Snart börjar Idol!

det är så jädrans bra! fan va folk gör bort sig.. igår var det en tjej som blev så arg så att hon peka finger år juryn! ha ha ha



Den här dagen har varit bra i stora drag! förutom att jag mått väldigt dåligt förståss.. Först gick ju Doris igenom besiktningen utan anmärkning! sen mötte vi upp killen som köpte trialen i sundsvall och fick 15.000 som gick till pappsen såklart eftersom paul köpt hans :) Sen satt vi i fucking bilköer i en och en halv timme på väg hem till Örby men fick klyftpotatis och rostasfile av mamma och pappa så det vägde upp :)
sen tittade vi på den skåpbilen vi vill köpa på nätet och hittade en as bra för 39.000 kr som vi ska åka och titta på i morgon.. det var hos en bilhandlare och där var det ingen kontantinsats eller ränta på 24 månader! kan det bli bättre?! Nu när vi kom hem fotade vi Doris och la ut henne på blocket för 5000 kr så nu får vi se om det är många turkar som ringer och ger skambud.. ha ha tur att det är paul dom ringer till ;)

I morgon ska jag hem till Nattis! hon ska hjälpa mig med bloggen så förhoppningsvis är den upphottad i morgon kväll! :D Hon är så gullig!

PoK



Våga säga vad du tycker:

Ditt namn:
Kom ihåg?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:

Blogg listad på Bloggtoppen.se