Viken värme!

Nu är sommaren här! :D har klagat på vämen minst 5 gånger idag... det är så vi Svenskar fungerar.. är det kallt så klagar vi och är det varmt så klagar vi! när är man någonsin helt nöjd?
I går kväll efter vi hämtat Gittan svängde vi förbii My och Steven och lämnade deras kamera... sen åkte vi hem och la oss på soffan och såg Robbinson finalen. har inte sett ett enda avsnitt innan men det funkade ändå..
Paul somnade kl 22 och jag låg uppe till 12 och såg en film som gick på fyran, den va riktigt bra.. tror att den hette illutionisten eller något..

I dag har vi varit ute i husvagnen och ätit lunch med mamma, pappa, farmor, farfar, fredrik, vicky och sötisen Theo.. :) sen åkte vi till Tungelsta och hämtade upp My och Steven och nu är vi nere i Ösmo hos svärföräldrarna och har precis ätit middag.. Det är fullt upp när det är morsdag. :D
Nu ska vi äta lite tårta sen blir det nog en sväng förbi filmkedjan, ska hyra nya Wallander tror jag..

Ha en skön kväll i solen!


Bakis...

Går kvällen va jätte rolig!! Jessica och Micke va över och grillade... Vi tog så sjukt mycke bilder men jag orkar inte ladda upp mer.. :P




Här sitter vi oskuldsfulla och nyktra! ;)



Micke gör ett sista försök att hålla ögonen öppna så att han ska slippa bli trakaserad av Paul!



Här har ölen krypit sig in i kroppen....


Nu ska vi åka och hämta Pauls mamma på Centralen.. hon kommer hem från Kim och Mia :) sen glider vi förbi my och steven med deras kamera så får vi se vad som händer sen!

Trevlig Lördag kväll!

SOL!

Vilket underbart väder!! Va i skolan på förmiddagen sen kom Paul och Perre som slutade tidigare och hämtade mig! Jag gjorde rent altanen från allt pollen och skräp, planterade lite blommor och la mig och sola! Nu ligger Paul på soffan och sover så jag ska väl laga i ordning lite lunch till oss... : )
I kväll kommer Jessica och Micke över och grillar och tar några öl.. så får vi se om det är någon som vill komma över och ta en öl med oss senare :D

Bara en vecka kvar i skolan och det känns så skönt! sedan är det bara att räkna ner veckorna till semestern! sju veckor kvar nu...

Laddar upp lite bilder i morgon från grill kvällen!!

Chao!



Helt sjukt hur låång en vecka kan kännas!

ja faktiskt så har den här skolveckan kännts som en evighet!! fast nästa vecka är det bara att lulla runt på avslutningar och betygsamtal mm.



I dag efter skolan gick jag till Handen centum och hittade två kollage tröjor! :D Nu kan jag kasta två gamla! sen en runda till bolaget.. Jag skulle handla en flaska vin och en platta öl och möta Paul och Perre vid Claes Olsson parkeringen och kände att jag måste ha en vagn.. men några småpengar hade jag inte så jag gick runt och konkade på allt i famnen..
När jag kom fram till kassan stod det 4 personer framför mig och jag kände att det skulle bli jobbigt att ställa ner allt på golvet så jag höll troget fast vid allt.
Efter ett tag greps jag av småpanik när mjölksyran började sprida sig i armarna och det kändes som att jag skulle tappa allt!! Jag tror att killen framför mig såg att jag börja flippa och erbjöd mig sin plats i kön så att jag kunde ställa ner plattan! HA HA det är alltså så man ska göra när man har bråttom hem! ; ) Tänk vilka gentlemän det finns där ute! :D

När jag hoppade in i bilen bestämde vi oss för att åka till Oden och äta middag.. jag var så hungrig så jag hade kunnat äta upp en kossa! På plats! :P efter maten hämtade Perre sin bil och vi åkte till Johan som skulle fixa hans bil.. På vägen hem hade jag hamnat i någon slags koma... så sköönt! Nu ska jag snart krypa ner i ett varmt skumm bad och njuta!

Kram på er!

god morgon..

Hade jag haft pengar så hade jag åkt på kryssning idag.. Frida och Mats hade en biljett till mig med ingående buffe.. betalt och klart! men sen ska man ju dricka på båten också! och äta nattsnack! och röka ciggaretter! och spela lite på banditerna! sen är man pank... :D

Idag ska BVC komma till skolan och snacka lite.. sen kommer centrala stödenheten också.. det blir en lång men förhoppningsvis intressant dag.. efter plugget drar jag till handen en sväng och shoppar nödvändigheter... jag ska hålla mig borta från alla frestelser :P

Nu ska jag och Frida promenera ner till Carro.. vår personliga chafför! : )

I morgon är det Fredag!!

Från tävlingen i Lördags...



Här vilar Proffsen!! Vad gör du Perre? ; )







Paul klipper och pappa kör...








Vilket konstigt väder...

hela dagen har det varit skumt väder! Utflykten till Järna va jätte mysig.. Vi var på Sofiahemmet och tittade hur dem arbetade utifrån Waldorf pedagogik.. vi gick vi till deras atelje där vi fick måla med akvarell och lära oss lite grunder om färg..

Nu har jag precis börjat skramla pengar till Pauls födelsedagspresent.. han fyller om 2 veckor.. han ska få en ny trial hjälm! då blir han glad :D



Jag längtar till helgen nu!! ska bli skönt med lite ledighet igen.. Jessica och Micke kommer hit på fredag på grillning och öl! det ska bli jätte trevligt så nu får vi hoppas på att torsdagen går undan! 

Nu har Pålle gjort pytt i panna så nu ska jag dra mig i väg till matbordet..


 


Skönt att vara hemma..

Idag har jag flängt runt.. va i skolan på dagen och det var uuur tråkigt! pratade om saker man redan läst osv.
Jag åkte till mamma och pappa efter skolan och mötte upp Paul.. Vi lagade i ordning middag och när pappa kom hem drog vi ut till Gladö och körde trial.. Det gick sådär idag tyckte jag.. fick kramp i händerna efter jag åkt racebacken så jag körde väl inte allt för mycket.. I dag fotograferade vi mycket men jag glömde kameran i pappas väska så jag laddar upp bilderna när jag hämtat kameran.
När vi kom hem var det duchen som gällde och tvätta alla skydden.. vi stoppade i oss några varma mackor också! :) Nu ska Paul åka iväg till Snögren som ska kolla lite på bilen så hoppas vi på att det blir lite ordning på den.. Jag ska starta en tvätt och krypa ner i soffan..

I morgon bär det av till Järna där vi ska besöka ett hem för handikappade barn med waldorf pedagogik.. ska bli jätte spännande.. vi ska måla och fåm en kurs i färglära.. :D

Ha en skön kväll!

Jävla skit bil!

Under mina och pauls år tillsammans så har vi haft säkert 6 bilar!! dom lyckas ALLTID gå sönder på ett eller annat sätt... Nu har vi något fel på kylarsystemet.. kylarn kockar fast vi har fixat fläkten och bytt termostat och givare... nu hade paul någon sista ide innan jag åker till skroten med skiten.... Det är trist att man är så beroende utav bilen.. nu börjar jag jobba om två veckor och det är förjävligt att åka dit komunalt.. jaja nu får det vara slut gnällt! ; )

redovisningen gick bra idag och det var en väldans lång dag!! efter skolan gick jag hem och satte mig på altanen och skrev en handlingslista.. När Paul kom hem åt vi korvstroganoff i solen! det börjar bli riktigt varmt ute nu :D så skönt!
Sedan brände vi iväg till Biltema, Ica Maxi där jag sprang runt som en galning och fixade jobb grejer medens Paul handlade. Kom ju på att jag måste lägga ner mina arbetsbyxor nu innan sommaren.. har gått runt med för korta byxor i två år! Ha ha och sedan Ica supermarket och till sist Tempo! två timmars matshopping är inte att leka med..

Nu ska jag packa i ordning våra Trial saker för att i morgon blir det åka av! :D


Lööön!

Som jag har längtat! har man en dålig månad så släpar den sig fram... fick lite sämre studiebidrag eftersom jag bara har två veckor kvar men jag jobbade lite förra månaden så det jämnade ut sig..

Jaha jaha igår åt vi världens godaste grillmat! karre med grillad potatis, coleslaw, fetaostsallad, hallomi, vitlöksbröd! sen till efterrätt grillade vi jordgubbar, banan och äpple i folie och åt med glass! Mums
Efter maten kollade vi på Babylon AD.. riktigt bra film med Vin Disel ; )

Idag har jag och Jessica redovisning om parklek... suck... har inte angagerat mig speciellt mycke i de arbetet så det hela känns lite trist och oförberett.. två veckor kvar i skolan.. sen är det tillbaka till jobbet som gäller! ska bli skönt att börja få in pengar så jag kan betala mina skulder.. :)

Näe nu ska jag packa ner datorn till min redovisning och kila iväg ner till Carro..

Kämpa på alla Måndags hatare..

Lördag kväll i Husvagen! :)

Det är så himla mysigt att åka ut till mamma och pappas husvagn! Den ligger ute på ingarö...

 

Här har vi gått runt sjön och hittat en mysig plats att titta på solnedgången.



Så himla vackert!



Här sitter jag och löser korsord..



Paul, pappa och mamma.. :D



Ha ha!! den här snigeln är mindre än min mini snus!

Nu är vi hemma och ska gå iväg till ängarna och spela crocket... sen ska Paul bjuda Perre på sin vinnarmiddag! Grillning och frukt med bär!

Ha en kanon söndag!!

Tävlingen gick bra!

Trots regn och ett antal lergropar så är jag jätte nöjd med mitt resultat.. fick en femma och slog på några vurpor.. men men man kan inte alltid vara bäst! ;D
Paul och Perre tävlade mot varandra och hade slagit vad om att förloraren lagar middag till segraren! Perre vann så nu får vi se vad Pålle ska röra ihop :)
Då får vi hoppas på att Pålle vinner nästa tävling så att man får smaka på Perres vilt biffar! :)

Nu är vi hemma och har duchat och ätit lite mellis.. Vi ska åka ut till husvagnen och grilla med mamma och pappa ikväll.. sen sover vi nog där också.. gott med en öl sådär på kvällen...

Ha en härlig Lördag kväll.

mmm pizza!

Nu sitter jag i Tungelsta hemma hos My och Steven.. killarna meckar med volvon och jag och mysan softar på sofflocket! ;)
Kära svärföräldrarna bjöd på pizza på Ribby.. så himla gott!
Ikväll ska vi bara slappa framför tvn.. hoppas att det kommer någon bra film som man kan titta på!





Trevlig Fredag! : )

Trött...

sovit sex timmar... jag har så väldans svårt att somna om när jag vaknar.. Pålle va uppe och kissa sen va det kört...
vi fick en låååång promenad hem från Perre igår.. det kändes som en evighet.. tror att det tog nästan en timme!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. Paul ska nog mecka bil. jag skulle behöva ta en tur och kasta lite skräp och panta lite burkar! hela köket är fullt med skräp.. Grannen bad oss att kapa syrenbusken på baksidan också.. den växer åt alla möjliga håll.

I morgon är det tävling! : ) då hoppas vi på lite solsken!

Nu ska vi äta lite frukost! jag tror att det blir köttbullar med mos :D det är ju trots allt lunchdax!


Perre plutt... AKA Perre banan... har lurat mig!!

Vilket jä'vla öde!   vi skulle ta en fika men jag blev full... ha ha  ;D



Perre plutt, plutt, plutt, tog ett skutt, skutt, skutt över däcket däcket däcket slog i pungen pungen pungen hoppa av sin lilla hoj lade sig ner i smärta och vånd, kan ej längre få stånd!!! MOAHAHA


Perfekt trial dag! :D

det var torrt och sol ute i skogen! vi åkte en bra bit och letade efter sektionerna till tävlingen på Lördag men hittade dem inte... Snögren berättade sedan vart dem hade gömt dem.. det är lika bra att man blir lite överraskad.. annars går man och grämer sig över hur man ska åka..
jag lyckades fånga pappa på bild i dag så får vi se om jag kommer på bild nästa gång :)



Nu ska jag hoppa in i duchen sen ska vi över till Frida och Mats på en fika...!

trevlig kväll :)


Underbar natt!!

Godmorgon! det var riktigt länge sedan jag sov så här skönt... :D jag känner mig totalt utvilad!
Paul har ont i nacken.. det är nog lite mitt fel! jag vet inte hur vi lyckades men det är som vanligt.. ha ha

Nu ska vi stoppa i oss lite frukost och kaffe och åka till Örby och lasta hojarna.. det ser ut som att det ska vara uppehåll idag. vi får hoppas på det! Perre plutt skulle också komma ut och köra lite.. han lär ju vara bakis! :P det är lixom hans grej.. Pappa skulle ta med sig lite nybakta bullar som mamma hjorde i morse.. det finns inge godare när man är i skogen.



Ha en trevlig torsdag! :D

Äntligen långhelg!

Föreläsningen om asperger i skolan var jätte bra! informatörerna va kanon bra och dem berättade mycket om hur deras uppväxt varit och hur vi i förskolan kan arbeta med barn som har asperger.
Nu sitter jag hema hos Mysan och dricker lite kaffe.. hon är sjuk :( vet inte om det är allergi eller någon slagts infektion hon har i kroppen! Stackarn.. sitter här och hostar.. :P

Kim och Marias lilla sötnos heter Oliver och vägde 4 kg när han kom ut :) 52 cm lång...



Då får man se vad man ska hitta på ikväll! måste titta på Greys Anatomi i allafall :)
Om det inte regnar i morgon ska vi nog ut i skogen och köra trial..

Ha det bra..

Det blev en pojke!! :D

I natt precis innan kl 12 ringde Kim för att gratta sin farbror och "faster"! :) allt hade gått bra och Det va bra med Maria! Jag längtar tills att prata med henne så hon får berätta allt! Det komiska är att kim fyllde år i måndags den 18 och lillen fyller den 19!

Idag är det sista dagen innan helgen! :D Skönt med låååång helg! Nu ska jag ila iväg till skolan! har föreläsning om asberger idag.. ska bli jätte intressant!

Ha en bra dag!


Grillning och film...

I dag i skolan har vi haft skapande och tillverkat drakar! det va jätte roligt! jag gjorde tre stycken och fram på eftermiddagen gick vi ner till Rudan och provflög! nästa gång jag passar Theo ska vi fasen gå och flyga drake.. man glömmer hur roligt det är att springa runt med en!

 

Här är två av mina urtjusiga ;D drakar!
Den till vänster är en stor gris! ha ha







I kväll kom Rasmus och Mysan över! vi grillade kyckling och satt ute lagom till kvällssolen tittade fram! :)
efter tittade vi på filmen "allt flyter". har sett den förut men den va lika bra idag igen.. Nu ska jag göra en matlåda till pålle skrolle!

Ha en trevlig kväll! :D

Regn regn regn!

Trist! jag gick faktiskt och köpte ett par jätte snygga gummistövlar förra året när jag skulle ge mig ut i förskolan.. men dum som man är ibland så TESTAR man inte dem utan köper i stlr 38... jaha och så kommer den kalla regninga höstdagen då jag ska glida ner med fötterna i stövlarna och traska iväg! för SMÅ.. som jag alltid brukar säga! "är huvudet dumt så får kroppen lida"! efteråt när jag berättar detta för min familj och vänner så säger verkligen ALLA "men du måste ju alltid köpa minst en stlr större i gummistövlar! så att du får plats med raggsockor" ja ja, jag har dragit lärdom av detta misstag nu och ska verkligen skärpa mig nästa gång jag ska köpa gummistövlar!

I dag ska vi ha skapande i skolan.. tror att Frida pratade om att göra drakar.. ha ha va roligt. min kommer att flyga högst tjejer :P
Nu är det kaffedax! :D







Vilken parklek...

Ha ha vilken finne kärring de va på humlegårdens parklek! Jessica såg helt vettskrämd ut när finnen började hålla låda! ;D



Så här lättad var hon efter :P

Nu har vi precis kommit hem från badmintonen.. det var riktigt segt idag men det blir väl så ibland...
Efter humlegården idag åkte jag hem till mamma och pappa för att lämna busskortet.. jag blev kvar där tills perre och paul kom och hämtade mig kl 4. jag hade fått nog av att åka kollektivt för en dag! det är så jävla mycket skumt folk på tågen när jag åker. Häromdan satt jag bredvid en pundare som var helt galen! först skulle han göra kullerbyttor på sätet och efter 10 minuter satt hon på golvet och sov! vilken kille...

I morgon kommer Rasmus över på lite grillning.. får se om man tar en öl kanske ;)
Nu ska jag hoppa in i duchen...

Ha en trevlig måndags kväll allihopa..

God morgon!

Måndag morgon! men en väldigt kort vecka.. Idag ska jag, Frida och Jessica till humlegården och studera parklek. I morgon har vi skapande i skolan och på onsdag har vi en föreläsning om asberger syndrom sen är det lång helg! Jippi!

Pappa ringde mig sent i går kväll!! jag lånade mammas sl kort i torsdags och GLÖMDE lämna tillbaka det i helgen! fast jag har träffat både mamma och pappa två dagar i rad så har min hjärna förträngt det.. precis som vanligt.. så nu måste jag åka dit idag med bilen som rasar ihop när som helst! ja ja det man inte har i huvudet får man ha i kroppen :P

Hörs sen.. :D

Helt slut!

Nu är helgen över igen.. det går så himla fort! Jag tror att man skulle behöva en helg där man gör absolut ingenting för att den ska kännas längre.. fast det låter ju inte så roligt förståss!
I dag har vi i alla fall varit på Gladö kvarn och kört trial. jag, Paul, pappa, Perre och Snögren. Det var ju kanon väder och torrt i skogen så det gick riktigt bra!! jag klarade att nolla vissa sektioner som jag inte klarade av på tävlingen :D.
På lördag är det tävling igen och då ska jag krossa dom små noviserna! Ha ha

I Kväll har vi varit hos My och Steven och grillat god mat och efter maten fick vi kladdkaka! kan det bli bättre på en söndag kväll! :) vi såg sista avsnittet av whipe out också.. Felix är alltid lika rolig..

Näe nu ska jag hänga tvätt sen är det sängen som gäller.. I morgon ska jag, Frida och Jessica till Humlegården på parklek... får se hur det blir.

Sov gott!

Tack för en klockren Lördag på stan Linda!

Vi hade sån himla tur med vädret! Vi började på punk shop och jag handlade piercingar. Linda hittade snygga örhängen som hon köpte.
Sen strosade vi runt på ringen och bestämde oss att det var dax för lunch..
Vi hittade en jätte mysig tapas restaurang och satte oss i solen och tog en öl! Vilka sommarkänslor! :)



Maten var jätte god men as stark! ha ha servitören sa att det berodde på att vi satt i solen! ;)



När vi var färdig ätna så gick vi till åhlens och sedan vidare till Götgatsbacken.. När vi kände oss klara promenerade vi till slussen där Paul kom och hämtade oss. Det får vi göra om snart igen :D









Fredag kväll..

Grillning och öl hos My och Steven...
 

Grabbarna sköter grillningen...


Jag och My


Så här vackra var vi inte i slutet av kvällen!! ;D



FREDAG! Hell Yea!

Alltid lika skönt när veckans sista vardag är kommen! :) Solen skiner och jag går en kort dag i skolan...
Tänkte få tag i min mor och se om vi ska till husvagnen ikväll kanske och grilla lite!

I morgon glider vi över till Frida och Mats på grillning och öl.. när dem beger sig till arlanda så drar vi till My och Steven! Nu ska du få revanch från förra helgen mysan! ;)

Jag var så himla slöstartad igår! telefonen ringde 07.47 och Frida undrade va jag höll på med?! Jag SOV! :) Jag bad tjejerna vänta på mig och jag sprang runt i huset som en galning och letade kläder och packade maten... sminket och hårborsten kastade jag ner i väskan.. sedan är det alltid lika spännande att måla på mascara i bilen! Frida skrattade bara och letade efter gropar att köra i! HA HA HA

I morgon ska jag och Linda strosa runt och köra stan osäker! vi ska käka lunch och Linda ska handla lite kläder.. jag ska ta en tripp till punk shop och handla lite piercingar..

Härligt! Fredag i morgon..

idag har vi haft redovisningar i skolan fram till kl 14 sedan hämtade jag min älskade brorson Theo på förskolan. Frida och Lina kom över på en kaffe och barnen sprang runt och lekte. :)
Nu har jag precis ätit älsklingens goda korvstroganoff och jag råkade kocka spaghetti till förbannelse så det får bli någon lunch i helgen...

Så jävla pissigt att vara fattig! längtar efter att börja jobba och få pengar! Vi är med bjudna på Raggarfest på lördag på Arlanda men icke! man får sitta och titta på tv eller något i stället! ;) ha ha ha

Nu kommer mamma och pappa snart! :) ska ta en fika medans Paul övningskör med Vicky.. hoppas att hon fixar körkortet nu.. hon har uppkörning i början på Juni så vi får hålla tummarna!

I morgon slutar jag kl 12!! Jippi


Herregud!!

    
 Så här såg den ut innan jag satte i gång!!

   

  Behöver jag säga så mycket mer??!!!

jaha..

Timmarna släpar sig fram när man är hemma... hittils så har jag tittat på tv i 4 timmar, suttit på internet i 2 och ätit lite lax..
Om jag verkligen hade velat så finns det ju saker man skulle kunna ta tag i.

Sy upp alla gardiner. ( dom ligger och släpar i golvet.. måste vara lägre i tak här än i förra bostaden)
sortera alla strumpor ;)
panta burkar och kasta skräp
Handla..

Men näeee.. kanske ska baka en sockerkaka som jag kan smälla i mig!! hmmm :D


Jäkla skit!

Vaknade med magkatarr!! fy fan.. det gör så jävla ont! Nu får man för allt kaffe man häller i sig och cigg man röker...
Stackars mig!! ;) Undra om man vågar äta något eller om det kommer upp igen? spännande.... jag tror jag väntar några timmar!

Kom på att Pillan ska ha någon grillfest som jag skrivit upp mig på men jag kommer inte ihåg när den va... Måste kolla med henne...
Hoppas att jag blir bättre under dagen!

Peace out..

Benny har börjat skissa på en ryggtatuering till mig :)


Vänner!

Det är det bästa och finaste som finns! Det är dem som ställer upp för en när man har det svårt och glädjs med en när man lyckas! Kan det bli så mycket bättre?

Linda... jag tror på dig och jag vet att du kommer att klara dig ur det här! det var skönt att du fick lite glada nyheter idag och fler sådana kommer att komma! Snart sitter vi på din mysiga balkong i Nacka och dricker rödtjut!
Love you!


Soliga härliga dag!

Det är så jävla skönt att vakna när det är soligt ute! fast man ska iväg till skolan så blir man ju lite glad ;)
Nu sitter jag och dricker kaffe och tar en cigg medans jag kollar på vakna med The Voice... musiken suger men dem är riktigt jävla roliga!
Idag ska jag på någon slags föreläsning.. har inte tagit reda på vad det är för något än men jag lär ju märka!
Igår var jag och Paul väldigt lata och SKET fullständigt i vår betalda badminton bana och kröp ner i badkaret i stället.. sedan åkte vi ner till Ösmo till svärföräldrarna och tog en fika..
Man kan faktiskt inte träna varje dag! ;P för att det gör jag ju verkligen! det är därför jag är så jävla smal och slimmad! HA HA HA

Ha en bra Tisdag! Kram

Min Myspys!


Söndag igen...

Vilken helg!! Fredagen blev det grillning och Monopol :) Jag vet inte hur många timmar vi spelade men grabbarna åkte ut rätt snabbt, sedan kämpade jag och My på om första platsen.. vi gav upp när killarna satte på Repmånad så kvällen slutade i skratt!

Tävlingen gick faktiskt bättre än förväntat måste jag säga! Paul vann över Perre med 1 poäng så det var nagelbitande igenom hela sektionerna.. Jag kom tvåa av fyra så det måste jag ju vara nöjd med.. Regnet underlättade ju inte när jag kom flygande över stockar och stenar! Ha ha jag ska fotografera nästa gång vi är ute och kör så kanske Perre bjuder på "en flygande stjöstjärna".
Efter en lång och härlig skogsdag så vart det grillning och en massa öl! kvällen slutade med att jag fick bända upp toadörren där "hmm" satt och sov!


I dag har det varit en ganska tung dag! Vi har hjälpt en vän att flytta ifrån en annan vän.... as jobbigt.. men men ibland så funkar det helt enkelt inte...

I morgon ska jag ut med klassen och orgentera!!! HA HA jag ska springa runt med en kompass och karta... vilken grej.. sedan är det badminton på kvällen.. vilken motionsdag!

Ha en super trevlig söndag kväll!

Nu är jag redo för helgen!

Nu har jag tränat, tvättat, diskat upp och tom hunnit sola lite! :)
Får se vad som händer i kväll.. Linda var nog sugen på en promenad så vi får se..
I morgon ska jag i allafall på trial tävling!! yeaa... ska bli spännande att se om jag kör ensam i i McN eller om jag får lite motstånd!
Grabbarna ska i allafall köra McC (Paul, Perre och pappa) så det blir en ordentlig tävling!
Jag får berätta för er hur många vurpor jag lyckades med i morgon! ;)

På lördag kommer Min älskade my och Steven över på grillning och ÖL! vi får se om vi våldgästar någon sjuk hemma fest efter.. beror ju på hur alkoholtålig man är efter en tung dag!

nu ska jag laga lite lunch så att jag inte svälter!


Jaha! då var det dax igen...

Ordet slarva bort har fått en helt ny innebörd!! Jag har slarvat bort min kamera laddare och försöker nu leta i mitt otroligt usla minne om var den kan vara!
Jag borde bygga in gps i alla mina saker.. kanske även i mig själv.. min mamma har alltid sagt till mig att "om ditt huvud inte skulle sitta fast så skulle du glömma det" och jag tror att hon har rätt.
Det har gått så långt att männsikor inte vågar lita på att jag ska komma i håg saker... Aj Aj Aj ibland undrar jag vad det beror på att jag alltid glömmer och det jag kommit fram till är detta:


  • Jag tycker helt enkelt att det folk vill att jag ska komma ihåg är jävligt oviktigt.
  • Jag hade kanske så mycket att tänka på just då så jag inte var mottaglig för info.
  • det sägs att närminnet blir sämre när man passerat 20!! och jag är ju 21! hmmm

Psykdoktor nästa!


God Morgon.

Nu har min trötta eländiga kropp släpat sig ur sängen.. jag känner mig som en zombie där huvudet inte hunnit ikapp kroppen.. eller något.
Ledig i dag och har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på... träna lite kanske...hmmmm måste nog ta en kaffe innan jag bestämmer mig.. man kan ju ångra sig.



 

se you

Blogga!? Vad är det?

Det var typ det jag satt och funderade över när min svägerska My kom hem till mig idag... Jag spanade in hennes blogg och blev fast på en gång! Tänk.. en alldeles egen sida där jag kan ventilera utan att min man och vänner vill proppa öronen fulla med vadd!
Jag tackar My som introducerade bloggen för mig och Nattis som så snällt ordnade fram den.. vi fick oss en del skratt attacker! Visste ni tillexempel att om man zommar in bilder på sig själv så kanske man inte alls ser så nykter och snygg ut som man tror! ;) (vet inte om det här är internt... kanske)
Näe nu är det dax att glo lite på tv sen blir det sova sova säng..

Blogg listad på Bloggtoppen.se