stress stress stress..

Kan det vara något annat eller?? Åkte till handen efter jobbet för att införskaffa en eller två extra t-shirts som man tydligen behöver många av när man inte har arbetskläder på jobbet.. och bara för att man behöver så finns det ju aldrig något man tycker om.. kom hem med 2 i allafall.. In på Din mat och handla lite till middagen och hem och laga mat. Paul va hemma samtidigt så det gick undan.
Nu fixar paul fläkten till bilen och jag slänger in ett snabbt inlägg.. ;) Om 1o minuter ska vi möta Gittan vid tåget för att ge henne ett papper som hon ska faxa till banken åt oss. Sen åker vi till OK för att byta oljefilter på Doris och sedan iväg till elgiganten för att köpa cd spelare..
Efter det ska vi träna och sedan FÖRHOPPNINGSVIS hinna glo på en rulle innan det är säng dax!! Nu vart jag trött! ha ha.. Mitt liv är som vanligt alltså.

Just det!! My och Steven ska få en liten kille!! GRATTIS! :D

I morgon blir det inte lugnare än idag.. vem kunde tro det?! :P

Ha en låång och sköön kväll..

PoK


Måndag måndag...

Japp, nu hoppas jag att denna vecka går lika fort som förra :P I dag ska vi fixa bilen lite. byta oljefilter och så.. sen ska vi köpa en vägg cd spelare som vi kan ha i gymmet, träna och försöka hinna titta på en film till. :) Det skulle vara bra om jag kunde åka till Handen också.. vi får se vad som hinns med!
Jag och vicky kom överens om att vi ska ut och börja jogga nån eller några dagar i veckan. Det är lättare när man är två, då kan man pucha på varandra. :)

Nu ska jag åka till jobbet! Soo long..

PoK


Film..

Idag har vi inte gjort många knop.. fast det hade varit behövligt.. Vi va på Biltema och ica maxi och handlade.. sen va vi förbi Peter, Linda och Viktor på kaffe och nu har Fredrik, Vicky och Theo varit här på middag! :) vi käkade taccos.. Sen åt vi mammas kanelbullar och drack kaffe.. Vi hade köpt polisbilar och en polishelikopter till Theo idag som va väldigt uppskattat! :)



Myspys killen.



Här dansar han och sjunger "en liten båt" :D

Nu Ska jag duscha sen ska vi kolla på en film vi hyrt.. Har lite söndagsångest.. har ingen lust med en ny arbetsvecka.. men men på fredag åker vi ner till kim och maria.. vi ska gå på Jonas 30-års fest :) ska bli as roligt! Mange ska med också! :)

Pratade med mamma för en liten stund sen och hon berättade att farfar har fått en hjärtinfark och ligger på intensiven!! Usch ja! hoppas att han klarar sig! vi får åka dit och hälsa på så fort han komemr in på en annan avdelning! :(

PoK


Går kväll..

Eftersom vädret var grymt i går så kom perre och Linda över på griilning och öl! :)


Grillmaster..



Whinemaster ;)



Läckert.



Perre plutt.



Rickard och Steven kom förbi lite senare.. :)



mmmmm



Linda.

Vid 12 tiden drog vi till pizzan och tog några sista öl! As kul kväll :)

Idag känns det lite mindre kul.. :P lite bakis, trött och en hel del att göra.. Vi ska till Maxi och handla mat och en massa annat.. orkar inte dra det just nu.. Nu ska vi väl äta nått.. Ha en skön söndag.

PoK


Halloj..

Nu har vi kört trial! Det va väldigt blött i skogen efter gårdagens regn men det funka bra ändå! Vi åkte till banorna från förra KM:et och jag testade att köra en klass svårare.. och det va SVÅRT! :) jag va helt slut efter 2 sektioner.. Jag blev väldigt sugen på att tetsa en klack jag inte prövat förr så Paul, pappa och Peter fick ställa sig så att dom kunde ta emot mig i fall det gick åt helvette. och det gjorde det! ;) jag va nästan uppe när bakhjulet började spinna och flög av cyckeln.. Bromshantaget gick av en bit.. det va ju typiskt.

Nu har jag tagit ett bad och startat en tvätt. Perre och Linda kommer hit lite senare.. vi ska grilla och dricka nån öl så nu måste jag göra mig i ordning och åka till affären..

PoK


Solen skiner

Härligt! jag vaknade av att någon ringde på dörren i morse! kl 9.. Paul fick så klart gå och titta.. ;) ha ha det va Gittan och Tord som kom på besök.. Vi hade ju sovit 10 timmar så det va väl dax att gå upp ändå. Dom hade varit på ok och gjort något på bilen och efter skulle gittan köpa gardiner men affären öppnade inte förrens kl 10 så dom tog en kaffe hos oss! :) Paul åkte med dom nu till ok igen.. nu skulle dom kolla på Doris också. lika bra.
I går kväll gjorde vi inte många knop. Jag poppade popcorn och så låg vi utslagna i soffan och tittade på någon komedi som gick. sen somnade vi väl vid 11 tiden!

I dag ska vi ut i skogen och köra trial.. jag har glömt att berätta att några idioter har bränt ner vårt klubbhus!! Hoppas att dom får fast i dom jävlarna! så här ser det ut nu.







japp. så ser det ut.. tur att vi fikar i ett annat hus.. men det va tydligen en massa pokaler och sånt som va upp bränt.. :(

Jag ska försöka ta lite bilder idag när vi kör.. det är lätt att glömma när man puttrar runt..

PoK


Mitt hetsiga liv..

Jag lyckas aldrig komma in i ett lugnt och skönt tempo där tiden gå långsamt och man har tråkigt och tycka att det är okej... Allt går så fort så jag hinner knappt fundera på vad jag ska göra... det bara händer..
I dag efter jobber åkte jag till paul och perres jobb i Brandbergen (dom gör om en skola till Förskola) På kaffe och bulle :) Efter det åkte vi hem och hämtade ammis bil som vi åkte och lämnade till henne och ingen av oss hade varken lust eller ork att laga mat så det blev oden.. Paul åt kyckling rulle och jag en grekisk sallad.. Det är ju trots allt fredag :D



Nu är jag så proppmätt att jag har ont i magen.. nu ska jag bara slappa hela fredag kvällen! SKÖNT!

I morgon ska vi köra trial! :D

PoK

Ha Ha

Idag mår man som förtjänat!! Tycker mer synd om paul och perre som bara fick sova 4 timmar men lite synd ska det väl vara om mig med! :) sex timmar hann jag med.
Det va skitkul igår!! träffa massa roliga människor som alltid. Och så Freppa så klart!




Perre o jag



Freppis



Konstigt att man blir full när man vill ha sånna här grejer..



Precis....




Andreas och Robin..


Tack till Ola som körde in oss och My coh Steven som hämtade oss!! Vilket lyx! :)
Nu måste jag åka till jobbet! NEEEEJ... hörs senare

PoK

Harrys.. :D

Helt out of the blue kommer paul på att vi kanske skulle åka in till bandit festen i kväll på Harry B james.. Och det lät ju trevligt tyckte jag :) Perre va så klart också på.. inte vill man gå miste om live band och öl!! Nu har jag precis gjort mig i ordning och Paul har åkt för att hämta Perre.. Killarna ska till verkstan lite senare och hämta bilarna så dom kan ju inte dricka än men det kan jag! ;) Ska korka upp vinflaskan nu.. Gött!




PoK

Nu blir det middag!

Vi har slappat en stund nu efter jobbet och ska laga lite korv med spaghetti.. gött mos! i dag på jobbet har det varit HYSTERISKT! Fy ja.. det var varken min eller barnens dag.. I morgon är det ju fredag och då jobbar jag 10-14 så det känns inte allt för tungt :P

PoK

Coffee..

mmmm morgon kaffe! :) bättre väder i dag än så länge! det känns ju trevligt..
I eftermiddag ska paul och perre lämna in bilarna på verkstan så jag hämtar dom efter jobbet.. sen blir det falukorv till middag!

PoK

Go kväll darlings..

Idag har det regnat som ni kanske alla märkt.. och det kan ju anses som trevligt när man sitter inomhus nermyst i soffan.. men är man ute på gården med 14 småbarn i gallonisar som är genomdränkta och fulla med sand överallt så är det mindre trevligt.. :P men dom är ju söta när dom sover! ;) eller hur..

Efter jobbet åkte jag förbi maxi och handlade en varsin stock snus till mig och Paul.. och så handlade jag musslor.. :) sen åkte jag till handen centum och bytte stl på mina tofflor jag köpte igår.. hade bestämt mig för 37 men såg i morse att jag fått med mig 38.. det löste ju sig i allafall. Efter maten kom mäklaren Therese och värderade huset till 1,2 miljoner.. :D det va ju roligt! då kan vi bli av med hela vårt topplån och det betyder 2000 kr mer i månaden.. katching.. ;)

Sen var vi förbi Ammi och hämtade hennes bil som ska in på verkstan för kamrems byte i morgon.. och jag fick 3 Johnny cash skivor av henne!! Tack gulliga du! Hann lyssna igenom ena på vägen hem! I love him...

Johnny-Cash-um14.jpg

Paul åkte hem och jag svängde förbi mamma.. Vi kockade musslor, åt nybakta kanelbullar och snackade skit! :) Det är tur att jag har mamsen och pappsen! Världens bästa!

Nu har jag äntligen landat i soffan hemma och kollat över våra tradera aktioner.. Vi sålde några vikingarock skivor som gått bra så det blir väl till posten i morgon och skicka i väg dom.. Nu ska jag lägga upp lite mer cd skivor och se om jag hinner glutta på tv innan det är säng dax..

I morgon Perre!! så vill jag höra details! ;)

PoK

Lill Lördag.

vet inte riktigt varför det kallas för lill- lördag.. en vanlig dag i veckan känns det som. I går kväll promenerade jag och my till affären för att köpa snus till mig och paul.. vi tog en omväg för att få lite motion och när vi kom hem så kom jag på att vi glömt köpa mitt snus! så det va bara att promenera ner igen.. När vi kom dit hade jag blibit lite små sugen på nått så vi köpte grejer till en varsin natcho tallrik.. så himla god och efter åt vi glass med mango..

I dag efter jobbet blir det hem och laga mat.. sen kommer mäklaren vid 16.30 och efter det åker vi till Ammi och hämtar hennes bil som ska in på verkstan i morgon..

ha en bra dag..



PoK

Nästan skuldfria! :)

Nu har vi betalat alla räkningar och små skulder vi hade.. Så nu är det bara min trial kvar som jag kommer att betala av varje månad.. Så jäkla skönt.. My och jag åkte till handen efter jobbet och jag köpte:

Ett Everest regnställ
En lång stickad kollage tröja
två långärmade tröjor
ett linne
ett par ordentliga jobb tofflor.

Så nu har man bränt 1500 kr igen ;) det går väldans snabbt! I morgon kommer mäklaren hit och ska värdera om huset så vi blir av med vårt topplån.. det är ju 3000 varje månad.. fast bara 600 är ränta. resten är amortering.. men ändå. det är ju ett par jeanse varje månad.. Ha ha som om jag skulle kunna handla det! :P

Nu ska vi städa och sen måste jag ta en långpromenad och handla snus..

PoK

godmorgon..

Nu är jag färdig och ska snart bege mig till jobbet.. Perre och Paul åkte alldeles nyss.. igår kom jag upp i 13500 steg! :) de va bra.. Hoppas att dagen på jobbet går fort idag. vill iväg och handla så fort som möjligt så man kan slänga sig på soffan och slappa i kväll! och gå och lägga sig tidigt! är så himla trött på mornarna. Jag fick en grym lön denna månad! :D och paul fick bra som vanligt så den här månaden kan jag börja betala lite skulder! känns as bra.
Ha en bra dag på jobbet!

PoK

Nu ska jag sova såå gott!

Det blev en hetsig dag fast jag bestämt att ta det lugnt... typiskt mig! :) Vi promenerade till Ica och hämtade pauls paket (som bestog av en bok och en cd skiva om peab.. ha ha vilken kul present va!?) Sen bestämde vi oss för att åka till Gittan och Tord för att gratta henne lite.. Hon fyllde 50 för någon vecka sen.. :) Så nu har My precis åkt hem och vi ska gå och lägga oss..
I morgon ska jag möra My i handen och handla lite grejer..

Sov så gott!

PoK

Jahapp.. så var man Rövknullad!

Dåriga Doris är död!!!!!!!!!!!!!!!! I alla fall i mitt hjärta! Den va inte alls besiktad i juni.. Ägaren hade den en dag och märkte väl att han blivit lurad så han beslutade sig för att lura oss med! så vi får väl vänta på papprena och besikta den nu så får vi se om den går igenom.. Stackars Doris.. vem vet vad hon blivit utsatt för??!!  ;)



Nu har jag paul och Myspys precis ätit mumsig mat... och vi ska promenera till Ica för att hämta ut något som paul fått från peab..

Todelooo..




 


Kaffe hos My

Nu sitter jag hemma hos Mysan och vi ska dricka eftermiddags kaffe.. ha ha låter tantigt! :P Va lite tröttsamt på jobbet idag så det ska bli skönt att slappa ikväll.. Tänkte inte träna idag utan ta en långpromenad bara.. hittills har jag gått 6000 steg..

Hörs sen

PoK

så var det Måndag igen..

Veckorna går med en väldans fart nu! och helgerna märker man ju knappt att dom varit.. Ska ta vara på nästa helg mer ;) I går åkte jag vicky och theo och hämtade Vickys nya bil.. :) den va as fin!
Sen drog vi till mamma och pappa och hämtade vår bil som dom lånat och iväg till My och Steven.. vi hade bestämt att vi skulle äta kött men det slutade på vaskos i Tungelsta med pizza. Bella och Rickard satt redan och åt så vi gjorde dom sällskap.. Sen tittade vi på män som hatar kvinnor! den va grym! riktigt äcklig ibland men jävligt gripande.. alla grymma skådespelare va me! :)

Idag är det alltså Måndag och inskolningen på jobbet fortsätter.. måste kolla upp mina inloggningsuppgifter och så på jobbet idag.. Hur man ska göra om man blir sjuk kan ju vara bra att veta. inte för att det händer så ofta men nån gång blir man väl drabbad :P speciellt nu när man jobbar med små knoddar..

Träningen i helgen kan jag väl inte skryta med direkt.. har inte kommit upp i 10000 steg per dag och det blev ju en del öl i lördags med hamburgare.. och pizza och godis i går.. FY JA... Ny vecka nya tag! :)

Ha en härlig dag på jobbet!

PoK

American car show, Uppsala

i Går kom vi iväg till uppsala vid 10 tiden.. det var uppehåll där och senare på eftermiddagen kom solen fram också! Vi var i Parken några timmar och lyssnade på banden och tittade på bilar:













På väg till Uppsala rebels klubb för grillning..









Efter maten var det crusing i stan och vi åkte hem vid 12 tiden.. :) Trevlig dag!

Idag ska jag hjälpa vicky att hämta en bil i Huddinge som hon fått av sin mamma! Hon klarade körkortet i Fredags! :) Tord ska hjäpla paul att kolla på kopplingen på suzukin.. så får vi se vad vi hittar på i kväll.. Jag har städat upp lite här hemma.. skönt att ha det gjort innan veckan börjar!

PoK

jäkla regn!

I går kväll kollade vi på nya wallander, tjuven.. den va lika bra som vanligt! :) och så gick vi och la oss vid kl 10 eftersom vi skulle åka kl 7 men eftersom det bara öser ner så ska vi åka kl 10 i stället.. Jag va helt klar när frida sa att vi skulle åka senare så det va ju ingen ide att gå och lägga sig igen.. inte så lätt att somna om när man druckit två koppar kaffe! så nu ligger vi i soffan och kollar på tv..
Hoppas att ni alla sover gott nu kl halv åtta på lördag morgon.. ;)

PoK

...

Hej kära läsare.. fan.. idag har jag en riktigt skum dag när allt känns väldigt grått och deprimerat.. fattar inte riktigt varför eftersom jag har alla orsaker i världen att vara nöjd och glad för.. Framförallt så är det ju fredag och jag är ledig! vad kan vara mer glädje skapande än det??! 
Efter jobbet svängde jag in på Maxi för att handla lite grejer.. träffa alla gamla arbetskarater och kände bara att jag inte tycker om att handla där.. har aldrig gjort det egentligen.. Jag ska hålla mig till din mat här i VH.. ;)
När paul och Perre slutar ska vi svänga förbi Perres föräldrar med en korg med mums i! :) vi fick ju inte betala för all god mat vi åt uppe i Dalarna så dom får lite vin, ost och kex i stället..  tur att jag handlade idag annars hade jag väl ätit upp det redan :O..
Sen blir det middag hemma hos mamma och pappa :) det ska bli kul att träffa dom. det va jätte länge sen känns det som fast i Söndags trialade vi ju med pappa hela dagen.
Något som ska bli jävligt skoj är i allfall uppsala i morgon! jag har längtat efter att dricka mig sådär lagom full, när allt lixom känns kul och avslappnande.. ha ha låter som en alkis..
Näe nu ska jag spela gitarr.. va as länge sen!

PoK

nu ska jag zooova..

Det va as trevligt hemma hos Micke och Jessica som vanligt.. vi måste fan börja träffas oftare! :)
I morgon slutar jag klockan tolv och då ska jag förbi maxi och handla lite och efter blir det en rutt till handen för att kolla på regnkläder.. måste ha de till jobbet.. På kvällen blir det middag hos mamma och pappa :)

Här kommer en as skön bild från tungelsta rocken i Lördags..



Snacka om att det va glada miner.. :D



Jag och min älskade My :)

Sov så gott! PoK

American car show!

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet :) riktigt skönt att vara hemma kl 15.00 inte alla som har det så bra.. nu ska vi bara ha 14 barn i stället för 16 så det var ju ett plus! :)
Jag ska ta och träna en stund nu.. har gått ner 1,5 kg än så länge så det är ingen ide att ligga på latsidan.. I kväll ska vi till Jessica och Micke på en fika och hämta whiskeyn dom köpte till paul i tyskland.. det ska bli kul att prata lite jobb med henne.. hon jobbar på en förskola på Lidingö..

På lördag är det american var show i uppsala! :D ska bli as roligt.. vi åker dit med Frida, Mats och Ronny..
Sen på kvällen blir det crusing!



Uppsala American Car Club har sin årliga uppvisning i Uppsala. Band: Sunliners och Wacko.
Lokal: Slottsparken, Uppsala
Datum: 2009-08-22
Tid: Kl. 10-17
Avgift: 60:-, barn under 12 år gratis inträde

PoK


tandvärk..

inte roligt.. det är inte i någon speciell tand heller utan bara i allmänhet.. i bland undrar jag vad som försegår i kroppen.. Jag va hos Rasmus på en kopp kaffe och när jag kom hem kom den en tjej som köpte mina skolböckermför 600 kr som jag lagt ut på blocket! det måste ha varit ett jävla bra pris eftersom det har ringt ungefär 20 personer idag.. Nu har jag tagit bort annonsen i allafall.
Nu har vi precis kommit hem från en promenad med ola och sussie.. så jäkla skönt att gå promenad på kvällen. speciellt när man har någon att gå med. tack vare den så har jag knallat 13500 steg idag! en klar förbättring :) men det kan bli bättre.

Nu ska jag ta en lång varm dusch, det blir en tidig morgon i morgon!

PoK

Inskolning..

Idag kom barnen med sina föräldrar i två grupper.. en timma var. det va jätte kul att träffa barnen men VÄLDIGT intensivt.. På eftermiddagen städade vi ute gården, sågade och målade stora papprör som barnen ska få bygga med.. I morgon tänkte jag åka till jobbet en timme tidigare så jag inte missar första gruppen så kan jag gå hem vid två i stället för tre.. :)
Nu har vi ätit middag och jag ska åka till Rasmus på en fika.. han ska få tillbaka en film jag missat att lämna tillbaka på länge nu. :P



Sen senare i kväll blir det en långpromenad.. har bara gått 5000 steg idag.. Pinsamt lite.. Fast jag har gått ner ett kilo än så länge så det är ju på rätt väg i allafall..

Se you later aligator..

PoK

10 grader?! Nu känns det som höst..

fast solen skiner ju i allafall.. paul åkte i väg med Dåriga Doris i morse och jag dricker kaffe nu.. fast nu ser jag att jag har lite brådis! :P i dag börjar inskolningarna.. :) hoppas man lär sig barnens namn snabbt.. jag brukar vara väldigt seg på namn annars.. ja ja i går kom jag upp i 11.000 steg efter en kvällspromenad..

PoK

Vi har köpt en Hachraket! :D ha ha ha

3300 kr kostade den här lilla skönheten som Paul och Perre ska sitta och trängas i på väg till jobbet! vilken vacker syn ;)
Jag har döpt den till DÅRIGA DORIS! Ha ha ha




Wraaaaaaanwarendandaaaaaaaan... POFF!!

(Jag och Paul sitter nu och asgarvar... )

Jaha.. dagen på jobbet gick bra.. sket i att tvätta den där mattan, får ta det nån annan dag! satt och gjorde adresslister över föräldrarna i stället.. med lite kaffe :D väldigt trevligt.. sen spände jag upp tyg på en massa hyllor i lekhallen och små pulade lite resten utav dagen.. i morgon börjar inskolningen och alla barnen kommer :D Äntligen..
Jag passade på att fota lite på min avdelning idag så att ni ska få se hur det ser ut. :)



Här är "skapande hörnan"



Läs och mys hörna.. (glömde flytta på strykbrädan) :P



Bil/mat rum



Samlingsvrån.. fast vi satte upp dokumentationstavlan på kortsidan efter kortet är taget..

Nu har vi precis ätit middag och sitter och dricker kaffe.. Ola kommer förbi om en stund på en kaffe och med buntband som vi ska ha till Dåriga Doris ;) I kväll måste jag röra lite på fläsket.. får se om det blir en långpromenad eller träningscykeln..

So long mother Fu**ers..

PoK

godmorgon..

Idag är jag trött i kroppen.. Ont i nacken och tror att lingonveckan är på g.. Usch ja. de blir å knapra värktabletter idag! i eftermiddag måste vi åka och handla mat.. det är alltid lika tråkigt. nu får det vara nog med gnällspiken! Hörs senare

PoK

Föräldramötet gick bra..

PUST! det va tok nervöst och jag kände inte för att berätta om mattematik direkt men när "mötet" var över och föräldrarna skulle fylla i blanketter och visas runt så släppte det! dom frågade en massa och man kunde prata lite mer avslappnat! så nu längtar jag efter barnen så det blir lite liv och rörelse.. :) I morgon ska mina arbetskamrater på hembesök så jag har avdelningen för mig själv.. Nice :)

Jag ska:
tvätta en matta vi ska ha till samlingen,
Stryka gardiner,
Hämta nycklar,
skriva dagsprogram,
möblera lekhallen....
och en massa annat.. får nog ösa på lite tror jag..


Glömde skriva träningsdagbok i går men jag trialade från kl 10.00- 15.30 så det får duga.. :)
Idag har jag kommit upp i 10305 steg.. måste bli bättre.. tänkte ta en långpromenad i morgon.. vill inte träna mer innan min nacke blivit bättre, nu har jag i allafall köpt ipren salva som jag hoppas ska hjälpa..



Sov så gott..

PoK

stackars mig!!

jag sträckte ryggen i går när vi körde trial och nu kan jag knappt vrida på huvudet! jobbigt som fan.. har precis petat i mig värktabletter och sitter med värme puffen.. hoppas att det blir bättre snart, svårt att jobba annars. jaha i dag är det föräldramöte.. vill bara att det ska vara över.. :P nu måste jag borsta tänderna och åka..

PoK

Utmattad!

Trial tävlingen gick så jäkla bra idag!! :) Jag fick 5 prick på 20 sektioner!! måste nog avancera till nästa år! Paul vann över Perre idag så nu har dom vunnit varannan gång :) det är ju rättvist tycker jag :P Så nu ska Perre bjuda på hans omtalade jägarbiffar... Jag väntar perre! :D ha ha

Jag har tagit lite bilder från nattis som hon tog i går på Tungelsta rocken.. ska få fler från Mysan senare..



Detta är prestige! ;)



Paul och Stefan..



Grabbarna grus..



Nattis och My



Yepp.. this is Steven.. :)



Nattis och jag.. :)

Nu är Tord, Gittan, My och steven här! vi ska grilla mumsig mat.. I kväll måste jag träna på vad jag ska säga på föräldramötet som är i morgon! då kanske man inte blir lika nervös!!

PoK


Nu är det kväller!

Fan vilken nice dag detta har varit! :) Tungelsta rocken va as bra.. några riktigt bra band och en massa härliga människor! men det var synd att vi inte kom iväg på crusingen! Stefans bil pallade inte alla som ville me! ;P
Jag ska få bilderna från My och Nattis i morgon så jag laddar upp dom då..
Här kommer bilderna från Årsta i morse:



Fredrik och Theo sítter på bryggan..



Jag och älsklingen!



Barnvagnskörarn..



Theo gillar brandbilen :)

Nu börjar the village på femman som vi tänkte se.. det va länge sen! hörs i morrn..

Sov gott..

PoK




Beslutsångest!!

Det är inte speciellt ovanligt att vi bestämmer oss för en sak och gör en annan! som nu tex.. ska vi på Tungelsta rocken i allafall.. ;) får bara se till att komma hem i lagom tid i kväll så man får några timmars sömn inför tävlingen.. My skulle komma snart och hämta oss..

I Årsta hände det inte så mycket, men det va skönt att komma ut en stund. vi var nere vid vattnet, Theo fick sitta i brandbil och så åt vi glass.. :) när vi kom hem åt vi lunch och tränade och nu har vi gjort oss i ordning..
Får se om det blir några bilder i kväll! kamerabateriet var tomt såg jag nu så jag laddar den en stund så får vi se hur långt det räcker...

Ha en härlig Lördag kväll!



PoK

Mot Årsta..

Idag ska jag paul fredrik och Theo åka till Årsta havsbad.. dom har något 70-års jubileum där.. theo tycker nog att det är kul att titta på brandbilar och båtar..

Egentligen var det planerat att vi skulle åka på sthlm crusing i kväll och gå på tungelsta rocken nu på dagen men jag behöver en nykter helg nu! det va väldigt länge sen.. och sen så har vi trialtävling i morgon! vi ska väl gå upp senast kl8, och då vill man inte vara bakis..
Gittan och Tord kom hem från Grekland i går kväll så vi kanske åker och hälsar på dom lite senare.. :)

Filmen igår va as grym!!  (sommaren med Göran) den va så rolig att jag höll på att sätta popcorn i halsen två gånger! det är livsfarligt med snacks egentligen.. Den hade en rolig röd tråd igenom hela filmen, det är det inte många som lyckas med..


Träningsupdate: I går gick jag 10 000 steg.. det blev en mjuk start.. Vi har köpt en ny våg nu också och i morse visade den att jag behöver gå ner 4-5 kg..

PoK

Jag hatar cops!

Det är nog det mest enformiga tv programmet som någonsin gjorts! just nu får man följa en finnig fullvuxen man som tror att han är störst bäst och vackrast! vet han inte att det är jag som är det!??!  jag ville byta tv kanal men paul sa att jag skulle blogga så jag får väl lyssna på honom ;) han vet hur man ska tas.. ha ha BULSHIT!

Det tog väl runt en timme att storstäda.. jag tog nedervåningen och paul där uppe sen sydde jag upp mina jeans! :) vart fint som snus..

Nu har vi ätit middag precis.. så grymt god mat var det länge sen jag åt! Kim och Mia tipsade..

Man steker fläskkotlett en minut i pannan, sen häller man på vatten tills det täcker halva pannan, kelda, buljong och vitlök. Det får kocka i hop 10 minuter. Sen tar man ur köttet och reder såsen. jag hade i färsk timjan också.. sen åt vi det med färskpotatis! MUMSIGT VA..

Nu ska vi hämta Perre plutt om en halvimme sen drar vi till heron city.. Berättar hur filmen va sen..

Träning idag har blivit en långpromenad.. glömde ta på mig stegräknaren på förmiddagen så från kl 13.30 har jag gått 6523 steg..

Smell you later..

Storstädning på G..

Trist men sant.. kommer inte ihåg när vi damsög sist! i och för sig så har vi varit borta större delen av semestern men nu är det dax.. på jobbet öste jag på som bara den.. jag hann göra klart allt jag tänk göra på Måndag också så nu har jag mer tid att förbereda föräldramötet..:)
Efter jobbet svängde jag förbi maxi och handlade lunch och grejer till middan sen tog vi en långpromenad med Brasse (ola och sussis hund) dom åkte till Åland idag..
I kväll ska jag, paul och Perre gå på bio och se Sommar med Göran! :D tror att den är as bra!




PoK

Träningsinlägg..

Från och med i morgon ska jag börja ta tag i mina extra kilon.. pust.. känns jobbigt redan nu men fan så skönt när man gått ner några. ska rota fram stegräknaren också! den är riktigt bra.. när man blir medveten om hur mkt man går varje dag vill man ju bara gå längre och tar därför trappor i stället för rulltrappan.. fast så många rulltrappor har vi väl inte här i haninge men ni fattar principen! Det blir väl mest cykling, promenader och yoga nu i början men lite senare tänkte jag nog börja med joggning också. har ju faktiskt ett bra elljusspår här bakom..
Tänkte föra en träningsdagbok här på bloggen vare sig ni är intresserade eller inte! Ligger jag på latsidan någon dag får ni skälla på mig! ;)


Elljusspår




dagens minus: till alla människor som ska envisas med att ligga 10 km under hastighetsbegränsningen!! det gör mig GALEN!
Dagens plus: Min nya arbetsplats! :)

PoK


Tråkigt...

Är det just nu.. känner inte för någonting alls! På jobbet gick det bra och vi hade as mkt att göra, och mer blir det! Efter åkte jag ut till Gladö där paul och perre hade börjat grilla korv.. just när vi ätit klart började det såklart regna.. vi drog upp racebacken (som va för hal för mig) så Perre fick putta. sen åkte vi två banor och då hade himlen öppnat sig! jag kunde vrida ur mina trosor.. usch ja.. det var väl tur att killarna hann åka några timmar i allafall.. själv måste jag träna nu..


PoK

Första dagen på jobbet..

Både gick och kändes bra! jag skrev papper och fick mitt schema.. Sen började vi göra i ordning avdelningen.. :) vi fick välja och vraka bland gamla möbler som vi piffade upp med frächa tyger, valde leksaker, målade och hade det allmänt bra! I morgon och på fredag är det hembesök hos barnen och på Måndag ska vi ha föräldramöte!! usch ja va nervöst! ska få reda på i morgon vad jag ska säga.. det går säkert bra men som sagt NERVÖST! Mina arbetstider, ja vad ska man säga! :D inte en dag senare än 16.00 och på Fredagar slutar jag kl 12.00 Ha ha glassigt va!

Efter jobbet hämtade jag upp Paul så åkte vi till högdalen och köpte med oss thaimat som vi åt med mamma och pappa.. vi tog en fika och jag och mamma plockade vinbär och krusbär som jag tog med mig till Theo medans pappa och paul va i garaget.. Vi svängde förbi fredrik på hemvägen och sedan en kaffe hemma hos Ola och Sussie..

I morgon slutar jag klockan tre och då drar jag direkt ut till Gladö för att köra trial :) måste ju träna inför tävlingen som är på Söndag! Paul och Perre har ju fortfarande semester så dom åker nog ut vid lunch tror jag!
Nu ska jag lägga upp mina nya jeanse.. jag köpte dom kortaste dom hade och måste ändå lägga upp dom en halvmeter ;) det är inte lätt att vara 1,55,5! ha ha den där sista halvcentimetern är viktig... Nu ska jag packa inför i morgon!

ha en nice kväll!

PoK


usch vilken usel natt!

Har sovit så jäkla dåligt! gick väl och la mig vid elva tiden och låg och vred på mig till två.. sen drömde jag att jag hade percat bröstvårtan så då hade jag ont i den halva natten! ha ha det är väl så där när man ska på nytt jobb antar jag.. Paul vaknade när jag gick upp så nu dricker vi kaffe och tittar på tv. det är ju perfekt jobb väder iaf. mulet och 15,3 grader. Får se hur länge jag ska jobba.. får väl schema idag kanske..

which me luck!

PoK

då var det godnatt snart då!

Efter en väldigt god middag bestående av grillad kyckling, färskpotatis, vitlöksbröd, sallad och tzatsiki gick jag paul och my över rtill Ola och Sussie för att se den sista filmen vi hyrde i går.. Norrmalmtorgsdramat hette den.. ganska seg men man fick ju inblick i vad som hänt.. torkel spelade huvudpersonen och han blir man ju aldrig besviken av! :)
Vi skjutsade hem My och nu har jag tagit en duch..
Jag känner mig inte nervös alls inför mitt nya jobb,, konstigt! kanske bara för att det helt enkelt är något nytt, och något roligt! :D det ska bli skönt att komma in i rutiner igen i allafall.. Träna, få pengar och trava sakta mot snön och jul! Jag steg upp på vågen idag första gången på semestern och blev lite överraskad! jag hade bara gått upp 2 kg!!! ha ha trodde snarare att det skulle vara fem. så nu blir det inte allt för kämpigt att gå ner några :P Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv en stund! bloggar i morgon innan jag åker om jag hinner!

Sov så gott snyggingar!

PoK


regn

Typiskt att det ska regna sista semesterdagen.. men men vi har fått mycket nytta gjort i allafall! trallen är klar! det blev grymt mkt bättre!






På eftermiddagen tog vi en kaffe hos ola och sussie och lånade ut högrtycken till hans trall, sen åkte vi till claes ohlsson och köpte en schampo ställning till duchen, batterier till vågen och lite annat krafs. Sen hämtade vi Mysan som ska äta här :) Nu ska jag börja förbereda maten!

PoK

Sista semesterdagen!

jaha i dag är det sags att komma in i rutiner igen.. vi har lånat pappas högtryckstvätt till altanen! det kommer att bli jätte bra när det är klart.. vi ska olja in den också. lika bra när man ändå håller på..
Skulle vilja träffa mamma och pappa ikväll också.. få se om dom har tid. :)

PoK

Förresten! Stockholm crusing är i helgen :)


Naturbegåvning..



var va Ola va på att köra trial! :) det va kul att han va me och körde! vi hittade en klack där vi tog några bilder..



Ola hade lite grus i kängan..



Här kommer jag..



Ola



Perre



Paul

Efter ha varit borta sex timmar så va det ganska skönt att komma hem. Vi tog ett dopp i poolen i örby och ola skadade benen när han skulle stå på händer! usch ja! det va en del blod.. men det gick nog bra.. Nu har vi ätit lite och jag ska ducha.. sen får vi se vad som händer i kväll. kanske åker och hyr en film.

PoK

trialmorgon..

Gomorgon! :) Nu har vi ätit frukost och packat i ordning.. Ola kommer snart och så ska vi hämta perre. fast han har inte mobilen på så han kanske sover.. vi får väl väcka honom! ;) Kameran är packad så vi får se om jag får med några sjysta vurpor idag! Ola kanske bjuder på en! Laddar upp bilderna senare i eftermiddag!

PoK

Alarma! :P

Larmkillen har varit här nu.. han fick oss att köpa larm :D det va sjyst som f-n... när jag sover ska jag larma nedervåningen! och tror jag att jag glömt att stänga av spisen eller ngt liknande så åker dom hem till en och fixar det! kostnadsfritt.. inga självrisker om något går sönder och ingen bindningstid.. ja är as nöjd!
Nu sitter Ola här och killarna spelar gta! dom är hetsiga och river kontrollen från varandra! ha ha tur att man inte tycker om tv spel... eller föresten! crach bandicot är riktigt kul. har laddat ner det till ps3:an, det kanske jag ska spela i kväll!

Jag diggar min nya ringsignal! ;) Svenne banan! ha ha texten är ju grym.. allt stämmer in på oss svenssons.. eller nästan allt iaf. Näe nu ska jag vara lite social.. hörs i morrn..

PoK


Mätt och belåten!

Nu har jag och Paul precis grillat fläskfile, lök, paprika och majs.. med pommes, tzatziki och bea.. MUMS :) Jag älskar att ha en uteplats.. det är guld värt! Det blev ingen Ikea idag.. skönt var väl de, jag var i handen i en timme idag ,nästan alldeles ensam.. tror att dom flesta låg på stranden faktiskt.. Jag handlade:

Jeans 599 :- Vero moda
jeanskjol 299:- Gina tricå
leggings 2 par 150:- Lindex
kapribyxor 299:- HM
bh 179:- Lindex


Det går snabbt att spendera pengar må jag säga.. ;) Paul hade fixat ihop lunch när jag kom hem och sen åkte vi till Biltema, ÖB och Din mat.. På eftermiddagen kom Fredrik och Theo förbi på en fika medans vi klippte gräsmatan, vattnade blommor och spolade terassen! Efter det åkte vi till Perres päron.. Paul hjälpte till att bära en badtunna :) så satt jag där i sköna solen medans killarna och yvonne drack en gt.. :) är man chaufför så är man ;P



Snacka om sköna solstolar! :D



Grabbarna håller sig i skuggan!

jaha nu kommer snart en kille hit som ska snacka om något larm.. hmm han ringde på dörren när vi skulle äta så han skulle komma tillbaka kl 19.00. får se vad han har att komma med.
I morgon ska vi ut i skogen och köra hoj! :) vi drar väl i väg på förmiddagen innan det blir alldeles för varmt.. Ola ska nog med och testköra lite.. ha ha ska bli spännande att se! jag får inte glömma kameran bara!

Ha en kanon kväll!
PoK


godmorgon!

Nu har jag tränat! :) hade glömt hur skönt det var efteråt! nu är det slut på semester ölen och maten.. måste gå ner alla kilon som smugit sig på..
I går  låg vi på flaten hela dagen med ola, sussie, my, steven, annelie och alex.. det va hur skönt som helst! bakis som jag var ;) På kvällen grillade vi hos ola och sussie sen tittade vi på en wrestlings film.. jätte bra var den!
Nu dricker jag mitt morgon kaffe och ska snart åka iväg till handen.. måste handla en jäkla massa saker idag!

Mat
Jeanse
t-shirtar
bh
linne
köksstol
köksbord
vattenslang
vattenkanna
kratta
korgar för förvaring
klämmor till vattenrör

Jag åker till handen först och handlar mina kläder så tar vi biltema, ikea och maxi senare efter lunch! kommer smälta bort efter halva dagen! det är redan 24 grader ute!
När vi kom hem i fredags så hamnade vi på ribby pizzan på kvällen... Här kommer bilderna!

 
Perre och Peter avnjuter en gt


Perre och Linda


Rille


Annelie


den nyktra och den fulla.. ;)


Stefan och Tedd


Brudarna gör grymma dansmoves..



 


Dalarna dalarna.. (läses med dalmå) ;)

Veckan i dalarna har varit sjukt kul! härliga människor, god mat och dricka och så klart lite trialkörning!
Här kommer bilderna:




Måndag eftermiddag och vi är på väg..


Paul åker baksäte ;)


Här bodde jag och Paul :)


Perres farmor och farfars stuga.


Vy mot ladan och gammelstugan


Perres pappa Ove på sin trialhoj ;)


Ha ha! perfekt trialklädd..


Testkörning..


Hit åkte vi och tog ett dopp på eftermiddagen.


Torka fötterna bör man..


en fin liten bäck


En väldigt död älg, uppäten av vargarna!


Sörens Impala.


Hojjarna i ladan


Perre, Paul och farfar meckar med gamla bettan


Lilla Moa! världens sötaste tax


tjockisen :)


Yvonne fixar mumsig GT..


öl.. göttmos


det är så här man kör moppe.. :P


Kräftskiva Onsdag kväll i ladan!


haderajan! :D


Me..


vilken glad kille!


mysigt va!


Yvonne bjuder upp till dans :)


ehh ja vad säger man! Starkt jobbat Sören!


fuck off bitches!


Torsdag hemma hos Åke!


Helt underbart!


Här är vi allihopa... 23 grader och underbar sol


Åke visar runt alla på sjön i sin båt.


Middag och gott vin


En gammal Amazon.. :)


Jag och Paul var tvugna att ta ett teståk!


Yes man... 







 


Bakfull som ja vei int va..

Ja.. så går det när man dricker mer alkohol än vad man klarar av!! ;) Det va trevligt på pizzan i går.. god mat, sol och öl.. vi rörde oss hemmåt vid halv elva tiden tror jag och på vägen plockade vi upp ola.. sen drack vi min likör 43... sen sov jag på soffan! ha ha Jag lyckades slå på en vurpa i går det första jag gjorde med trialen så idag är jag mörbultad.. slog i benet som tusan och det börjar bli blått nu.. inte vackert!

Om en halvtimme kommer Perre och hämtar oss! sen åker vi till Örby och lastar hojjarna sen bär det av till Dalarna.. :) det blir så sjukt mycke packning när man ska i väg så här! vi har med oss:

Trialkläder och skydd.
täcken, kuddar, lakan.
en resväska med kläder.
en väska med prylar.
4 lådor öl.
2 lådor vin.
whisky...


Nu ska jag föröka få i mig lite vätska.. coffe maby.. ;)

Ha en underbar vecka allesammans!

PoK

sol sol strålande sol!

Vilken underbar dag! solen skiner, jag har druckit kaffe och dagen kommer att bli super najs!! :D Tvättstugan är klar vid ett tiden och sedan bär det av till Gladö för att åkas trial! sen blir det middag och några öl på Pizzan.. Tror att perre följer med också! är det någon mer som vill följa med så är det bara att höra av er! :)




PoK

Godmorgon!

Det är underbart att sova i sin egen säng och kissa på en vanlig toalett! det är saker man inte tänker på annars.. Det kan vara rogivande att bo lite primitivt men efter ett tag blir suget efter internet och dylikt för stort!

I går kväll åkte vi iväg och hyrde nya wallander med ola.. den va kanon bra! fast det tycker jag om alla men det är lite kul att dom använder tyngre kriminalitet ibland..




Idag har vi tvättsugan from kl 10. kände att vi ville tvätta upp kläderna innan vi åker någon annan stans.. I eftermiddag ska vi köra trial! :) fast utan Perre förståss :P han får sitta hemma och knapra Voltaren! Men pappa ska med och köra sin nya Sherko som han köpte i helgen! glädjen kommer att vara komplett! ;)

I morgon åker vi till dalarna, och kommer hem ons eller tosdag.. fast känner jag mig själv rätt så kommer jag att packa för en vecka ändå.. det är så lätt att göra det.. :P

Se you later alligator..

PoK

det va det..

Nu har jag duschat, laddat upp bilder, packat upp allt, startat en tvätt och ätit några skorpor.. :) Nu ska vi gå över till Ola och Sussie för att hämta posten och ta en fika! Vi får se hur det blir med Dalarna i veckan.. Stackars Perre hade ramlat med trialen i Torsdags och gjort illa armen så han skulle till sjukhuset idag! Hoppas att det inte är något allvarligt.. Så trial körning blir det nog inte men man kan ju ha riktigt roligt ändå! :)

Nu tittar paul på mig med sitt stressade öga! Ha ha vi hörs senare!

PoK

Hemma i Sverige igen! :)

Vi har haft det kanon bra på Åland!! jag har ju tyvärr inte kunnat blogga på en hel vecka så förlåt till er som kommenterat detta! ;) Nu kommer några utav veckans bilder!



Utsikten från vår brygga.


Måste man så måste man ;)


Ehh ja.. så här går det när killarna grillar!


Mys pys på morgonen.


Lilla Oliver


Ha ha ja vad säger man. grabbhörnan kanske..


Kimmen lyckas få till dom mest snyggaste hoppen.


Lite utflykt..


Här kommer nästa..


Full fart frammåt, håll tätt bakåt.. eller hur Ollie!


Usch.. jag tyckte att det va kallt..


Pussiluss


Besök på Gittan och Tords camping.


Glass besök i mariehamn..


Mästerfotografen.. ;)


Jag är inte så graciös när jag badar!


Kräftkalas, kräftkalas


En dag på stranden..


Jag och Mia


Ute med roddbåten!


Utsikten vid bastun


Bastuhuset


Mee..


again..


Mia får till ett läckert hopp!

Blogg listad på Bloggtoppen.se