tjolahopp..

Jag har sån energi idag så att man knappt kan tro det!! undrar om det är för att jag va nykter i helgen och sov länge på mornarna.. jag misstänker det.. :D Jag har fixat och donat på jobbet idag som aldrig förr.. har haft en "hög" med papper som ska fyllas i och skickas i väg och byta glödlampor, städa sovet och fylla på en massa saker. så nu va det klart.. nice.
Nu har vi ätit mat och paul står och lagar lite biffar, köttbullar, korv och mos som han ska ha i matlåda i veckan. jag gjorde ju sopporna i går så jag slapp undan :P så nu njuter jag av mitt kaffe..
Vi ska träna i dag igen.. vi tänkte gå på promenad men vädret är ju inge vidare så det får bli ett svett pass i dag igen. jag har världens träningsverk i magen idag. tror att jag gjorde närmare 50 situps i går i olika varianter och sen plankan!! den e jobbig. ska träna kondition och armar i dag tänkte jag så i morgon orkar jag nog inte lyfta några barn.

Nattis va så gullig och ska fixa min header igen!! jag vill ändra på den åter igen, men det blir ju till det bättre hela tiden så det kanske inte gör något ;) Sist fick hon sitta jätte länge men det va för att hon skulle hjälpa mig med en massa nytt jag ville ha på bloggen så det kanske går lite snabbare denna gång när det bara är den :)

I kväll ska jag kolla på biggest loser sen blir det nog lite gitarr spelande..



PoK


Postat av: Patrik

Fan va snygg gitarr du har! :)

2009-11-16 @ 20:37:08
Postat av: Tess

Ja visst har jag!! :D super nöjd

2009-11-16 @ 20:43:38

Våga säga vad du tycker:

Ditt namn:
Kom ihåg?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:

Blogg listad på Bloggtoppen.se