så var det Måndag igen..

Veckorna går med en väldans fart nu! och helgerna märker man ju knappt att dom varit.. Ska ta vara på nästa helg mer ;) I går åkte jag vicky och theo och hämtade Vickys nya bil.. :) den va as fin!
Sen drog vi till mamma och pappa och hämtade vår bil som dom lånat och iväg till My och Steven.. vi hade bestämt att vi skulle äta kött men det slutade på vaskos i Tungelsta med pizza. Bella och Rickard satt redan och åt så vi gjorde dom sällskap.. Sen tittade vi på män som hatar kvinnor! den va grym! riktigt äcklig ibland men jävligt gripande.. alla grymma skådespelare va me! :)

Idag är det alltså Måndag och inskolningen på jobbet fortsätter.. måste kolla upp mina inloggningsuppgifter och så på jobbet idag.. Hur man ska göra om man blir sjuk kan ju vara bra att veta. inte för att det händer så ofta men nån gång blir man väl drabbad :P speciellt nu när man jobbar med små knoddar..

Träningen i helgen kan jag väl inte skryta med direkt.. har inte kommit upp i 10000 steg per dag och det blev ju en del öl i lördags med hamburgare.. och pizza och godis i går.. FY JA... Ny vecka nya tag! :)

Ha en härlig dag på jobbet!

PoK


Våga säga vad du tycker:

Ditt namn:
Kom ihåg?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:

Blogg listad på Bloggtoppen.se