugnt och skönt! =) barnen målade en STOR rosa mumin! hahaha as snygg!

va nått strul på vägen hem så det tog as lång tid innan jag va hemma.. men paul hade fixat käk och nästan städat klart så jag tog hand om tvätten bara.

Nu ska jag dricka kaffe as usual och pilla mej i naveln! I morgon kommer Kim, Mia och Oliver =)

ha de braa


Fiii faaan säger jag bara!!

fucking bajs bacilusk som har grävt sig in i min hjärna och ALDRIG VILL DÖÖÖÖ! tappat smak och lukt så jag känner inte ens hur jag luktar!! haha va hemskt.. kanske går och luktar gammal svett gubbe utan att ens veta om d.. måste nog ducha nu! fick lite små äckel känslor när jag tänkte på en äcklig svett gubbe.. :P sen blir det min ÄLSKADE kudde som ska få smeka nyllet!! så SATANS nice!!

Sov gott allesammans!! och dröööm snuskigt! ;)


Fika i Tungelsta..



Nyblivna mamman m Liam =)



Morbror Paul



Nattis och Gucci



Timmy och Joanna



Gucci nosar på mitt ben ;)


Mot Tungelsta..

morrsning korsning.. nu har jag precis käkat ris, kassler och gräddsås.. va heelt okej.. Vi ska åka till My och Steven och hälsa på Liam fast jag är snorig.. jag ska hålla mej en bit ifrån tänkte jag.. Steven va tydligen också förkyld. Timmy och Joanna skulle också dit nu.

Later


hahaha..

Satt och läste gamla blogg inlägg!! det här va det tredje jag skrev.. man är ju inte riktigt frisk alltså!  hahaha



Jaha! då var det dax igen...

Ordet slarva bort har fått en helt ny innebörd!! Jag har slarvat bort min kamera laddare och försöker nu leta i mitt otroligt usla minne om var den kan vara!
Jag borde bygga in gps i alla mina saker.. kanske även i mig själv.. min mamma har alltid sagt till mig att "om ditt huvud inte skulle sitta fast så skulle du glömma det" och jag tror att hon har rätt.
Det har gått så långt att männsikor inte vågar lita på att jag ska komma i håg saker... Aj Aj Aj ibland undrar jag vad det beror på att jag alltid glömmer och det jag kommit fram till är detta:

  • Jag tycker helt enkelt att det folk vill att jag ska komma ihåg är jävligt oviktigt.
  • Jag hade kanske så mycket att tänka på just då så jag inte var mottaglig för info.
  • det sägs att närminnet blir sämre när man passerat 20!! och jag är ju 21! hmmm

Psykdoktor nästa!


clever girl.. Thats me!

Nu är barret färgat och mina grå ACAB braller röda.. hahaha jag får skylla mig själv.. går ju ändå inte runt med dom ute eftersom dom är en halvmeter för långa så det spelar inte så stor roll..
det va ingen hitt att böja ner huvet i badkaret kan jag ju säga! näsan täppte till och jag fick vatten i munnen! ibland kan man inte mer än att skratta åt sig själv!! tröstar mej med en kopp te..
I morgon får vi en ny flicka på avdelningen och jag ska ha hand om inskolningen.. kommer att gå suuuper bra :P har fixat de jag behöver tror jag.. lär ju märka det annars..
hoppas d kommer nått bra på tv ikväll annars går jag nog och knoppar tidigt.. bästa medicinen mot förkylning är nog sömn!




Härliga UNDERBARA sommar!! var är du?!


fortfarande tisdag...

jaha.. nyss hemkommen.. svängde in på maxi på vägen hem för att köpa hårfärg och grejer till middan. blir köttfärssås som jag ogillar väldigt starkt men äter i brist på bättre ideer.. :P
skulle ju kunnat vara torsdag eller nått men i stället är det Tiisdag.. :( 15-16 på jobbet kändes som en hel dag..
förkylningen har INTE blivit ett dugg bättre heller.. men ingen feber så nått ljus i mörkret finns d väl..

 


Tisdag...

idag va det RIKTIGT jäkla tungt att gå upp!! vet inte hur länge jag snoza men tillräckligt för att vara lite små stressad.. bara att ge sig ut i kylan och frysa..


LIAM <3

Nu har jag tagit en bild från Mys blogg =)




Vilken going!!


måndag..

jaha.. roliga vardag här igen.. grabbarna har bokat kryssning nu iaf.. den 26/2! dom blev nog sugna när jag va iväg =)
Va ganska tungt att jobba när man inte mår så bra men det funka.. ska lägga mig tidigt ikväll så kanske jag mår bättre i morgon! vill ju bli frisk så vi kan åka och träffa Liam snart!
är inte alls hungrig.. paul håller på med nån skinksås så man får väl trycka i sig lite.. behöver all energi ja kan få just nu...


jaha..

Så himla tråkigt!! ville så gärna åka och träffa Liam idag eftersom dom kom hem nu men jag blev förkyld i natt så det är ingen bra ide.. :( vill ju inte smitta honom det första man gör..

hoppas att det inte blir värre bara.. HATAR att jobba när man är som en snorlobba i skallen...

Tjingeling..


Liam har kommit! =)

vet att jag är lite sent ute men bättre sent än aldrig..
I går kl 10.30 kom han!! =)



Här är lilla sötnosen!! =)


lördag.

Stackars My!! hon har haft verkar i snart 30 timmar och ingen Liam än..
faan jag är helt färdig fortfarande.. verkar inte spela någon roll hur mkt man sover.. ska fixa i ordning frukost och göra mig i ordning snart så ska vi till örby och fira fredrik.



helt färdig..

Det sa bara svooosch så blev jag trött.. Lagade i ordning lite fredags käk när jag kom hem från jobbet medans paul sov på soffan sen gled vi över till ola och sussie där jag klämt i mig kockostoppar, sockerkaka, chips, ahlgrens, kaffe och fanta.. aaaahh min mage är MÄTT! killarna åkte till preem och hyrde en sommar med göran.. va ett tag sen man såg den så det va dax.. =)



Nu skulle dom kolla på nån skräck eller alien film eller va de va så jag gick hem och la mig i badet och höll NÄSTAN på att somna.. drog mig upp innan duktig som bara jag kan vara ibland :P och nu ligger jag på soffan och slappar, ska nog lägga mig snart!

My har haft verkar sen kl 3 i natt stackarn!! nu är Liam på G iaf! =) får se om man blir väkt i natt när han behagat att ploppa ut.. håller tummarna för att allt går bra!!

Sov gott!


ehh godmorgon??

eller inte.. blev väkt av telefonen som ringde 05.25! Paul hade kört fast med volvon på parkeringen.. hade jag vetat att han skulle ta bilskrället så hade jag avrådit honom.. de va bara att klä på sig och gå ut och putta.. har gjort den där på honom några ggr så det var väl min tur antar jag.
Fredag idag.. veckan har gått sjukt snabbt.. eller inte om man ränkar med när jag va sjuk för de va INGEN lek.. :P
Nu ska jag dricka kaffe och sen gå..
Ha en bra dag!


saved by the bell..

http://www.youtube.com/watch?v=cQ_I59szvvg


.

Känner mig väldigt fåordig idag...

passar på att önska en sjukt STORT grattis till min älskade bror som fyller 24 år i morgon och min moster som fyller???!! hahaha faan va pinsamt :S jaja grattis iaf!
Älskar er! ♥


dagens motion..

har ni någonsin gjort den där promenaden då man går och går och går, glor ner i backen och efter en väldigt låång tid undrar vart fan man är någonstans??!! kände tydligen för att ge mig in i skogen och där kan man gå vilse.. borde fan sätta upp belysning där tycker jag.. kom tills sist fram till affären iaf så jag kunde köpa dom där tampongerna och ciggen.. fast jag har slutat röka!! mmmm yea right.. nykterisk med!! mmm sääkert.. hyser kärlek för alla sorters människor!! ehhhh jaa
dra täcket över huvet och ligga där tills det växer fram en vacker människa av mig!!


.

Och tommare blev det...


det här känns som den mest deprimerande dagen i mitt liv!

det är bara tomt...


jag blir så jäkla ARG!!

räcker tydligen inte med att man är sjuk!! nu har dom stängt av vattnet också.. ringde paul och kolla och han hade tydligen koll på d men va inte säker vilken dag de skulle va.. messa sussie och hon sa att det skulle komma tillbaka kl 3.. och jag som skulle göra mat.. usch nu blev jag deprimerad!! får svälta ihjäl då :P


så var man magsjuk..

åhhhh va värdelöööst!! tyckte att jag mådde illa i går kväll men jag trodde d var för att jag klämt en halvliter citronsorbe.. vaknade vid tolv och sen har det hållt på tills nu.. fem långa timmar! gick ner och skulle lägga mig på soffan så paul skulle slippa vakna men jag och kudden har bott i badrummet.. faaaaan va jag hatar att spy!! känner mig riktigt uttorkad men jag vågar fan inte dricka nått..

ska ringa jobbet halv 7.. kändes inte som att det va läge att bli sjuk men va fan gör man..
ha en bra dag och va jävligt glada att ni är friska!! this sucks!


Blogg listad på Bloggtoppen.se