skambud på Doris!

Folk har ju inget vett nuförtiden.. hur kan man ge 2500 kr för en nybesiktad fungerande pärla! idioter säger jag bara.. är det ingen som vill betala ett vettigt pris så får vi ha kvar henne..

Hittade inga jeanse i handen (som vanligt)! det är ju så väldans modernt med stuprörs jeanse nu så det finns ju lnapt några gamla hedliga kvar! ska åka någonannanstans i morgon.. köpte en grå kort kofta iaf.. alltid något.
Mår inte alls på topp idag heller.. den här förkylningen håller i sig.. jag blir trött av ingenting coh svettas som en gris.. ha ha va äckligt det lät! :P Tur att man äger en dusch då!

Nu ska vi snart åka till Ikea med Ola och Sussie.. vi ska köpe en ny köksstol och ett litet runt avlastningsbord som vi kan ha i hallen.. Jultomten kom tidigt i år ;) (eller hur Gittan)..
Börjar bli lite smått hungrig nu.. ska kolla om det finns något snabbt att äta annars så är det ju billigt med korv och pizza på ikea..


Postat av: Nattis

Hej gumsan!



Ja du, statistiken brukar det vara fel på ofta. Det har nog med själva blogg.se att göra. Så tror inte vi kan göra någonting åt det utan att vänta till dom rättat till det igen. Kolla ikväll om de fortfarande är så.



Puss


Våga säga vad du tycker:

Ditt namn:
Kom ihåg?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:

Blogg listad på Bloggtoppen.se