heej!

kände för ett blogg inlägg nu! =) mkt som har hänt dom senaste veckorna.. eller kanske inte! :P vi har iaf sålt skåpbilen eftersom vi inte blev av med volvon och nånstans så tror jag att det va meningen eftersom volvon fan e braaa! Fredrik är väl den som är bäst på att kränga grejer iaf! under loppet på en vecka så har han sålt peggy (deras liila bil), sin cheva, race hojjen och skåpbilen är på väg bort.. han har hunnit köpa en nästan sprillans saab och en volvo! hahahahha jaa va säger man! eller va säger han! - "jag har väl en ärlig fötroendeingivande röst eller nått!" ;-)
vi vann derbyt i söndags på råsunda och det va GRYMT skönt!!
helgen är på G och på lördag är det tävling! sista klubbmästerskapet och nån träning har det inte blivit på sista tiden! åker till örby i morgon efter jobbet och hämtar pappas kärra nu när vi inte har nån skåpis längre att lasta hojjarna i! har varit nyktert ett par helger nu. eller d blir ett par helger med denna! hahah sen nästa helg fick jag försaka matchen mot frölunda eftersom vi ska på fest hemma hos Fredrik och Frank i vasastan! han är gryyym på hår så jag ska va där lite tidigare så han kan fixa mitt! :D

Har suttit här ett tag och funderat på om jag ska ge mej upp till "gymmet" och springa en halvmil men jag tänker nääää.. tar nog ett bad ist! har fan legat i och tränat på bra den här veckan så lite vila får man väl unna sej!

♥♥


Postat av: Anonym

Tack för fina hjärtan!!=)

2010-10-08 @ 21:50:51

Våga säga vad du tycker:

Ditt namn:
Kom ihåg?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:

Blogg listad på Bloggtoppen.se