Kuggnäs festivalen! 99% penis 1% Bruuudisch :P

dåligt bloggande, i know :P efter min besvikelse i fredags över matchen bestämde vi oss för att dra till Kuggnäs festivalen! vi fick lite brådis så jag hann inte med något inlägg.. vi bäddade i ordning skåpisen och drog en vända till bolaget och sen va vi på väg! hamnade i bilkö på väg ner men eftersom paul körde så drack jag öl så mej gick de ingen nöd på =) kom ner lagom till banden och lyssnade på bla Heroes och völund smed. idag skulle mina favoriter blå brigrader och Ultima Thule spela och SÅKLART så åker jag på ett ryggskott och kan i nuläget inte gå... :( försökte dricka mer öl och förtränga smärtan men den gåsen gick inte så de va bara att åka hem.. som tur va så va paul fortfarande nykter! har iaf haft en grym helg och jag hoppas att jag blir bättre i ryggen i morgon så att jag kan jobba! ska ju fan öppna på måndag.. :S men de löser sej alltid! Thule har man ju sett förr så det va ingen dunder besvikelse.. tackar alla medverkande för en grym helg!










































så jäkla trist!!

har sett fram emot matchen i morgon hur länge som helst och nu kan jag inte gå eftersom jag inte har någon att gå med... usch va allt känns B just nu! helt värdelöst!! hela helgen känns fan sabbad, de enda roliga man hade innan man skulle börja jobba igen. paul har velat åka iväg och hitta på något men stannat hemma eftersom jag skulle gå.. jaja nog om det! blir inte bättre för att man ältar.

har precis käkat frukost och ska träna lite snart. Ska passa theo en stund på dagen och vi åker nog till maxi och handlar då så får han åka en sån där vagnbil.

ha en bra helg!


sykärring

nu har jag skjutit upp lite syprojekt jag ska fixa till jobbet och sen ska fredriks däckvärmare lagas, pauls jeans, lägga upp mina nya braller :S jag tror att utan att ljuga kommer det ta mej minst 3 timmar.. JIPPI!
fan nu är semestern typ slut! gick så sjukt snabbt! fem dagar kvar.. i morgon kör vi trial, fredag har vi Theo några timmar och grillar på kvällen, lördag är det Match på stadion! :D å söndag lär jag va bakis :P
fixa lite frulle och sätta igång me syjuntan tror ja..


nu köör vi! =)

skydden och vattnet är packat, trialkläderna på och solen skiner! nu ska bara skåpbilen lastas så bär det av =) ska försöka ta lite bilder också men man glömmer lätt när man är ute eftersom det är så skoj! i kväll ska vi ut till husvagnen och spela canasta! så grymt jäkla kortspel och brudarna ska vinna!!


måndag

den här dagen har bara försvunnit! killarna har fixat i köket i örby medans jag och mamma shoppade lite kläder i Liljeholmen =) vi köpte med oss suschi och sen tog vi en långpromenad. nu kom vi precis från fredrik, vicky och Theo där vi käkade middag, suuper mätt e ja nu! ska ta en dusch nu och sen är det dax att blanda och fixa snuset... usch! luktar inte gott.. ungefär som att lukta på cigg tobak innan man tänder den fast mkt starkare :S
får se va man ska göra senare sen då, ta sej ett glas rött kanske! de e ju ändå semester fortfarande!

I morgon kör vi trial! =)


så..

nu har jag äntligen tid för ett inlägg.. hårt med semetser :P har lixom inte tid! idag har vi hälsat på i ösmo och ätit lunch =) blev kvar där till eftermiddagen och sen har jag sytt lite grann och nu på kvällen hyrde vi snabba cash som va helt okej.. ola, sussie, peter och linda var här me!
paul och fredrik har fått för sej att dom ska baka eget snus så det befinner sej just nu i min kära ugn.. :S jag vet fan inte hur dom lyckades övertala mej men på något konstigt sätt så gick de!! det kommer tydligen att lukta RÖVHÅL och man måste vädra som tusan. ska stänga dörren till sovrummet och tejpa igen springorna!! PURK!

i morgon ska jag till läkarn och sen till mamma och pappa. paul ska hjälpa pappa med köket och så ska han få sin väldigt försenade födelsedagspresent.. :P nu e jag super hungrig igen så jag ska se vad jag kan rota fram!

Sov så gott!



Guldklimpen Liam!


natti natti

party peeeps.. har varit en väldigt växlande kväll! har varit så sjukt arg på min kära man att jag nog aldrig skrikit så högt i hela mitt liv.. hahahah så kan de va när humöret inte är på topp :P huset har blivit städat och alla trasiga glödlampor bytta! as skönt! peter och linda gick för en stund sen. lika trevligt som vanligt! jag och Linda ska dra farsta en snabbis i morgon, hänga på låset lixom! =) glömde några prylar idag. sen blir det flakrocken och det ska INTE regna! har bara dödat 3 spindlar idag så peppar peppar!

Sov så gott!


gooodmorgon!

fan va skönt det är med semester!! får sova huur länge man vill å va uppe huur länge man vill =) fast de kan man ju när man jobbar också, va uppe länge menar jag men då orkar man ju inte gå upp när det är dax..
jaha idag ska vi till farsta en sväng. ola och sussie ska haka på med. jag ska handla lite sköjiga grejer och paul ett nytt tv spel :P

i morgon är det flakrocken i tungelsta! ska bli skoj!


huvudverk..

för lite vattenintag idag tror jag.. första trialåket på semestern och det va SJUKT varmt!! kändes som jag hade tagit en dusch när vi var klara. men skoj va det! =) åå de e huvudsaken! nu är Ola här och hämtar sin post som vi har tagit hand om och jag har precis betalat räkningar.. nu blire en kopp kaffe.



heej

nu börjar jag bli lite trött.. har funderat på att gå och sova i några timmar men det har lixom inte blivit av än :P dagen har varit rätt soft, sov till halv elva och degade framför tv:n till kl 12. sen drog vi till örby å bada för att vid halv fyra tiden bege oss till sumpan där farmor bjöd oss på restaurang. såå gott! =) hem till Linda och peter på en kopp kaffe och mys och sen tog vi cyklarna hem till my och steven för att se nya wallander! va riktigt öm i rumpan på vägen hem kan jag ju tala om... :S bli nog "liggläge" i morgon!

I morgon ska vi ut å köra hoj jag, paul, perre å steven.. har inte hunnit ringa pappa än så vi får se om han hinner med en kvällskörning!

sov så gott!


Grillning i Örby



Alva



Albert



pappa, fredrik, alva och undine



Hilda och Theo



fredrik och Vicky



Albert



Theo



Kusinerna och Theo ♥


kaffe

ska jag koka nu!! är i örby, paul hjälper pappa med det nya köket och jag ska väl också göra en insats så fort jag vaknat till.. :P nu är kusinerna från kilen här och åkte precis till gröna lund. grillning här i eftermiddag/kväll =)

Vicky och Theo kommer snart så ska vi nog bada lite också!


Gelleråsen!

har haft en slö men as mysig dag med mycke hojjåka! =) sov bara 6 timmar innan de va dax å gå upp och åka iväg så man va lite halv seg. Fredrik hade hunnit åka ett åk innan vi kom men vi hann med att se resterande 5 =) de va riktigt kul att kolla! mitt adrenalin pumpade varje gång han försvann ut på banan och det gick SJUKT fort! jäkla dårar som åker roadracing alltså! :P jag håller mej till trail, det är tillräkligt livsfarligt för mej! hahaha
La ut bilderna på fejsan men eftersom några av er inte har det så kommer några här med:






















tjolahopp..

matchen idag va ingen höjdare alls.. men men det va riktigt mysigt med Mickis iaf! =) vi lyckades smuggla in bärs också så vi slapp dricka folkpiss ;-) nu ska jag försöka sova.. ska upp kl 6 i morgon och åka till Gelleråsen å kolla på fredrik när han kör roadracing..
tar med mej datorn så att jag kan blogga "live" :P

Sov gott!


Djurgårn-Kalmar

idag kl 18.00 kööör vi!! =) ska på Max ettårskals kl 14, hämta My 14.35 och möta upp Mickis kl 15 på centralen.. sen blir det humlan om vädret tillåter!! nu ska jag dricka kaffe å käka frulle..


jodå.. visst blev ja fuller ;-)



Underbaar mums mat! =)





Limboo







Ola har sönder ÄNNU en stol ;-)








Snärt!! hahahha


KRÄFTKALAS KRÄFTKALAS VI FYLLER VÅRA GLAS NU SKA DET BLI ETT JÄVLA HÅLL IGÅÅNG!

Meduza på högsta volym under kräftskivan är ett MÅSTE! Det är en tradition som aldrig får brytas! kl tre kommer folket och festen kan börja! allt är färdigdukat och fixat och spexen planerade ;-) nu ska jag stoppa i mej en macka och ta en kall dusch!


FEEEEEST! :D


hero of war..

fan jag har typ hört låten 1000 ggr men den blir fan aldrig sämre! grymt skit! jaha i morgon är det som sagt kräftskiva här i vh.. vi blir 8 pers och det är fan mer än lagom! om jag känner oss rätt som jag gör :P så kommer det bli en gaaalen kväll! sen på lördag drar paul ut me jobbarpolarna och jag ska slöa mej i form till på söndag då jag, my och Mickis drar till Humlan och Stadion =) lääängtar!!

nu ska jag fixa till spotify!


Östnora

har vi tillbringat runt 4 timmar på idag =) Jag, paul, fredrik, vicky, theo, ola, sussie, max, my, steven och liam! vissa ser ut som kräftor nu kan jag ju säga :P men det kommer lägligt eftersom vi ska ha kräftskiva i morgon!
på eftermiddagen hjälpte vi ammie att hämta en hylla och blev bjudna på mumskaffe hemma på hennes gata istan =) grill hemma hos ola och sussie och nu kör killarna skräp till skroten och jag slöar på soffan..



Theo mumsar jordgubbar



Vicky å Ippis



My, steven å Liam


Liam i sin urgulliga UV dräkt :D hahah gosboll!!


godmorgon!!

har sovit som en JÄKLA GUD inatt!! :D hade öppet i hela huset i går så att det blev ordentligt korsdrag och sen att det bara var 22 å inte 27 grader ute när man gick å la sej gjorde nog en hel del! jaha.. idag vet jag inte vad som händer, kanske stranden. ska iaf färga barret å packa upp kläder från gullholmen som jag skulle gjort för en vecka sen!

nu ska jag dricka kaffe


stranden..

idag på förmiddagen låg vi på östnorabadet med ola, sussie, max, vicky å hennes mamma, Wilma och Theo =) det va super mysigt å sååå skönt i vattnet! eftermiddagen bytte vi olja och oljefilter i jumpyn och åkte till skroten för att kasta en massa skräp. mumsig sallad till middag och sen iväg till Örby för ett kvällsbad i poolen! det är riktigt kul att bada där, fast man får fylla på vatten när man åker eftersom det går rätt vilt till med alla lekar och stohej :P På kvällen hjälpte jag Linda att sy upp gardiner och vi snacka en massa skit, riktigt skönt att få ventilera ibland! jag fortsatte att sy en del som jag ska ha till jobbet och resultatet blev tre ugglor =) tog precis en "natt" promenad! man får passa på att göra sånna när tempen ligger på 23 grader!




Theo äter mormors skinksmörgås =)


hahahahah

den här bilden hade Vicky lagt upp på fejsan! en bild man aldrig trodde existera förrens nu.. hahahah jäkla fyllon! den ena värre en den andra! ;-)



dif-mallorca

spelar träningsmatch idag kl åtta på tunavallen... och jag kan inte gå... :( fyyyy va trist! eller jag kan gå men har ingen att gå med :P Så jäkla typiskt att Mickis jobbar annars hade vi dragit på en gång. jaja jag får hålla mej till söndag då vi möter kalmar på stadion!
har inte sovit så mycke inatt! värmen tar kål på en när man ska sova! 28 grader är inte den ultimata sovtemperaturen direkt!
nu håller Paul och Ola på å sätter upp vår nya badrumshylla och my och steven kommer snart förbi på en fika sen ska vi till biltema å handla grejer till bilarna som ska servas. man hinner med mycke nytta göra på semestern, det e ju bra!


söndagen

har varit rätt skön om man bortser från min jäkla förkylning!! fix å trix hemma på förmiddagen och sen iväg till örby för att sola och bada en stund.. paul och fredrik tog en vända till skroten med det gamla köket och sen åkte vi till Ikea. det va ganska folktomt och svalt så de va fan en perfekt dag att strosa runt där. köpte nytt köksbord, badrumshylla, hylla till köket och annat smått och gott =) nu på kvällen har allt skruvats ihop och avslutades med film hemma hos ola och sussie.



Theo hoppar ååå hoppar åå hoppar :D



Vicky slappar i poolen =)



jag å min mys!! (som äter kllusbär) :P


Lördagkväll

Vi gick hem till Peter och Linda efter stranden och grillade! ola, sussie, max, micke och Linn va där också.. efter käket va det dax att åka glidebanan.. jag hoppade det eftersom jag inte mådde nått vidare.




Ola



Paul



Peter



Linda



Paul, Ola, Sussie och Max



Sjuklingen

fick feber frammåt åtta och gick hem.. pulade lite hemma innan vi gick och la oss runt ett tiden. nu har jag tvättstugan och om en stund ska vi åka till ikea för att handla ett nytt köksbord =)
Filip står och klipper vår gräsmatta nu! vilket lyx :P


hej hopp

mår INGE bättre nu... snarare sämre om de e möjligt :( har ingen röst alls och försöker jag klämma fram ett ord så känns det som någon sågar i halsen på mej.. kom precis hem från östnorabadet och jag höll mej ifrån att bada! vill fan bli frisk så fort som möjligt.. nu sitter jag och dricker te med en massa honung och ska ställa mej i duschen om en stund.. sen blir det en powernap innan vi ska till Peter och Linda på grillning.


trött...

jaha.. vaknade äckligt tidigt av snor, halsont och huvudverk :( idag ska vi till östnora badet och jag lär ju slockna på filten.. känns som man skulle behöva det! i kväll blir det grillning hemma hos peter och linda och jag hoppas att jag mår bättre då!

ha en underbar dag i solen!


Fredagskvällen

Frammår åtta tiden gick vi över till Peter och Lindas nya hus och snackade skit å mös.. sen åkte vi till östnorabadet och tog ett kvällsdop.




Peter klipper gräsmatta för första gången =)



Linda och Paul



Maxen =)



Max å Emilie



Malin 



Peter slog huvet i botten.. känns ganska vanligt :P



Jag känner på temperaturen..



Peter och Linda


..

nu ligger vi på sofflocket och slöar.. har fått en del gjort idag fast man mått sådär och gjort allt i seg takt.. Åkte till örby i morse och tvättade bilen så nu ligger den på blocket. jag hann sola en timme innan himlen täcktes av moln, på hemvägen handlade vi lite mat och vi har käkat middag. Två tvättmaskiner klara och tvättstugan bokad på söndag. nu ska jag läsa ut sista twilight boken, kan vara den BÄSTA jag någonsin läst! =)


HEMMA!

åh det är såå skönt! =) vi har haft det jätte bra och mysigt men det är alltid skönt att komma hem! jag e förkyld å fick en släng av matförgiftning eller ngt i natt.. kanske va burgarn som jag käka till middag.. gick upp å kräktes och blödde näsblod som fan.. men det kan ha varit av utmattning också. jag va så sjukt slut! vi hade tänkt att åka hem frammåt kvällen idag men när vi vaknade till ännu en blåsig och mulen dag så började vi packa ihop oss och kom med båten som gick kvart i två. vi körde efter gps:en i stället för magkänslan och hamnade mitt i rusningstrafiken i götet.. så vi körde väl ca 15 mil extra än på ditvägen.

nu har jag massor som jag vill och ska göra dom närmaste dagarna! sooola massor, bada (som jag ännu inte gjort i år) städa och lägga ut volvon på blocket, spela massa gitarr och en himla massa sy projekt som jag har påbörjat.. men än har vi inget mer planerat på semetsern och det känns grymt skönt!!
ser fram emot allsvenskan som drar igång nästa söndag med hemmamatch mot kalmar!! =) Både My och Mickhalea ska me så det blir nog en kanon dag!

I morgon drar vi till örby för att fixa bilen, Hoppas att det är sol så jag kan sola och bada lite ( om jag mår bättre) saknar familjen massa så dom ska det bli roligt att träffa! =) hahaha låter som jag varit borta en månad :P

Sov så gott!


Mina guldklimpar!

ja idag har det varit guld väder =) det har blåst som sjutton vid vår stuga så vi har fått leta lä platser och det har gått bra! vi låg på stranden ungefär en timme i morse och sen på berget utanför vår balkong.. på eftermiddagen gick vi och satte oss på hotell pubben i solen och väntade in Kim, Maria och Oliver som kom med båten.. vi brudar gick till affärn och handla mat och sen grillade vi och spelade spel!

Här är jag med mina mys killar Oliver och Liam =)



Nu ligger jag och maria i sängen, my nattar Liam och killarna är nere och badar mitt i natten. jag är inte avundsjuk!! tror fan att det är storm! sov så gott!


Kubb

vi gick ner till stranden i går kväll och spelade kubb.. brudarna vann eftersom vi är bäst! :D innan vi gick å la oss käkade vi kräftor, sill, potatis o massa annat gott! nu har jag snart läst ut eclipse och ska ge mej på den fjärde boken!!!! jag funderar starkt på att vänta tills jag kommer hem innan jag börjar med den.. känner jag mej själv rätt så kommer jag inte göra annat än att läsa innan den är slut å jag blir inte speciellt social då :P
Idag skiner solen och vi ska snart gå ner till stranden och lägga oss.. kanske till och med badar ;-) i eftermiddag kommer Kim, Maria och Olli hit! då blir det grillning och mys.

Ha en bra dag!




Jag och Liam



Behövde vålda lite me kungen.. :P



åhhhhhh MISS!


heej

nu har har vi suttit på ballen i 5 timmar =) solen gassa medans det blåste så in´i bomben så det har inte varit varmt, men färg har jag fått! nu har jag dragit på mej tjocktröja och braller så ska vi snart gå till ängen och spela lite kubb. har hunnit med 7 gt ich 3 bärs :P

ha en härlig måndags kväll!


godmorgon!

idag har vi sovit länge allihopa! paul och my sover fortfarande iofs :P vädret verkar inte vara på vår sida och mina härliga planer på att bada, sola sket sej rätt rejält. det känns faktiskt riktigt trist att veta att det är guld väder hemma men man får fösöka hitta på annat. inge regn men mulet och blåser rejält.

Nu ska jag göra i ordning frulle och kaffe..


underbara skärgården!

jag har haft en kanon mysig dag med kusinerna, Leif och Undine =) My, Steven och Liam stannade på Gullholmen eftersom Liam va lite krasslig så Leif och Hilda kom hit med motorbåten och hämtade oss. vi njöt av båtturen tillbaka till skaftö! Vi drack öl, vin och åt mumsig grillmat och jordgubbar med glass! Nu har vi precis kommit hem efter en timmes båtfärd runt öar och kobbar.. finns inget vackrare och härligare än att åka båt på kvällen när solen håller på att gå ner!! doften och "kluckandet" är underbart!!

Några av dagens bilder






Alva med kompis fiskar krabba



Jag på ballen



Undine



Abbe



Hahaha! så skön bild med mina tre underbara kusiner =) Abbe. Alva och Hilda



Hilda och jag



Här är vi brudar ute och gör vattnet osäkert :P



Leif och Paul har tankat båten inför hemfärd



Alva och jag



UNDERBAAART!


Fiskebäckskiiiil

ska vi åka till idag! man får passa på att hitta på saker när vädret inte är det bästa! Min farbror skulle komma och hämta oss med motorbåten fast efter en stunds överläggning så bestämde vi att det är bättre om vi tar bilen eftersom Liam är med. jobbigt om det börjar regna och blåsa en massa. vi ska ut på sjön när vi kommer dit istället =) Färjan går om en timme så nu ska jag fixa lite lunch så ska vi bege oss! kommer nog hem sent ikväll..




Ha en bra dag!!



fan de regnar juh!!

riktigt trist att vakna till regn när man hade planerat dagen efter sol i minsta detalj! :( skulle ut och springa nu på morgonen och de vet jag inte om jag känner för nu längre!
men det är ju en ö så det borde ju dra undan rätt snabbt.. hoppas jag!
i går kväll gick vi till restaurangen ute på bryggan och drack några glas vin och öl, va en trubadur som körde skön bakrundsmusik. kom hem runt tolv och jag kommer inte igåg att jag la huvudet på kudden innan jag somnade.



Utanför vår uteplats..



hahahaha Liam har fixat Stig helmer frilla!!



dricker vin åå e väldigt trötta :P


Gullholmen!

Nu är vi äntligen framme! bilresan gick riktigt bra men kånkande fram och tillbaka till båten va inte lika spännande! men nu är allt upppackat och jag dricker GT.. känner mej väldigt påverkad och så mkt kan man ju inte påstå att jag druckit.:P. Ska ta en dusch och fixa käk snart å sen får vi se vad som händer i kväll!



tar typ 5 min å ladda upp en bild så jag bjuder på en från kajen =)

Ha en skön lördagskväll!

♥♥♥♥♥♥


jobba, handla, packa, packa, packa..

det har vi gjort idag.. är helt döööd.. å så ska vi upp kl 5 så det blir duschen och sängen på en gång nu!! ska möta my och steven på jet i morgon kl 6.. mysan skulle fixa frulle =) å jag kaffe! det blir perfekt!
så får man hoppas att resan går snabbt! såå tråkigt att sitta i en bil i så mpnga timmar! man blir sjukt rastlös.. ska rota i cdhyllan i morgin och se om jag hittar nått kul.

Jag har problem med mitt mobila bredband så jag får se om jag får igång det i morgon! annars så får jag åka snålskjuts på mysans i veckan men det blir ju inte alls samma! jag hoppas att det löser sej!

godnatt!!

♥♥


...SEMESTER...

jupp! idag e det sista dagen innan semestern och jag e stressad.. den här veckan har varit riktigt tung för hjärnan.  ska fixa de som hinns med på jobbet och sen ska jag till banken och skriva papper, hem och äta middag, till maxi och handla inför Gullholmen, hem och packa allt å sen i säng.. känns inte alls som en stimulerande första kvällen på semestern göra :P

Nu blire kaffe å en cirre


Blogg listad på Bloggtoppen.se