Theo =)





Tiden går sååå fort!! prinsen växer och växer! =)
Här leker han med sin polishelikopter..

Nu ska jag brassa igång lite käk! :D


sliiiten

usch känner mig bakis och gammal.. haha fler och fler blåmärken börjar träda fram man kan ju tro att jag var i slagsmål ;) slog i skallen i fönsterbrädan när jag städa nu också så det känns INTE som min dag.
Drog maxi i morse och sen har vi stor städat..
Börjar bli hungrig.. blir kött, pommes, sallad och bea i kväll.. känns som jag lever på pommes nuförtiden! inte bra! byxorna börjar bli tajta.. jaja d är gott iaf. :P


god morgon!!

Så himla underbart väder! =) fast d lär ju vara kallt.. har inte kikat än. Har sovit som en stock iaf i typ 11-12 timmar.. kommer inte riktigt ihåg när jag somnade på soffan i går.
Fredrik och Theo är på väg upp hit på en fika så jag ska väl börja med frukosten tänkte jag.. idag ska det handlas och tävttas.. samma HÄRLIGA söndagssysslor som vanligt..

AAAHHHH! nu börjar den där jäkla grannen med sitt jäkla disco dunk igen!! ge mig ett slagträ!!


Kryssen! =)

va jätte rolig! känner mej ganska sliten nu ;) här kommer några bilder..




Roger



Utsikt :P



Stina och Katarina



Spännis Roger



Helena



hahaha



Biran på kylning :D



Helena, Patrik o Jag



Karim och Sofie



Conny och Micke



Maria rockar loss!! =)





Johanna, Maria, Bondlepp och Helena ;)



Patrik och Roger på dansgolvet.


Fredag!! =)

nice! ska bara klara av en fredag på jobbet sen är det kryss! =) tror att jag packat det som ska med.. spelar inte så stor roll om man råkar glömma ngt, det viktiga är SPRITEN ;)
kaffe, cigg, tandborstning, bilskrapning..........


så va den här veckan nääästan avklarad =)

har haft en ganska seeg dag på jobbet.. va inne och det va riktigt skönt! gick mkt bättre att köra jumpyn i stället för volvon iaf men det va RIKTIGT halt. Handlade efter jobbet och hämtade ut ett paket och nu har jag myst ner mig i soffan och ätit lasagne..
Paul är på taklagsfest på Norra brunn så han blir nog sen. har en del att fixa men jag ska inte göra någonting förrens kl halv åtta. :P
I morgon slutar jag kl 4, hem och duscha och möta upp kompisarna klockan 6 i Slussen.. kan bli stressigt!! eller det lär ju bli det eftersom det tar 1.10 att åka bil fram och tillbaka. löser sig alltid. =)

Nu ska jag dricka kaffe.


Måste fan köpa ny bil..

GÅR ju inte å köra med bakhjulsdrivet när det är snö!! kom hem vid halv tolv inatt och kom inte ens upp för parkerings "backen" så jag väkte paul.. :P stackarn.. jaja höll på länge som faaan och tillslut fick vi in skiten i gästparkeringsrutan. och där står den braaa! tänker INTE ta den till jobbet idag. så jag får väl glida ut 20 minuter tidigare och borsta av jumpyn.. kom väl i säng vid halv ett nångång..
Idag slutar jag halv fem sen är det raka vägen hem och slappa.. =) näe jag har end el att fixa här hemma sen ska jag fixa i ordning till kryssen i morgon med.

Ha en bra dag i skitvädret!!


jäkla familj man har asså!!

det va sista gången jag handlar något till paul och fredrik! skulle handla nått headset med bluetooth som dom skulle ha när dom spelar på nätet me ja råka köpa fel.. Möter upp fredrik vid butiken och han pustar och stönar MEN TAR ÄNDÅ MED SIG DEN HEM FAST JAG SA ATT JAG KUNDE BYTA!! och mitt i virrvarret så glömmer jag vad jag ska handla och kommer hem med en halv middag och möts av en grinig Paul som precis pratat med fredik och hört att jag köpt feeeel grejer!! ahhhhh man blir trött asså!

Tror att paul har liiiite dåligt samvete nu för att han skällde på mig! HA! det ska han ha ;)

hittade lite kläder i farsta iaf =) något positivt.. hahaha.. helt färdig efter den här dagen. Nu ska jag dricka kaffe, klinka på guran, sy upp janse och duscha sen blir det god natt och hej då..


godmorgon!

tisdag i dag.. och svin kallt! -16! Usch.. å så skulle det börja snöa och ha sig i natt =( känns inte kul! nu får våren gärna komma!! nu ska jag åka till jobbet och skriva rent protokollet..

Ha en bra daag!


=)

Heeej! tre dagar kvar sen draaaar vi ut till sjöss :D ska bli sjukt kul!! känns som igår när vi satt och boka och det va tre jäkla veckor kvar men nu så..
lång dag på jobbet.. hade planering så jag gick inte ut något.. det känns i skallen faktiskt. sen på apt skulle JAG skriva protokoll!! usch kände mig helt hjärndöd.. tänkte åka tidigare till jobbet i morgon och skriva rent så man slipper att ha det hängande över sig..

Grattis Patrik! =) fyller 27 år idag så vi fick glass! inte helt fel.. haha

håller på att klinka på låten what if god was one of us.. börjar få in takten nu.. =)

haaaa deee braaa


det va den söndagen..

Vi blev bjudna på grymma hamburgare hemma hos Ola och Sussie =) filmen va SÅDÄR.. jag som valde den så nu har jag ÅTERIGEN förlorat min rätt att hyra film! hahaha.. brukar vara så! ;)
Fattas något här på internet så jag kan lika gärna klinka på guran.....


HAHA! passar fortfarande in i "det där lyckas bara Hanssons med" =)

nyss hemkommen från ösmo och örby.. fredrik ringde när vi va i ösmo och ville ha hjälp att få hem skåpbilen och Peggy så vi fick snällt sitta och åka till örby för att assistera.. :P vad gör man inte för sin familj.. lagom i farsta lägger sig Ippis bredvid mig och har satt på sig sin jävla sombrero som tar upp hela framsätet och flinar som bara han kan!! HAHAHAHA höll på att döööö.. farligt att hålla på så där i trafiken! när vi kom fram så va han tvungen att dra åt däcken som satt VÄLDIGT löst.. ja det kan man väl också kalla världsklass! ;)

Nu blir det över till Ola ocg Sussie på söndags krubb och så ska vi kolla på Preacher.. sen är det måndag! :D hahaha..


så.

Nu har min älskling fått nya strängar.. =) den får vila tills i kväll nu tänkte jag.. kände att de va dax när ingen sträng gick att stämma längre.. haha

en cigg, kaffe och sen mot ösmo.. =)


gitarr..

faan va underbart det är när allt flyter på!! =) det ger sån ro att sitta och spela när man inte är på humör för något annat.. Vi ska till Ösmo och äta lunch vid halv två tiden så jag tänkte spela några timamar till innan jag gör mig i ordning..

Hopps ni får en as nice söndag!!


.

vet inte hur winnerbäck lyckas men hans texter är helt fantastiska!! kan inte sluta lyssna på honom iaf! va väl i säng vid ett tiden i natt.. somna på en gång och vakna 8 timmar senare.. inte illa med sömn =)
idag är det väldigt kallt ute.. igen.. men solen skiner! härligt!

kaffe...




så frälst av den farliga branten, jag lixom föll över kanten


jahaa..

Nu har vi averkat tre filmer och en jäkla massa ostbågar! öhhh rullar snart ur soffan! haha somnade till G-force men nu har jag piggnat till mig lite, tror jag behövde en power nap.. ;)
Paul lirar modern war fair så jag tänkte dra igång elguran (lite tyst) :D


filmkväll..

Blir det idag.. egentligen har jag ingen lust att ligga på soffan en kväll till men jag är helt slut så det är väl kanske lika bra.. Nästa vecka är det fullt upp nästan varje dag så man får passa på att vila när man kan! Den veckan kommer bli grym!! =)

Drog länna i morse.. köpte ett par stövlar och lite annat.. =) tar handen på tisdag i stället tänkte jag.. sen hämtade jag upp Paul så tog vi en fika i Örby.. mamma hade slängt i hop en lasagne också som jag mumsade i mig.. Fredrik och pappa meckade som vanligt med skåpbilen! men dom såg rätt glada ut när vi åkte så dom kanske äntligen fick ordning på växellådan.. Stannade och hyrde lite filmer på hemvägen. M och Steven kommer lite senare i kväll och ska titta.

Tänkte göra fläskfile m rösti till middag. är fortfarande jätte mätt från lunchen så d blir nog sen middag idag.



Preacher, Wallander-dödsängeln, into the blue 2 och G-Force


Lördag

jaha.. sovit som en klubbad säl.. började redan i badkaret som jag va sjukt sugen på i går kväll! hann bara tappa upp vattnet så slocknade ja.. sen vet jag inte hur länge jag låg där men paul drog upp mig när vattnet va is kallt iaf.. då fick jag sån där härlig frossa! Ja vad säger man, VÄRLDSKLASS! ;)

Ska inte göra så mkt idag.. tänkte ta en sväng till handen nu på förmiddan iaf. nu ska jag sätta på java! =)


tjeeeena

Fan ibland är det läge att känna sig patetisk!! och jag vill välja detta till mitt patetisak tillfälle!!! Här sitter jag en fredagskväll i soffan med min äkta man (datorn) no offence Paul ;) med en flaska rödvin som typ är helt sluuut.. hahaha skulle bara ta ett glas vin men nu är vinarn faan slut.. Hoppas mamma inte läser det här! hahaha


Fredag..

känns ganska skönt med helg.. fast trist när man inte har nått speciellt planerat. Nu ska vi iaf äta korv me mos och till det serveras det rötjut! :D hahaha grym kombination..
Får se va som händer i kväll.. kanske hyra någon film.. kan inte tänka är alldeles för hungrig!

hörs senare..


Fredag i morgon...

Har redan sagt det och jag tänker säga det igen!! Faaaan va veckorna går snabbt! har gånska några barn i morgon och det är skönt.. har en del att göra som jag skulle behöva fixa men aldrig lyckas hinna med..




I bland önskar jag att jag bara kunde börja om.... Med ALLT!! varför ska livet vara så jädrans komplicerat!????


heeej

Lill lördag idag och vi har inga öl hemma!!! va fan ör det här?! va lever vi i för värld... hahaha kan ju inte korka upp en vinare mitt i veckan.. då måste jag ju dricka upp den! ;)
Har haft en helt okej dag på jobbet.. Robert va sjuk så det va lite stressigt i morse när vi skulle till pulka backen men det gick bra.. hann åka 3 gånger iaf.. haha inte många jobb man kan åka pulka på dagarna =)

I morgon ska vi förbi My och Steven på kvällen.. My fyller 21 =) hon har tänkt att slå i hop firandet med bebisen som kommer NÄR SOM HELST! men hon måste ju få sin lilla present!


det va den dagen..

Gick frammåt idag me.. begravningen va riktigt tung!! Jobbigaste va nog när dom spelade första låten på orgeln.. Jag trivs bäst i öppna landskap! Den stämde så bra på farfar! han va en riktig naturmänniska =) tror jag kunde hålla mig 3 minuter innan jag börja tjuta sen gick det inte att sluta.. det va riktigt energikrävande iaf.. men nu är det över.

sov gott när det är dax för det! =)


slut..

så var man hemma igen.. fast jag va på jobbet i 12 timmar så känns det helt okej.. kunde ju vart piggare iof.. har nog inte varit en vidare rolig arbetskamrat idag.. hahah.. somna in en stund när barnen sov och det va UNDERBART!! =) tur att man har kollegor som väcker en!! ;)
va jätte hungrig för några timmar sen men de har lagt sig nu så maten blir nog ståendes tror jag..
I morgon är den där fucking begravningen som jag förträngt i några veckor nu.. känner ångesten komma krypandes.. har man ingen vattenfast mascara heller så man lär väl bli randig i fejset..
I morgon är det en ny dag med nya tag.. eller hur..

PoK


..

Satt och kolla på lite bilder.. åhh va jag saknar just den här dungen i skogen på Gladö!! dom perfekta bergen och klackarna och det luktar SKOG!!! =)




Snart så.....


Kom Änglar..

3 timmars sömn i natt.. resten har kännts som en EVIGHET.. har bara legat och snurrat och när jag väl somnade in en stund så drömde jag en massa konstigt.. blir en lång och tung dag.. ska sätta på en hel jävla kanna kaffe och bandit nu så jag vaknar ur den här sjuka koman som d känns som jag befinner mig i...


Spana in Snyggingen Max.. =)


skönt att vara hemma =)

Känns som jag flängt runt halva sverige.. ;) Liljeholmens centrum va riktigt grymt faktiskt!! hann inte ens gå runt i halva och vi var där ganska många timmar.. Köpte jeanse och en as snygg svart skjorta.. och lite annat skräp så klart.. ;)
Fan funderade på va man ska ha på sig på begravningen.. killarna har d lite lättare, kavaj och skjorta lixom.. fast jag har ju typ bara svarta kläder så jag ska nog kunna rota fram något.. Känns inte om jag fattat att farfar är död än.. :( usch, sånt brukar slå till när man väl kommer till begravningen!! köpte en ny almenacka för några dagar sen och skrev in allas födelsdatum.. sen när jag bläddrade tillbaka så såg jag at jag skrivit dit farfar.... ska iaf jobba på förmiddagen tänkte jag.. känns bara jobbigt att sitta hemma och bli deprimerad..
I kväll ska vi käka tunnbrödsrulle med Ola och Sussie, dom skulle handla och komma förbi om en liten stund..
I morgon är det Måndag =) hahaha hatade måndagar förut....

PoK


städat...

En grej avklarad.. har skrivit handlingslista också.. Nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig i ordning sen ska jag och mamma till lijeholmen och köpa jeanse och titta runt lite.. =)
Faaan va jag längtar till Kryssen med jobbakompisarna!! ska bli sjukt kul! :D 2 veckor kvar...


Söndag.

Kom i säng mkt senare än planerat i går.. va en as rolig film på tv.. sen blev jag sugen på att spela gitarr.. haha
i dag känns det ganska trist faktiskt.. har bara tråkiga grejer planerat.. Handla mat, tvätta, städa och köpa jeanse.. ska försöka riva av allt lite snabbt så man kan hitta på nått roligt sen =) 
Kaffe...


Mys med Theo =)

Har varit nått fel på blogg.se större delen urtav dan så jag har tyvärr inte kunnat blogga tidigare :P Idag har vi iaf passat Theo några timmar så Vicky och Fredrik kunde gå på bio.. Vi va ganska sega alla tre så vi låg på soffan och kollade på Musse pigg VÄLDIGT länge.. somnade nog till då och då.. haha.. Sen gick vi till Oden och köpte pizza.. ultimata bakis käket! Theo va rätt nöjd han me =) fick en klubba av "pizzagubben" haha.









Lördag.

jaha då va de morgon.. ehhh eller typ lunch och jag har dragit mej ur sängen.. känner mig ganska sliten men d hade jag nog gjort oavsett vad jag hittat på i går.. har haft en as mysig vecka på jobbet och hoppas på en minst lika bra =)
I dag ska Fredrik och Vicky på bio och vi ska ta Theo =) dom skulle gå på någon tre bio och sen ut och käka.. får väl se vad vi ska hitta på.. Thomas pratade om att lira gitarr och hans dotter är lika gammal som Theo så d skulle man ju kunna göra.. får se.. behöver en STOR kopp kaffe nu..


♥ Winnerbäck!


.

tjena morrs alla goingar... va i Sumpan i kväll på the rock club och kolla på Moosters.. dom va grymma! =) Kjells gitarr solon va helt sjukt fantastiska!! Dave va sådär tycker ja.. han har fan lagt på sig en HEL del den gubben.. haha..
Skönast på heeela kvällen va nog vid perrongen när vi skulle åka hem!! Paul håller på å pissa ner sig så han dyker ner på tågperrongen och pissar mot stängslet.. fram kommer civil SNUTEN och drar fram sin bricka!
Stoppa in kuken!! skriker han... Vaaaa?! va fan menar du kläcker paul ur sig! Du har fan stått och visat kuken för mig i en och en halv minut nu!! aa va fan kolla bort då får paul fram som försöker förhala det hela så att han ska hinna pissa klart! KNIP annars får du åka polisbil till stationen.... KNIP FÖR FAAAAAAN!!
hahaha KLOCKREN jävla snut!!

Här kommer några rumsrena bilder.. ;)



En väldigt trött Tess vid bussen..



Ola de "Brun" ;)



HADERAJJAN..



Kjell



MMMhhm! dance like niggers... paahh



grabbarna grus..

Så JÄVLA trist att åka tåg när man är trött!! fan tror det tog över en timme att komma hem.. men de va en nice kväll förutom att det tjuter som fan i mina öron nu!! fattar inte när man ska lära sig att använda öronproppar när man lyssnar på live band!! never I guess..

Sov så gott!! det ska jag göra!!


Fredag..

den här veckan har bara försvunnit!! nästan läskigt hur snabbt tiden går.. Jobbar till halv 5 i dag, har inget speciellt planerat i helgen o det är skönt.. Ska passa Theo på Lördag e väl de enda jag vet =)
Måste sätta på kaffe nu..

PoK


gomorrooooon

Sjukt sliten känner jag mig.. blev nog lite för sent uppe i går, det verkar ha resulterat i en konstig tankspriddhet!! Glömde klä på mig innan frukost, glömde sätta på kaffe, glömde att jag skulle tvätta i går..... and so on.. :P
är till och med orolig att jag ska glömma pajjävlarna FAST jag skrivit larm på mobilen och satt en stor fet lapp på dörren! hahahah va fan är det med mig??! mentalen nästa tack!

PUSS PÅ ER!


Är helt sjukt trött..

och ändå så sitter jag och bloggar!!! fan vilket pucko man är.. Paul ligger redan och sover men jag fastnade här som vanligt.. ;) Ola och Sussie gick för en stund sen.. har så mkt att prata om hela tiden så 1 h känns som 10 minuter =)
Fick inte in kupevärmarn i uttaget idag! JAG BLIR LESS! nu har jag kört upp värsta isgatan så det spelar ingen roll hur mkt sats jag tar in på parkeringsplatsen... jag glider ändå tillbaka en halvmeter när jag dragit åt handbromsen.. seriösa problem va!? får gå ut lite tidigare i morgon och skrapa skrället.
Och jag ska INTE glömma pajerna!!! haha det vore sååå typiskt mej.. måste ställa larm på mobilen!!

Sov så gott!!

PoK


baka, baka en liten kaka.....

Det har jag gjort nu!! hahaha fan va patetisk jag är i köket alltså!! Gjorde två ananas pajer och en sockerkaka och det va MISÄR ett tag... Jag började med den där mördegen eller va det heter och kom på att jag bara har en pajform så det blev att springa över till Ola och sussie för att låna en och eftersom dom är kända gottegrisar så kände jag mig tvungen att göra en sockerkaka också.. så nu är dom på g för att äta upp den.. =)

Råkade tappa ett ägg på golvet mitt i allt... hahaha paul undra va jag höll på med när jag garvade hejdlöst.. tänkte bara att d skulle varit kul med web cam på min bakning! hahaha



hmmm.. ser lite ljusa ut va!!??? ähhhhhhh what the fuck!


jag och min väckarklocka.....

Vet att jag måste köpa en ny men det händer ju ALDRIG!! skulle ha önskat mig en av tomten när jag hade chansen ;) Nu måste jag vänta till lön, känns som att mat går före fast vaknar man inte och går till jobbet så får man inga pengar och då kan man inte köpa mat så jag är splittrad! vet inte vad som ska prioriteras?! hahaha
måste dra nu..
PoK


här vare dåligt bloggande må ja säga..

fast d e la ingen som bryr sig så mkt va! =) kvällen har varit lugn.. slöat på soffan med datorn och guran som vanligt och paul spelat tv spel som vanligt.. spelar på nätet på det där playstationet med en massa folk.. nu sitter tydligen Fredrik, Vicky, Sebban och annat folk och spelar samtidigt så då går telefonen varm och så är dom i samma lag! hahaha.. glad att jag inte fastnat i det där än... men jag skulle ju vara gryyym! ;)

Onsdag i morgon.. börjar 7.30 så det är dax att dra sig till duschen snart. tänkte bada men det är ju såååå jobbigt att gå upp när man är klar ;) Latmask eller va säger man.

Ha ha!! I morse när jag åkte till jobbet ramlade nummerplåtsskylten av!! hade kört lite VÄL lpngt upp i drivan i går kanske.. måste fixa d snarast så man inte åker på böter.

Peace out babes =)


god morgon..

vaknade innan klockan ringde idag av att paul stog och surra i telefon... Killarna började med att åka tåg idag eftersom det inte finns några parkeringsplatser vid bygget och jag vet inte hur paul lyckas men han har iaf bestämt att han ska åka fel tåg och blir sen.. OCH DET SKÖNA ÄR!!!: Att när han ringer mig 06.40 så säger han
-"Fan nu missar jag ju morgonjympan"! HA HA jag kan verkligen se synen framför mig där 200 byggisar står och plockar äpplen på mornarna och små skiter..  hahahah..

Ja i dag mår jag lite bättre, huvudverken är borta och handleden mår alldeles utmärkt =) men det lär jag ju råda bot på i kväll.
hoppas att ni frå en bra dag!!






PoK


fasen va tiden går snabbt!!

3 timmar försvann vardå?? har tänkt att duscha ett bra tag nu så jag får väl ta tag i mig själv! hmm börjar bli hungrig igen?! vad har hänt med mig? förra veckan åt jag ingenting och nu hel plötsligt vill magen ha mat varannan timme! ha ha kanske har sån där mask eller ngt! Usch nä va äckligt! (DET HAR JAG INTE!)

Måste få klaga lite när jag ändå håller på!
JAG HA JÄTTE ONT I MIN JÄVLA MAGE OCH HUVUDET SPRÄNGER OCH TILL RÅGA PÅ ALLT SÅ HAR JAG NU JÄTTE ONT I MIN HANDLED EFTER ETT FÖRSÖK ATT LÄRA MIG BARRE ACCORD!!!
såååå va skönt! nu känns det MKT bättre ;)

Ha de bra mellan pattar och lår!!

PoK


måndagen snart avklarad..

Fan va dagarna går snabbt! heeelt sjukt.. kommer i håg när jag jobbade kvällar på maxi och en dag kändes som en vecka! fast man va ju typ själv hela tiden å det gjorde nog mkt.. saknar inte att stå i den kylan med 5 lager kläder på sig, fast å andra sidan va de rätt skönt med arbetskläder :)
Har varit lugnt och mysigt på jobbet idag.. Vi hade avd.möte i morse så jag slapp gå ut :)

Nu har vi käkat korvburgare.. min första gång :P va helt okej faktiskt.. kaffe och gitarr nu..

PoK


vilken natt!

somnade as tidigt i går! typ halv tio.. vaknar 22.55 av världens mardröm! kändes som jag sovit 10 timmar.. Jag va på nått fängelse i nån jäkla U land och skulle bli avrättad!! kul dröm, verkligen!! tog  nästan tre timmar å somna om. Nånting har man väl gjort för att fötjäna dom här drömmarna....

-4,5 idag.. helt okej! bilen lär ju vara varm och skön nu eftersom jag stoppade i kupe värmarn i går.. berättade jag att paul körde sönder min nummerplåtsskylt!! HA HA han kom med en jävla fart in på parkeringen och glömde att man måste stanna 1 meter tidigare innan väggen eftersom jag har skottat upp ett berg av snö som nu är is ;)
Den hänger löst kan man säga :P

Borsta tänderna och klä på mig...

Ha en bra dag


film

tagit d väldigt lugnt idag.. kännt mig riktigt risig större delen av dagen! vi tog en fika i Örby och sen åkte vi till Maxi o handla mat.. Paul fick köra :P
Nu har jag färgat barret och ätit middag.. My och Steven är här och vi ska kolla på nån äventyrsfilm som hade med olof palme att göra.. Låter såååådär va!

PoK


Stevens 25-års fest!

Va skitrolig! =) Här kommer några bilder.. tog tydligen 200 .. snacka om papparazzi ;)




Mumsiga tårtan




My



Tequila.. :S





mmmm



En till?





Martin och Alexandra (tror jag att hon hette) ha ha



Timmy och Stefan



Joanna och Timmy



Steve ;)




Pizza



O en tequila



Inge minne därför inge komentar



ska börja med frukost och kaffe nu tror jag.. så man vaknar till liv.


skön morgon!

Har tagit det väldigt easy.. paul har lirat tv spel hela morgonen och jag har suttit i soffan och glanat runt på nätet och börjat klinka på sweet home alabama på elguran.. mkt plock bara! träna, träna, träna!! :) Nu har jag iaf gjort mig i ordning och ska åka och hämta Ammi och Kerstin vid tåget om 5 minuter.. Ska föröka hinna med att köpa hårfärg och fixa de i eftermiddag.. barret ser för taskigt ut! ;)
Sen blir det Patry party!! :D

PoK


Lördag..

Jaha då var man ledig igen! vilket tuff liv man lever.. ;) Sovit riktigt hårt i natt, kommer inte ihåg va jag drömt för en gångs skull och det är ganska skönt. Vår fredags kväll va RIKTIGT slö!! Paul spelade tv-spel och jag satt med min riktiga man (datorn) ;). från kl 18-23.30 sen gick vi och la oss. De ni va inte illa! =)

idag ska vi ju till Tungelsta för att fira Steven.. kl 13 va det fika och kl 19 öl! =) sen hinner man väl inte göra så mkt mer idag, tänkte handla mat men d får vi ta i morgon i stället. 

Nu är jag super hungrig och kaffesugen! undrar om paul vaknar och gör frukost till mig och jag skriker tillräckligt högt???! FRUUUUUKOOST! helt tyst..... eller, ha ha han vaknade inte!! eller så sket han fullständigt i min frukost! ha ha.  


Jag och min nya babe!! :D Rock N roll bitches!



Nu har vi äntligen fått igång den ;) Lät fan så mkt bättre med Fender stärkarn.. rätt ska var rätt!
Ska ta det lugnt i dag men det innebär ju inte att man inte kan dricka en öl eller två :D eller hur?! :S

PÖSS


Fredag!

Känns som Måndag tycker jag.. skum känsla.. Va riktigt lugnt på jobbet :) fick en liten tupplur när barnen sov! ha ha sååå himla skönt.
Paul va VÄLDIGT klantig och skulle ge sig på elguran och stämma upp den ännu mer än vad jag gjorde häromdagen!! inte bra.. nedersta strängen gick av så nu har han tagit sitt straff och åkt in till musikbörsen för att handla nya strängar ;)
Jag drog i hop en taccos när jag kom hem, åt fiskpinnar på jobbet och det är inte direkt min grej så jag va jätte hungrig.. har fått i mig en kopp kaffe också så allt känns bra :)
I kväll blir det nog bara slapp eftersom vi ska till My och Steven i morgon på kalas :P


Grattis Steven på 25 års dagen!! Och Elvis Presley så klart!!



Se you i mörrn.. :D


home

hade en lugn och skön dag på "jobbet".. vi va på kommunhuset i Tyresö och hade föreläsning om pedagogisk dokumentation.. kände mig helt tom i skallen! :) ha ha tog inte in mkt iaf.. blir lugnt i morgon med! vet inte hur många barn som kommer till min avd? mellan 1 till 3 tror jag! ha ha
Spelade gitarr när jag kom hem en stund.. så jäkla avkopplande :) Kollade lite på kurser nu som startar i vår, vet inte vilken jag ska välja.. vill ju inte börja på nybörjakursen men i fortsättningskursen skulle man tydligen kunna lite noter och barre accord :S Så jag får väl öva gärnet på barreaccorden då.. är så himla svårt bara när man har ganska små händer! fast de ska man väl inte skylla på egentligen.. lär ju finnas fler gitarrspelare med små händer :P

Nu ska jag duscha!


Jobba i morgon!

Känns verkligen att jag varit hemma i tre veckor.. tiden går mkt snabbare på sommarn men det är ju inte så konstigt :D Ska bli super skönt att komma in i rutiner igen och träffa mina arbetskarater och BARNEN!! =)
Hörs i morgon!

PoK


kalkon middag..

Bjöd mamma och pappa på =) det va riktigt gott faktiskt! smakade kyckling förvånandsvärt :P

Kommer inte på ett skit att skriva..

Peace out MF


Nya familjemedlemmen som ingen förstår sig på ;)


ja precis så är det!! ha ha fick med en Riley och en Fender stärkare som funka as bra till min akustiska iaf :) men elgitarren är en gåta.. Får se om jag kan fixa hjälp från nån som kan spela elgura innan jag gör något dumt!
Middag kl 17 i Örby.. har fortfarande inte kommit ur soffan riktigt än.. börjar bli hungrig också. och då blir jag grinig så d är väl bäst att äta en macka eller ngt och en stor kopp kaffe! :)


sömnbrist..

Vet inte riktigt vad paul hade för sig i sängen i natt men han snurrade runt från de att han la sig tills jag inte orkade med det längre och gick upp!! Lär ju somna på soffan lite senare ;)
Fredrik och Theo skulle komma förbi om en stund tror jag.. dricka lite kaffe och i eftermiddag ska vi till mamma och pappa och äta middag.. :)

Nu ska jag duscha..


Na na na na na na..

Jag har köpt en elgitarr!! :D ooh den är såå fin!! Paul och Tord ska åka till Täby och hämta den i morgon! vi fick den för 1000 spänn och då fick man me 2 stärkare också! inte helt fel eftersom jag har en akustisk med inbyggd förstärkare.. tycker inte tt dugg synd om våra grannar! dom har fan tecno disco varje kväll from kl 22.00 så nu jävlar blir det pay back time bitches! ;)
Va riktigt kul i kväll! vi spelade gitarr, lyssnade på as bra musik och sjöng för fulla muggar! :D



Stämma lite..



Ola med hans antikvitets gura ;)



My ger sig på Bäring Nord för första gången :)



Jag ska tydligen visa hur det ska gå till! ;)



Vilopaus??



My o Jag



Steven fick sin 25 års present lite tidigare.. vi kunde inte hålla oss :) Han fick en gitarr så klart!! :D

Nu blir det en godnattcigg och sen kudden!

PoK


bärs och gura..

..kan man ha en bättre tisdags kväll?! :D D blir väl jag, paul, Ola, Thomas, sussie, My, Steven och kanske Perre och Linda, två elgitarrer och 4 akustiska.. ha ha NICE!
Vi kom nyss hem från Ösmo där vi åt lunch och drack kaffe.. ska göra en lasagne om en stund men först ska ja klinka lite..






PoK


..

Idag är det Tisdag.. tycker att dagarna går ganska sakta. ska bli skönt att börja jobba igen och komma in i rutiner! fast det lär man ju ångra att man sa när väckarklockan ringer kl 6 :S
Nu har jag precis ätit frukost och ska väl göra mig i ordning.. Gittan och Tord skulle bjuda på lunch om en stund så vi ska väl åka snart. ska bara spela lite gitarr först :)

Ha en bra dag!
PoK


dagarna dom går och går efter varandra...

Måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag.. ha ha! fått den på hjärnan.. och den där om elefanterna som balanserade på nån fucking spindeltråd! det börjar med att man ska syka någon och sen fastnar dom.. only myselfe to blame..
ehh idag har vi flängt runt lite.. Nitty gritty på morgonen som inte hade ett jota.. Fred perry butiken som låg mitt emot hade stängt, typiskt! Sen svängde vi förbi Ammie på en fika som alltid är lika trevligt! Hon berättade att Pauls mormor fyller år idag (som tur va) så vi skickade iväg ett grattis sms :)
Efter det åkte vi till Örby och kastade in alla skidor och snowboards och sen i väg till Farsta där jag köpte en fred perry tröja och paul ett nytt tv spel. Han och Perre hamnar förmodligen på lådan resten av veckan så han tyckte att han förtjänade ett spel..;)
Sen har jag spelat en väldans massa gitarr, hjälpt ola att spela en väldans massa gitarr så nu känns det som att jag har öronkatarr.. :P åhh va jag är fyndig ibland.. :D
Nu blir det väl slapp på soffan resten av kvällen.. Paul spelar call of duty så jag ska väl vara lycklig om jag får en glimt av tv:n i kväll.

Haa de braa... och börja INTE nynna på den här...


godmorgon! :)

Det är så himla skönt att sova tills man vaknar! ända nackdelen är att jag oftast sover mer än vad jag behöver då så man känner sig lite kocko nån timme.. jag måste i väg och köpa en extra väckarklocka innan jag börjar att jobba igen.. Försov mig ganska mkt i December eftersom jag som normala människor inte vaknar till världens skrik på högsta volym! stackars mina barn när jag får några :P

Nu ska jag sätta på kaffe :D


19/1 Farfars begravning...

usch!! det känns mkt värre nu när datumet är bestämt! Jag HATAR begravningar...

Hoppas att du har det bra farfar!! Älskar och saknar dig!


Middag..

åhh jag är så himla hungrig! har inte ätit så mkt idag så det ska bli jätte GOTT! :) det blir potatis i ugn, sallad och lövbiff.. muuums.
Jag la mig i badet efter min och lindas promenad.. va genomfrusen, och så somnade jag.. ha ha va som ett russin när jag vaknade.
I kväll ska vi till Ola och Sussie och kolla på en film vi hyrde igår.. de var väl tänkt att vi skulle se båda i går men filmkvällen övergick till öldrickande rätt snabbt.. :P


Middag..

åhh jag är så himla hungrig! har inte ätit så mkt idag så det ska bli jätte GOTT! :) det blir potatis i ugn, sallad och lövbiff.. muuums.
Jag la mig i badet efter min och lindas promenad.. va genomfrusen, och så somnade jag.. ha ha va som ett russin när jag vaknade.
I kväll ska vi till Ola och Sussie och kolla på en film vi hyrde igår.. de var väl tänkt att vi skulle se båda i går men filmkvällen övergick till öldrickande rätt snabbt.. :P


tjeena

Fasen va tiden går fort på dagarna! Tog 40 minuter att få fram och igång bilen i morse.. fy ja! den tyckte inte om att stå i en vecka. Lessnade rätt snabbt på handen! d va så jäkla utplockat.. Ska åka in till stan i morgon och gå på älsklingsbutiken Fred Perry i stället! :) där finns ALLT vackert :P
Nu ska jag och Linda ut på promenad..

PoK


natti natti

jaha.. dax att sova snart, vi åt korv och fläskfile gryta till middag och sen kollade vi på någon sjuk verklighets baserad thriller! det blir alltid galet när jag inte följer med och hyr film.. :P man ska ha fasta tyglar på grabbarna! ha ha
Gick ut till bilen och skulle stoppa in kupevärmaren eftersom jag ska åka i väg i morgon men alla låsen hade fryst, sen har plogbilen tryckt upp snö överallt så jag tar tag i det i morgon i stället.. skönt att skjuta upp problemen, d är jag duktig på :P

Sov gott!


tråååkigt.

I bland kan det vara riktigt seeegt att vara ledig! Hade lika gärna kunnat jobba måndag och tisdag.. får försöka underhålla mig dom närmsta dagarna.. sova länge, vara ute en stund, spela gitarr, träna och äta god mat! I kväll ska vi till Ola och Sussie och äta middag och kolla på film, hoppas det har kommit ut någon bra som man vill se. Sen kl 21 börjar fortsättningen från filmen vi såg i går.. den vill jag inte missa.

Näe ska nog starta en tvätt till nu..

PoK


gitarr..

Har spelat så jag har ont nu.. håller på att lära mig björn rosenströms, Gunilla! den är lite klurig men det går frammåt.. Paul försöker jag lära Bäring nord och Knocking on heavens door ordentligt så att han känner att han kan 2 låtar iaf. Kommer ihåg hur jobbigt det va när man bara kunde en jävla massa intron på låtar.
Vi åkte till tempo i morse och köpte lite mat.. sen har jag tvättat och packat upp allt från fjällen. Får se va vi ska hitta på idag. Fredrik skulle ut med Theo nu på förmiddagen och åka pulka men paul känner sig lite risig och jag har ingen lsut att vara ute i snön idag..
Såg att vårt tak på uteplatsen har gått sönder! snön blev tydligen för tung för den.. Får väl fixa de till våren.


22.35

Hänga tvätt och sova nu tror jag.. Vi har sjukt mkt tvätt nu! får se till att tvätta lite hela tiden så högen försvinner.. Vi kollade på camilla läckbergs serie som gick idag på ettan kl 21. den va riktigt bra! det va fortsättning i morgon så det ska jag försöka att inte missa.
Måste i väg och handla direkt när jag vaknar i morgon.. Vi hade ju tänkt att handla på vår butik när vi kom hem men eftersom det är nyårsdagen så hade dom inte öppet.. och kaffe utan mjölk är ingen höjdare.

Sov gott! i morrn är det lördag :)


1010-01-01

Halloj! Äntligen hemma får man väl lov att säga.. veckan har varit jätte mysig och skön :) Men hemma bäst! kom hem för en timme sen ungefär och har packat upp det mesta och tagit en dusch.. skönt när man har obergränsat med varmvatten och en stråle som känns istället för en liten kissstråle som pålar. Det tog 7,5 h hem och 8 upp. Hade lite sjystare väglag nu i slutet på hemvägen.

Nyårs kvällen blev väldigt lugn.. vi åt jätte god mat och spelade spel.. sen vid nio va det crocodile dundee på tv :) ha ha, den va bra, tror att d va tredje eller ngt. Efter skumpa och raketer så gick vi och la oss.

I morgon blir det väl att fylla på kyl och frys.. tänkte ta en vända till handen centrum och glutta runt lite med.

PoK


Blogg listad på Bloggtoppen.se