sängdax...

tror min kropp behöver sova hur lite jag än känner för det just nu..


Kärleken är det vackraste som finns!!
Kärleken dör aldrig!
♥♥♥♥♥


badet..

ska lägga mej där och lyssna på musik en stund och bara vara... hoppas att täpptheten i näsan släpper så att man kan andas som en normal människa igen!!


Gröna fingrar.. NOT! :P

men nu är det gjort!!har planterat blommer i lådorna och krukor på baksidan.. kröp världens äckligaste gula stora spindel på mej som jag GLADELIGEN hackade sönder med en spade samtidigt som jag gastade och svor över den äckliga jäveln!!! så regnar det i morgon så kan ni skylla på mej! :D hahahaha

50 liter jord lyckades jag ta slut på! herrejösses..


små och oranga.. låter lite som mini morötter :P men dom ska tydligen växa till sej rätt ordentligt.



Hängblomma.. får se hur stor den tänker bli..



Två små "minimorötter till"



hmmm

Såg en grej och nu är jag väldigt undrande..

jobbet gick bra trots förkylningen.. tur att det finns ipren asså.. skruva lite möbler på förmiddagen och det gick NÄSTAN bra! man e ju ingen ikea guru direkt! slutade halv fyra och nu har jag slängt i hop en kassler "gryta" med ris å laddat kaffe.. ska bara pålle komma hem också så att man får äta.. tycker att det va rätt skönt när jag kom hem senare än honom varje dag! man blir lixom bortskämd med en "husgubbe" som har maten klar varje dag.. men nu är det ombytta roller och jag får bita i den sura nektarinen.. :P

sen ska jag planetera blommor som inhandlades på maxi igår.. 

todels 


Dagens google!

Eftersom jag är förkyld och bestämde mej för att sola så kom denna fråga upp =)


Kan man sola när man är förkyld?
-Både ja och nej. Det upplevs nog oftast inte som särskilt behagligt. Det beror också på i vilket stadie förkylningen är och om man har feber. I det tidiga stadiet när man som mest nyser, näsan rinner och slemhinnorna är irriterade kan solning påverka så att det hela blir intensivare. I slutfasen av en förkylning är den risken mindre, då kan det till och med lätta en smula. Men det är främst värmen (infrarött) och inte UV-ljuset som påverkar situationen.


Så nu vet man det! =)


Slappo dag i Örby

blev som jag trodde.. somnade i solstolen och det va GRYMT skönt! fick massa färg :P när jag vaknade kände jag mej ensam och gjorde Fredrik, Sebban och Megan sällis när dom höll på att spackla å lacka hans nya racehoj.. han hade lite kina rester över från gårdagen som vi käka till lunch. Mamma, pappa och farmor kom hem vid tre tiden och då grillade vi fläskfile och gjorde potatisgratäng.. Theo och Vicky kom till maten också.. till efterrätt blev det muffins me massa god mojs på.. mamma kan hon =)



Megan ligger å slöar i solen



Sebban spaklar och Ippis slipar



mammas och pappas äppelträd


.

Nu åker jag till örby och hoppas att solen håller sig framme.. jag ska lägga mej i en solstol och sova några timmar tänkte jag. paul och steven drar ut till gladö å kör trial..


Min älskade mamma!

 mamma! ♥


grymt trialväder..

och såklart så e man sjuk... :( stressad inför tävlingen på lördag!! jag måste hinna träna minst en dag i veckan och det vet jag inte hur jag ska orka.. jaha blir väl hem till farmor i eftermiddag å käka lite. va några veckor sen nu jag träffa henne. sen blire tidigt i säng och hoppas på att orken räcker till jobbet i morgon.. hatar att sitta hemma och inte göra ett skit..

kaffe


sjukhuset nästa!!!!

nääee riktigt så illa kanske det inte är men nästan :P känner mej riktigt risig! lock för öronen, huvudverk, täppt i näsan misstänker feber och ont i magen! hade någon snäll person erbjudit mej knark för att må bättre så hade jag inte svarat nej ska jag tala om! har blandat en kanna päronsaft PROPPFULL med isbitar, blir så där skönt kallt i magen när man dricker.. jag tog ett bad också! råkade tappa duschtvålen i plurret och det blev sjukt mkt skum, så kan de gå mellan pattar å lår...


ska sätta på en kanna kaffe nu.


Ösmo marknaden!

Mötte upp mamma, pappa, fredrik, vicky och theo i centrum och så åkte vi till gittan och tord å käka frulle =) my, stevn och liam va där också! sen gick vi ner till marknaden och det va uppehåll en bra stund så det va ju skönt.. hittade inte riktigt det jag skulle ha men det blev lite krims krams..





Theo åker karusell och har tungan rätt i mun när han rattar runt på bilen!




Min sötis!


Nu ska jag iväg och hyra film och köpa pizzaaaaaaaa..


Tack Annelie!

för klippningen! =) blev super nöjd. och kvällen va as mysig!





Max och Annelie


åhhhh

va jag har ont i huvet och är förkyld!!! pest!!! hur fan kan det bara slå till sådär på en natt?! har käkat ipren nu och ska fixa lite te. ska åka om några minuter..

Skoj väder föresten!!!










jaha... som alltid

är jag en välduigt lättövertalad männsika som gätrna dricker lite vin om det finns.. usch va jag e full u, bode inte ens ha rätten till att blogga! jaja måste verklogen sova! ska upp om några töntigs timmar å va i ösmo! PUSSILISSS

♥♥♥


...

Torsdag och dagen har varit låång.. har varit mkt moln idag men på rasten hade jag tur. blev släppt tio minuter innan jag slutade och hamna i den där härliga kö jävlen som alltid börjar efter kl 16! tog mej en halvtimme till handen där jag hämtade paul, han köpte nya perry dojjer och en mp3 spelare sen blev det en subway.. så stor lust hade jag att laga mat idag.. fixade framsidan med stenar och några blommor istället för ett kalt jäkla hål som det har varit sen jag drog upp det där halvruttna trädet.. blev rätt fint. köpte sånna solcells lampor också, får se hur bra dom är på en skala. usch va negativ jag känner mej nu! ska inte smitta av mej mer..






Mobilt breeedband..

har jag beställt nu, kontankort. så att jag kan ta med mej datorn vart jag än ska i sommar! det känns skönt! =) ingen avkoppling utan datorn! :P kostade bara 200 spänn och sen laddar man bara på när man vill surfa. peerfekt.


shopping

jobbet idag va sådär.. sov jätte risigt inatt.. har för mkt i lilla skallen tror jag! fick i allafall ganska mkt gjort och kunde vara ute både på förmiddagen och eftermiddagen i solen! efter jobbet mötte jag upp mamma i farsta och vi shoppade på. köpte en ljus jenasekjol, svarta trekvartsbrallor eller va det heter och ett par jeanse i kortare modell, dust it, strumpor, hårspray och spännen.. när vi va klara gick vi och år sushi.. så gott! =) på vägen hem tog jag pressbyrån å handla busskort till paul och tempo.. nu dricker jag kaffe och tänker inte röra mej en meter! har gått 12000 steg idag.. de e godkänt!





...

♥♥♥♥♥♥♥♥

godnatt...


Dagens google!

Jaha nu är det dax!! =) Det måste vi googla uttrycket används VÄLDIGT flitigt på jobbet! det är någonting varje dag vi diskuterar och efter en stund har vi glömt bort va det var och därför har vi nu kommit överens om att jag ska göra "dagens googel" på bloggen! får vi se hur bra man kommer komma ihåg detta men man måste ju göra ett försök.. och man lär sej nått nytt varje dag! även om det kanske inte alltid är så jäkla smarta grejer vi pratar om ;-) haha

dagens googel handlar iaf om körsbärsträd! vi kom in på det i morse när vi satt i personalrummet och tittade ut på lilla gården där vi har ett körsbärsträd. ganska dumt att ha ett sånt träd där eftersom det inte är någon som plockar körsbären när dom väl kommer och då hinner dom ruttna och ramla ner på marken och är SKIT jobbiga att "sopa" bort. vi konstaterade att den blommade förra veckan och va as snygg men nu såg helt dööd ut, lite trist att den inte blommar längre.. jaja efter lite surr så undrade vi hur många år det tar för ett körsbärsträd att bli så stort från planteringen och jag har googlat :P

det finns en hel del fakta men INGENTING va jag hittar om hur fort den växer.. stog någonstans att dom växer snabbt men det säger mej inte ett skit.. jaja första gången kan inte alltid lyckas :P  


underbart!

att bada ibland! nu har jag inte gjort det på några dagar och det va sjukt skönt! satte på bandit, skummade upp till toppen och låg i dvala.. nu ligger jag på soffan och äter annanas..  har fortfarande inte damsugit än, kvällen är ung eller nått :P jag kommer nästan alltid med undanflykter.. lite typisk mej!


trist väder

har det varit hela dagen!! förmiddan på jobbet va inte å leka med!! kändes som flera dagar.. barnen fick iaf träffa kotte och skräplisa =) har precis skrivit nytt anställningsbevis, nytt vik, 35 timmar.. känns trist att gå ner i tid när man är nöjd med sitt schema, men men.. jobbar heltid en månad till ungefär.
handla lite efter jobbet och så lagade jag en pastasås me paprika, tomat, scharlottenlök och kassler till middag.. va riktigt gott! nu dricker jag kaffe och tackar "jesus kristus" för den underbara kaffebönan ;-) inte mkt som slår det! skulle vara kärlek då kanske :P

inga direkta planer för i kväll.. har gått ungefär 7000 steg och det blir verkligen ingen promenad i dag! ska damsuga lite och ta de jävligt easy..


såå.

nu har jag gått lite över 10000 steg.. känner jag mej mkt nöjdare! =) Ola, sussie, max å brasse följde med, vi gick till ica där jag köpte ett paket röka och en annanas! gott va sötis! ;-) sen när vi kom in på gården så kom glassbilen å då köpte jag isglassar, smakade en nu och den VA INTE GOD! hoppas att dom andra smakar bättre!


promenix

ska vi gå på nu.. fick ju en stegräknare på jobbet idag och jag har bara gått ynka 6000 steg så det känns inte mer än rätt!




Tröttmössan.. :P

jag som brukar vara pigg på måndagar.. va nog sömnbristen som påverka lite. Passade småttingarna på förmiddagen och då måste man vara på den lilla gården och den är fan inte skoj att glida runt på! skulle ta bort madrasserna från sovet i morse och det KRYLLADE av MONSTERSPINDLAR!! okej, dom kanske inte va sådär sjukt stora som hoppspindlar direkt men äckliga like hell!! Mia, Hanna och Patrik fick döda dom medans jag satt och kände mej lite smått yr i bollen! usch! jag blir så less på mej själv! varför ska jag va så jäkla rädd för dom??!! jaja nästa vecka får maaret fixa =) det gillar jag :P

har käkat potatismos med kryddjärpar till middag och städat badrummet på nedervåningen.. mer orkade jag inte för tillfället.. dricker kaffe och tar det lungt en stund..

I morgon ska vi ha Kotte avslutning med barnen.. vi får då besök av kotte och skräplisa! hahaha.. skönt att man slapp agera någon av dom! :D


värdelös natt!

har inte sovit mer än tre tmmar i natt! har bara legat och snurrat.. gick upp halv fyra och har glott på tv.. nu är jag jätte hungrig så jag ska fixa frulle och kaffe =)
Solen är redan framme!


hungrig

e jag.. käka middag kl tre idag så det kanske inte är så konstigt! orkar inte göra i ordning något så det får bli en frukt. skjutsade steven till vendelsö så att han kunde hämta Liam och lämnade tillbaka filmerna. handlade lite käk och sen har det varit slapp och en kaffe hemma hos ola och sussie.

Gittan och Tord körde förbi här och lämnade lite blommor som Kim fixat! Tack så jätte mycket! =) några timmar senare kom fredrik förbi och lämnade blommor som mamma köpt! haha perfekt! värsta blomleveranserna idag! ska köpa jord någon dag och plantera ut dom!


får se va som händer den här veckan då.. ska ut och shoppa lite med mamma på onsdag om hon mår bra och så kommer annelie på middag och klipper mej om hon har tid i veckan! en trialkörning kanske eftersom vi sket i det idag.. har ju regnat hela dagen och då kör man fan bara om det är tävling. På lördag är det Ösmo marknaden och den är grymt rolig att gå på! frukost hemma hos Gittan och Tord innan vi går med mamma och pappa =)
Och det BLIR en vit helg!!


regn..

fast det känns ganska välbehövligt eftersom det har varit rätt torrt de sista dagarna.. då har jag inte alls dåligt samvete att jag ligger på soffan och inte gör ett jota! mår helt okej idag.. hade huvudverk i morse men jag har böljat vatten och ipren så nu känns det mycket bättre! är bara trött. får se hur jag gör med trialkörningen idag.. jag känner mej inte laddad alls för att köra runt på hala klackar och slå mej gul och blå..
de som ska göras idag är att handla lite frulle.. ekar i kylen. städningen tänkte jag ge mej på i morgon. ska lämna tillbaka filmerna också.

nu blir det en dusch!


Vi går på FOTBOLL! å sjuger högt...



t-banan mot stadion



Humlan.. solkräms insmorning.. =)





Annelie



tåget från humlan till stadion!



folkpiss! ;-)



Så häär grön och fin ska planen vara :D


godnatt för mej!

tycker att det räcker att festa i 12 timmar.. känns inte som man behöver överdriva lixom! vi satt i humlan innan matchen och det va grymt varmt å skönt! stämningen va på topp och olyckligtvis så slutade matchen 1-1.. jävla gefle töntar!! kvitterade med med typ 1 minut kvar.. vidrigt!! efter matchen gick vi mot centralen och tog donken på kungsgatan.. va riktigt välbehövligt med mat! när vi kommer till stationen missar vi tåget med 1 nerdrans minut så vi får snällt sitta å vänta en halvtimma på perrongen utan alkohol.. jag blev as snurrig i bollen och spyfärdig.. kändes som jag blev magsjuk på en sekund.. efter att ha haft huvudet mellan benen en stund klev vi på tåget och åkte till tungelsta. Killarna hade grillat korv och satt med guran i högsta hugg å gal :P
Perre hade bestämt sej för att vara nykter men ändrade sej rätt snabbt så han körde hem mej så jag kunde sätta på mej varmare kläder och sen vidare till honom för att hämta öl och sen taxi tillbaka till tungelsta.. kände huvudverken komma krypande så jag åkte hem själv vid tolv tiden.. känns som att det va väldigt förnuftigt av mej! ligger i sängen nu.. varmt och skönt! det va så sjukt mycke mygg men det verkar som att jag klarade mej utan bett! vore ju första gången.. fast iofs så hade jag rätt mkt kläder på mej.. dom tyckte väl att det va kämpigt att bita igenom. :P
Trialkörning i morgon eftermiddag är det sagt.. får se hur jag känner mej.. just nu känns det som jag bara behöver viiiila.. väldans länge.. skulle tydligen regna också på förmiddagen så rötterna lär ju inte vara polare me mej då.
glömde kameran i tungelsta så bilderna kommer i morgon..


Godnatt!!



godmorgon!

usch, jag är alltid så bombad i skallen när jag vaknar på helgerna.. känns som jag inte gör ett jota och tiden bara springer i väg.. paul drog 7 i morse och jag vaknade vid nio tiden. nu har jag tagit en dusch och käkat kalaspuffar med mjölk, mättade inte direkt bra. Ska sätta på kaffe nu och börja göra mej i ordning.. ska möta My halv ett på stationen, tåget går 55 sen hoppar annelie och nattis på i jordbro och mikaela möter vi på centralen.
Kommer nog att bli grymt väder idag! solen skiner och det är 17 grader än så länge.

later..


sleepy time

kom hem för en stund sen och det va skönt med en liten kvällsprommis! riktigt nice värme fortfarande! filmen va helt okej faktiskt, lite seeg kanske, hade ju kunnat klippa bort lite och kortat ner den till 2 timmar men sevärd måste jag säga. (om man inte har något bättre för sej) ;-) Nu ska jag snart krypa ner i sängen, hoppas att jag sover riktigt länge i morgon!
skulle vara as skönt att vakna utvilad!

Godnatt!


fredag..

har varit så sjukt nice väder idag!! har fått as mkt färg och känner mej tok mosig.. fredrik, vicky och theo kom upp och grillade och nu sitter vi hemma hos dom så att theo kan gå och lägga sej och vi ska kolla på tempelriddaren. tre timmar lång är den så jag hoppas att den är bra. behöver en väldigt stor kopp kaffe om jag ska hålla mej vaken känner jag.
I morgon drar fredrik och paul till Bollnäs kl 7 på morgonen.. fredrik ska köpa en ny race hoj. jag ska ta en slö morgon för mej själv och vid ett tiden så drar vi oss in mot stan! =)


i brist på annat..

så ska jag nu kolla på alvin och gänget 2! :P hoppas den e braa! hahaha
har gjort i ordning en natcho tallrik som ser GRYMT mumsig ut!! :D


gårdsfest!

har vi haft på jobbet idag! började med att barnen sjöng för sina föräldrar och efter det blev det korv, glass, saft, kaffe, lotteri, boll i hink, potatis på sked, tipspromenad osv =)
jag å maria sålde lotter och det gick grymt bra! ;-)
är riktigt mör efter att ha stått i solen hela dagen och jag måste ju ut och sola HELA kroppen någon dag också! fan man kan ju inte glida runt och vara brun på bara armarna och i ansiktet! ser ju weird ut ju! :P

På lördag spelar Djurgårn sista hemmamatchen innan sommaruppehållet och jag hoppas på grymt nice väder eftersm vi ska sitta på Humlan innan och dricka bäärs =) tror att vi blir 6 glada bruudar!!
söndag? hmm trialkörning maby.. om man e fräch.. det LÄR jag ju vara!

nähe om man ska ta sej en kopp java!


Grattis Oliver!

Idag fyller Min underbara gudson 1 år!!



Hoppas att du har haft en underbar dag med massa myyys me mamsen å pappsen! =)
Och grattis min kära svåger Kim som fyllde 30 i tisdags!!


snart läggdax..

jag är SÅ himla trött!! va en jobbig dag! va på ikea en väldans massa timmar.. handlade sjukt mkt prylar.. 9 vagnar tror jag att vi släpa runt på.. fick en egen kassa till å med! skulle slutat kl fyra men va inte tillbaka på jobbet förrens runt sex å  börja lasta av.. va riktigt skönt med en kalldusch när jag kom hem. sen har jag pulat lite i garderoben, vattnat blommorna, diskat å plockat lite. känns bra! :P

Nu sitter jag och glor på hockeyn.. Sverige-Schweiz och det står 3-0 till oss :D




I morgon ska vi gå på Kotte med barnen så om jag kommer i håg ska jag fixa en termos me kaffe eller choklad.. de e suuper gott så där frammåt halv tio tiden..


vidriga spindel!!!

pratade ganska mkt om spindlar i går av någon anledning. (spindlar som fastnar på en om man är kladdig, spindlar som kryper på filten, hoppspindlar å fan vet vad!) ;-) och SÅ klart så drömmer jag om dom där ÄCKLIGA jäkla snusk djuren!! väkte paul halv tre i natt och hade panik! han fick gå upp och kolla under sängen och lyfta på alla kuddar på min sida för att försäkra mej om att jag bara hade drömt!! :P sen hade jag as svårt att somna om och fortsatte att drömma skumma grejer så nu känner jag mej INTE utvilad!
Ska åka till Ikea som det ser ut i nu med två jobbarkompisar.. ska handla in grejer till avdelningarna och det är ju inte lite prylar! hade mkt heldre varit kvar på jobbet men men.. thats life..

skulle va skönt om solen kunde titta fram sen =)


SOOL SOOL SOMMAR ÅÅ SOL!

e de nu! =) jag ska INTE klaga på värmen förrens om tidigast en vecka :P för den är sjukt efterlängtad!! har varit ute rätt mkt idag och fått massor me färg! svider lite när jag kliade mej på armen så det räckte nog för idag! man måste ju grunda lixom!
bilen mådde nog gott i solen på jobb parkeringen.. hann bara starta den så gick motorfläkten i gång och jag var tvungen att väva ner båda rutorna och köra "lite" för fort för att det skulle fläkta! drog till jet i jordbro och sen hem och hittade 3 efterlängtade paket i brevlådan! :D mina ed harby brillor, ett armband med handklovar åå några ringar! allt för bara 300 spänn..
Blev middag ute, soppa, vitlöksbaguett, sallad och kaffe.. Nu har paul bänkat sej framför tv spelet och jag med datorn..
har lite å göra i kväll.. ska kasta i lite färg i barret, gå igenom garderoben, bada osv.. ska bara vila liite först!


Intar soffan

grymt skönt! vi va ute på campingen å käka kyckling, potsallad, sallad och baguette.. as mumsigt! sen tog vi en promenad till lekplatsen där vi var mer extasa och klättra runt än Theo.. jäkla monkeys! theo gick några rundor på bryggan och Vi hetsade Fedrik till att hoppa från land ut till en brygga och det va FAN långt emellan! hahahah han gjorde det och det gick bra! trodde jag aldrig :D sjukt roligt såg det ut iaf.. pappa visade theo hur man sköt maskroser på MEJ och när vi va på väg hem så fick jag en as konstig blåsa i ögat.. såg luftfylld ut.. blev spräng röd och svullen så jag åkte till närakuten och fick några ögondroppar! ser mkt bättre ut nu så jag slipper gå med solbriller i morgon ;-) hyrde några filmer på vägen hem så vi ska väl glana på dom snart.. orkade inte göra mat idag så det blev youghurt och HONUNGSPUFFAR! hahaha låter så gulligt! :P

Nu börjar bakisångesten som jag ALLTID får gå över och jag är rätt laddad inför en ny arbetsvecka =)



söndag

riktigt sliten idag.. har blåmärken och rivsår på kroppen.. men det är väl inge ovanligt när man är full och ramlar omkull! får se vad man ska hitta på idag.. blir nog väldigt lugnt iaf! nu ska jag ta en dusch så man blir av med ölstanken.. :S


bandit boat 9

































































hemma

Vilken jädrans kryssning!! helt färdig! orkar inte ladda upp bilder i kväll för nu ska jag krypa ner i sängen å sova!!


PUSS


Kryyyss

Nu hr vi käkat pizza och ölen är påbörjad!!

Ha en sköön fredags kväll!! =)







duuusch

första ölen är på väg ner och jag ska hoppa in i duschen! är inte taggad för fem öre än men det lär ju komma så småningom.. gick ganska snabbt att måla idag.. Går alltid fortare om man är två! =) med en massa bra musik och tip top på rasten!



PUSS


I morgon blir en GRYM dag!

Hoppas jag! :P börjar på jobbet som kommer att bli as najs! sen hem och käka pizza med paul, steven, my, bella och martin.. köra mej i ordning för att sen bli inskjutsade till värtan halv 6 och ROCKA på bandit boat!! många sköna bönor som ska åka då det läär bli drag! nu ska jag gå och lägga mej och drömma sött ;)


På väääg hem till Tess! =)

LADY T-SHIRT - BLACK, PIRATE LOGO

LADY T-SHIRT - BLACK, METAL FIST

LADY T-SHIRT - RED LOGO

LADY TOP - WHITE, TATTOO



RAUBTIER - LADY T-SHIRT, DET FINNS BARA KRIG

Åhh va jag ÄLSKAR rea!! =)


..

tycker ALLTID att tiden går så förbannat snabbt när man gör något trevligt!! man kan ha längtat efter något hur länge som helst och när dagen väl kommer så är det över på en sekund! ska fan fixa en sån där dosa som sandler i filmen Click har!! stoppa tiden och spola tillbaka! :D
jaha får se vad man ska hitta på i kväll då.. blir lungt iaf eftersom jag börjar halv åtta i morgon.. ska packa i ordning inför kryssen och rota fram några kläder man kan måla i som man inte är spec rädd om..


hörs senare..


nybadad och tröött som FAN!

tänkte försöka hålla mej vaken en och en halv timme till!! får se hur jag lyckas med det! greys anatomy börjar börjar ju nio och den kan man ju glana på =) tror att en kaffe skulle sitta fin fint så jag får pallra mej i väg till köket, tänk att det kan kännas så jobbigt att ta 10 steg! lata jag!
ryggen har jag inte ont i nu! :D feels good!

Sov så gott sen och ha en GRYM torsdag! för det tänker jag ha!


myys



Theo pratar med Carl på mobilen! :P (en röd gubbe som upprepar vad man säger med en skön röst. fast Theo tror att han pratar med honom! så sjukt kul! :D



ölen god.. men jag blev om möjligare ännu tröttare!! 
fredrik, vicky och theo gick precis så nu ska jag krypa ner i badet.. ska bli så sköönt!!=)


dan före röd dag..

fick jag sluta en timma tidigare! =) de tackar vi för. va i skogen på förmiddagen och efter min rast spacklade jag lite där det ska målas på fredag! kom precis hem och satte mej och kände hur förbannat trött jag är!! har inte känt det förrens nu! usch ja. blir inte många knop i kväll. Fredrik, Vicky och Theo kommer hit om en stund så ska vi grilla å sänka nån öl kanske.. sen blir det nog ett bad och tv innan sängen!

måste klämma en banan tror jag.. risk för svältmage annars! :P


GODMORGON!

åhh vilket underbart väder!! =) snozade rätt reglät idag så nu har jag lite brådis! Ska ju hinna dricka kaffe också!


TODELOOO


oj va klockan gick!

kom precis hem från örby.. jag och mamma satt å tjöta, käkade glass och kollade på tv medans paul och pappa fixade kopplingen på hans hoj i några timmar och dom fick till det! han är risig nu stackarn.. igen.. tur att man är en sån frisk snärta själv åå drar in kosingen!! HAHAHA yea right
jaha nu har ryggsmärtan spridit sej i kroppen och strålar numera ner i vänsterbenet!! mmm va mysigt skönt det är! man ska fan passa på att njuta för man vet aldrig när man har så här ont igen!! vem fan är det som brukar säga så??!! hatar iaf det uttrycket! speciellt när man slår i tåjäveln i ngt (och det brukar ju hända mej rätt ofta) och får den komentaren kastad i ansiktet!! NEDRANS TÖNT säger jag bara!!

nu är det typ läggdax.. ska ta en dusch först.. sov gott!


såå.

Middag.. klart
kaffe.. klart
städa.. inte klart

jag får så sjukt dåligt samvete av att sitta inne så nu drar vi till Örby en sväng!

Åhhh vad jag lääängtar till torsdaag!! :D ska bli såå skönt att vara ledig!!


Härlig dag!! =)

va kanon skönt väder idag!! kanske ni märkte :P va ute nästan hela dagen förutom när barnen sov och åt lunch.. peeerfekt jobb! :D körde hem arbetskollegan till branbergen och sen till handen för att hämta mina stövlar. Nu ska vi käka ugnsstekt falukorv me mos å det ska bli gott för jag är jätte hungrig!

TACK kära svärmor!!! hon har varit här i dag och putsat ALLA fönsterrutor!! nu ser man ju in igen.. eller ut :D till och med sängen va bäddad och det är man ju inte bortskämd med!! :P

Nu ere maat!


negerbollens dag i morgon!

och det patetiska är att jag säkert inte kommer att äta någon negerboll överhuvudtaget om jag känner mej själv! hade jag kommit på det liite tidigare så kanske jag hade kletat i hop en smet.. kommer i håg när man va liten och gjorde EN stor negerboll av hela smeten!! grymt va det! man fick käka den med gaffel å kniv :P
har nu badat och tiden gick väldigt snabbt.. Läängtar till torsdag!! då är jag ledig och det ska bli myys! =) sen på fredag är det Bandit kryssning med hela goa gänget höhö.. som det ser ut nu så ska jag dela hytt med 3 grabs men det kanske lär ändras på plats! får se om brudarna har en fyrmanna så kanske jag klämmer mej in där :P

så kom igen nu! bjud mej på en negerboll i morgon så blir jag glad!! ;-)




bad time =)

nu ska jag lägga mej i badet så att ryggen kanske vaknar till liv! :D åhh va myyyys


oj oj oj

går runt och gnäller för mej själv.. har haft as ont i ryggen idag! fattar inte vad jag gjort men så länge jag klarar mej utan ryggskott så är jag lycklig för då kan jag jobba =)
åkte till maxi efter jobbet och sen till Handen för att lämna in stövlarna till skomakaren och på väg dit var det några som följde efter mej i en jävla fart.. trodde fan att det va snuten ett tag! när jag parkerade så stannade dom bredvid mej och vävade ner rutan.. två killar i 25 års åldern så jag frågade va fan dom ville och han sa att han ville köpa min bil för 18.000! jaha jaa kanske de svara jag då och tog hans nr.. han ville ha den att köra rally med så jag får se om jag ringer upp.. har tänkt att köpa pappas bil men han måste ju få arslet ur vagnen först! :P
På vägen hem från handen lyckades jag trycka i mej en hel påse med sura jordgubbsstänger som jag köpte på maxi.. göööött! ;-)
Nu har vi precis käkat firre (som jag försöker få paul att lära sej att äta) men det är lättare sagt än gjort kan jag ju meddela.. gjorde iaf sej med tomat, sharlottenlök, basilika och gräslöks "gryta" som enligt mej va grym!! har aldrig sett paul äta så lite och grimagera så mkt så det blir nog MYCKET fisk framöver! hahahaha näe va elak jag är! :P

nu har jag ätit två munkar och druckit 2 koppar kaffe så jag mår riktigt illa!! fattar inte vad det är med mej och munkar??!! dom lixom draaas till mej när jag är och handlar! jävla tjockis fasoner... dax och börja banta inför beatch 2020 tror jag! det gör mej inget att bada i vassen några år till! ;-)


PUSSGURKAN PEACE OUT!!


hittade något att göra =)


helt sjukt rastlöös!

tänkte att jag skulle ha en lugn och skön hemmakväll framför tv:n och datorn men tiden går väääldigt långsamt! har badat, käkat popcorn, börjat kolla på två filmer på tv:n som verkade usla.. funderade på att ta en promenad men nu när man har svidat på sej myskläderna känns det inte så lockande längre.. näe jag får helt enkelt hitta på ngt! skulle ju behöva rensa i skåpen lite! hahaha fan va B det lät.. får se va jag hittar på!


Liams dop!

va jätte fint! =) jag drog en trudelutt också.. va sjukt nervös men det gick bra ändå.. Tord tog alla bilder så jag lägger upp dom när jag fått dom!
usch jag är så himla seeg idag! eller det har jag varit hela helgen, känner mej inte alls utvilad..
hemma nu iaf och ska slappa lite.


godmorgon!

har sovit godkänt antal timmar enligt mej själv.. paul ligger fortfarande å snusar där uppe. i dag är det dop! =) ska bli jätte roligt! jag måste hitta ngt att ha på mej bara.. beslutsångest över klänning, jeanse, leggings.. att det ska vara så svårt!! helst skulle man ju bara dra på sej jeansen och ett sleetet linne men det ser ju inte alltför "propert" ut.. :P
dax att dra i gång kaffekannan!


myys i tungelsta

Har haft mysigt i kväll hemma hos my och steven =) vi åt jätte god grillmat och drack as good öl.. nu är vi hemma och paul ligger och sover på soffan :P i morgon är det dop klockan tre så det blir en låång och sköön sovmorgon! =)




Måste varit ngt fel på blirren men här är vi iaf! =) Maria, My å Tess



Grillning i regnet.. va fan hände med uppehållet?!



Steven och Liam



Oliver är mäkta intressarad av gitarren och sjunger med på hans eget lilla vis =)



Min älskade My och Liam



Sovtajm.. =)


wine and bääärs

dricker tess nu! vi har käkat och jag är mätt.. väldigt mätt, kom på att jag bara ätit en smörgås och en munk idag så det behövdes lite käk! nu ska jag ta mej en liten örl..

se you..


Grillning..

hej hej.. idag har vi varit i handen och handlat lite nödvändiga grejer och lämnat tillbaka filmer, träffat mamma och pappa och fått bröd som hon bakade i morse =), varit nere i ösmo på kaffe och munkar som jag, maria, gittan, oliver och liam va å köpte medans killarna åkte till bolaget. Nu kommer snart My eller Steven och hämtar oss så ska vi mötas upp i tungelsta på grillmat.. får se vad klockan hinner bli sen men blir det inte allt för sent så drar vi nog förbi Perre och Linda och grattar dom!



här är en riktig liten gosboll! =)



På väg till affären.



å jag, nybadad å allt :P

Ha en skön kväll!


ajj

slog mej själv med datorn i ögat! fråga inte hur det gick till för det fattar jag inte ens själv! faan va ont det ska göra då!! jaha i dag mår jag sådäär. har iofs inte druckit kaffe eller tagit något piller än så jag hör av mej efter det :P Nu ska jag köra in lite varma mackor i ugnen och dra å en kanna kaffe =)


ögonen går i kors..

fyy va trött jag är! men ändå har jag ingen lust att gå och lägga mej.. vi var nere en sväng i Ösmo och pussade på min stoora gudson! <3 han badade i handfatet men sin vattenkanna. =) i morgon blir det en sväng till handen och sen grillning i tungelsta om det inte är taskit väder för då blir det nog middag i Ösmo. är bara glad att slippa laga mat :P

Här är gullungen!!




Ny Tv.

köpte paul idag. en fhilips 42 tums på elgiganten.. han håller på å mekar med den nu. jag har städat upp och tvättat och ätit middag. Ska ta en dusch och om en stund ska vi åka till ösmo. kim, maria och oliver kommer dit runt kl åtta. =)

vet inte om det är vädret eller ngt som gör att man är seeg och trött!



1-1

blev det mot Gais.. domarn hade ju knarkat bort skallen eller ngt! bilken jävla sopa! hade vinterjackan men frös ändå.. misstänker att jag har feber men den försvinner nog om jag får lite sömn! blev en öl i pausen och den va inte speciellt good :P

Fredag i morgon... måste vila ihelgen det är ett som är säkert!

Gonatt!

LOVE!!


usch..

känner mej inte kry idag asså.. egentligen fattar jag inte varför jag gick upp.. eller joo! jag SKA på matchen i kväll och då kan man ju inte vara hemma från jobbet, det kanske ser lite knasigt ut.. jaja dricker te och ska proppa i mej ipren så ska det nog ordna upp sej!

ser ut att bli nice väder! =)


sleepy time..

har precis blivit av med täpptheten i vänster näsborre så nu ska jag skynda mej att sova medans jag fortfarande kan andas! :P i morgon är en ny dag och den kommer att bli braaa!!

Sov gott! <3


Jag har försummat min babe!!

har inte spelat gitarr på jag vet inte hur länge! den har lixom blivit ett med vardagsrummet så jag tänker inte ens på den längre... men nu är det dax att få lite ont i fingrarna! :D


halloj alla puddingar!

en liten dagsrapport kan ni väla få av mej tänkte jag.. snällt va! :P vaknade förkyld och tänkte att jag kanske bara var lite morgon snorig men INTE! har bara blivit värre och värre och nu sitter jag här i soffan och snörvlar, nyser och tycker allmänt synd om mej själv ;) somnade med barnen på jobbet och hade jag inte blivit väkt av min underbara kollega så hade jag nog fortfarande sovit!
bilen är besiktigad och den gick igenom utan anmärkning! :D faan va skönt! skulle handlat efter jobbet men d sket jag i, åkte hem och gjorde raggmunkar istället.. smakade såådäär, lite alldente om jag ska vara ärlig.. men det är väl ingen som har dött av lite rå potatis..

Nu ska jag krypa ner i badet!



Vunnen aktion =)

fan ja vann brillorna för 200 spänn.. det va inte kattpiss ;-)
kom hem för drygt en timme sen och har tvättat alla skydd och kläder, diskat, duschat och klämt en färdigpizza! nu ligger jag på soffan och det är SÅ sköönt! I morgon ska jumpyn besiktigas och så ska jag till handen och handla lite grejer efter jobbet.. dax att hänga lite tvätt!


skoogen



Laddar inför klacken med tungan rätt i mun :P





Så himla mysigt med solnedgång i skogen! UNDERBART! =)



Pappsen




morsning korsning..

åhh ni anar inte vilka underbara ed hardy solglasögon jag hittade på tradera! den jävla hemsidan är farlig!! fattar inte varför jag skulle in där och kolla.. DUMMA mej så budade jag fast jag inte har råd med det den här månaden så nu hoppas jag att någon budar över :P annars så har jag världens läckraste brillor ;)
jaha, paul ligger och sover sen några timmar tillbaka.. va sjukt trött! jag sitter och halv glor på se upp för dårarna som tog slut nu märkte jag, så bra va den.

är inte alls trött så jag blir nog uppe ett tag till.. hörs i morrn =)

HETA Ed Hardy Solglasögon

är dom inte AS LÄCKRA??!!!


sköön dag!

va riktigt trött i morse och sov inge bra men jag piggna på mej rätt snabbt när jag kom till jobbet.. vi hade planering på förmiddagen och sen gick vi ut och städa på gården på eftermiddagen.. helt enkelt en mysig dag =)
nu har vi käkat pasta sallad och jag ska gå på promenad med Vicky.. skönt att komma ut och röra på sej lite.
I morgon ska vi till Gladö och köra trial, åker hem efter jobbet och lastar hojjarna å äter middag så slipper man käka korv igen :P


städdag på jobbet =)

å det ska bli SÅ skönt i det här vackra vädret!!


Vinst för djurgårn! =)

har hunnit med rätt så mkt den här helgen! riktigt skönt faktiskt! annars brukar man vara full minst en helgdag och bakis minst en och då är det ju inte så många dagar kvar att göra någonting på.. tomten är fixad och det gick väldigt snabbt, kapade syrenen, krattade och rensade i rabatterna, spolade av utemöblerna och gick i väg med allt skräp till komposten.. ska väl köpa lite blommor och plantera snart också.. fick en kruka med penseer av mamma idag och den fick stå på framsidan.. =)
efter körningen och duschen idag åkte vi till örby och åt chilli med mamma, pappa, farmor, fredrik, vicky och Theo.. mamma hade bakat en citronpaj med maräng å det va jätte mumsigt! sen tvättade vi skåpbilen som ska besiktigas på onsdag, hoppas att den går igenom utan anmärkning! skulle vara såå skönt!
hmmm, apropå ingenting så tror jag att jag har fått 2 myggbett på ryggen idag! kliar massa iaf :P

Djurgården vann över gnaget med 2-1 idag och det känns sjukt nice!!
känns som det va evigheter sen man va på match men på torsdag är det dax igen, då möter vi gais tror jag..

Måndag i morgon och jag känner mej taggad och utvilad för en ny arbetsvecka! =)


åkaaaa trial...

Har vi gjort idag! as nice väder fick vi! =) va väl ute vid elva tiden och runda av efter 2. gjorde en ganska ordentlig vurpa men eftersom jag "rullade i hop mej som en köttbulle" och gjorde en bakåtvolt nerför branten så tror jag att jag klarade mej rätt bra ifrån skråmor :D ska fortsätta med den taktiken om jag inte har ont i morgon!












mot sängen..

vi såg en komedi hemma hos fredrik och vicky som va rätt rolig.. gulle Theo höll på att somna när vi kom och försökte med alla medel hålla sej vaken fast ögonen gick i kors! när vicky till sist bar in honom i sovrummet så skrek han -MEN JAG HAR JU INTE BORSTAT TÄÄÄNDERNA!! åhh min älskling! någon mer underbar finns inte ♥
sen gick vi hem och kollade på avatar som va GRYM!! fast den hade varit ännu grymmare på bio så nu ångrar jag att vi inte gick och såg den! ska möta upp dom andra vid 11 tiden på gladö i morgon så det är dax att sova nu!

i morgon ska vi köra över råttorna på Råsunda!!!!


mot videoteam..

nu har vi grillat och druckit lite vin.. va gott och trevligt!  tog en liten powernap på en timme och känner mej mycket piggare! Vi ska åka å hyra film nu och sen hem till Fredrik, Vicky och Theo.. =)
i morgon blir det trialkörning.. steven ska jobba och pappa skulle fixa nått med husvagnen.. Nicke och Bernte skulle med iaf =)..  paul måste riva kopplingen någon dag ovckså eftersom det är ngt fel på den och det kan bli vääldigt dyrt.. hoppas att det bara är nått litet som måste göras :P

Ha de braa

 





en arg Tess

e jag idag.. det är den roliga veckan i månaden och allt jag gör känns 1000 gånger jobbigare än vanliga fall.. jag har gått runt här hemma och städat och fnyst för mej själv hela morgonen och jag röt i hop med paul en gång men sen höll han sej på sin kant tills jag hade fått i mej kaffe och ipren.. :P
igår va det jätte trevligt! vi fick en massa god mat och jag drack massa mumsigt vin.. men sen var jag så mätt att magen krampade.. gick hem vid tolv tiden och somnade på en gång.

Nu ska vi fixa fram och baksidan sen kommer fredrik och theo på fika, peter och linda å hämtar flyttkartonger, gittan, tord, my och steven på grillning så det är väl lika bra att sätta igång å bli på bättre humör!


Blogg listad på Bloggtoppen.se