Nu är jag helt utmattad!

nu blev jag riktigt ARG! jag hade skrivit världens längsta inlägg och när jag skulle publicera det så försvann det!! Jag är trött och orkar inte skriva om det hela igen...


Intervjun idag gick inge bra.. det va någon religös förskola så den skiter vi i! Men jag ska på en ny i morgon i Tyresö kl 8.30 så jag åker nog hemmifrån tidigt så att jag ska hitta..

Har klippt mig idag också.. det vart inge bra.. en del borde inte få vara frisörer! i alla fall inte när man är deras sista klippning för dagen och det enda dom tänker på är att komma hem fort som fan! ja ja det växer ut!


Trialen gick inge bra.. hade stövlar som va för stora så jag kände mig som dumbo och sen var det ju så varmt.. orkade ingenting.. men man kan ju inte va pigg alla dagar!


Nu ska jag krypa ner i sängen.. god natt och sov gott!


PoK


Då var det dax..

Nu ska jag snart åka till intervjun.. ska bara se till så att jag får med mig alla grejer.. vi ska ju triala i kväll så det är en del som ska med! jag hör av mig senare i kväll om hur det gick! :)

PoK

Min kära bror!

Här kommer lite bilder på Fredrik alias Ippis ;)

     

Måste följa med på någon bankörning snart och titta hur fort det går!! fast då lär jag väl bli livrädd! :P

Badat! :)

Efter maten åkte vi och hämtade Perre.. sen åkte vi runt i enskededalen för att titta efter förskolan jag ska till i morgon.. hittade den inte riktigt men jag tror att jag fick grepp om var den låg på ett ungefär! Vi åkte till mamma och pappa i Örby och tog ett dopp i poolen.. termometern sa 22 grader men det va ganska ruggigt.. jag flöt runt i Theos badring medans Paul och Perre hade kast krig med små badleksaker! ha ha det gick hett till.. Efter blev det kaffe, bulle och melon i kvällssolen! :D
Nu har jag ordnat med alla papper jag ska ha med mig till intervjun i morgon.. referenser och så. känns helt okej nu faktiskt.. Vi ska ju upp till Perres landställe i Dalarna vecka 32! :D det ska bli jätte skönt att komma bort lite! trial åka och kräftskiva! kan det bli så mycket bättre?!

Kim och Maria frågade om jag ville sjunga på Olivers dop! :) så jag ska in på youtube och lyssna lite på låten och se om jag klarar av det ;P Spännande va! Låten heter Av längtan till dig med Kajsa Stina Åkerström. den är jätte fin!

Sov så gott!

PoK


Hallo!

Nu står jag i köket och steker kyckling! vi ska äta kyckling sallad med baguette.. mumsigt! Paul ligger utanför och byter bromsar på bilen.. trist men det måste göras!
På jobbet gick dagen förvånande snabbt.. vi hade att göra hela dagen så att den tuffade på.. På delikatessen va dom kort om folk så vi stöttade dem lite! Efter åkte vi till biltema och handlade det vi behövde till bilen..

I morgon har jag min intervju och jag är super nervös.. ska plocka i hop alla mina papper som jag ska ha med mig! hoppas bara att det är ett bra ställe.. fick ju mitt höst schema idag på maxi!! Fy och usch.. min chef vill tydligen att jag ska vara på alla möjliga avdelningar! Jag håller tummarna för detta jobb.. Efter maten ska vi svänga förbi Ica och hämta något kort vi fått av banken sedan ska vi åka till Enskede och titta vart jag ska någonstans i morgon.. det är skönt att vara förberedd. sen får vi se om vi åker och badar någonstans.. kanske i Örby..
Efter intervjun ska jag hämta upp Rasmus vid globen. han vill ha med mig till Bauhaus som smakråd! han ska måla om i köket. sen när jag skjutsat hem honom ska jag till handen och klippa mig kl 14 och efter det ska jag handla bikini trosor. känns inte så hett att bada i vanliga trosor i år igen ;) På kvällen blir det kanske trial eller stranden.. beroende på hur jag känner. jag jobbar ju kväll resten utav veckan så det kan vara skönt att komma ut i solen lite!

Nu ska jag skala några ägg :)

PoK

Stranden!

Nu har vi precis kommit hem från drakberget som ligger i Norrby!! det va första badet i år.. så himla skönt! vi hittade ett ställe där vi låg helt ensamma lite upphöjt på stranden! :) Det va ganska skönt vatten.. jobbigt att doppa sig men det är det väl alltid när man är varm! My och Steven hade med sig coca colas uppblåsbara liggstols madrasser! as sköna.
Vi låg väl där i tre fyra timmar sen åkte vi hem till oss och grillade hamburgare! Nu ska jag och Paul titta på nya X-men 3 filmen.. hoppas att den är bra.. sen blir det en dusch och sängen tidigt.. jobbar 6-16 i morgon!



Tror att dom blev lite snurriga efter att blåst upp madrasserna ;)



Jag äter en jordgubbe! :D



Paul fick en jordgubbe på ryggen... ha ha



utsikt..

Ha en trevlig kväll! PoK

Här kommer bilderna!

    

   

   

   


Det blev inga bilder från Lida festivalen.. glömde kameran i bilen! ;)

Nu ska vi snart åka till Flaten badet och bada! Paul och Tord ska bara kolla på bilden först!

PoK

American car show!

Det va en super varm dag i går alltså!! mitt i solen satt vi vid bilen och stekte.. och varvade mellan öl, vatten, solkräm! jag hade smort in mig så mycket att jag knappt fått någon färg! ha ha.. Ronny låg och sov i solen utan att smörja sig så han var inte vacker sen kan jag ju säga!! jag sa faktiskt till honom att smörja in sig men raggare är ju som dom är ;)

vi var väl där kl 10.30-16.00 sen drog vi till macdonalds och vidare till Lida.. Country festivalen!  Eftersom det var många som dansade linedance där så var det en tjej som lärde mig grundstegen.. fasen va jag är snabblärd! ;)
Vi satt utanför vid Tummen och Jessicas husvagn och festade ett tag och sen när vi bestämde oss för att gå in så raggade vi upp några band från folk som inte ville vara där inne längre.. bra va!! :) det skulle ha kostat 250 spänn per skalle så att det slutade med att vi betalade 200 för chaffisen Ronny! Det va ju bra! :D Träffade på Vicky där också men jag tror att vi drog hem lite innan henne! Vid 23.00 tiden hade jag sprängande huvudverk och ville så klart åka hem.. Frida och Mats ville stanna ett tag till så jag ringde Perre som så snällt kom och hämtade oss!! :D Fast han fick virra runt halva skogen för att hitta oss.. det vart lite tokigt! eller visst..

Väl hemma så var det alvedon och säääängen som gällde!! Min kamera ligger kvar i Impalan så jag laddar upp alla bilder senare när jag har hämtat den!
'
Idag ska paul och tord kolla lite på bilen.. vad det är som låter så jäkla knäppt när man svänger.. och sen ska vi nog dra till flaten och bada! :D det är så skönt när man är lite bakis!

Smell you later

PoK

Äntligen på sofflocket!

Vilken hetsig dag det här har varit!! Först jobbet.. där var det fullt upp hela dagen! alla människor drog sig från solen in till oss vid fyra tiden och då var vi bara tre kvar på fisken.. sen vid fem va det bara jag och Pillan kvar.. RUCH! hann inte ta någon rast så jag gick en kvart tidigare då det hade lugnat ner sig en aning.. Pust!
Vi var tvungna att handla lite mat så jag gick ut och mötte upp paul och så var det bara att gå in igen! ;) va så trött att jag knappt kunda hålla ögonen öppna.. Vi handlade och gick hem och packade upp allt sen gick vi över til Ola och Sussie som precis flyttat hit.. tror att dom bor fem hus bort! En kaffe där och sedan hem till Perre för att hämta upp en film! Där satt dom och drack lite fredags öl! åhh va gott.. men jag väntar snällt tills i morgon :D

Klockan kvart i nio ska vi vara nere hos Frida och Mats.. sedan åker Impalan iväg mot Åkersberga och American car show! WOOHOOO! Nu har vi packat i ordning allt så att vi slipper i morgon.. extra kläder, öl, bikini och solbrillor! ;)

64-chevy-impala-ss-hero.jpg 64 impala image by smadi909

Nu blir det slapp framför tv:n!

Ha världens bästa fredag!!

PoK

Nu är det dags för fredags myyyys!

Eller hur! Äntligen helg!! Jag ska verkligen njuta den här helgen från och med måndag till semsetern så jobbar jag ta mig fan hela tiden!! kväll och helg..

Jag har sovit jätte bra i natt.. åtta, nio timmar ungefär! Nu sitter jag som vanligt med mitt morgon kaffe :)

Michael Jackson är död! Tycker inte att det känns som en skandal direkt! men det finns väl människor som tykcer om hans musik! Anna Book tillexempel ;)

Nu slipper han problemet med näsan i allafall!

Det ser ut att bli en lika vacker sommardag idag.. måste se till att blommorna får vatten!! varken paul eller jag är speciellt duktiga på att vattna men det verkar vara jag som drog det kortaste stråt till den stacken!

Ha en kanon dag!!
PoK

Hello..

Nu har jag precis kommit hem från jobbet..det va ganska lugnt i butiken idag! folk låg väl ute och solade! det hade jag gjort i allafall! Har ingen lust att gå och lägga mig på ett tag.. känns trist att vakna och få till jobbet på en gång! börjar kl 11 och jobbar till 20 i morgon! Träffade Carro (en tjej från min klass) på Maxi idag.. det va roligt att höra hur det gick för henne nu efter plugget! hon jobbar på Hemsö förskola i Jordbro! :)

Pratade nyss med Frida om Lördag!! :D det ska bli så jäkla skönt att åka i väg och bara ha det bra hela dagen! Vi ska åka vid nio tiden och ta med oss lite lunch så ska vi ha picknick där borta.. med lite öl förståss ;) får nog ta med mig bikinin också! det skulle bli jätte varmt hörde jag! UNDERBART!

I morgon är det jag och Pillan som jobbar! YES.. då blir det lite snusk i firre dirren! ;) Som pillan brukar säga " Kan inte du ge mig ett par pilla i röven handskar!! HA HA Love her..

Finns ju ingenting på tv så här på kvällskvisten.. jag får väl badda på mina gigantiska myggbett i stället! ;)

PoK




Längar tillbaka till Midsommar! Det va en helt perfekt dag! :D
Jag förstår inte varför Paul ser så sur ut när han får två söta tungor emot sig! ;)


Snart helg :-D

Ska bli så skönt!! I morgon efter jobbet ska vi handla lite mat.. jag slutar kl 20.00 tror jag. sen blir det nog en film på kvällen! Jag ska bara klara mig igenom denna dag först! ;) ska snart äta middag sen bär det av till jobbet.. börjar 16.00 i stället..  Det blir falukorv med pasta. rester.. helt okej.
Nu ska jag blåsa håret och dricka en kaffe!

PoK


Myggäten..

Jag vart ju helt uppäten när vi körde trial häromdagen!! dom jävlarna bet sig igenom byxorna så jag ser ut som en prickig korv! Inte speieltt ovanligt..

Jag vaknade typ nyss och ni som känner mig vet att mitt morgonhumör inte är att leka med!! Om det inte är semester för ståss ;) Solen skiner, det är 22 grader varmt och jag har absolut ingen lust med någonting... än.

jag har tänkt på en sak! i bloggen vill man ju skriva allt mellan himmel och jord men det går ju inte alltid.... vissa saker är för känsligt!! nu kan jag ju inte skriva vad jag menar eftersom det skulle låta fel! ha ha Märker ni att att jag bara snackar en massa skit nu också!! hör va mig när jag känner mig som en människa igen!

Måste dricka en kaffe..

Jag älskar sommar!

Det är det bästa som finns att vakna av att solen skiner en rätt i ögonen!! då vet man att dagen kommer att bli bra.. Vi får verkligen passa på att njuta nu innan snön och kylan kommer tillbaka.. för det går fort!! Idag som är dagen innan löning så va det helt DÖTT i butiken! ha ha och jag som beställde en massa fisk i måndags eftersom det är sol, sommar och semester! :P ja ja det va riktigt fint i disken i allafall. det kan man ju ta cred för!
Efter jobbet städade jag upp hemma och paul lagade ugnsstekt falukorv med pasta och så satt vi ute och njöt..



sen bar det av till Rasmus.. Paul ska lägga golv hemma hos honom i början på semestern så han var där och rekade lite! Nu sitter jag äntligen hemma i soffan och slappar medans paul ska betala räkningarna! det är ju aldrig roligt..

I morgon jobbar jag 13-22 och då är det löning så jag hoppas på mycket folk i butiken hela dagen så att det går undan!! får se om jag bara ska ligga och sola på förmiddagen eller om jag tränar lite.. tänker inte lova mig själv något. rädd att göra mig själv besviken! ha ha :D

kommer inte ihåg dagens citat... det handlade om en boll i allafall. så ni vet!

PoK

En härlig Tisdag!

Nu har jag precis kommit ur duschen och ser ut som en kräfta.. första solbrännan 2009.. inte illa :)
Denn dag har varit as skön.. Efter att vi hade fiskat och åkte ut till husvagnen för att äta langos så fick vi en jobbig överraskning!! Vi hade glömt degen hemma!! vilken besvikelse... Men pappa gick ner till strand kiosken och köpte pannkakor med grädde och sylt.. det var inte helt fel det heller! och så blev den en ägg och sill macka :) Pappa har klagat lite på att jag skriver dom här smilisarna :D.. han förstår inte poängen med dom riktigt.. men jag tänker inte sluta med dom bara så att du vet :P ha ha
När vi kom hem till örby igen så lastade vi hojjarna och sedan åt vi langos till middag i stället när Paul kom hem.mamma är expert på dom..
Trial åket gick jätte bra idag! jag testade många nya berg och stenar att åka på och hade världens flyt.. det gick bra för pappa, paul och perre också.. det kanske va de fina vädret!

Här kommer lite bilder från dagen..




Här är man en rutinerad fiskare och frar upp 4 på en gång ;)



Pappa....




Fick också upp 4 stycken..




En jätte vacker segelbåt




Här ligger jag och steker ute vid husvagnen :)




Jordisar.. Mumsigt

I morgon jobbar jag 6-16 så det blir frukost med älsklingen!!

PoK

ZZZZ

jag har sovit tio timmar i natt! :D så sköönt! tyckte att det var lite jobbigt när väckarklockan ringde klockan 8 ;).
Nu har jag precis ätit frukost.. som bestod av rostmackor med sylt på, mjölk med havrepuffar och en kaffe.. Man måste ju variera sig i bland så att man inte tröttnar! det skulle vara gott med en frukt frukost någon dag.. bara en massa melon, jordgubbar och hallon.. :D



Rasmus och jag har kommit på att vi ska köra dagens citat varje dag.. Ibland är dom bara flummiga och handlar om kossor och så ha ha.. här kommer i allafall :

Dagens citat av Rasmus: "Ibland måste man nästan dö för att kunna fortsätta leva"

Det är oftast han som har tid att komma på sina knasiga citat.. Men idag ska jag försöka hinna först ;D

Idag ska jag njuta av solen HELA dagen!! Ska åka till Örby om en halvtimme och möta upp mamma och pappa. sen åker vi och fiskat tror jag hon sa. sen blir det solning och LANGOS vid husvagnen!! Min favorit rätt! Till kvällen blir det middag och trial med grabbarna grus.. Hoppas att man inte dör av värmeslag under alla skydd. ;P näe det ska nog gå bra!!

Laddar upp bilder i kväll!

PoK


Lilla Theo..

Nu ligger theo och försöker sova.. han grymtar lite innefrån sin säng.. men Fredrik är där med honom.. Paul tyckte att vi skulle cykla hit men jag ville gå så det slutade med att Paul skjutsade mig på pakethållaren ;P det kändes som man var 13 år igen! ha ha

Det är helt sjukt va varmt det ska vara den här veckan! det tråkiga för dem som har semester är väl att vattnet inte är så varmt än.. eller det kanske bara jag som är en badkruka! ;) Jag jobbar kväll både torsdag och fredag så då blir det att ta en morgonpromenad i allafall..

Jag ska ringa mamma om en stund och höra vad dem ska göra i morgon.. jag kanske åker ut till husvagnen på lite solning, fiske och grillning :D om dom inte har hittat på något annat.. dom har ju trots allt semester.

Nu kommer Fredrik med kaffe så jag ska vara lite social :D

PoK


hej och hå..

hemma från jobbet.. som var helt okej idag.. jobbade med Pillan och det är ju alltid lika trevligt! gjorde ett prov också.. säker mat på ika eller vad det hette! Nu håller paul på att grilla och jag kockar pasta.. Oj nu är den nog klar.. klockan piper!......... Nä den behöver någon minut till..

Efter maten ska vi gå till fredrik.. han behövde hjälp att lasta sin motorcyckel.. så paul får det tunga jobbet och jag tar lill prinsen Theo.. sen får vi se vad som händer! jag är ledig i morgon i allafall! då hoppas jag på fint väder så att jag kan ligga och sola :D

Nu är det mat!

frustrerad..

försöker lägga till fler kategorier till min blogg men jag är så jä...la usel när det gäller datorer!! är det någon som vet hur man gör?? i så fall blir jag väldigt tacksam för svar! :D

Nu är klockan redan nio och jag har åter igen skjutit på mina byxor! ha ha jag är hopplös.. sitter kvar i soffan med min blöta handduk.. till och med så lat är jag.. orkar inte ens klä på mig!  Nu står paul i köket och gör lite smörgåsar.. undra om jag får en tro.. måste fråga! :D Jag fick en!! villken underbar man jag har som gör en ost macka till sin kära fru :P

Nu ska jag äta den... :D

Todels

Ny duschad! :D

åhh så härligt! Nu har vi varit på en lång promenad runt i Vh i det vackra vädret! det var väl tänkt att vi skulle titta på någon film eller nått men eftersom jag inte varit ute något idag mer än till bilen fram och tillbaka så behövde min kära kropp lite solsken! :D

Har pratat med frida om helgen också.. Vi ska åka till American car show på lördag i Åkersberga :) det ska bli roligt.. sen på kvällen drar vi nog ner till Lida på country festivalen.. vet inte om vi ska gå in där, det var tydligen ganska saftigt inträde.. men Tummen och Jessica skulle kampa där så man kan ju hälsa på dom..
Nu måste jag lägga upp mina nya jeanse.. det blir aldrig roligare bara för att man väntar! ha ha det kanske ska vara dagens citat.. ;)
I morgon är det 6-16 som gäller på jobbet igen.. blir inte själv i allafall.. Pillan jobbar samma tid och Rasmus :)

PoK


så var man hemma!

alltid lika skönt att komma hem.. det är konstigt hur en dag kan kännas så lång när man jobbar!! jag tror defenitivt att det är dax för mig att byta nu i allafall.. usch jag står inte ut en dag till! men det måste man... :(

Jag ska i allafall på intervju på en förskola i enskede nästa Tisdag!! :D ska bli jätte spännande.. det är en heltid och det vill man ju verkligen ha!! så man får hålla tummarna på att det är bra!!

Jaha nu har jag precis gjort i ordning en lasagne oh stoppat in i ugnen.. mumsigt va! Paul, Pappa och Perre har kört trial i dag.. avis! ;) så han håller på att tvättar skydd och duschar tror jag.. jag hör lite stånk uppifrån.. ;)

I går va Allihopa här :D det va as trevligt! vi åt jätte god grillmat och hade det bra i kvällssolen.

Här kommer lite bilder!!



Theo och Fredrik äter prinsesstårta!



Min älskade My med min älskade Oliver! han sover sittande :D


Nu ropar Paul att jag ska komma och äta! hoppas ni får en god middag!

godmorgon!

Nu är klockan 20 över fem och jag sitter och äter frukost! det ser ut att bli jätte bra väder för er alla idag! :D Paul ska ut och triala så han blir nog glad! ja ja jag ska åka om fem minuter så jag måste snabba mig!

ha de gött!

Midsommardagen..

Ja idag är det som en söndag.. jobbar ju i morgon.. börjar kl 6 så det blir väldigt tidigt i säng i kväll! Om en stund kommer kim, maria, oliver, gittan, tord, my och steven hit på lite grillning! :D trevligt! i morse såg det ut som en bomb hade slagit ner här hemma! det va ju tur att man inte hade damsugit innan alla kom. ha ha.. det va öl lite överallt på golvet så att fötterna klibbade fast! ha ha.. Vi tog tag i det på en gång och dammsög, skurade och diskade upp.. as skönt när det va klart! Sen har vi ätit frukost och sovit lite middag.. vi tog ett bad också. Nu ska jag göra mig i ordning.. sitter här i morgonrock och jäser! Fredrik och Theo kommer på en fika snart också!

Ha en kanon kväll allesammans! :D



Lille Oliver! :D

Midsommar firandet!

Midsommar va hur kul som helst! :D god mat och goda vänner.. kan inte bli så mycket bättre! och självklart kom det en del regnskurar också. men det hör ju till.. eller hur! vi började vid ett tiden med sill och nubbe sen delade vi upp oss i lag och körde lite lekar.. det vinnande laget fick kinderägg som pris! ha ha

Här kommer lite bilder från gårdagen!


Jessica tar första ölen..



 


Jag och Paul


Tedd, My och Micke


 



Jag och Perre.. måste säg att detta kort var taget mycket senare på kvällen! ;D ha ha




Steven hade nog också roligt! :P



 


Oliver!

Nu är vi nere i Ösmo och pussar på lilla Oliver.. :D han är helt underbar! vi har precis ätit svärmors goda frukost och provkört kim och marias nya bil! den va jätte fin!






Nu ska vi snart åka hem och göra i ordning midsommarfirandet! Yes. :D

Trevlig midsommar allihopa

ha ha!

Tog en bild på Pillan med kungskrabban innan jag drog från jobbet! SNYGGING! ;D



HELG!

Nice! äntligen.. fast jag jobbar på söndag.. då är det bra betalt :D Idag har jag knappt hunnit tänka att jag vart på jobbet! det har varit så hysteriskt i hela butiken att det tog 10 minuter för mig att hämta en purjolök! ha ha.. tur att man står skyddad bakom fiskdisken.. en halvtimme innan jag slutade ropade informationen ut att ägeren till en grön volvo med MITT registrerings nummer skulle kontakta dem.. eftersom jag har bilen på personalparkeringen trodde jag att en lastbil hade rammat bilen eller något! när jag ringde upp var det min kära bageri vän Maggan som hade kört in i min bil och spräckt kofångaren! ha ha jag tyckte så synd om henne! hon va helt förstörd stackarn... Jag sa att det va lugnt eftersom ingenting viktigt hade gått sönder.. Hon försökte pracka på mig pengar men jag ville inte ha så hon sa att hon skulle fixa något! :D undrar vad det blir?? en smaskig tårta kanske?! hon är grym på att baka! ;D

När jag kom hem hade Paul gjort tom kha gai soppa (från burk) som inte gick att äta! den va så himla stark! det slutade med att paul åt pasta carbonara och jag en fralla!

Nu sitter vi framför tv:n.. vi skulle behöva göra en väldigt mycke saker men just nu måste jag vila.. my stumake hurts! :(

Todelo allihop..

Trialat och handlat!

Nu är vi hemma efter en kväll i skogen och på ica.. Det gick ganska bra för mig idag.. en stund! ;P nästan när vi skulle åka hem så slarvade jag i en backe och gjorde en bakotvolt med mig själv.. slog huvudet i ett berg! tur att man har hjälm.. jag kände bara AJ! Klantmaja..

Midsommar mat på ica i västerhaninge.. det gick snabbt och smärtfritt i allafall..

Tog en snabbis förbi fredriks garage.. han hade köpt en ny motocykel som han ska tävla med och behövde lite hjälp att lasta ur den och så.. får se om han kommer över på midsommar.. vicky stackarn jobbar ju hela kvällen!

Nu är det duschen som gäller och om jag är riktigt snäll så kanske jag tar mig en glasstrut! :D med päronsmak! ha ha

I morgon jobbar jag 6-16 så det blir tidig kväll för mig idag! ska ligga i sängen senast 22.00 så jag får se om jag hinner med ett morgon inlägg i morgon!

Sov gott!

Nu försöker jag igen..

Idag har jag varit i Farsta och handlat ett par jeans.. var inte super nöjd med dom men dom var billiga så jag köpte dom ändå.. Lunch hos mamma och pappa.. köttbullar, makaroner och musslor som jag tog med från jobbet i går.. Efter det åkte vi till Nacka strand för att fiska strömming! Det va jätte roligt! Jag hann inte ens ner med spöt fören det nappade.. vi fick ca 100 stycken.. mamma tappade räkningen vid 88.. Det roliga var att pappa inte hann fiska alls.. han hade fullt upp med att kroka av våra fiskar och knäcka nacken på dom.. ha ha Det var Oceans race där också så vi fick se en massa båtar!








Detta funkar inte

Får blogga när jag kommer hem.. Skit dator

Fiske! :D

Idag har jag varit i farsta och handlat ett par jeanse.. var inte s

Äntligen hemma!!

Efter en lång dag i fisken är jag äntligen hemma.. Paul hade lagat korvstroganoff till middag som vi åt vid nio tiden.. My kom över också! :D efter maten har vi bara legat och slappat på soffan och planerat lite till midsommar.. :)

I morgon ska jag åka till farsta och sen hem till mamma och pappa på lite lunch.. får se vad som händer på eftermiddagen.. vi kanske åker och fiskar lite.. När paul kommer hem blir det middag och trial! och sedan mathandling..

 
Grabbarna grus ;)

Nu sitter jag och tittar på desperate housewives!! så jäkla spännande! tror att det är säsongsavslut...
Ikväll ska jag söka jobb.. måste komma i från maxi innan jag blir ännu mer deprimerad än vad jag redan är.. Har lovat Paul att inte gnälla så mycket om jobbet! ha ha jag förstår honom.. blir trött på mig själv! men det är fördjävligt om man inte trivs.. ja ja dax att göra något åt det!

Puss

godmorgon..

Idag skiner solen! :D man får njuta dem 10 minuterna man sitter i bilen nu på morgonen då man ser lite solljus.. det är trist att det inte finns fönster på jobbet.. tror att man blir lite trött på grund av det.. Har sovit som en stock! kommer inte ens ihåg att jag gick och la mig! ;) Nu är dopdatumet klart i allafall! Söndag vecka 28 tror jag att det blev.. jobbar kväll på fredagen så vi får väl åka på natten.

Längtar till i kväll när jag kommer hem! ska bara lägga mig på soffan och inte göra någonting!! :D

Nu ska det säljas sill!

kväller..

Äntligen hemma från denna lååånga dag i fisken.. var själv från klockan 4 på midsommarveckan!! hur tänkte cheferna? inte alls tror jag.. har jobbat arslet av mig.. chefen fick komma in på kvällskvisten och hjälpa till att plocka sill.. man kan ju inte hinna med allt själv.. I morgon jobbar jag 10-20 vet inte vad det är för jobbig mellan tid! usch jag är bara less..
Sitter och tröstar mig med my name is earl.. ska ta något gott att knapra på också. det förtjänar jag :P ha ha

På onsdag är jag ledig! då ska jag shoppa mat till midsommar, åka till farsta och leta efter jenase, titta till mamma och pappa som har semester och köra trial! kanon dag! :D

Sov så gott!

Gudmor :D

Glömde säga att Kim och Maria frågade om jag och Paul ville vara gudföräldrar till Oliver! :D Självklart vill vi det.. Dom håller på att bestämma datum för dopet nu och självklart så jobbar jag helgerna som passa dem...! Jag säger bara maxi.... :( det ordnar sig nog.. det kanske blir på semstern istället.. vi får se.
Föresten kommer dom upp nu till Midsommar! :D det ska blir jätte roligt att träffa lilla Oliver.. vi får väl hitta på något på Lördagen eftersom jag jobbar på söndag..



Nu har jag i allafall tränat.. vart inte så mycke.. cyklade 2 mil medans jag läste en tidning.. men det är alltid något.. Fick ett sms från ica att mitt paket från halens har kommit.. Har beställt bikini och shorts.. det känns inte riktigt som att det är badväder på några veckor.. i och för sig så fyllde mamma och pappa poolen igår så om vi får lite sol dem närmsta dagarna så kanske det blir ett dopp någon dag. :D


Nu ska jag kika efter någon lunch...


Regn regn regn.

Tittar på vädret för veckan och på onsdag ser det regnfritt ut.. men midsommar däremot ser inte lika ljust ut.. tut att man har tak över uteplatsen.. man får nog klä på sig ordentligt också! men det hör till.

I går hemma hos My och Steven fick vi oxfile och pommes till middag!! det va det godaste jag någonsin ätit! köttet bara smälte i munnen. :D efter så vi en film, thriller tror jag. den va helt okej.. det är inte ofta man hyr riktigt bra filmer. Till kaffet blev det marräng choklad tårta! MUMS

Har varit ute på arbetsförmedlingen och kollat lite men det finns ju ingenting roligt att söka :( bara massa jobb i vällingby, nacka och ekerö.. dit vill man ju sitta och åka varje dag!! Det löser sig nog tillslut.

Nu ska jag träna! innan jag ångrar mig. tänkte sätta på pauls nya dead by april skiva.. kul med något annat än metallica :D

Japaner...

dem är bra skumma.. sitter och tittar på sexan.. dom har något tävlingsprogram som är tok dubbat! helt sjukt..
har börjat planera midsommar lite.. vad vi ska äta och handla. blir nog att vi handlar så får alla som ska komma betala.. är lite lättare tror jag än att alla ska ha med sig något..

I kväll ska vi till My och Steven och titta på film och äta middag.. det ska bli skönt att komma hemifrån lite.. Har städat upp från igår och tvättat. jobbar 13-22 i morgon så jag har lite tid på morgonen då jag MÅSTE träna.. får ju inte på mig mina kläder längre.. då börjar det gå för långt :P


Nu ska jag gå och duscha så att man vaknar till liv.. njut av helgens sista kväll.. :D


så.

Nu har vi ätet korv och pommes och jag har sovit någon timme till.. mår lite bättre.. Regnet bara öser ner så vi får se om det blir trial på Onsdag..

Här kommer lite bilder från igår.. Jag och My åkte till Tungelsta och hämtade stefan och så satt i hemma hos oss, sen åkte vi till värdshuset i Tungelsta och sjöng kareoke! :D det va as roligt.. alldeles för länge sen.. Paul och Bäckman skulle sjunga fångad av en stormvind men när det va dax så bangade bäckman! ha ha ha jag fick hjälpa stackars pålle så han slapp stå där själv ;)

När klockan va ett någonting åkte vi till Ribby pizzan och mötte upp Perre, Peter och Tilla.. Perre bjöd på absint eller va det va!!! så jäkla starkt... kunde ju ha fått magkatarr.. ha ha
När vi skulle hem stog bussen inne.. as skönt! fast den åkte lixom aldrig.. Paul va på g att gå av och gå hem! men det regnade så jag lyckades övertala honom.. vi var väl hemma vid halv tre någonting..
Undra  vad vi ska hitta på idag då.. paul sover fortfarande på soffan.. får ge han lite kaffe så han vaknar till liv!



Mina prinsesstårtor :D




Paul fick cd skivor från Ammi :D


Theo äter mammas kärleksmums.. Pappa :D



Fredrik, pappa och Theo.

Söndag...

Jag undrar var den här helgen tog vägen?! Fort gick den i allafall..  ojj.. mår jätte illa.. får skriva mer sen!

Hello...

Nu har alla varit här.. Det va jätte trevligt och Paul fick jätte fina presenter.. Vi fick en as snygg tavla av Cribbe och Annelie i inflyttningspresent!! :D Tack för den! Fredrik och Theo stannade och åt middag med oss.. Nu sitter jag, paul, my och steven och funderar på vad vi ska göra i kväll.. blir nog förmodligen öl... fast jag äter penecillin så det är nog inte så bra.. men men.

Om det inte regnar så mycket i morgon ska vi köra trial.. det va alldeles för länge sen nu.. men man vill ju helst ha fint väder.. allt går så mycket bättre då!

Ha en kanon lördag!

två timmar kvar..

kl 13 kommer alla... Paul tycker att det är roligt att fylla år två dagar.. :P han har sjungit happy birtday to meee hela morgonen.. ha ha ha vilken sötnöt!

Jag svek min kära kropp på träningen!! Paul fick träna själv medans jag sydde upp mina byxor.. sedan åt vi frukost och nu ska jag väl göra mig i ordning så att vi kan gå till affären och handla det sista..
tror att det blir runt 20 personer som kommer så det kommer att vara fullt i vårt lilla radhus :P


 



 

Hör av mig senare :D



 


Lördag morgon..

jag har sovit så himla dåligt.. vaknat varje gång jag vänt på mig. Paul ligger fortfarande och bräser i sängen.. :)
Ska stoppa i mig en frukt nu så att vi kan börja träna.. JOBBIGT.. :P men det är skönt efter... får man hoppas..
Det bli nog en gasnka lugn träning.. cykla 1 mil och springa 3-4 km. mer orkar jag nog inte så här på morgonen.


Inga komentarer!!




Fan va vi är duktiga!

Idag har det varit en häktisk dag.. åkte till handen för att köpa jeanse men hittade ingenting!! jätte irriterande.. dem måste ha slutat med modellen jag tycker om.. får väl åka till Farsta nästa onsdag.. om jag är ledig då, det står det på mitt schema men eftersom det är midsommar på fredag så förvånar det mig inte om jag ska jobba.
Efter vårdcentralen på eftermiddagen va det bara att åka hem och packa upp allt jag handlat och dra iväg snabbt till Theos dagis. Så klart så börjar det SPÖ regna när jag fått ut honom, ha ha Theo sitter i vagnen och skriker "Det regnar jätte mycket Tessi"! om och om igen.. Jag försöker parera mellan alla vattenpölar medans jag håller i ett paraply och när jag till sist kommer hem till Fredrik och Vicky så har jag tagit fel nyckel! :P Ja... vad säger man! Vi fick underhålla oss i trapphuset tills Vicky kom hem (tog bara 10 minuter som tur var)..


Fattar ni att jag ÄLSKAR min plutt!! Hur går det att motstå?!

Väl inne hos Vicky sätter hon på kaffe till mig och så snackar vi lite skit.. Paul ringer och säger att han börjar närma sig hem och att vi ska handla middag så jag rusar iväg och träffar upp honom utanför affären. Vi kommer hem och börjar att städa, äta middag, klippa gräsmattan och göra två prinsesstårtor till imorgon, så får jag ett sms från Fredrik! Han undrade om kaffet smakade gott!! ha ha ha jag hade glömt att Vicky hade satt på kaffe och bara dragit! Sån är jag en stressad dag.. ;P

Nu sitter vi framför tv:n och dricker kaffe och har FREDAGSMYS! ;D fast utan OLW... lika bra.. man kan ju bli tjock! Ha ha

I morgon kommer alla vid ett tiden så det blir att träna på morgonen och kasta lite skräp..

Ha en trevlig Fredagsmys kväll!

Godmorgon!

Uppe med tuppen och ringde vårdcentralen.. dom skulle ringa upp 08.35 så jag hann ta ett bad och en kopp kaffe :)
Nu sitter jag och tittar på Spin city.. ganska dåligt program faktiskt..
Ska åka till handen om en timme så jag ska nog äta frukost nu..



Sooova

Det ska blir så himla skönt att krypa ner i sängen snart!! Nu bloggar jag på den nya datorn.. det är en liten omställning från den gamla men allt flyter på så bra :D
Det gick bra på jobbet idag.. hade en sommarjobbare på 37 år som jag skulle lära upp.. hon va me hela kvällen så det va ju trevligt! :)

Nu har jag precis klämt i mig en massa sushi.. är proppmätt.. det blir ju lite nattsnacks när man äter middag kl 3 på eftermidagarna..

I morgon ska jag städa, åka till Handen och köpa jeanse, åka till Örby och hämta kantklipparen, handla till tårtorna och hämta Theo på dagis.. Pust!! känner mig redan stressad.. ska till vårdcentalen också kom jag på..! ha ha måste nog sova nu om jag ska orka med allt! det är tufft att vara ledig :P

Sov gott!

Kan det inte vara fredag idag?!

Det är någonting deprimerande med att jobba kväll! det är trist att vakna när de flesta redan har jobbat några timmar och försöka komma på någonting att göra (förutom att tvätta och städa) till kl 12.30 när man måste åka! Det känns som att det försvinner en massa timmar någonstans :P

I Kväll ska Paul fixa det sista med datorn hoppas jag, så att jag kan börja använda den i morgon.. Måste föra över alla bilder och filer man vill spara..

I morgon ska jag städa nedervåningen och åka till handen och köpa ett par jeanse.. sen ska jag nog till Örby och hämta kantklipparen.. Vi har en ljungel med gräs utanför dörren så det är nog dax att trimma det lite ;)

Frukost nu tror jag.. måste vakna till liv!

En ny dator! :D

Så jäkla skönt! idag har vi köpt en ny lap top! det var verkligen behövligt.. Nu kanske jag kan börja skicka arbetsansökningar igen via mail.. har fått skicka det på det gamla hedliga sättet fram till nu.. fast det har funkat.. blir inte att man söker lika mycket bara.

Idag har jag suttit i bilen nästa hela dagen. Jag började med att hämta mamma i örby och så åkte vi till Länna för att byta en stol som var sprucken. Sen åkte vi till Plantagen i Farsta för att köpa en solstol till pappa men det fanns bara vit kvar.. och för er som inte känner min pappa så säger jag bara att det är helt omöjligt med vitt! ;) efter ett samtal till Plantagen ute på Värmdö som hade två stycken svarta stolar kvar åkte vi dit.. klockan hade närmat sig lunch tid så vi gick in på Coop och köpte baguette och mumsigt pålägg. Sedan bar det av till husvagnen där vi åt. När vi äntligen kom hem till Örby låg Paul och sov på soffan.. :) han hade inte haft så mycket att göra på jobbet så han fick sluta tidigare!
Eftersom snutten fyllde år så kockade vi kaffe och värmde blåbärsmuffins som mamma gjort och väckte honom med en vacker stämma! Ha ha stackarn! varje gång jag ringt honom idag så har jag sjungt "ja må han leva, ja må han leva" :D
Tänk vilken omtänksam fru han har! ;) efter Thai middag hemma hos mamma åkte vi till Länna och köpte en dator.. och efter det mot Ösmo! måste nog tanka snart! ha ha

Nu sitter vi i Ösmo med vår nya dator.. Pauls pappa Tord är duktig på datorer så han sitter och pular med den nu.. det är mycket att göra innan man kan börja blogga på den! :)
I morgon jobbar jag kväll så ikväll blir det nog en film när paul kryper i säng!
Näe nu måste vi åka hem om vi ska hinna till Greys anotomy!

Snart är det Fredag!

ja må han leva, ja må han leva.......

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min snutt 27 år! börjar närma sig 30 sträcket! ;) Vilken tur att han är gift med en så ung party pingla som jag! :D Ha ha...

Idag var det svårt att komma ur sängen.. jag ville komma upp i någelunda tid eftersom jag ska åka till mamma.. jag ska svänga förbi någon butik på vägen och handla en solstol till pappa.. han fyller också år snart! det va en ordentligt stol.. as nice! fast den kostar ju efter det också :P

I går kom mina skattepengar! :D det va inte så mycket så det blir att hamstra.. Jag får ju varken lön eller studiebidrag nästa månad så dem behövs då..

I morgon jobbar jag kväll igen sen är jag ledig på Fredag.. det är nog bra med tanke på hur mycket som ska fixas till på Lördag.. : ) Nu ska jag duscha och göra mig i ordning..

skriver mer i kväll..



Här är mina älsklingar!!

Äntligen kväll!

pust, vilken dag!! den har varit både lång och intensiv.. men i morgon är jag ledig!! :D
Nu har vi precis ätit och druckit kaffe.. Sitter och tittar på Family guy! ha ha dem är så jävla sköna! speciellt Stewie.. ;)

Kl 21.00 börjar det någon film på sexan som vi ska se, tror att den handlade om amerikansk fotboll..

I morgon ska vi triala om det inte regnar för mycket! nu va det ju ett tag sen..

Peace out!


metal kyrkan??

Tittar på nyhetsmorgon där det sitter två pajsare i solbrillor och snackar om någon Metal kyrka där ena av dem är metal pastor! HA HA HA vilka männsikor det finns...

Det va helt okej på jobbet i går.. det är aldrig roligt att jobba kväll men det fanns en del att göra. idag jobbar jag 9-19 så det blir Paul som får laga mat idag igen! :)

I morgon är jag ledig! :D då ska jag till mamma!


Jobbet!

Nu ska jag äta lite lunch innan jag drar iväg till jobbet.. Det känns sådär.. skönt att jobba kväll idag i allafall första dagen tillbaka.. det brukar vara ganska lugnt på Måndag kvällar..
Jag håller på att planera lite till Pauls födelsedag.. han fyller på onsdag men vi ska fira honom på Lördag..
Det kommer ganska många hit så jag måste nog ha minst två tårtor.. mamma skulle baka något gott också..
Jag pratade precis med henne.. hon blev sjukskriven en vecka nu! hon har haft en väldans massa problem med kroppen dem senaste åren.. Diskbrock, tennisarmbåge, början till magsår och migrän är bara några saker.. stackarn! Hon som alltid varit väldigt aktiv och tränat mycket.. Häromdagen satt hon och pappa på akuten för att hon hade yrsel och frossa.. Hoppas bara det inte är hjärtat som spökar! Jag är ledig på Onsdag så då åker jag dit och tar med henne ut på en långpromenad! :D

Nu börjar jag få bråttom som vanligt... blir nog lite soppa tror jag.. OJ! måste ta bort nagelacket också.. fan! en extra rutin jag glömt! ha ha STRESS...

Ha en bra Måndag!!

zzzzz

Godmorgon! har sovit 10 timmar och det känns som jag lever i en bubbla... stackars paul fick inte mycket sömn den här helgen.. men nu börjar ju jag jobba kväll och då brukar han somna in vid sju, åtta tiden. ;D

I går kväll kom My och Steven över och vi grillade, tittade på film och SVULLADE!! glass, godis, läsk och ostbågar! (min favorit) :D

Nu va det jätte länge sen vi va ute och åkte trial.. två veckor tror jag. det har varit så dåligt väder när vi har haft tid så det har inte blivit av.. får se om vi åker på Onsdag.. eller fredag.. annars jobbar ju jag.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta! en kaffe skulle inte sitta helt fel heller! man skulle ha en betjänt ; )


Stackars sleetna helg!


Ja nu känner jag mig ganska sliten!! två dagars intensivt festande med lite sömn... Nu längtar jag till en nykter vecka!! Ha ha. I Lördags låg jag på soffan i morgonrocken till kl halv fem.. Vid fem tiden gick vi till Frida och Mats och grillade revbensspjäll.. så gott... Efter maten drog vi till Moonshine och partade loss! Jessica och Micke hoppade på vid macken i Handen.. :D Tror att vi va hemma till halv tre i natt så det va ju inte allt för sent..

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. Är så himla trött så det blir nog en massa god mat och film tror jag.. I morgon börjar jag jobba. det känns inte så ovanligt att jag ska jobba kväll..  måste fixa med allt och komma in i lite rutiner igen.. det går nog ganska fort! :P

Ha en super skön Söndag!





Fredag kväll i Impalan..


Jocke visar stolt upp sin dunder coola tatuering! HA HA HA! Jag säger inget så har jag inget sagt! ;P



Det är trångt och mysigt man ska sitta! ;D mellan Mats och Ronny!



Ronny.. Alias Dunken.. :P



Pålle skrolle.. :D



Vi drog runt på Sveavägen ett tag sedan åkte vi till Moonshine.. Vi va rätt trötta, fulla och frusna så älsklingarna My och Steven kom och hämtade oss!! En super trevlig Fredag kväll!

Jimmys student!

Jimmy sprang ut kl 12 på Fredrik och vi hade lite regn.. motagningen va hemma hos Cribbe och Annelie i Vega. :D det va jätte trevligt!! och riktigt god mat!



Här får Jimmy i sig lite mat efter studentflaket! ;D


Ha ha.. alkoholen börjar verka ;D

Efter studenten drog vi och hämtade Bäckman.. Middag på Laguna och sedan cruzing..

Avslutning!

Jippi! idag är det avslutning.. fasen va det här året har gått fort!! :D

Kl 12 springer Jimmy ut.. jag hoppas att det slutar regna så alla studenter slipper bli blöta!!

I kväll ska vi ut och crusa... :D

Ha det så jävla bra allihopa!!

hallooo.

Helgen kryper sig på!! :D
I dag på betygsamtalet fick jag veta att jag fått toppbetyg i alla ämnen! Yeeeah! förstår inte riktigt hur det gick till... Rasmus trodde att det va rövslickeri som hade försegått men jag får snällt säga att.. Rasmus, du har fel...  : )
Efter plugget åkte jag till jobbet och tog en fika med Rasmus och Pillan.. känns så konstigt att komma dit.. det känns som att det var igår man jobbade fast ändå inte..
Pillan försökte trycka på mig lite jobb tider i helgen pga av att fisk chefen nyss fått barn, men ICKE! dem får tåligt vänta tills på Måndag!
This weekend is mine!



Hemma har jag damsugit och städat.. så skönt när det är klart.. :D jag har lagt ner mina arbetsbyxor också så jag får väl kasta in dem i tvätten nu så dem hinner torka...
Får se när jag tar tag i byxorna som ska läggas upp... det är jobbigt att ta ner symaskinen och hålla på men någongång måste det ju göras så det är nog lika bra...

Näe nu måste jag ha en kaffe.. huvudverken börjar krypa sig på..

Peace out! ; )

God morgon..

tosdag igen.. idag har jag betygsamtal från kl 08.40-08.50! Alltså en väldigt lugn och skön dag.. Sen åker jag till jobbet och tar en fika med arbetskamraterna och handlar lite.. Sen borde jag väl städa lite hemma, och lägga ner arbetsbyxorna, sy upp några jeanse och en massa annat tråkigt mojs..

Va ute på smhi igår och enligt dem ska det inte regna fredag kväll eller lördag!! det skulle ju vara kanon.. vi som ska på student, crusing och moonshine... men den väderprognosen hinner väl ändras 10 gånger om innan vi är där.. :P

Vi var på bolaget igår och handlade till helgen och till jimmys studentpresent.. sen hämtade vi upp My.. Vi spelade Monopol och tittade på Greys anatomy.. Mitt favo program!! : )

näe nu ska jag blåsa håret och ta en cigg..

Nu är det snart helg!! :D

...

skolavslutnings lunchen söög... fy fasen va trist det var! vi satt i stugan nere på Rudan som var FULL med ungar som skulle äta matsäck och mellis... men våra kära lärare vägrade att gå till skolan och ha det i klassrummet i stället.. så resultatet blev att vi drack öl och nu sitter jag ensam och full hemma och lyssnar på Winnerbäck! Nice va Linda! :D ha ha så jävla patetisk...

Det är lite lustigt när man är dragen och ensam... man börjar fundera över så stora saker så som livet... ibland vill man bara skita i allting och bara bli en alkis som lever på soc.. Fan va flummig jag är!! nu får jag sluta..

I morgon ska jag hämta mitt betyg. får se vad det står där.. men så jävla bra som jag är så ska jag fan ha en guldstjärna i varje litet hörn! HA HA HA

Vet inte om du läser detta nu Perre men jag kom och tänka på Perre plutt låten nu! :D den är fan as bra! jag ska sjunga den för dig nästa gång vi ses! eller hur?!

Tack och hej för mig.. Fågelpastej



Vet inte.. är det bara jag eller ser båda ut att njuta??! ;D

AAAAAHH

Fan jag är så himla slöööö... försvover mig varje morgon!! nu är det dax att ändra signalen på mobilen...
Jaha i går vart det ganska sent så jag orkade inte blogga.. :P

Nu ska jag ge mig iväg till rudan om en liten stund.. ska möta frida halv nio och så ska vi till maxi och handla bröd....
Tror att jag har med mig allt!.. Gitarr, kaffe, vatten, öl hmm tror att det räcker. :D

Nu blir det en kaffe och en cigg så ska jag borsta tänderna sen..

Hoppas att ni alla får en lugn och harmonisk dag.. det ska inte jag ha! ;)

God morgon!

Det får bli ett snabbt inlägg nu... har lite brådis, ska möta Frida snart! nu fick jag för att jag klagade lite på värmen!! mulet och 14 grader är det nu och temperaturen ska sjunka under dagen...
I morgon ska vi ha avslutnings lunch med lekar och så nere på rudan så då regnar det säkert! :P

Nu har jag forskat i hur suschi stavas.. ha ha detta såg mer rätt ut va!?

6 dagar kvar tills jag ska till psykvården... (Ica Maxi) ;P jag känner mig gansla splittrad måste jag säga.. det ska bli roligt att jobba med dem man tycker om i allafall.. :D

Näe nu måste jag kila iväg! bloggar lite ikväll när jag kommer hem ifrån Linda!

:D

Lilla Oliver! :D

Nu har jag snattat lite bilder som Gittan tog på Oliver när hon var nere hos Kim och Maria!




Här badar den lilla sötnosen första gången!



Här ligger sötisen med svågern! :)

Middagsdax..

Nu har jag precis mixtrat ihop en mumsig köttfärslimpa! Paul har velat haft det länge men det har inte blivit av att vi gjort någon så nu tog jag tag i det! det krävs en kvinna till allt ;D eller hur...

I går kväll efter Ösmo åkte vi till Preem och hyrde nya Wallander, hämden.. den va riktigt bra! ett hett tips till er som inte sett den.. kl 22 kom jag på att jag skulle färga håret så det blev en sen kväll som resultrerade i att jag försov mig i morse! ha ha.. Paul ringde och väkte mig kvart över sju så jag fick en ordentlig sovmorgon.. men snabb som jag är så kom jag till skolan i god tid och hann till och med en kopp kaffe innan vi började :)

I dag va det sista "lektions" passet i skolan... Vi fick ett prov som skulle sammanfatta kursen och det gick bra, tror jag.. det kändes så i allafall.

I dag ska vi spela badminton och vi promenerar nog dit.. nu bor vi ju så nära.. Just det! skulle ju ringa och kolla när dem ska ha sommaruppehåll!! jobbigt att komma dit och det är stängt :P

I morgon har vi rörelse på förmiddagen sen ska jag åka hem till Linda i Nacka... Vi ska förmodligen äta lite mumsig suchi.. stavas det så?? hmm ser fel ut.. ja ja.. Så vi hoppas på vackert väder så vi kan sitta på balkongen och njuta! :D

Nu ni!! längtar som Fan till helgen! På Fredag tar Jimmy studenten och sen crusing på kvällen.. och på lördag ska vi ligga hemma hos Frida och Mats på dagen och jäsa i deras pool och grilla sen på kvällen bär det av till Moonshine!! YEAH..

Hoppas att ni får (gör) ;P en riktigt mumsig måndags middag!

Blogg listad på Bloggtoppen.se